Jump to content

Vodafone HOME Internet & Double Play

Κοινοποίηση

Recommended Posts

9 ώρες πριν, kmpatra said:

Στις συνδέσεις με ADSL δεν δίνουν ρούτερ. Και αν είναι σε κάποιες περιοχές όπως π.χ. Σκαγιοπουλιο, οι συνδέσεις δεν δουλεύν με voip αλλά κλασικό ποτς. Φίλος ζήτησε από την κοπέλα έκαναν τη σύνδεση να στείλει δωροεπιταγή (κωδικό voucher με sms) για το κατάστημα ώστε να αγοράσει router

Δηλαδη Κορινθου προς τη μερια του Αγιου Ανδρεα, δεν θελει voip adsl2 router;

Δωροεπιταγη πως παιρνεις;

• Απαντήσεις 7,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Τρομερο το πληροφοριακο συστημα της vodafone παντως.

Πηγα σε ενα αλλο καταστημα κοντα μου και ζητουσα πληροφοριες για του αιτημα του φοιτητη μας, και μου λενε δεν μπορουμε να δουμε αιτηση που εγινε σε αλλο καταστημα!!! Ισως απο το τηλεφωνικο κεντρο της vodafone να μπορουν!

Μιλαμε για superduper καταστασεις. Λες και ζουμε σε εποχη που δεν ειναι ολα διασυνδεδεμενα στο internet.

Να δω ποση τραγικοτητα θα ζησουμε ακομη με την vodafone.

Ολα αυτα γινονται γιατι η αναπτυξη στην χωρα μας γινεται με την μεθοδο του "καρκινου". Παει οπου θελει οπως θελει ανεξελεγκτα με σκοπο να φαει οσο περισσοτερο γινεται. Δεν φτιαχνουν υποδομες για να χτισοουν κατι καλυτερο μελλοντικα. Απλα φτιαχνουν για να προλαβουν να στα παρουν πριν στα παρει αλλος. Αρπα κολα της στιγμης που σε καποιους βγαινει σε καλο αλλα μακροπροθεσμα το τελικο αποτελεσμα ειναι επιεπεδου μπανανίας. Μπορει καθε χρονο να βελτιωνεται η κατασταση, αλλα αυτο γινεται σε ολες τις συγχρονες μπανανίες που πανε 1 βημα μπροστα οταν οι αλλοι κανουν 10.

6 minutes ago, jks13 said:

Ολα αυτα γινονται γιατι η αναπτυξη στην χωρα μας γινεται με την μεθοδο του "καρκινου". Παει οπου θελει οπως θελει ανεξελεγκτα με σκοπο να φαει οσο περισσοτερο γινεται. Δεν φτιαχνουν υποδομες για να χτισοουν κατι καλυτερο μελλοντικα. Απλα φτιαχνουν για να προλαβουν να στα παρουν πριν στα παρει αλλος. Αρπα κολα της στιγμης που σε καποιους βγαινει σε καλο αλλα μακροπροθεσμα το τελικο αποτελεσμα ειναι επιεπεδου μπανανίας. Μπορει καθε χρονο να βελτιωνεται η κατασταση, αλλα αυτο γινεται σε ολες τις συγχρονες μπανανίες που πανε 1 βημα μπροστα οταν οι αλλοι κανουν 10.

Και γιατί δεν πάει ΟΤΕ, να βρει την υγεία της!

57 minutes ago, GREGORYMO said:

Και γιατί δεν πάει ΟΤΕ, να βρει την υγεία της!

Γιατι ο ΟΤΕ δεν εχει πορτες!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Δραμα τηλεφωνικοιντερνετιο, εν ετει 2022, σε μεγαλο αστικο κεντρο!

Μαλλον θα συμφωνησω με τον φιλο οπως τα λεει. Καρκινικη αναπτυξη, εμεις οι βλαχοι οπως λαχει...

2 ώρες πριν, karib said:

Τρομερο το πληροφοριακο συστημα της vodafone παντως.

Πηγα σε ενα αλλο καταστημα κοντα μου και ζητουσα πληροφοριες για του αιτημα του φοιτητη μας, και μου λενε δεν μπορουμε να δουμε αιτηση που εγινε σε αλλο καταστημα!!! Ισως απο το τηλεφωνικο κεντρο της vodafone να μπορουν!

Μιλαμε για superduper καταστασεις. Λες και ζουμε σε εποχη που δεν ειναι ολα διασυνδεδεμενα στο internet.

Να δω ποση τραγικοτητα θα ζησουμε ακομη με την vodafone.

Η πλειοψηφία των καταστημάτων, εκτός από καμιά 10αρια και πολλά λέω, είναι franchise κι όχι ιδιόκτητα. Δεν είναι ΟΤΕ που όλα ανήκουν στον όμιλο. Οπότε κάθε κατάστημα έχει το δικό του κωδικό για πρόσβαση στα συστήματα. Οπότε δεν μπορεί να δει αίτηση που εκκρεμεί σε τι κατάσταση βρίσκεται μέχρι αυτή να γυρίσει σε κατάσταση ολοκληρωμένη. Πρέπει να καλέσεις εξυπηρέτηση ή μέσω chat. Αυτά ίσχυαν σίγουρα μέχρι πριν 1,5 χρόνο λόγω πλατφόρμας, το πιθανότερο να ισχύουν ακόμα.

8 ώρες πριν, geofak said:

Η πλειοψηφία των καταστημάτων, εκτός από καμιά 10αρια και πολλά λέω, είναι franchise κι όχι ιδιόκτητα. Δεν είναι ΟΤΕ που όλα ανήκουν στον όμιλο. Οπότε κάθε κατάστημα έχει το δικό του κωδικό για πρόσβαση στα συστήματα. Οπότε δεν μπορεί να δει αίτηση που εκκρεμεί σε τι κατάσταση βρίσκεται μέχρι αυτή να γυρίσει σε κατάσταση ολοκληρωμένη. Πρέπει να καλέσεις εξυπηρέτηση ή μέσω chat. Αυτά ίσχυαν σίγουρα μέχρι πριν 1,5 χρόνο λόγω πλατφόρμας, το πιθανότερο να ισχύουν ακόμα.

Καταλαβα....οπως και να χει, ειναι ενα μειον στην εξυπηρετηση του πελατη, πχ με την αντιστοιχη της cosmote. Ευχαριστω για την χρησιμη διευκρινηση παντως.

9 ώρες πριν, geofak said:

Στη Cosmote έχουν μείνει πολλά καταστήματα που ανήκουν σε franchise και Γερμανού και cosmote.

Powered by Cosmote Unlimited , Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100, F2G Promo Unlimited.

Παιδιά δεν έχει κανένα απολύτως νόημα αυτή η συζήτηση γεμίζετε το θέμα με μηνύματα και χάνονται τα ουσιώδη. Να είμαστε πιο προσεκτικοί γιατί εδώ δεν είναι chatroom για γενική συζήτηση. 

Παιδιά Καλησπέρα. Ξέρετε εάν ισχύει ακόμη μέσο vodafone το 35% κουπόνι για adidas η το έχουν σταματήσει?? Βασικά αν περίπτωση κάποιος φίλος να έχει να μου δώσει ένα 35άρι κουπόνι adidas για να πάρω ένα νέο παπούτσι ακριβό που έχω σταμπάρει για να μην το χάσω θα του είναι ευγνώμων. Εάν ναι μου λέτε σε P.M. Ευχαριστώ

Η ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρεις να την ζεις με εκείνον που σε αγάπησε και θυσιάστηκε για εσένα στην θέση την δικιά σου...

Samsung Galaxy S21 Ultra / Galaxy Watch Ultra ;)

1 hour ago, zerv_5800 said:

Παιδιά Καλησπέρα. Ξέρετε εάν ισχύει ακόμη μέσο vodafone το 35% κουπόνι για adidas η το έχουν σταματήσει?? Βασικά αν περίπτωση κάποιος φίλος να έχει να μου δώσει ένα 35άρι κουπόνι adidas για να πάρω ένα νέο παπούτσι ακριβό που έχω σταμπάρει για να μην το χάσω θα του είναι ευγνώμων. Εάν ναι μου λέτε σε P.M. Ευχαριστώ

15€ είναι το κουπόνι (για αγορές 60€ και άνω).

Που είδες εσύ το 35% ?

2 ώρες πριν, GREGORYMO said:

15€ είναι το κουπόνι (για αγορές 60€ και άνω).

Που είδες εσύ το 35% ?

Για την έκπτωση που δίνουν στα καταστήματα Adidas θα λέει ο φίλος μέσο του My Vodafone στο τμήμα "thank you προσφορές".

Ο φίλος μάλλον θα εννοεί τον φοιτητικό κωδικό που έχει και το cu around για 35% έκπτωση στο adidas app σε προϊόντα με πλήρη τιμή και 20% σε αυτά του outlet. Ο κωδικός δεν ισχύει σε καταστήματα adidas παρά μόνο στο site και την εφαρμογή 

25 minutes ago, dennis99 said:

Ο φίλος μάλλον θα εννοεί τον φοιτητικό κωδικό που έχει και το cu around για 35% έκπτωση στο adidas app σε προϊόντα με πλήρη τιμή και 20% σε αυτά του outlet. Ο κωδικός δεν ισχύει σε καταστήματα adidas παρά μόνο στο site και την εφαρμογή 

Ναι ακριβώς αυτό εννοώ.. Το είχε στο app της Vodafone αλλά δεν ξέρω εάν έχει αλλάξει μιας και τώρα δυστυχώς δεν έχω Vodafone και έχω στο μάτι ένα παπουτσάκι .. Καλή περίπτωση πάντως ωραία παροχή της εταιρίας. 

Edited by zerv_5800

Η ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρεις να την ζεις με εκείνον που σε αγάπησε και θυσιάστηκε για εσένα στην θέση την δικιά σου...

8 minutes ago, zerv_5800 said:

Ναι ακριβώς αυτό εννοώ.. Το είχε στο app της Vodafone αλλά δεν ξέρω εάν έχει αλλάξει μιας και τώρα δυστυχώς δεν έχω Vodafone και έχω στο μάτι ένα παπουτσάκι .. Καλή περίπτωση πάντως ωραία παροχή της εταιρίας. 

30% δίνει ΤΩΡΑ 

10 minutes ago, GREGORYMO said:

30% δίνει ΤΩΡΑ 

Καλό και αυτό σίγουρα αλλά σε ένα παπούτσι ακριβό χωρίς έκπτωση το - 35% είναι καλύτερο βγαίνει στην ουσία κάνα 10€ παραπάνω έκπτωση.. Όλα καλά λοιπόν. 

On 7/10/2022 at 8:31 ΠΜ, karib said:

Δηλαδη Κορινθου προς τη μερια του Αγιου Ανδρεα, δεν θελει voip adsl2 router;

Δωροεπιταγη πως παιρνεις;

Για εκεί που λες δεν ξέρω τι γίνεται. Αν ανηκει στο Σκαγιοπούλειο και δεν υπάρχει διαθεσιμότητα vdsl μπορεί να συμβαίνει το ίδιο. Βασικα αν εχεις καποιο ρουτερ απο παλιοτερη συνδεση θα παίξει κανονικά. Για να μη σου δινουν καινουργιο μαλλον θα εχεις κλασική τηλεφωνία και οχι voip. Την αιτηση για την νεα γραμμή την έκανες σε κατάστημα ή μεσω της φορμας/τηλεφώνου στο ίντερνετ? Αν έγινε το 2ο παίρνεις τηλέφωνο σε αυτον με τον οποίο εκανες την αίτηση ή όποιον βρεις στο τηλέφωνο και ρώτα αν μπορούν να σου στειλουν κάποιο κουπόνι ώστε να παρεις ρουτερ απο το κατάστημα.

καλησπέρα θα ηθελα να μου πειτε τον 24 μηνα μπορω να φυγω  απο την βονταφονε χωρις ποινή  ?

ευχαριστω 

4 minutes ago, mples said:

καλησπέρα θα ηθελα να μου πειτε τον 24 μηνα μπορω να φυγω  απο την βονταφονε χωρις ποινή  ?

ευχαριστω 

Γράφει το συμβόλαιο σου με ακρίβεια.

Συμπληρώνοντας τους 24, εννοείται 

2 minutes ago, GREGORYMO said:

Γράφει το συμβόλαιο σου με ακρίβεια.

Συμπληρώνοντας τους 24, εννοείται 

δεν το εχω αλλα ετσι και αλλιος αμα κανω φορητοτητα δεν θελει καμια 15αρια μερες να τελείωση 

Θεωρώ ότι θα πληρώσεις πολύ λίγα, αλλά και με μία ερώτηση στο chat του πουν πιο συγκεκριμένα

Σχεδόν σίγουρα έχει μηδενιστεί τον τελευταίο μήνα, εξάλλου είναι προπληρωμένος. Εάν θέλεις επιβεβαίωση, ανατρέχεις στο πινακάκι ή στην εξυπηρέτηση, όπως ειπώθηκε.

15 Νοεμβρη ληγει το συμβολαιο μου 100αρα με τιμη 29,5€. Επικοινωνησα μαζι τους και μου προτεινουν ανανεωση με την ιδια τιμη. Θεωρω πως ειναι αρκετα ακριβη τιμη και θελω να την ριξω. Πιστευετε μπορω να την φτασω στα 25 με 26, 27? 

Σκεφτομαι να κανω αιτηση διακοπης. Θα πετυχω τιποτα ή διακινδυνευω να χασω τον αριθμο? Σε ποσες μερες γινεται η διακοπή? Θα επικοινωνησουν μαζι μου? 

Και τελος αν οντως διακοπει ο αριθμος τον χανω οριστικα και αμεσα? Ή εχω περιθωριο να τον ξαναενεργοποιησω ειτε στην vodafone ειτε σε αλλη εταιρεια?

ευχαριστω

2 ώρες πριν, makisg4 said:

15 Νοεμβρη ληγει το συμβολαιο μου 100αρα με τιμη 29,5€. Επικοινωνησα μαζι τους και μου προτεινουν ανανεωση με την ιδια τιμη. Θεωρω πως ειναι αρκετα ακριβη τιμη και θελω να την ριξω. Πιστευετε μπορω να την φτασω στα 25 με 26, 27? 

Σκεφτομαι να κανω αιτηση διακοπης. Θα πετυχω τιποτα ή διακινδυνευω να χασω τον αριθμο? Σε ποσες μερες γινεται η διακοπή? Θα επικοινωνησουν μαζι μου? 

Και τελος αν οντως διακοπει ο αριθμος τον χανω οριστικα και αμεσα? Ή εχω περιθωριο να τον ξαναενεργοποιησω ειτε στην vodafone ειτε σε αλλη εταιρεια?

ευχαριστω

Καλησπέρα για αρχή άμα κάνεις αίτηση διακοπής για να τους πιέσεις κανείς δεν σου εγγυάται ότι δεν θα στο κόψουν πριν φτάσει το αίτημα σου στην σχετική υπηρεσία. Άμα κοπή η γραμμή μετά πληρώνεις το τελος ενεργοποιήσεις σε οποιαδήποτε πάροχο και αν πας.

Πάρε τηλ στο κέντρο διακοπών και πες ότι σου έκαναν την τάδε προσφορά και ότι δεν σε καλύπτει γιατί οι άλλοι πάροχοι σου δίνουν δίνουν πολύ καλύτερες τιμές.

Ζήτα τους να σου κάνουν την καλύτερη τους προσφορά για να μην κάνεις φύγεις τσάμπα.

Το τηλέφωνό το βρίσκεις μερικές αναρτησεις πιο πίσω.

Οι μόνοι που μπορούν να σου κάνουν καλύτερη τιμή είναι αυτοί.

Όλα τα άλλα που ανεφερες θα σε βάλουν σε μπελάδες. Άμα δεν σου δώσουν καλύτερη τιμή κάνε φορητότητα σε άλλη εταιρεία.

Απλα για να απαντηθεί το ερώτημα σου αν τελικά διακοπεί ο αριθμός σου, έχεις περιθώριο ως 6 μηνες να τον ενεργοποιήσεις πάλι σε άλλο πάροχο. Παρόλα αυτά το καλύτερο είναι να κάνεις φορητότητα αν δεν σε καλύψει η νεότερη προσφορά τους, οπως ανέφερε και ο φίλος απο πάνω.