takpanos Δημ. November 8, 2025 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2025 (edited) 1 hour ago, _NikitaS_ said: H cosmote εμένα μου έδωσε στα 26 ευρώ 300αρα οπτική, με απεριόριστη ομιλία σταθερά και κινητά και δώρο σε δύο καρτοκινητα από 10 ευρώ κάθε μήνα το κάθε ένα και από 1000 λεπτά ομιλίας. Άρα εσύ κρίνεις! Για να σου δώσει αυτά που λες πρέπει να εισαι κοσμοτε και να πας σε αλλη εταιρία για να σου κάνει αντιπρόταση η κοσμοτε. Διαφορετικά δε γίνεται Να σημειώσω οτι η προσφορα της vodafone είναι στα 18 ευρω η 100. Δε ξερω γιατι δε το έγραψα παραπάνω Edited November 8, 2025 by takpanos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panoszavra Δημ. November 8, 2025 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2025 7 ώρες πριν, takpanos said: Για να σου δώσει αυτά που λες πρέπει να εισαι κοσμοτε και να πας σε αλλη εταιρία για να σου κάνει αντιπρόταση η κοσμοτε. Διαφορετικά δε γίνεται Να σημειώσω οτι η προσφορα της vodafone είναι στα 18 ευρω η 100. Δε ξερω γιατι δε το έγραψα παραπάνω Εάν η Vodafone δεν έχει προβλήματα στην περιοχή σου, κάνε το βήμα. Και το πιο πιθανό είναι να σου κάνει αντιπροσφορά η cosmote. Και μετά ζυγίζεις τα πράγματα και αποφασίζεις. Όπως και να έχει η προσφορά που σου έχει κάνει η vodafone είναι καλή. 1 Παράθεση Mobile:Nokia 6130 --> Nokia 6230 --> Panasonic GD90 --> HTC P3600 --> Chinese hiphone dual sim --> Samsung E2652 Champ Duos --> Sony Ericsson xperia ray --> Samsung S4 mini duos --> Huawei honor 6(H60-L02) --> Meizu m2 -->Motorola Moto X Play --> Huawei Mate 10 pro --> Oneplus 7T pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_NikitaS_ Δημ. November 9, 2025 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2025 (edited) 20 ώρες πριν, takpanos said: Για να σου δώσει αυτά που λες πρέπει να εισαι κοσμοτε και να πας σε αλλη εταιρία για να σου κάνει αντιπρόταση η κοσμοτε. Διαφορετικά δε γίνεται Να σημειώσω οτι η προσφορα της vodafone είναι στα 18 ευρω η 100. Δε ξερω γιατι δε το έγραψα παραπάνω Η απάντηση μου ήταν απλά για να απαντήσω στην τιμή που είχες γράψει. Όχι για τα 18 ευρώ. Την τιμή ναι την παίρνεις ή κάνοντας φορητοτητα σε άλλο δίκτυο ή ζητώντας επικοινωνία τον τελευταίο μήνα που είναι να λήξει το συμβόλαιο. Προσωπικά και εγώ vodafone θα ήθελα σε σταθερό (μου έδινε 21 ευρώ την 300αρα) αλλά επειδή έχω και κινητά στην cosmote που λόγω κάλυψης δε την αλλάζω, με βόλεψε και το magenta που δίνει η cosmote. Εννοείται ότι αν πέρναγε η ΔΕΗ κάτω από το σπίτι θα είχα βάλει με 9 ευρώ το μήνα την 500αρα και ας μην είχα αριθμό στο σταθερό. Έτσι κι αλλιώς δε τον χρησιμοποιώ. Edited November 9, 2025 by _NikitaS_ 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takpanos Δημ. November 11, 2025 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2025 On 9/11/2025 at 12:15 ΜΜ, _NikitaS_ said: Η απάντηση μου ήταν απλά για να απαντήσω στην τιμή που είχες γράψει. Όχι για τα 18 ευρώ. Την τιμή ναι την παίρνεις ή κάνοντας φορητοτητα σε άλλο δίκτυο ή ζητώντας επικοινωνία τον τελευταίο μήνα που είναι να λήξει το συμβόλαιο. Προσωπικά και εγώ vodafone θα ήθελα σε σταθερό (μου έδινε 21 ευρώ την 300αρα) αλλά επειδή έχω και κινητά στην cosmote που λόγω κάλυψης δε την αλλάζω, με βόλεψε και το magenta που δίνει η cosmote. Εννοείται ότι αν πέρναγε η ΔΕΗ κάτω από το σπίτι θα είχα βάλει με 9 ευρώ το μήνα την 500αρα και ας μην είχα αριθμό στο σταθερό. Έτσι κι αλλιώς δε τον χρησιμοποιώ. Αν μου δώσει καλη αντιπροσφορα η κοσμοτε τοτε αλλαζει το πράγμα. Προς το παρόν σε επικοινωνία με τη κοσμοτε μου έδωσαν ίδια τιμη με τωρα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gilbaba Δημ. November 20, 2025 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2025 Καλημέρα, σκέφτομαι να κόψω το σταθερό τηλφν αφού έχει γίνει πολύ σπάνια η χρήση του. Τώρα εχω 200αρα Vdf με 22€/μήνα. Έχουν κανένα πρόγραμμα χωρίς σταθερό να μου βγει ακόμα φθηνότερο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_NikitaS_ Δημ. November 21, 2025 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2025 On 20/11/2025 at 9:11 ΠΜ, gilbaba said: Καλημέρα, σκέφτομαι να κόψω το σταθερό τηλφν αφού έχει γίνει πολύ σπάνια η χρήση του. Τώρα εχω 200αρα Vdf με 22€/μήνα. Έχουν κανένα πρόγραμμα χωρίς σταθερό να μου βγει ακόμα φθηνότερο; Γιατί δε κοιτάς ΔΕΗ fiber ή inalan που δίνουν οπτική χωρίς τηλεφωνία; Προϋπόθεση να καλύπτει την περιοχή σου μία από τις δύο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gilbaba Δημ. November 22, 2025 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2025 21 ώρες πριν, _NikitaS_ said: Γιατί δε κοιτάς ΔΕΗ fiber ή inalan που δίνουν οπτική χωρίς τηλεφωνία; Προϋπόθεση να καλύπτει την περιοχή σου μία από τις δύο. Φυσικά και δεν υπάρχουν αυτα στην περιοχή μου... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arxif Δημ. November 27, 2025 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2025 Καλησπέρα στη παρέα. Δέχτηκα μια προσφορά από βοντα για οπτική 300αρα στα 17ε μετα απο εκπτωση με το voucher. Στην πολυκατοικία δεν υπαρχει εγκατάσταση οπτικής από κανένα παροχο και στη περιοχή την υποδομή την έχει βάλει η νοβα. Θέλω να ρωτήσω αν επιβαρυνομαι κάποια εξοδα για την όλη εγκατάσταση στην πολυκατοικία, καθώς από τη βοντα μου είπαν ότι είναι δωρεάν, αλλά μου φάνηκε περιεργο καθώς αφορά εγκατάσταση σε ολόκληρη την πολυκατοικία κ όχι μόνο στο διαμερισμα μου. Ευχαριστω πολυ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. November 27, 2025 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2025 5 ώρες πριν, arxif said: Καλησπέρα στη παρέα. Δέχτηκα μια προσφορά από βοντα για οπτική 300αρα στα 17ε μετα απο εκπτωση με το voucher. Στην πολυκατοικία δεν υπαρχει εγκατάσταση οπτικής από κανένα παροχο και στη περιοχή την υποδομή την έχει βάλει η νοβα. Θέλω να ρωτήσω αν επιβαρυνομαι κάποια εξοδα για την όλη εγκατάσταση στην πολυκατοικία, καθώς από τη βοντα μου είπαν ότι είναι δωρεάν, αλλά μου φάνηκε περιεργο καθώς αφορά εγκατάσταση σε ολόκληρη την πολυκατοικία κ όχι μόνο στο διαμερισμα μου. Ευχαριστω πολυ. Ό,τι και να σου πει κάποιος άλλος, εσύ πρέπει να εξασφαλίσεις ότι θα εφαρμοστεί η συμφωνία που έχεις κάνει. Πάντως στις συντριπτικά περισσότερες περιπτώσεις δεν επωμίζονται χρηματικό κόστος οι πελάτες. Πιθανότατα θα εμφανίζεται όμως επιδότηση κατασκευής, οπότε θα κληθείς να το πληρώσεις εάν σπάσεις το συμβόλαιο πριν λήξει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makisg4 Δημ. 13 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 13 Μαρτίου Το καλοκαίρι λήγει το συμβόλαιό μου και σκέφτομαι να μεταφερθώ στην ΔΕΗ. Όμως η μητέρα μου χρειάζεται το σταθερό. Τι μπορώ να κάνω για να διατηρήσω τον αριθμό ενεργό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. 13 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 13 Μαρτίου Φορητοτητα σε Voip παροχο. Intertelecom (χωρις επιπλεον χρεωση για φορητοτητα) ή modulus, omnivoice. Θα χρειαστεί εφαρμογή σε κινητο για να δέχεται κλησεις ή voip ανταπτορα που θα συνδεθεί πανω η συσκευή τηλεφώνου. Πακέτο ομιλίας για εξερχομενες μονο η πρώτη εχει, οι αλλες εχουν (χαμηλη) χρονοχρεωση. 1 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrik Δημ. 5 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 5 Απριλίου Από το ινσταγκραμ έδωσα το τηλέφωνο μου σε συνεργάτη Vodafone και μου δίνουν 100 άρα γραμμή στα 15 ευρώ το μήνα. Έχει και καποιο χρόνο ομιλίας σε σταθερά, κινητά αλλά δεν έδωσα σημασία γιατί δεν παίρνω ποτέ τηλ από το σταθερό. Πως βλέπετε την τιμή; αξίζει στα 15 ευρώ και 24 μήνες συμβόλαιο; Ευχαριστώ Επίσης σκέφτομαι να κάνω το ίδιο πρόγραμμα και στο σπίτι της μαμάς μου . Τώρα είναι σε χαλκό 24 nova και σέρνετε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
opmgls Δημ. 5 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 5 Απριλίου 10 ώρες πριν, patrik said: Από το ινσταγκραμ έδωσα το τηλέφωνο μου σε συνεργάτη Vodafone και μου δίνουν 100 άρα γραμμή στα 15 ευρώ το μήνα. Έχει και καποιο χρόνο ομιλίας σε σταθερά, κινητά αλλά δεν έδωσα σημασία γιατί δεν παίρνω ποτέ τηλ από το σταθερό. Πως βλέπετε την τιμή; αξίζει στα 15 ευρώ και 24 μήνες συμβόλαιο; Ευχαριστώ Επίσης σκέφτομαι να κάνω το ίδιο πρόγραμμα και στο σπίτι της μαμάς μου . Τώρα είναι σε χαλκό 24 nova και σέρνετε Καλό ακούγεται. Η 100αρα θα πατάει πάνω σε ίνα ή θα παραμείνει σε χαλκό; Αφού είναι Vodafone, δε μπορει, θα σου είπαν ότι από τον 13ο μήνα και μετά θα μπει τιμαριθμική αναπροσαρμογή περίπου 2€. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrik Δημ. 5 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 5 Απριλίου 1 hour ago, opmgls said: Καλό ακούγεται. Η 100αρα θα πατάει πάνω σε ίνα ή θα παραμείνει σε χαλκό; Αφού είναι Vodafone, δε μπορει, θα σου είπαν ότι από τον 13ο μήνα και μετά θα μπει τιμαριθμική αναπροσαρμογή περίπου 2€. Aυτα που μου λες είναι ωραίες ερωτήσεις θα τις κανω αύριο 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrik Δημ. 6 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 6 Απριλίου Θα υπάρχει αύξηση 1, 5 ευρω μετά τον πρώτο χρόνο Vdsl δίνει διαθεσιμότητα. Όχι οπτική μέχρι το σπίτι. Οπτική μέχρι το καφαο και μετά χαλκός Αυτή ήταν η απάντηση Τώρα τι να πω;; τουλάχιστον 40-50 ταχύτητα θα τη δίνει στο σπίτι ο χαλκος; 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. 6 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 6 Απριλίου 16 minutes ago, patrik said: Θα υπάρχει αύξηση 1, 5 ευρω μετά τον πρώτο χρόνο Vdsl δίνει διαθεσιμότητα. Όχι οπτική μέχρι το σπίτι. Οπτική μέχρι το καφαο και μετά χαλκός Αυτή ήταν η απάντηση Τώρα τι να πω;; τουλάχιστον 40-50 ταχύτητα θα τη δίνει στο σπίτι ο χαλκος; Εξαρτάται από την απόσταση από το KV και την κατάσταση της καλωδίωσης. Δεν είναι ασυνήθιστο να πιάνει στρογγυλά 100. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrik Δημ. 6 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 6 Απριλίου Μου απάντησε Συνήθως διαθέσιμη 94,29 ελάχιστη 51,34 Οποτε προσωπικά μου κάνει 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos.k2 Δημ. 23 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 23 Απριλίου Γεια σας. Ο αδερφός μου έχει Router Vodafone ZTE ZXHN 268Q WiFi 5 Ζεσταίνεται ελαφρως, τόσο το ρουτερ όσο και ο μετασχηματιστής που κολλάει στη πρίζα. Επίσης αν κάτσεις σε κοντινή αποσταση (1.5-2μ) το ακούς να βουίζει, να κάνει ένα περίεργο ήχο Ειναι φυσιολογικά αυτά; Το ρουτερ μια χαρά λειτουργεί αλλά δε είναι και νορμαλ να βουίζει και να ζεσταίνεται το χειμώνα και την άνοιξη. Κάποια γνώμη; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. 23 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 23 Απριλίου Σε πολυπριζο ή απευθείας στην πριζα του τοιχου ειναι; Το βουητο αν πλησιασεις απο πού προέρχεται,μηπως απο το μετασχηματιστή; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos.k2 Δημ. 23 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 23 Απριλίου 7 minutes ago, kmpatra said: Σε πολυπριζο ή απευθείας στην πριζα του τοιχου ειναι; Το βουητο αν πλησιασεις απο πού προέρχεται,μηπως απο το μετασχηματιστή; Σε πολύμπριζο. Το βουητό είναι από το ρουτερ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. 23 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 23 Απριλίου Βαλτο μόνο του στην πριζα να δεις αν κανει το ιδιο. Δοκιμάστε άλλο πολυπριζο. Μαλλον αυτο έχει θέμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolog3 Δημ. Δευτέρα στις 01:34 μμ Κοινοποίηση Δημ. Δευτέρα στις 01:34 μμ Για μεταφορα σταθερης γραμμης απο ενα σπιτι σε ενα αλλο μου ειπαν θελουν 52€ ... ποσο τραγικοι μπορει να ειναι; Παράθεση Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου, ή βγες ξανά στο δρόμο της φωτιάς!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GRIGORIOS Δημ. Δευτέρα στις 02:35 μμ Κοινοποίηση Δημ. Δευτέρα στις 02:35 μμ 1 hour ago, manolog3 said: Για μεταφορα σταθερης γραμμης απο ενα σπιτι σε ενα αλλο μου ειπαν θελουν 52€ ... ποσο τραγικοι μπορει να ειναι; Έχει κόστος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts