zananiro Δημ. October 17, 2023 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2023 Νέα διετία. Αυτό είναι το κέρδος τους. Να σε κρατήσουν στο μαντρί. Που με χαρά το έκανα για να μην παρεξηγηθώ. Έχεις και Vodafone tv σε αυτή την τιμή ή μόνο σταθερό? Sent from my Nothing Phone (1) using Tapatalk Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. October 17, 2023 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2023 4 ώρες πριν, damianos said: Ας το δούμε λεπτομερές . Τι πρέπει να γίνει; 1. Να ανοιχτούν οι νέοι λακοί 2. Να περαστούν οι οδηγοί των σωληνώσεων μέχρι τα φρεάτια. 3.Να καλουπωθει η βάση να πέσει και να στεγνώσει το τσιμέντο. 4. Να τοποθετηθεί η καινούργια καμπίνα. 5. Να τοποθετηθεί στην καμπίνα ο νέος εξοπλισμός (εδώ υπεισέρχεται και η ΔΕΗ) 6. Να σκαφτεί το παλιό KV (αν χρειάζεται) 7. Να γίνουν οι μεταγωγές απο το παλιό στο νεο. 8 . Να αποκατασταθεί ο χωρος (πλάκες κλπ) Κάτσε γιατί μας μπέρδεψες 🙂 Εγώ κατάλαβα ότι είχατε KV και ενεργή καμπίνα σε λειτουργία και απλά κόπηκε το καλώδιο που τις συνδέει... Εάν δεν υπάρχει ενεργή καμπίνα με τον εξοπλισμό της, τότε προφανώς είναι τουλάχιστον μια εβδομάδα δουλειά, με την ηλεκτροδότηση όποτε... εδεήσει ο ΔΕΔΔΗΕ. Για να δουλέψει σύνδεση σε καμπίνα που δεν υπάρχει, υπολογίζεις μήνες. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
damianos Δημ. October 18, 2023 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2023 10 ώρες πριν, minast said: Κάτσε γιατί μας μπέρδεψες 🙂 Εγώ κατάλαβα ότι είχατε KV και ενεργή καμπίνα σε λειτουργία και απλά κόπηκε το καλώδιο που τις συνδέει... Εάν δεν υπάρχει ενεργή καμπίνα με τον εξοπλισμό της, τότε προφανώς είναι τουλάχιστον μια εβδομάδα δουλειά, με την ηλεκτροδότηση όποτε... εδεήσει ο ΔΕΔΔΗΕ. Για να δουλέψει σύνδεση σε καμπίνα που δεν υπάρχει, υπολογίζεις μήνες. ΜΕΤΑ που κόψαν τα καλώδια, από την άλλη πλευρά του σπιτιού έσκαψαν αυτό... Και μοιάζει το σημείο που είναι το no parking σαν να είναι η βάση του καφαο όπως μάρτυρα και τα υπερμεγέθη σπιράλ... 4 ώρες πριν, damianos said: ΜΕΤΑ που κόψαν τα καλώδια, από την άλλη πλευρά του σπιτιού έσκαψαν αυτό... Και μοιάζει το σημείο που είναι το no parking σαν να είναι η βάση του καφαο όπως μάρτυρα και τα υπερμεγέθη σπιράλ... 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. October 18, 2023 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2023 Από το Σάββατο μεσημέρι χωρίς ίντερνετ. Έσκαβε η μπουλντόζα και τα έκοψε Όλα. Πόσο πιστεύετε θα μείνω χωρίς υπηρεσίες????? VDSL 100 (fiber to the cabin) Που είναι αυτό; Στάλθηκε από το SM-A528B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
damianos Δημ. October 18, 2023 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2023 2 ώρες πριν, johnny_htc said: Που είναι αυτό; Στάλθηκε από το SM-A528B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Γήπεδο Γαλατά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panoszavra Δημ. October 18, 2023 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2023 17 ώρες πριν, zananiro said: Έχεις και Vodafone tv σε αυτή την τιμή ή μόνο σταθερό? Sent from my Nothing Phone (1) using Tapatalk Μόνο double play. 1 Παράθεση Mobile:Nokia 6130 --> Nokia 6230 --> Panasonic GD90 --> HTC P3600 --> Chinese hiphone dual sim --> Samsung E2652 Champ Duos --> Sony Ericsson xperia ray --> Samsung S4 mini duos --> Huawei honor 6(H60-L02) --> Meizu m2 -->Motorola Moto X Play --> Huawei Mate 10 pro --> Oneplus 7T pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioultria Δημ. October 18, 2023 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2023 On 16/10/2023 at 3:11 ΜΜ, GREGORYMO said: Νέα διετία η το υπόλοιπο του συμβολαίου? Σε ποιο μεηλ μπορούμε να αιτηθούμε τη διακοπή της συνεργασιας μετα την αύξηση της τιμής; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
damianos Δημ. October 19, 2023 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2023 17 ώρες πριν, ioultria said: Σε ποιο μεηλ μπορούμε να αιτηθούμε τη διακοπή της συνεργασιας μετα την αύξηση της τιμής; ΔΕΝ κάνεις κάτι, πας κατευθείαν στον άλλο πάροχο και κανείς αίτημα. Θα φύγεις χωρίς πέναλτι.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. October 23, 2023 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2023 Πρώτο μου ποστ στο συγκεκριμένο τοπικ. Σίγουρα θα έχει απαντηθεί, μπορεί να μου πει κάποιος πως μπορεί να μάθει το υπόλοιπο λεπτών του σταθερού για κατανάλωση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GREGORYMO Δημ. October 23, 2023 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2023 5 minutes ago, VIPdriver said: Πρώτο μου ποστ στο συγκεκριμένο τοπικ. Σίγουρα θα έχει απαντηθεί, μπορεί να μου πει κάποιος πως μπορεί να μάθει το υπόλοιπο λεπτών του σταθερού για κατανάλωση; Από το app Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. October 23, 2023 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2023 Just now, GREGORYMO said: Από το app Δεν έχει κινητό βόνταφον, μόνο σταθερό και ιντερνετ και θέλει να μάθει το υπόλοιπο από τα 400 λεπτά που έχει προς κινητά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GREGORYMO Δημ. October 23, 2023 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2023 1 minute ago, VIPdriver said: Δεν έχει κινητό βόνταφον, μόνο σταθερό και ιντερνετ και θέλει να μάθει το υπόλοιπο από τα 400 λεπτά που έχει προς κινητά. Δεν χρειάζεται κινητό vodafone. Φτιάχνεις app μόνο για το σταθερό που έχεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. October 23, 2023 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2023 Just now, GREGORYMO said: Δεν χρειάζεται κινητό vodafone. Φτιάχνεις app μόνο για το σταθερό που έχεις Εννοείς να κάνει λογαριασμό στο my Vodafone; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GREGORYMO Δημ. October 23, 2023 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2023 3 minutes ago, VIPdriver said: Εννοείς να κάνει λογαριασμό στο my Vodafone; ΝΑΙ 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. October 23, 2023 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2023 18 minutes ago, GREGORYMO said: ΝΑΙ Θενξ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ffc Δημ. October 25, 2023 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2023 Λόγω της κατάργησης της έκπτωσης στο ebill, επικοινώνησα με το τμήμα διακοπών συμβολαίου και από τα 24.10 που πλήρωνα για 100 Mbps. τώρα θα πληρώνω 20.77 για τον πρώτο χρόνο και από τον 13ο μήνα; 1.5 ευρώ παραπάνω.Την θεωρώ καλή τιμή για αυτή την ταχύτητα. Επίσης πρόσθεσαν άλλες 4 ώρες σε κινητά και τώρα έχω σύνολο 10.Τα απεριόριστα κινητά τα έδιναν 23 κάτι ευρώ αλλά δεν τα χρειάζομαι γιατί και πριν με τις 6 ώρες πότε δεν τις χρησιμοποιούσα όλες.Για κάτω από 20.77 δεν έπεφτε η τιμή, πάρα μόνο αν είχα συμβόλαιο κινητής. Εγώ έχω Cu. Όταν έρθει ο πρώτος λογαριασμός θα δω μήπως υπάρχει και κάποια έκπτωση λόγω Cu γιατί και στο προηγούμενο συμβόλαιο η κανονική τιμή ήταν στα 25 ευρώ Sent from my Redmi Note 9 Pro using Tapatalk 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kiriakos_tjet Δημ. October 25, 2023 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2023 4 ώρες πριν, ffc said: Λόγω της κατάργησης της έκπτωσης στο ebill, επικοινώνησα με το τμήμα διακοπών συμβολαίου και από τα 24.10 που πλήρωνα για 100 Mbps. τώρα θα πληρώνω 20.77 για τον πρώτο χρόνο και από τον 13ο μήνα; 1.5 ευρώ παραπάνω. Την θεωρώ καλή τιμή για αυτή την ταχύτητα. Επίσης πρόσθεσαν άλλες 4 ώρες σε κινητά και τώρα έχω σύνολο 10. Τα απεριόριστα κινητά τα έδιναν 23 κάτι ευρώ αλλά δεν τα χρειάζομαι γιατί και πριν με τις 6 ώρες πότε δεν τις χρησιμοποιούσα όλες. Για κάτω από 20.77 δεν έπεφτε η τιμή, πάρα μόνο αν είχα συμβόλαιο κινητής. Εγώ έχω Cu. Όταν έρθει ο πρώτος λογαριασμός θα δω μήπως υπάρχει και κάποια έκπτωση λόγω Cu γιατί και στο προηγούμενο συμβόλαιο η κανονική τιμή ήταν στα 25 ευρώ Sent from my Redmi Note 9 Pro using Tapatalk Φίλε μου έχεις κάποιο τηλέφωνο επικοινωνίας ή έκανες αίτημα και σε πήραν; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. October 25, 2023 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2023 5 ώρες πριν, ffc said: Λόγω της κατάργησης της έκπτωσης στο ebill, επικοινώνησα με το τμήμα διακοπών συμβολαίου και από τα 24.10 που πλήρωνα για 100 Mbps. τώρα θα πληρώνω 20.77 για τον πρώτο χρόνο και από τον 13ο μήνα; 1.5 ευρώ παραπάνω. Την θεωρώ καλή τιμή για αυτή την ταχύτητα. Επίσης πρόσθεσαν άλλες 4 ώρες σε κινητά και τώρα έχω σύνολο 10. Τα απεριόριστα κινητά τα έδιναν 23 κάτι ευρώ αλλά δεν τα χρειάζομαι γιατί και πριν με τις 6 ώρες πότε δεν τις χρησιμοποιούσα όλες. Για κάτω από 20.77 δεν έπεφτε η τιμή, πάρα μόνο αν είχα συμβόλαιο κινητής. Εγώ έχω Cu. Όταν έρθει ο πρώτος λογαριασμός θα δω μήπως υπάρχει και κάποια έκπτωση λόγω Cu γιατί και στο προηγούμενο συμβόλαιο η κανονική τιμή ήταν στα 25 ευρώ Sent from my Redmi Note 9 Pro using Tapatalk Έκανες αίτημα διακοπής ή πήρες απ' ευθείας εκεί? Είπες θέλω να φύγω ή απλά ζήτησες καλύτερη τιμή λόγω των αλλαγών? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ffc Δημ. October 25, 2023 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2023 Αίτημα ηλεκτρονικά και με κάλεσαν μετά από 4 εργάσιμες. Sent from my Redmi Note 9 Pro using Tapatalk Έκανες αίτημα διακοπής ή πήρες απ' ευθείας εκεί? Είπες θέλω να φύγω ή απλά ζήτησες καλύτερη τιμή λόγω των αλλαγών?Αίτημα διακοπής ζήτησα εφόσον δίνεται αυτή η δυνατότητα στον πελάτη. Η δική μου περίπτωση επειδή ήδη ήταν σχετικά χαμηλή η τιμή που πλήρωνα για 100 Mbps, ο πρώτος εκπρόσωπος το μόνο που πρόσφερε ήταν να αφαιρέσει την αύξηση του ebill μέχρι το τέλος του συμβολαίου. Αυτή η προσφορά όμως δεν ήταν αρκετή να με πείσει για να παραμείνω και τους εξέφρασα την επιθυμία μου να φύγω.Τελικά με κάλεσε άλλος εκπρόσωπος που χωρίς πολλά πολλά συμφωνήσαμε σε διετές συμβόλαιο με τις τιμές που ανέφερα. Sent from my Redmi Note 9 Pro using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GREGORYMO Δημ. October 25, 2023 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2023 2 ώρες πριν, ffc said: Αίτημα ηλεκτρονικά και με κάλεσαν μετά από 4 εργάσιμες. Sent from my Redmi Note 9 Pro using Tapatalk Αίτημα διακοπής ζήτησα εφόσον δίνεται αυτή η δυνατότητα στον πελάτη. Η δική μου περίπτωση επειδή ήδη ήταν σχετικά χαμηλή η τιμή που πλήρωνα για 100 Mbps, ο πρώτος εκπρόσωπος το μόνο που πρόσφερε ήταν να αφαιρέσει την αύξηση του ebill μέχρι το τέλος του συμβολαίου. Αυτή η προσφορά όμως δεν ήταν αρκετή να με πείσει για να παραμείνω και τους εξέφρασα την επιθυμία μου να φύγω. Τελικά με κάλεσε άλλος εκπρόσωπος που χωρίς πολλά πολλά συμφωνήσαμε σε διετές συμβόλαιο με τις τιμές που ανέφερα. Sent from my Redmi Note 9 Pro using Tapatalk Να φύγεις η να διακόψεις την γραμμή? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ffc Δημ. October 25, 2023 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2023 Να φύγεις η να διακόψεις την γραμμή?Να φύγω γιατί επέμεναν ότι έχω χαμηλότερη τιμή σε σχέση με τους ανταγωνιστές και ότι θα έπρεπε να είμαι ευχαριστημένος εδώ που είμαι. Ξεκαθάρισα ότι δεν με νοιάζει αν θα πληρώνω περισσότερα σε άλλο παροχο, καθώς ήξερα σε άλλες περιπτώσεις οι ίδιοι είχαν προτείνει νέο διετές συμβόλαιο με 5 ευρώ έκπτωση. Και το θεωρούσα υποτιμητικό ως αντιμετώπιση σε πελάτη που είναι κάποια χρόνια συνδρομητής τους να του λένε ότι μόνο αυτό μπορούμε να κάνουμε. Sent from my Redmi Note 9 Pro using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakaki14567 Δημ. October 30, 2023 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2023 Καλησπερα σας Εχω 100σταρα οτε εδω και 2 χρονια στην περιοχη της ζαχου στον Βολο αλλα απο τον φλεβαρη ειμαι συνεχεια στις αποσυνδεσεις ηλπιζα μετα τις καταστραφες θα τα φτιαχνανε αλλα ουτε καν.Πηγα ρωτησα στ βονταφον και μου ειπαν οτι αν θελω 100σταρα πρεπει να βαλω και vodafone tv ωστε να κλειδωνει στα 100 γιατι αλλιως μονο με 50αρα δεν θα εχω αποσυνδεσεις. πιστευετε οτι στεκει αυτο που μου ειπαν η το ειπαν για να πουλησουν και το tv μαζι? Σας ευχαριστω πολυ. (Μπορω να σπασω το συμβολαιο λογω ανεφικτοτητας της κοσμοτε χωρις καποια χρεωση) 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. October 30, 2023 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2023 Καλησπερα σας Εχω 100σταρα οτε εδω και 2 χρονια στην περιοχη της ζαχου στον Βολο αλλα απο τον φλεβαρη ειμαι συνεχεια στις αποσυνδεσεις ηλπιζα μετα τις καταστραφες θα τα φτιαχνανε αλλα ουτε καν.Πηγα ρωτησα στ βονταφον και μου ειπαν οτι αν θελω 100σταρα πρεπει να βαλω και vodafone tv ωστε να κλειδωνει στα 100 γιατι αλλιως μονο με 50αρα δεν θα εχω αποσυνδεσεις. πιστευετε οτι στεκει αυτο που μου ειπαν η το ειπαν για να πουλησουν και το tv μαζι? Σας ευχαριστω πολυ. (Μπορω να σπασω το συμβολαιο λογω ανεφικτοτητας της κοσμοτε χωρις καποια χρεωση)Τι σου είπαν οι άνθρωποι;;;;; Μπράβο τους!! Respect στα τζιμάνια του προωθητικου τμήματος 🫡. Ο, τι πιο πονηρομαλ..κια σε promotion έχω ακούσει. Μείνε cosmote και πες τους να σε ρίξουν σε 50αρα μπας και στρώσει, αλλιώς με βοντα θα είσαι χειρότερα και μετά θα τρέχεις να αποδεσμευτεις... Στάλθηκε από το SM-A528B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakaki14567 Δημ. October 30, 2023 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2023 3 minutes ago, johnny_htc said: Τι σου είπαν οι άνθρωποι;;;;; Μπράβο τους!! Respect στα τζιμάνια του προωθητικου τμήματος 🫡. Ο, τι πιο πονηρομαλ..κια σε promotion έχω ακούσει. Μείνε cosmote και πες τους να σε ρίξουν σε 50αρα μπας και στρώσει, αλλιώς με βοντα θα είσαι χειρότερα και μετά θα τρέχεις να αποδεσμευτεις... Στάλθηκε από το SM-A528B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ε μα αυτο ειναι το θεμα μου οτι και με 50αρα κοσμοτε παλι τα ιδια ειχα πριν κανουν την αναβαθμιση.... Παντως στο πατερα μου επιανε 3 με την 24αρα και του βαλανε 50αρα και tv και πιανει 56 στ βονταφον. Απλα το σκεφτομαι γιατι οι καμπινες στο βολο ανηκουν στην βονταφον και στεγνα μου ειπε στο καταστημα οτι επιτηδες δημιουργουν προβλημα στους αλλους παροχους Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. October 30, 2023 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2023 ε μα αυτο ειναι το θεμα μου οτι και με 50αρα κοσμοτε παλι τα ιδια ειχα πριν κανουν την αναβαθμιση.... Παντως στο πατερα μου επιανε 3 με την 24αρα και του βαλανε 50αρα και tv και πιανει 56 στ βονταφον. Απλα το σκεφτομαι γιατι οι καμπινες στο βολο ανηκουν στην βονταφον και στεγνα μου ειπε στο καταστημα οτι επιτηδες δημιουργουν προβλημα στους αλλους παροχους Αα καλά. Μπράβο στη βονταφοναρα. Έχει φτιάξει την κλίκα της εκεί και κάνει ο, τι γουστάρει φαίνεται, απίστευτο.. Απλά στην συνδεσμολογια στο καφαο, κάτι δεν κάνουν σωστά όταν κουμπώνουν τους άλλους δύο παροχοους και προσέχουν τα δικά τους.. Ε τότε πήγαινε, αφού έχεις τον πατέρα σου να έχει βάλει και να ναι εντάξει. Κοντά σε σένα είναι το σπίτι του; εννοώ δλδ είναι διαπιστωμένο ότι και συ από καμπίνα vodafone θα είσαι, γτ υπάρχει περίπτωση να έχει πάρει και κάποια άλλη περιοχή εργολαβία πχ cosmote όπως εσένα, αλλά να μη το ξέρεις. Αλλά για να έγινε και ξαφνικά να χάλασε η γραμμή σου, έχουν βάλει κάποιοι το χεράκι τους. Προσωπικά δεν έχω ξανά δει τόσο forced κατάσταση να πειράζουν ήδη υπάρχον πελάτη για να τον τραβήξουν αυτοί... Στάλθηκε από το SM-A528B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts