menioseten Δημ. September 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2013 .Τώρα κάθε 5,6 μέρες βγάζει το κίτρινο φακελάκι καρώ δεξιά και πρέπει να κάνω δεξί κλικ για να το φτιάξει μόνο του το σύστημα! Βλέπω να γυρνάω γουιντ!Είναι σπαστικό κάθε φορά που μπαίνω να κάνω δεξί κλικ λες και δεν έχουμε άλλη δουλεία να κάνουμε, μα μου την σπάει που από την μεριά τους σου λένε ότι εμείς δεν βλέπουμε κάποιο πρόβλημα και στέλνουν και μήνυμα όλα καλά . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_kallithea Δημ. September 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2013 Είναι σπαστικό κάθε φορά που μπαίνω να κάνω δεξί κλικ λες και δεν έχουμε άλλη δουλεία να κάνουμε, μα μου την σπάει που από την μεριά τους σου λένε ότι εμείς δεν βλέπουμε κάποιο πρόβλημα και στέλνουν και μήνυμα όλα καλά . Απο αλλες συσκευες συνδέεσαι σε αυτον το ρουτερ εχεις πρόβλημα και με αυτες? Οι εταιρειες δεν μπορουν να ελέγξουν το εσωτερικο σου δικτυο και ποιος συνδέετε ή δεν συνδέετε, αυτοι ελέγχουν την γραμμη και τον ρουτερ. Ρεστραρτ εκανες στον ρουτερ, αν ναι κανε και μια επαναφορά εργοστασιακων ρυθμίσεων και δοκίμασε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menioseten Δημ. September 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2013 Απο αλλες συσκευες συνδέεσαι σε αυτον το ρουτερ εχεις πρόβλημα και με αυτες? Ρεστραρτ εκανες στον ρουτερ, αν ναι κανε και μια επαναφορά εργοστασιακων ρυθμίσεων και δοκίμασε.Το κινητό συνδέεται κανονικά, το θέμα είναι με το laptop Δεν συνδέετε αυτόματα και θέλει δεξί κλικ ,δεν έχω πρόβλημα σε άλλα δυο ρουτερ που το συνδέω και έχω κάνει επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων .θα δοκιμάσω και με το ρουτερ του αδελφού μου και βλέπουμε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_kallithea Δημ. September 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2013 Το κινητό συνδέεται κανονικά, το θέμα είναι με το laptop Δεν συνδέετε αυτόματα και θέλει δεξί κλικ ,δεν έχω πρόβλημα σε άλλα δυο ρουτερ που το συνδέω και έχω κάνει επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων .θα δοκιμάσω και με το ρουτερ του αδελφού μου και βλέπουμε. Επεγκατέστησε τους drivers της κάρτα του laptop και ξαναεγκατέστησε τους Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Belschri Δημ. October 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2013 2η φορά μέσα σε ένα μηνα μένουμε χωρις τηλεφωνο και ιντερνετ στην περιοχή των Μεγάρων..μετα απο επικοινωνια με την χολ μου ειπαν πωτ το προβλημα ειναι γενικο στην περιοχη μου και οτι αναμενεται η αποκατασταση...τι ειναι αυτο το πραγμα δηλαδη?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_v Δημ. October 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2013 Μεγάλη βλάβη φαίνεται να έχει η χολ στα Μέγαρα από σήμερα το μεσημέρι ως και αυτές τις ώρες. Δεν λειτουργεί ούτε το ίντερνετ ούτε το σταθερό τηλέφωνο! Τόσο σε μας όσο και σε οποιονδήποτε άλλο έχει χολ. Στο τηλέφωνο της εξυπηρέτησης αναφέρει για το πρόβλημα χωρίς να μπαίνει σε λεπτομέριες. Ας είναι καλά το στικάκι της κοσμοτέ δηλαδή... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stavros_595 Δημ. October 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2013 Γενική βλάβη στο δίκτυο της hol ή στο δημόσιο δίκτυο; EDIT: Δεν πρόσεξα το σχόλιο του kostas_v. Thanks. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Belschri Δημ. October 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2013 Εν τέλει το πρόβλημα ήταν γενικό σε αρκετά μεγαλο κομματι της περιοχής και επηρεασε και συνδρομητες αλλων παρόχων καθως και ΟΤΕ αλλα εχει αποκατασταθει απο τις πρωτες πρωινες ωρες! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_v Δημ. October 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2013 Εν τέλει το πρόβλημα ήταν γενικό σε αρκετά μεγαλο κομματι της περιοχής και επηρεασε και συνδρομητες αλλων παρόχων καθως και ΟΤΕ αλλα εχει αποκατασταθει απο τις πρωτες πρωινες ωρες! Το θετικό είναι ότι στο παρελθόν δεν έχει ξανατύχει κάτι τέτοιο οπότε μπορούμε να της το συγχωρήσουμε. Προσωπικά από το 2009 που πήγαμε στη χολ το πολύ να έχω να θυμάμαι 2-3 βράδια που το ίντερνετ είχε θέμα. Το τηλέφωνο ποτέ. Θα μπορούσαν ωστόσο να ειδοποιήσουν τηλεφωνικά πριν την ολική διακοπή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stavros_595 Δημ. October 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2013 Αφού λοιπόν υπήρχε πρόβλημα και σε γραμμές ΟΤΕ, η βλάβη ήταν στο δημόσιο δίκτυο, και προφανώς η hol και καμία hol δεν θα μπορούσε να γνωρίζει για την βλάβη πριν εντοπίσουν το πρόβλημα. Αν το γνώριζαν ώστε να μπορέσουν να ειδοποιήσουν, τότε δεν θα ήταν βλάβη, αλλά προγραμματισμένη εργασία. Αν περάσει ένα φορτηγό και κόψει εναέριο καλώδιο, πως γίνεται να γνωρίζει ο πάροχος για την βλάβη ώστε να ενημερώσει προκαταβολικά; Δεν φταίνε πάντα οι πάροχοι. Ειδικά σε βλάβες δημόσιου δικτύου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bluenavy Δημ. October 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2013 Γνωρίζουμε αν η hol παρέχει ψηφιακό τηλεφωνητή καθώς και την δυνατότητα αποστολείς και λήψεις sms; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_kallithea Δημ. October 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2013 Γνωρίζουμε αν η hol παρέχει ψηφιακό τηλεφωνητή καθώς και την δυνατότητα αποστολείς και λήψεις sms; Τηλεφωνητή εχουν ολες οι εταιρείες, τωρα για sms δεν ξερω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill27 Δημ. October 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2013 Είναι σπαστικό κάθε φορά που μπαίνω να κάνω δεξί κλικ λες και δεν έχουμε άλλη δουλεία να κάνουμε, μα μου την σπάει που από την μεριά τους σου λένε ότι εμείς δεν βλέπουμε κάποιο πρόβλημα και στέλνουν και μήνυμα όλα καλά . εχω και εγω χολ και ειχα παρομοιο προβλημα στο λαπτοπ μονο,το προβλημα λυθηκε αλλαζοντας το αντιβαιρους,ειχα αβαστ κ εβαλα της microsoft,δοκιμασε το Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosntok Δημ. October 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2013 Μου έχει κοπεί το τηλέφωνο λόγω μη πληρωμής. Γνωρίζετε αν θα με χρεώνει η εταιρεία με πάγιο για όσο θα είναι κομμένο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_kallithea Δημ. October 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2013 Μου έχει κοπεί το τηλέφωνο λόγω μη πληρωμής. Γνωρίζετε αν θα με χρεώνει η εταιρεία με πάγιο για όσο θα είναι κομμένο? Και βέβαια σε χρεωνει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
angelique_dim Δημ. October 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2013 Μου έχει κοπεί το τηλέφωνο λόγω μη πληρωμής. Γνωρίζετε αν θα με χρεώνει η εταιρεία με πάγιο για όσο θα είναι κομμένο? καλά θα ήταν να μην, αλλά ναι σε χρεώνει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parmenino Δημ. October 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2013 Σιγά που δεν θα σε χρέωνε.. Τι την πέρασες την HOL; Φιλανθρωπικό ίδρυμα; Λεφτά θέλει να βγάλει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parmenino Δημ. October 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2013 Σιγά που δεν θα σε χρέωνε.. Τι την πέρασες την HOL; Φιλανθρωπικό ίδρυμα; Λεφτά θέλει να βγάλει. Όχι ότι αυτό δικαιολογεί τα πάντα βέβαια. Για να μην παρεξηγούμε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kohatzim Δημ. October 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2013 καλά θα ήταν να μην, αλλά ναι σε χρεώνει... χρεώνει κ 5€ την επανασύνδεση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickName98 Δημ. November 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2013 Καταρχάς συγνώμη αν το θέμα είναι σε λάθος μέρος αλλά δεν βρήκα καλύτερο. Πήραν από την Vodafone για μια προσφορά που μαρεσει. Τώρα είμαι σε wind και έχω απογοητευτεί και λέω να αλλάξω. Η ταχύτητα είναι 24ρα κλασικά. Το θέμα είναι, πόσο download θα πιάνω κανονικά; Γιατί με την wind στο speedtest το καλύτερο που έχω πιάσει είναι 5mbps. Και έχει και το πιο τραγικό router που έχω συναντήσει πότε! Η hol είναι αξιόπιστη σε αυτόν τον τομέα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
np60s Δημ. November 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2013 Σκεφτομαι να φυγω απο ΟΤΕ για HOL ή καπου αλλου. Αν αυτη τη στιγμη εκανα καποιο προγραμμα DP στη HOL τι τηλεφωνια θα μου παρειχε, voip ή pots; Ευχαριστω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BabylonX Δημ. December 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2013 Σκεφτομαι να φυγω απο ΟΤΕ για HOL ή καπου αλλου. Αν αυτη τη στιγμη εκανα καποιο προγραμμα DP στη HOL τι τηλεφωνια θα μου παρειχε, voip ή pots; Ευχαριστω. Είναι ανάλογα την περιοχή αλλά συνήθως δίνουν pots. Και για προγράμματα με παραπάνω γραμμές τηλεφώνου, η πρώτη pots και οι υπόλοιπες voip. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PP6210 Δημ. December 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2013 (edited) αιφνιδιαστικό outsourcing ΟΛΟΥ του customer care της HOL ανακοινώθηκε στα μέσα σήμερα (πως και δεν το διαβάζουμε εδώ....) http://www.capital.gr/Articles.asp?id=1928524 http://www.euro2day.gr/news/enterprises/article/1166863/hol-se-exoteriko-synergath-oi-drasthriothtes-cust.html http://www.newmoney.gr/article/33460/outsourcing-se-300-ergazomenoys-apo-tin-hol και η άποψη των εκπροσώπων των εργαζομένων (...ή, το γιατί δεν το διαβάσαμε εδώ...) http://protovoulia-genova-intracom.blogspot.gr/2013/12/hol.html Edited December 20, 2013 by PP6210 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelakis1914 Δημ. December 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2013 Μαύρο στην HOL. Παράλογα ακριβή εταιρεία με πλήρη αδιαφορία για εργαζόμενους και πελάτες. Μοναδικό ενδιαφέρον της το αλόγιστο κέρδος εις βάρος όσων συναλλάσονται μαζί της. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ignisk Δημ. December 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2013 αιφνιδιαστικό outsourcing ΟΛΟΥ του customer care της HOL ανακοινώθηκε στα μέσα σήμερα (πως και δεν το διαβάζουμε εδώ....) http://www.capital.gr/Articles.asp?id=1928524 http://www.euro2day.gr/news/enterprises/article/1166863/hol-se-exoteriko-synergath-oi-drasthriothtes-cust.html http://www.newmoney.gr/article/33460/outsourcing-se-300-ergazomenoys-apo-tin-hol και η άποψη των εκπροσώπων των εργαζομένων (...ή, το γιατί δεν το διαβάσαμε εδώ...) http://protovoulia-genova-intracom.blogspot.gr/2013/12/hol.html Έχει βρωμίσει η αγορά με αυτό το νέο, πραγματικά απαράδεκτο ρε σεις, τόσος κόσμος να τραβιέται με outsourcing! Και καταστάσεις δουλείας εντελώς... :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts