cyberbop Δημ. January 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2012 (edited) ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ Μηπως γνωριζει καποιος εαν θελω να μεταβω σε αλλο παροχο δηλ. ΟΤΕ (η κατασταση δεν παει αλλο εχω συνεχεια αποσυνδεσεις ...εχουμε κανει τα παντα...μιας και ειχα πριν οτε και ολα παντα κυλουσαν κανονικα...εαν δεν ηταν οι χρεωσεις ισως να μην εφευγα..) εχω καποιο χρηματικο μπονους ποινης εαν θυμαμαι καλα ηταν 72,30 €. ) ???????? Ευχαριστω Edited January 7, 2012 by cyberbop Παράθεση LG G4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DemetreKre Δημ. January 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2012 Αν η φορητότητα γίνει λόγω προβλήματος πιστεύω αλλάζουν τα δεδομένα... Ανέφερε στη HOL το θέμα των αποσυνδέσων, να το ελέγξουν και ενημέρωσε τους αν δεν έχει αποκατασταθεί ή δεν έχεις κάποια σοβαρή απάντηση εντός 10 ημερών θα φύγεις από την εταιρία χωρίς να πληρώσεις ποινή! Στέλνεις ένα FAX στα κεντρικά μια μέρα πριν κάνεις τη φορητότητα, επιβεβαιώνεις πως το έλαβαν, κρατάς όνομα υπαλλήλου και προχωράς κανονικά! Προσωπικά αυτό θα έκανα αν είχα 12μηνο συμβόλαιο και αντιμετώπιζα σοβαρό πρόβλημα στη γραμμή μου. Ας απαντήσει και soublaki-3 μήπως σου προτείνει κάτι άλλο... Παράθεση Αγγελία: [ Πώληση ] Wind F2G <<Ειδικής Προσφοράς>> Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cyberbop Δημ. January 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2012 Αν η φορητότητα γίνει λόγω προβλήματος πιστεύω αλλάζουν τα δεδομένα... Ανέφερε στη HOL το θέμα των αποσυνδέσων, να το ελέγξουν και ενημέρωσε τους αν δεν έχει αποκατασταθεί ή δεν έχεις κάποια σοβαρή απάντηση εντός 10 ημερών θα φύγεις από την εταιρία χωρίς να πληρώσεις ποινή! Στέλνεις ένα FAX στα κεντρικά μια μέρα πριν κάνεις τη φορητότητα, επιβεβαιώνεις πως το έλαβαν, κρατάς όνομα υπαλλήλου και προχωράς κανονικά! Προσωπικά αυτό θα έκανα αν είχα 12μηνο συμβόλαιο και αντιμετώπιζα σοβαρό πρόβλημα στη γραμμή μου. Ας απαντήσει και soublaki-3 μήπως σου προτείνει κάτι άλλο... Πολυ σωστα αυτο που προτεινεις ειναι πολυ καλη σκεψη....και μαλιστα θα στειλω το φαξ κοινοποιηση στην ΕΕΤΤ...!!! Παράθεση LG G4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
noodlah Δημ. January 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2012 Ποσο καιρο εχεις συνδεδεμενος στην HOL? Αν εχει περασει το τυπικο 10μερο, θα ταλαιπωρηθεις. Το κοστος για αποσυνδεση γραμμης ειναι στο ποσο που αναφερεις. Σε αυτες τις περιπτωσεις καλο ειναι να κανεις καθημερινες επικοινωνιες με την HOL για να γινει καταγραφη παραπονου σου προς την εταιρεια για την αποδοση της γραμμης ωστε να εχεις ενα ακομα πατημα. Παράθεση Αν δεν θελεις παγια, ελαχιστες χρεωσεις, προβληματα σε λογαριασμους το μοναδικο δικτυο ειναι εδω, με καθε νεα αιτηση δωρα μια 2πλη κουβερτα σε διαφορα χρωματα και μια σακουλα καρβουνα. Απεριοριστη ομιλια απο την ταρατσα του σπιτιου σου με ολoυς Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Thou_Bou Δημ. January 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2012 Καλησπέρα παιδια, να ρωτησω κάτι ? Στο router της hol μερικες φορες ανοιγα το ασυρματο και το αφησα χωρις κωδικο μερικές φορές προσβάσιμο. σήμερα που το ξανανοιξα το ασυρματο και ενεργοποιησα και παλι τον κωδικό πρόσβασης, μου εμφανίζει στην διευθυνση 192.168.2.1 το μηνυμα Duplicate Administrator This device is managed by another user currently!! και όσο να είναι έχω θορυβηθεί. τι μπορώ να κάνω για να το διορθώσω ? Παράθεση Ό,τι κλειδώνει, ξεκλειδώνει. Επαναφορά ΙΜΕΙ σε android. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. January 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2012 Reset δοκιμασες; Sent from my HTC Vision using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pantierakos Δημ. January 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2012 Καταγγελία για παράνομη παράδοση προσωπικών και οικονομικών στοιχείων σε εισπρακτική εταιρεία Για όνομα του θεού!!!! Η HOL έχει γίνει Eurobank!!! Σας μιλάω πολύ ειλικρινά, χρωστάω 2 λογαριασμούς στην Hol μου έχει αλλάξει τα φώτα η εισπρακτική εταιρία με πήρε τηλέφωνο την προηγούμενη εβδομάδα (Δευτέρα 09/01/12) και παίρνει κάθε μέρα εκτός ΣΚ, Μα το θέο δεν θα δώσω μία! έκανα αίτηση στην Cyta εχθές! το σταθερό κατάντησε στεγαστικό δάνειο! Μπορώ να στείλω κάποια επιστολή στην εταιρία Status για παράνομη παράδοση προσωπικών και οικονομικών στοιχείων ή στην Hol; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eLeKtriK EyE Δημ. January 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2012 Για όνομα του θεού!!!! Η HOL έχει γίνει Eurobank!!! Σας μιλάω πολύ ειλικρινά, χρωστάω 2 λογαριασμούς στην Hol μου έχει αλλάξει τα φώτα η εισπρακτική εταιρία με πήρε τηλέφωνο την προηγούμενη εβδομάδα (Δευτέρα 09/01/12) και παίρνει κάθε μέρα εκτός ΣΚ, Μα το θέο δεν θα δώσω μία! έκανα αίτηση στην Cyta εχθές! το σταθερό κατάντησε στεγαστικό δάνειο! Μπορώ να στείλω κάποια επιστολή στην εταιρία Status για παράνομη παράδοση προσωπικών και οικονομικών στοιχείων ή στην Hol; Προτιμάς να σε πάει στα δικαστήρια για χρέη και να δώσεις και 500 ευρώ στο δικηγόρο; Πλήρωσε το χρέος σου και μη διαμαρτύρεσαι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pantierakos Δημ. January 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2012 (edited) Προτιμάς να σε πάει στα δικαστήρια για χρέη και να δώσεις και 500 ευρώ στο δικηγόρο; Πλήρωσε το χρέος σου και μη διαμαρτύρεσαι. Δεν έχω κανένα πρόβλημα γισ δικαστήρια δίνω και 5.000! όχι θα κάτσουμε προσοχή στα ζώα που παίρνουν 400 ευρώ απο την εισπρακτική το μήνα με υφάκι να σου λέει "μέχρι την παρασκευή να το πληρώσεις" μου θύμισες το χαράτσι! βαράει η κυβέρνηση θα χορεύουμε εμείς! Και πραγματικά δεν είχα πρόθεσει να μην πληρώσω αλλά την προηγούμενη βδομάδα ενώ τους είπα κατάθεση 24ης του μηνός, ντε και καλά 14ης και έπαιρναν κάθε μέρα απο 2 φορές (απαγορεύεται αυτό)! σε κάνουν έξαλλο! για το ότι η hol έδωσε προσωπικά δεδομένα σε εισπρακτική δεν αναφέρθηκες καθόλου. Edited January 18, 2012 by pantierakos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eLeKtriK EyE Δημ. January 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2012 Δεν έχω κανένα πρόβλημα γισ δικαστήρια δίνω και 5.000! όχι θα κάτσουμε προσοχή στα ζώα που παίρνουν 400 ευρώ απο την εισπρακτική το μήνα με υφάκι να σου λέει "μέχρι την παρασκευή να το πληρώσεις" μου θύμισες το χαράτσι! βαράει η κυβέρνηση θα χορεύουμε εμείς! Και πραγματικά δεν είχα πρόθεσει να μην πληρώσω αλλά την προηγούμενη βδομάδα ενώ τους είπα κατάθεση 24ης του μηνός, ντε και καλά 14ης και έπαιρναν κάθε μέρα απο 2 φορές (απαγορεύεται αυτό)! σε κάνουν έξαλλο! για το ότι η hol έδωσε προσωπικά δεδομένα σε εισπρακτική δεν αναφέρθηκες καθόλου. Το να παίρνουν τηλέφωνο και να ενοχλούν είναι ανεπίτρεπτο, όπως και αυτό με τα προσωπικά δεδομένα. Όμως στοιχηματίζω ότι το προτιμάς από το να σε τραβολογάνε στα δικαστήρια. Εκτός κι αν έχεις για πέταμα τα 5000 που λες, οπότε είσαι και πάλι απαράδεκτος γιατί δεν πληρώνεις δύο λογαριασμούς που πόσο είναι, 100 ευρώ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pantierakos Δημ. January 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2012 (edited) Το να παίρνουν τηλέφωνο και να ενοχλούν είναι ανεπίτρεπτο, όπως και αυτό με τα προσωπικά δεδομένα. Όμως στοιχηματίζω ότι το προτιμάς από το να σε τραβολογάνε στα δικαστήρια. Εκτός κι αν έχεις για πέταμα τα 5000 που λες, οπότε είσαι και πάλι απαράδεκτος γιατί δεν πληρώνεις δύο λογαριασμούς που πόσο είναι, 100 ευρώ; Ποτέ δεν θα πλήρωνα κάποιον με τσαμπουκά! ποτέ δεν πληρώνω κάποιον με απειλές, ακόμα να ήταν και ο Jack Norris, επίσης να σε ενημερώσω ότι το ποσό είναι 156 ευρώ, όπου με έχουν χρεώσει 79 ευρώ για κατάργηση ίντερνετ λόγο συμβολαίου στο παλιό σταθερό του οτέ (στην HOL είχα το ίντερνετ) που είχα,όταν με πήραν τηλ μου λέγανε ότι δεν θα με χρεώσουν τέλη κατάργησης στον παλιό αριθμό με την διαφορά να κόψω το σταθερο και να κάνω νέα αίτηση με γραμμή hol επίσης μου είπαν ότι δεν θα με χρεώσουν τέλη εγκατάστασης στον νέο αριθμό, κάτι το οποίο ούτε και έγινε! που σημένει 79 για το πρώτο νούμερο και 79 στο νέο νούμερο! μετά απο παράπονα αφαίρεσαν 35 ευρώ μόνο! ποιος είναι απαράδεκτος; επίσης να σε ενημερώσω ότι για τηλέφωνα και κινητά δικαστήρια δεν γίνονται! τι να πει και ο κουρής για τα τηλέφωνα του άλτερ! έξω είναι. Επίσης δεν κατάλαβα όποιος χρωστάει 2 μήνες είναι απαράδεκτος; Τέλος πάντως, επιμένω στην αρχική μου θέση! δεν πληρώνω! και ναι διαθέτω όσο όσο για δικαστικά έξοδα! (εκεί έχω) Edited January 18, 2012 by pantierakos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manosn2 Δημ. January 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2012 Ποτέ δεν θα πλήρωνα κάποιον με τσαμπουκά! ποτέ δεν πληρώνω κάποιον με απειλές, ακόμα να ήταν και ο Jack Norris, επίσης να σε ενημερώσω ότι το ποσό είναι 156 ευρώ, όπου με έχουν χρεώσει 79 ευρώ για κατάργηση ίντερνετ λόγο συμβολαίου στο παλιό σταθερό του οτέ (στην HOL είχα το ίντερνετ) που είχα,όταν με πήραν τηλ μου λέγανε ότι δεν θα με χρεώσουν τέλη κατάργησης στον παλιό αριθμό με την διαφορά να κόψω το σταθερο και να κάνω νέα αίτηση με γραμμή hol επίσης μου είπαν ότι δεν θα με χρεώσουν τέλη εγκατάστασης στον νέο αριθμό, κάτι το οποίο ούτε και έγινε! που σημένει 79 για το πρώτο νούμερο και 79 στο νέο νούμερο! μετά απο παράπονα αφαίρεσαν 35 ευρώ μόνο! ποιος είναι απαράδεκτος; επίσης να σε ενημερώσω ότι για τηλέφωνα και κινητά δικαστήρια δεν γίνονται! τι να πει και ο κουρής για τα τηλέφωνα του άλτερ! έξω είναι. Επίσης δεν κατάλαβα όποιος χρωστάει 2 μήνες είναι απαράδεκτος; Τέλος πάντως, επιμένω στην αρχική μου θέση! δεν πληρώνω! και ναι διαθέτω όσο όσο για δικαστικά έξοδα! (εκεί έχω) Συμφωνω σε πολλα, οσο πηγαινουν με τσαμπουκα μην τους δωσεις ουτε λεπτο! Επισης αν στο παιζουν καπως οταν σε περνουν τηλ κατεβασε τους κανενα καντηλι και αστους. Παράθεση ΜΑΘΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pantierakos Δημ. January 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2012 Συμφωνω σε πολλα, οσο πηγαινουν με τσαμπουκα μην τους δωσεις ουτε λεπτο! Επισης αν στο παιζουν καπως οταν σε περνουν τηλ κατεβασε τους κανενα καντηλι και αστους.Σου μιλάω έχουν ξεπατωθεί στα τηλέφωνα! Δεν θα πάρουν μία!!! και παίρνουν και κάτι κοριτσάκια 3 το μεσημέρι, και σου βάζει το μαχαίρι στο λαιμό! σου μιλάνε με ύφος λες και εχθές είχαμε πάει για καφέ! Θα χάσει πολύ η HOL που έδωσε τους λογαριασμούς σε εισπρακτικές! γιατί δεν είναι μία! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eLeKtriK EyE Δημ. January 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2012 Σου μιλάω έχουν ξεπατωθεί στα τηλέφωνα! Δεν θα πάρουν μία!!! και παίρνουν και κάτι κοριτσάκια 3 το μεσημέρι, και σου βάζει το μαχαίρι στο λαιμό! σου μιλάνε με ύφος λες και εχθές είχαμε πάει για καφέ! Θα χάσει πολύ η HOL που έδωσε τους λογαριασμούς σε εισπρακτικές! γιατί δεν είναι μία! Καλά, κάνε ότι νομίζεις με τα χρέη σου, αλλά μια και λες για τα κοριτσάκια αυτά, θυμήσου ότι κι αυτά είναι εργαζόμενοι που κάνουν μια πολύ άχαρη δουλειά και μάλιστα κακοαμειβόμενη. Προσπάθησε να μιλήσεις ή να βρίσεις αυτούς που πιστέυεις ότι φταίνε και όχι εκείνους που δε φταίνε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pantierakos Δημ. January 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2012 Καλά, κάνε ότι νομίζεις με τα χρέη σου, αλλά μια και λες για τα κοριτσάκια αυτά, θυμήσου ότι κι αυτά είναι εργαζόμενοι που κάνουν μια πολύ άχαρη δουλειά και μάλιστα κακοαμειβόμενη. Προσπάθησε να μιλήσεις ή να βρίσεις αυτούς που πιστέυεις ότι φταίνε και όχι εκείνους που δε φταίνε. Υπάρχουν κοριτσάκια πολύ ευγενικά, υπάρχουν όμως και καρακάξες! ξέρουμε τι δουλειές είναι αυτές. Υπάρχουν Πολλοί τρόποι για να ζητήσουν τα χρήμματα, αλλά άμα τους κάνουν πλύση εγκεφάλου δεν φταίμε όλοι οι υπόλοιποι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pificos Δημ. January 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2012 προέρχομαι απο forthnet double play (thompson router) , προκειται εντος ολίγου να μεταβώ στην hol, ερωτηση:, μου στειλανε το netfaster2 (intracom), τι να κάνω? πιο είναι καλυτερο? καταρχην μπορώ να παραμείνω με το παλιο μου router? πιο απο τα δύο ειναι πιο καλό ? τι μου προτείνετε? Παράθεση OnePlus 5t Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimp3 Δημ. February 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2012 μια χαρά νομίζω θα δουλεύει και το Thomson το οποιο θεωρώ και καλύτερο. γιατί αλλαξες εταιρία αν επιτρέπεται? Παράθεση ... and Justice for ... ALL ... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pificos Δημ. February 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2012 μια χαρά νομίζω θα δουλεύει και το Thomson το οποιο θεωρώ και καλύτερο. γιατί αλλαξες εταιρία αν επιτρέπεται? Καταρχήν να πω ότι δεν είχα κανένα παράπονο 4 χρόνια στην forthnet. Είχα πακέτο με νόβα και είχα έκπτωση και στα δύο 20%! Αλλά... αποφάσισα να κόψω την νόβα και επέλεξα να συνδιασω την hol με Vodafone κινητό (-5€) Sent from my MB525 Παράθεση OnePlus 5t Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolog3 Δημ. February 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2012 προέρχομαι απο forthnet double play (thompson router) , προκειται εντος ολίγου να μεταβώ στην hol, ερωτηση:, μου στειλανε το netfaster2 (intracom), τι να κάνω? πιο είναι καλυτερο? καταρχην μπορώ να παραμείνω με το παλιο μου router? πιο απο τα δύο ειναι πιο καλό ? τι μου προτείνετε? Δυστυχως δεν εχει να κανει μονο με το ποιος router ειναι πιο καλoς, αλλα πως συμπεριφερεται η γραμμη σου με τον εκαστωτε. Στη θεση σου λοιπον θα δοκιμαζα και τους δυο για καποιες μερες θα εβλεπε τη συμπεριφορα της γραμμης και θα εκανα την επιλογη. ;) Παράθεση Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου, ή βγες ξανά στο δρόμο της φωτιάς!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
noodlah Δημ. February 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2012 Δυστυχως δεν εχει να κανει μονο με το ποιος router ειναι πιο καλoς, αλλα πως συμπεριφερεται η γραμμη σου με τον εκαστωτε. Στη θεση σου λοιπον θα δοκιμαζα και τους δυο για καποιες μερες θα εβλεπε τη συμπεριφορα της γραμμης και θα εκανα την επιλογη. ;) best answer you can get. +1 Παράθεση Αν δεν θελεις παγια, ελαχιστες χρεωσεις, προβληματα σε λογαριασμους το μοναδικο δικτυο ειναι εδω, με καθε νεα αιτηση δωρα μια 2πλη κουβερτα σε διαφορα χρωματα και μια σακουλα καρβουνα. Απεριοριστη ομιλια απο την ταρατσα του σπιτιου σου με ολoυς Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_pr_mp Δημ. February 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2012 Τις τελευταίες μέρες αντιμετωπίζω πολύ συχνές αποσυνδέσεις από την ώρα που μου ήρθε ένα sms το οποίο έλεγε ότι γίνονται εργασίες συντήρησης δικτύου. Μίλησα με την hol και μου είπαν ότι δεν βλέπουν πρόβλημα στην γραμμή μου και ίσως να φταίει το φίλτρο ή το router επειδή είναι παλιό. Το φίλτρο τελικά δεν φταίει επειδή το έβγαλα το τηλέφωνο από την πρίζα και οι αποσυνδέσεις συνεχίζονταν. Το router όμως πως μπορώ να δοκιμάσω αν έχει πρόβλημα και θέλει αντικατάσταση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas1022 Δημ. February 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2012 Πως μπορω να αλλαξω τον κωδικο του router για ασυρματη προσβαση? (netfaster wlan 3 ) Παράθεση :w00t: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolog3 Δημ. February 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2012 Πως μπορω να αλλαξω τον κωδικο του router για ασυρματη προσβαση? (netfaster wlan 3 ) Αν και δεν το εχω κοντα μου το συγκεκριμενο modem/router. Αν θυμαμαι καλα αφου μπεις στο interface του (192.168.xxx.xxx) πας Wireless--> Security--> Διαλεγεις την κρυπτογραφηση που θες (συνηθως WPA/WPA2) και βαζεις τον δικο σου κωδικο και οχι την επιλογη HEX στον κωδικο αλλα passphrase. Παράθεση Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου, ή βγες ξανά στο δρόμο της φωτιάς!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas1022 Δημ. February 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2012 Αν και δεν το εχω κοντα μου το συγκεκριμενο modem/router. Αν θυμαμαι καλα αφου μπεις στο interface του (192.168.xxx.xxx) πας Wireless--> Security--> Διαλεγεις την κρυπτογραφηση που θες (συνηθως WPA/WPA2) και βαζεις τον δικο σου κωδικο και οχι την επιλογη HEX στον κωδικο αλλα passphrase. Mετα το Security εχει "Allowed Client Type" και επιλογες : no wep-no wpa , wep only και wap only...:worry: Παράθεση :w00t: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolog3 Δημ. February 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2012 Mετα το Security εχει "Allowed Client Type" και επιλογες : no wep-no wpa , wep only και wap only...:worry: WPA only διαλεξε τοτε. Παράθεση Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου, ή βγες ξανά στο δρόμο της φωτιάς!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts