Jump to content

Vodafone HOME Internet & Double Play

Κοινοποίηση

Recommended Posts

Πρεπει καπου να γραφει Internet ή WAN κατι τετοιο εκει τα βαζεις. Ψαξε το καθε πεδιο και θα δεις. ΔΕΝ γινεται να ΜΗΝ σε αφηνουν να βαλεις αλλον router. Δηλαδη αμα κανεις επαγγελματικη χρηση και θες να βαλεις εναν της Cisco τι θα γινει? Τι βλακειες λεει η καθε εταιρεια...:rolleyes:

Δεν το εψαξα ,αλλα εβαλα ενα Thomson και παει ανετα.........

• Απαντήσεις 7,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Από 1-11 είμαι στην και εγώ στην hol μέχρι τώρα όλα καλά

έβαλα από περιέργεια το BaudTec ρούτερ απο το conn-x

χωρίς να αλλάξω τίποτα και δουλεύει κανονικά παράξενο ;

παιδια εκανα χθες την online αιτηση και χθες το απογευμα εστειλα τα δικαιολογητικα με φαξ. τωρα τι γινεται? δεν ειχα καμια ενημερωση ακομη στο κινητο μου

Μίλησες μαζί τους για το αν λάβανε το φαξ; Διότι οι εταιρείες αυτές έχουν ένα κακό συνήθειο, να χάνουν τα φαξ...Αν ναι, σε μερικές μέρες θα σου στείλουν ένα SMS για παιρετέρω.

λοιπον σημερα μου εστειλαν παλι mail να τους στειλω τα δικαιολογητικα. τι γινεται???? δεν εχω και σταθερο να τους παρω τηλ. τους εστειλα 2 mail απο το πρωι ακομη περιμενω απαντηση

παιδια εκανα χθες την online αιτηση και χθες το απογευμα εστειλα τα δικαιολογητικα με φαξ. τωρα τι γινεται? δεν ειχα καμια ενημερωση ακομη στο κινητο μου

Λογικά θα επικοινωνήσουν μαζί σου για το πότε θα παραλάβεις το router και θα σου πουν μέρα πιθανή για την μεταφορά...Θα περιμένεις κάποιες μέρες λογικά.

Λογικά θα επικοινωνήσουν μαζί σου για το πότε θα παραλάβεις το router και θα σου πουν μέρα πιθανή για την μεταφορά...Θα περιμένεις κάποιες μέρες λογικά.

ναι αλλα γιατι μου εστειλαν παλι mail οπως γραφω και απο πανω? και μολις μου εστειλαν και μηνυμα στο κινητο.

Edited by akis8607

ναι αλλα γιατι μου εστειλαν παλι mail οπως γραφω και απο πανω? και μολις μου εστειλαν και μηνυμα στο κινητο.

13844 και πες τηλεφωνικώς το θέμα σου...Πιστεύω θα βγάλεις καλύτερα άκρη εκεί...

λοιπον επανερχομαι.... το Σαββατο παρελαβα το ρουτερ ενα wlan 3 ειναι ελπιζω να ειναι καλο..... αλλα μου κανει περιεργεια που δε μου εχει ερθει ακομη μηνυμα για πιθανη ημερομηνια ενεργοποιησης.....

Μπορει κανεις να μου πει τι παιζει με τη HOL στη Κατερινη και τις γυρω περιοχες οσον αφορα τη ταχυτητα? Ειμαι στην Οτενετ τωρα και σκεφτομαι να αλλαξω (λογω κοστους)

σημερα μου ηρθε μηνυμα ως ημερομηνια ενεργοποιησης τη Δευτερα. μακαρι να γινει ετσι. πολυ γρηγορα θα ενεργοποιηθω. μιλαμε και για νεα γραμμη οχι φορητοτητα...

Έχω το εξής πρόβλημα.

Όταν έρχεται ένας φίλος μου με iPhone με iOS5 και προσπαθεί να συνδεθεί στο wifi του σπιτιού μου, ξαφνικά το Internet μου κολάει και θέλει reset το router (έχω HOL).

Με τη δική μου συσκευή, blackberry, δεν έχω απολύτως κανένα πρόβλημα.

Το αστείο είναι ότι πήγε σε ένα άλλο σπίτι με HOL και συνέβει ακριβώς το ίδιο με το router!

Έχετε αντιμετωπίσει αυτό το πρόβλημα? :rolleyes:

"There's a story still unread"

Από 1-11 είμαι στην και εγώ στην hol μέχρι τώρα όλα καλά

έβαλα από περιέργεια το BaudTec ρούτερ απο το conn-x

χωρίς να αλλάξω τίποτα και δουλεύει κανονικά παράξενο ;

Καθόλου παράξενο χάρη στην υπηρεσία zero touch

Huawei p20 pro

λοιπον επανερχομαι.... το Σαββατο παρελαβα το ρουτερ ενα wlan 3 ειναι ελπιζω να ειναι καλο..... αλλα μου κανει περιεργεια που δε μου εχει ερθει ακομη μηνυμα για πιθανη ημερομηνια ενεργοποιησης.....

παντα στελνουν το ρουτερ πιο νωρις.εμενα μου το εστειλαν και το ξεσκονισα για κανα μηνα.

επρεπε να ενεργοποιηθω χθες αλλα δεν ξερω τι γινεται καμια ενημερωση. ακομη κανενα τηλ απο τεχνικο. τον αριθμο μου ποτε θα μου το στειλουν?

λοιπον πηγα κατω στο κουτι και ειδα ενα χαρτακι σαν αυτοκολλητο ηταν σε ενα απο τα καλωδια αλλα αποτι μπορεσα να διαβασω εγραφε telas αυτο ειναι?

update: λοιπον πηρα τηλ και μου ειπε οτι υπηρξε καθυστερηση απο την πλευρα του οτε και οτι δεν εχει παραδοθει το κυκλωμα. τι καταλαβενετε απο αυτο?

Edited by akis8607

λοιπον πηρα τηλεφωνο μολις και το μονο που ειχαν να μου πουν ειναι οτι δεν ξερουμε και φταιει ο οτε και αλλες παπ***ες. και ουσιαστικα η αιτηση μου δεν εχει προχωρησει καθολου. αλλη υπομονη δεν εχω . πειτε μου αν μπορειτε ακριβως τι πρεπει να γραψω που να το στειλω και τι αλλες διαδικασιες πρεπει να κανω για να ακυρωσω την αιτηση μου. σας ευχαριστω

• 2 weeks later...

Η προσφορά της HOL για 3 μήνες δώρο όταν κάνεις αίτηση online, αφορά μόνο το πάγιο του πακέτου που θα επιλέξεις? Αν επιλέξω και extras?

π.χ. αν επιλέξω hol double play lite με 24,70Ε/μήνα και επιλέξω και πακέτο προς κινητά 3Ε/μήνα, στους 3 πρώτους μήνες θα πληρώσω τα 3 Ευρώ ή τίποτα?

Ρωτάω στο forum μήπως ξέρει κάποιος από προσωπική χρήση γιατί δεν εμπιστεύομαι και πολύ την τεχνική υποστήριξη (αν και θα πάρω και ένα τηλεφωνάκι).

Δηλαδή κάποιος που έχει κάνει online αίτηση και έχει επιλέξει και extras, τους 3 πρώτους μήνες πλήρωσε κάτι?

Thanks!

καλά κάνεις και την ψάχνεις τόσο πολύ γιατί ποτέ δε ξέρεις από που μπορεί να σου ξεφυτρώσουνε χρεωσεις που δεν υπολόγιζες!
... and Justice for ... ALL ...

Η προσφορά της HOL για 3 μήνες δώρο όταν κάνεις αίτηση online, αφορά μόνο το πάγιο του πακέτου που θα επιλέξεις? Αν επιλέξω και extras?

π.χ. αν επιλέξω hol double play lite με 24,70Ε/μήνα και επιλέξω και πακέτο προς κινητά 3Ε/μήνα, στους 3 πρώτους μήνες θα πληρώσω τα 3 Ευρώ ή τίποτα?

Ρωτάω στο forum μήπως ξέρει κάποιος από προσωπική χρήση γιατί δεν εμπιστεύομαι και πολύ την τεχνική υποστήριξη (αν και θα πάρω και ένα τηλεφωνάκι).

Δηλαδή κάποιος που έχει κάνει online αίτηση και έχει επιλέξει και extras, τους 3 πρώτους μήνες πλήρωσε κάτι?

Thanks!

Καλή χρονιά!!

Στην hol μου είπαν ότι τα extras χρεώνονται κανονικά τους 3 πρώτους μήνες (δεν εμπίπτουν στην προσφορά δηλαδή).. Αν έχει επιλέξει κάποιος και μπορεί να το επιβεβαιώσει με λογαριασμό, θα ήταν χρήσιμο..

Thanks!

Edited by costini

δε το πιάνω. τους 3 πρώτους μήνες δεν πληρώνεις πάγιο αλλά πληρώνεις έξτρα, και μετά πληρώνεις πάγιο αλλά όχι έξτρα? Μπερδεμένα μας τα λένε στη hol!
... and Justice for ... ALL ...

μου μυρίζει λίγο πονηριά αυτή η προσφορά! καλύτερα να διαβάσεις κανονικά όλο το συμβόλαιο πριν υπογράψεις

δε το πιάνω. τους 3 πρώτους μήνες δεν πληρώνεις πάγιο αλλά πληρώνεις έξτρα, και μετά πληρώνεις πάγιο αλλά όχι έξτρα? Μπερδεμένα μας τα λένε στη hol!

Οι 3 μήνες δώρο αφορούν το πάγιο του πακέτου που θα επιλέξεις, όχι τα extras! Άρα αν επιλέξεις ένα πακέτο για κινητά 3Ευρώ, τους 3 πρώτους μήνες θα πληρώνεις μόνο 3 ευρώ.

Τους επόμενους μήνες θα πληρώνεις κανονικά το πάγιο του πακέτου + τα 3 Ευρώ των extras.

Αυτά, απ΄ότι μου έχουν πει στην εξυπηρέτηση πελατών.

Αναμένουμε επιβεβαίωση από κάποιον που πήρε την προσφορά και επέλεξε και extras.

Thanks!

Οι 3 μήνες δώρο αφορούν το πάγιο του πακέτου που θα επιλέξεις, όχι τα extras! Άρα αν επιλέξεις ένα πακέτο για κινητά 3Ευρώ, τους 3 πρώτους μήνες θα πληρώνεις μόνο 3 ευρώ.

Τους επόμενους μήνες θα πληρώνεις κανονικά το πάγιο του πακέτου + τα 3 Ευρώ των extras.

Αυτά, απ΄ότι μου έχουν πει στην εξυπηρέτηση πελατών.

Αναμένουμε επιβεβαίωση από κάποιον που πήρε την προσφορά και επέλεξε και extras.

Thanks!

Ειναι παραπολυ απλο και δεν χρειαζετε να παιδευεσε

ΤΑ EXTRAS ειναι extra πακέτα που συνδυαζονται με το ΒΑΣΙΚΟ ΠΑΚΕΤΟ του προγραμματος σου , και μπαίνουν επιπροσθετα στο ΒΑΣΙΚΟ ΠΑΓΙΟ ΣΟΥ.

Ο λογαριασμός σου θα είναι κάπως ετσι.

Παγιο Φωνης + Internet: 24,70€

Εxtra 60' σε κινητα : 6,00€

=========================

Συνολο: 30,70

Εκπτωση Online Προσφοράς: -24,70€

Τα extras δεν εχουν 12μηνη ή γενικα οποιαδηποτε δεσμευση ή παραμονή. Ενεργοποιούνται και η ελαχιστη διαρκεια που μπορουν να παραμεινουν ενεργα ειναι ενας μηνας. Δηλαδη αμα εσυ θελεις τους 3 μηνες να τα εχεις, στο τέλος του 3 μηνα και πριν γινει εκδοση του λογαριασμου σου θα κανεις μια κληση στην HOL και θα ζητησεις απενεργοποιηση του extra πακετου σου.

Αν δεν θελεις παγια, ελαχιστες χρεωσεις, προβληματα σε λογαριασμους το μοναδικο δικτυο ειναι εδω, με καθε νεα αιτηση δωρα μια 2πλη κουβερτα σε διαφορα χρωματα και μια σακουλα καρβουνα. Απεριοριστη ομιλια απο την ταρατσα του σπιτιου σου με ολoυς