Jump to content

Vodafone HOME Internet & Double Play

Κοινοποίηση

Recommended Posts

Παιδιά Καλησπέρα. Υπάρχει περίπτωση κάποιος φίλος που να έχει να μου δώσει ένα κουπόνι adidas για να πάρω ένα παπούτσι για να μην το χάσω μιας και έχω ξεμείνει?? Εάν ναι στείλτε μου P.M. Ευχαριστώ πολύ. 

Edited by zerv_5800

Η ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρεις να την ζεις με εκείνον που σε αγάπησε και θυσιάστηκε για εσένα στην θέση την δικιά σου...

Samsung Galaxy S21 Ultra / Galaxy Watch Ultra ;)

• Απαντήσεις 7,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

παίδες γνωρίζει κάποιος εαν πχ κάνεις αίτηση για μεταφορά / φορητότητα το νούμερο της Vodafone στην Modulus την επόμενη μέρα που λήξει το συμβόλαιο τι γίνεται; Σε παίρνουν τηλ απο Vodafone ή απλά περιμένεις μέχρι να νεκρωθεί η pots/pstn γραμμή και να ξεκινήσει η voip απο modulus ?

[ f i l i p p o s ]

On 7/9/2022 at 1:22 ΠΜ, filippos said:

παίδες γνωρίζει κάποιος εαν πχ κάνεις αίτηση για μεταφορά / φορητότητα το νούμερο της Vodafone στην Modulus την επόμενη μέρα που λήξει το συμβόλαιο τι γίνεται; Σε παίρνουν τηλ απο Vodafone ή απλά περιμένεις μέχρι να νεκρωθεί η pots/pstn γραμμή και να ξεκινήσει η voip απο modulus ?

Expand  

Με modulus δεν έκανα πρόσφατα αλλά στην OmniVoice που έκανα σε κάποιο έκανε λίγες μέρες η διαδικασία. Του είχαν τηλεφωνήσει και τους είπε ότι το χρειάζεται σε voip για να μπει σε κέντρο. Λογικά μέχρι να μεταφερθεί μέχρι τότε χρεώνεσαι αναλογικά το πάγιο από τη Vodafone για εκείνες τις ημέρες.

Powered by Cosmote Unlimited , Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100, F2G Promo Unlimited.

On 7/9/2022 at 2:33 ΠΜ, cmvr said:

Λογικά μέχρι να μεταφερθεί μέχρι τότε χρεώνεσαι αναλογικά το πάγιο από τη Vodafone για εκείνες τις ημέρες.

Expand  

Οκ, κατανοητό.
Και σου στέλνουν τον λογαριασμό αφου μεταφερθείς στην νέα εταιρία; Ή πρέπει να τον πληρώσεις πρώτα και μετά να σε αποδεσμεύσουν;

[ f i l i p p o s ]

Είμαι στο Κερατσίνι - Ταμπούρια , με vdsl cosmote 100ρι το οποιο κλειδωνει (απ οτι δειχνει το ρουτερ) στα 107 ΜΒΡs .Σε γενικές γραμμές είμαι ευχαριστημένος. Σκέφτομαι όμως (επειδή σε ένα μήνα και 5 μέρες λήγει το συμβόλαιο) αν δεν μου κάνουν προταση για ανανέωση με 30-31 ευρώ (τώρα πληρώνω 39.50) να κάνω φορητότητα στην Βόντα που βλέπω στο site 27,κάτι ψιλα. Έχει κάποιος συντοπίτης βόντα να μου πει απόψεις ?

Edited by CHIEF
:superman:

On 30/8/2022 at 12:35 ΜΜ, dkostas said:

δε ξερω αν βρηκες ακρη αλλα αυτο ειναι το τηλ. για το τμημα διακοπων 2104276862

Expand  

έγραψα στο μποτ τι θέλω, με κατάλαβε και μετά από 3 μέρες με καλεσαν και ήρθε το τέλος. Σε ευχαριστώ πάντως...

15 Νοέμβρη λήγει το συμβόλαιό μου fiber 100 με 29,53. Μου κάνουν προσφορά ανανέωσης 30,53 την οποία εννοείται πως δεν πρόκειται να δεχτώ. Άσε που τους τελευταίους 3-4 μήνες είχα πολλά προβλήματα με την σύνδεσή μου και έφτασα στο σημείο να τραβήξω εξωτερικό καλώδιο για να τους αποδείξω πως έχουν πρόβλημα στην γραμμή τους. 

Τι τιμές παίζουν αυτή την εποχή για ανανέωση του fiber 100?

On 8/9/2022 at 6:19 ΜΜ, makisg4 said:

15 Νοέμβρη λήγει το συμβόλαιό μου fiber 100 με 29,53. Μου κάνουν προσφορά ανανέωσης 30,53 την οποία εννοείται πως δεν πρόκειται να δεχτώ. Άσε που τους τελευταίους 3-4 μήνες είχα πολλά προβλήματα με την σύνδεσή μου και έφτασα στο σημείο να τραβήξω εξωτερικό καλώδιο για να τους αποδείξω πως έχουν πρόβλημα στην γραμμή τους. 

Expand  

Αν πας wind 26 ευρώ αλλά το δίνουν 24. Αν πας ΟΤΕ 32,90. Έχεις μια διαφορά 107 ευρώ τον χρόνο περίπου. Απλά στη wind θα έχεις απεριόριστα κινητά από το σταθερό. Στον ΟΤΕ για πάρεις και απεριόριστα σταθερά θα σου βγει 36,90 δηλαδή 155 ευρώ παραπάνω για να έχει τις ίδιες παροχές με της wind.

Powered by Cosmote Unlimited , Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100, F2G Promo Unlimited.

On 8/9/2022 at 6:19 ΜΜ, makisg4 said:

Expand  

Φιλαράκι θα σου έλεγα να το παζαρέψεις..είχα 100άρι στα 23€ και τώρα 200άρι στα 24,95€ σε συνδιασμό με κινητό.

On 9/9/2022 at 7:42 ΠΜ, kiriakos_tjet said:

Φιλαράκι θα σου έλεγα να το παζαρέψεις..είχα 100άρι στα 23€ και τώρα 200άρι στα 24,95€ σε συνδιασμό με κινητό.

Expand  

Στην cote ολα αυτα?

On 9/9/2022 at 10:13 ΠΜ, CHIEF said:

Στην cote ολα αυτα?

Expand  

Vf. Εσύ cosmote είσαι;

On 9/9/2022 at 10:52 ΠΜ, kiriakos_tjet said:

Vf. Εσύ cosmote είσαι;

Expand  

Ναι, και το σκέφτομαι απο άποψη τιμής να παω στη vf. Απλά δεν ξέρω τι παίζει στην περιοχή μου (Κερατσίνι) ...

On 9/9/2022 at 11:24 ΠΜ, CHIEF said:

Ναι, και το σκέφτομαι απο άποψη τιμής να παω στη vf. Απλά δεν ξέρω τι παίζει στην περιοχή μου (Κερατσίνι) ...

Expand  

Είμαι Κορυδαλλό..παίρνω από καμπίνα Wind όπως παίρνεις κι εσύ λογικά τώρα που έχεις 100άρι. Πηγαίνει τρένο δεν έχω κανένα πρόβλημα..

On 9/9/2022 at 1:56 ΜΜ, kiriakos_tjet said:

Είμαι Κορυδαλλό..παίρνω από καμπίνα Wind όπως παίρνεις κι εσύ λογικά τώρα που έχεις 100άρι. Πηγαίνει τρένο δεν έχω κανένα πρόβλημα..

Expand  

Παλιά είχα βρει ένα χαρτη που έλεγε και τις καμπίνες, στο fttx καπως ετσι που μπηκα λεει μονο τα dslams.. στο adsl.gr ηταν, ειχα βάλει και την καμπίνα του πατρικου μου με φώτο και ήταν περασμενο.. τεσπα δε το βρίσκω για να δω τι καμπινα παιρνω. Αποσυνδέσεις κλπ έχεις ?

On 9/9/2022 at 3:47 ΜΜ, CHIEF said:

Παλιά είχα βρει ένα χαρτη που έλεγε και τις καμπίνες, στο fttx καπως ετσι που μπηκα λεει μονο τα dslams.. στο adsl.gr ηταν, ειχα βάλει και την καμπίνα του πατρικου μου με φώτο και ήταν περασμενο.. τεσπα δε το βρίσκω για να δω τι καμπινα παιρνω. Αποσυνδέσεις κλπ έχεις ?

Expand  

Οι εταιρίες είχαν πάρει τα έργα περιοχικά και, αν δεν κάνω λάθος, Κορυδαλλό, Νίκαια, Ρέντη, Αιγάλεω, Κερατσίνι, Πέραμα τα έχει η Wind. Άρα λογικά σε καμπίνα Wind είσαι ήδη. Σαν γραμμή ούτε λάθη ούτε αποσυνδέσεις ούτε τίποτα. Κάποια θεματάκια με το ρούτερ είχα που δεν συνεργαζόταν τέλεια με καμπίνα wind από όταν το γύρισα από 100άρα σε 200άρα αλλά μου έστειλαν άλλο μοντέλο και όλα καλά.

Edited by kiriakos_tjet

On 9/9/2022 at 3:47 ΜΜ, CHIEF said:

Expand  

To fttxgr.eu σκέφτεσαι.
Καλή προσπάθεια, αλλά περιορίζεται προφανώς στις καμπίνες που οι ίδιοι οι χρήστες ανεβάζουμε. Πρέπει να έχει κανείς στο νου του ότι μπορεί να υπάρχουν και καμπίνες που δεν εμφανίζονται εκεί.

On 10/9/2022 at 8:50 ΠΜ, minast said:

To fttxgr.eu σκέφτεσαι.
Καλή προσπάθεια, αλλά περιορίζεται προφανώς στις καμπίνες που οι ίδιοι οι χρήστες ανεβάζουμε. Πρέπει να έχει κανείς στο νου του ότι μπορεί να υπάρχουν και καμπίνες που δεν εμφανίζονται εκεί.

Expand  

Ναι ρε συ.. Αυτο ειναι! Πιο παλιά, περίπου όταν αρχισε να προσφερεται η vdsl 30 50 100, είχε εναν χάρτη στο adsl.gr στον οποιο είχα κανει κ εγω καταχωρηση και ηταν πιο ενημερωμένος, προσπαθω να τον βρω παλι! Απλα για να δω τι εταιριας καμπινα εχω, αν κ απο οτι καταλαβα λογω περιοχης εχω wind. Τις προαλλες πάντως εσκαβε στο δρομο παραλληλα με το πεζοδρομιο η βονταφον και εβαλε και καπακι vodafone σε κατι σαν υπονομο στο τελος του σκαψιματος 😕

On 10/9/2022 at 9:02 ΠΜ, CHIEF said:

Ναι ρε συ.. Αυτο ειναι! Πιο παλιά, περίπου όταν αρχισε να προσφερεται η vdsl 30 50 100, είχε εναν χάρτη στο adsl.gr στον οποιο είχα κανει κ εγω καταχωρηση και ηταν πιο ενημερωμένος, προσπαθω να τον βρω παλι! Απλα για να δω τι εταιριας καμπινα εχω, αν κ απο οτι καταλαβα λογω περιοχης εχω wind. Τις προαλλες πάντως εσκαβε στο δρομο παραλληλα με το πεζοδρομιο η βονταφον και εβαλε και καπακι vodafone σε κατι σαν υπονομο στο τελος του σκαψιματος 😕

Expand  

Φαντάζομαι στο adslgr δεν εννοείς αυτόν τον χάρτη;
https://www.adslgr.com/features/map/

Όπως και να έχει, όλοι οι πάροχοι για να περάσουν ίνες, σκάβουν συνήθως το κλασικό κανάλι παράλληλα με το πεζοδρόμιο και σε τακτά διαστήματα τοποθετούν φρεάτια για διακλαδώσεις ή άλλες παρεμβάσεις. Το σκάψιμο που είδες μπορεί να είναι απλά ίνα για backbone της Vodafone, και να μην σχετίζεται άμεσα με κάποια καμπίνα.

On 10/9/2022 at 9:25 ΠΜ, minast said:

Φαντάζομαι στο adslgr δεν εννοείς αυτόν τον χάρτη;
https://www.adslgr.com/features/map/

Όπως και να έχει, όλοι οι πάροχοι για να περάσουν ίνες, σκάβουν συνήθως το κλασικό κανάλι παράλληλα με το πεζοδρόμιο και σε τακτά διαστήματα τοποθετούν φρεάτια για διακλαδώσεις ή άλλες παρεμβάσεις. Το σκάψιμο που είδες μπορεί να είναι απλά ίνα για backbone της Vodafone, και να μην σχετίζεται άμεσα με κάποια καμπίνα.

Expand  

Ωχ ναι αυτος ειναι! Μπηκα απο chrome και εμφανιστηκε κανονικα... Ποιος ξερει τι εχω κανει στον μοζιλα 😛

Η πιο κοντινή καμπίνα σε απόσταση 2 παραλληλων οδων γραφει οτε παντως, παίζει κάποιο ρολο?

Την Τρίτη θα υπολείπεται ένας μήνας ακόμα συμβόλαιο με την κοτέ θα περιμενω καλη - λογική προταση ανανεωσης αλλιως παω βόντα , βέβαια το μονο που σκεφτομαι μηπως εχω προβληματα ενω με την κοτέ αυτα τα 2 χρόνια ειμαι σταθερος , μια δυο φορές αυτά τα 2 χρονια ειχα προβληματα αλλα βρέθηκε ακρη με την εξυπηρετηση πελάτη..

Screenshot_20220910_123732.jpg

On 10/9/2022 at 9:37 ΠΜ, CHIEF said:

Ωχ ναι αυτος ειναι! Μπηκα απο chrome και εμφανιστηκε κανονικα... Ποιος ξερει τι εχω κανει στον μοζιλα 😛

Η πιο κοντινή καμπίνα σε απόσταση 2 παραλληλων οδων γραφει οτε παντως, παίζει κάποιο ρολο?

Την Τρίτη θα υπολείπεται ένας μήνας ακόμα συμβόλαιο με την κοτέ θα περιμενω καλη - λογική προταση ανανεωσης αλλιως παω βόντα , βέβαια το μονο που σκεφτομαι μηπως εχω προβληματα ενω με την κοτέ αυτα τα 2 χρόνια ειμαι σταθερος , μια δυο φορές αυτά τα 2 χρονια ειχα προβληματα αλλα βρέθηκε ακρη με την εξυπηρετηση πελάτη..

Screenshot_20220910_123732.jpg

Expand  

Σε όποιον πάροχο και να πας, η καμπίνα που συνδέεσαι, το κλείδωμα DSL κλπ είναι ίδια. Αυτό που αλλάζει είναι η δρομολόγηση των δεδομένων. Πράγματι με ΟΤΕ έχεις λίγο πλεονέκτημα σε επίλυση μικρού καλωδιακού προβλήματος (πχ μπορεί να σε βγάλουν από ένα μέτριο ζευγάρι καλωδίων και να σε πάνε σε ελαφρώς καλύτερο), αλλά εν γένει δεν αναμένεις διαφορές μεταξύ παρόχων.

ακριβώς όπως το έγραψε παραπάνω ο @minast

Η δόμηση και χωροθέτηση έχει γίνει και δεν αλλάζει.
Θεωρητικά, εαν πιέσεις τόσο πολύ κι αναλάβεις το 100% του κόστους σκαψίματος και αδειών απο τους κατάλληλους φορείς (πχ Δήμο).  

[ f i l i p p o s ]

• 4 weeks later...

WELCOME TO VODAFONE WORLD

1.

Ειναι δυνατον, για νεα συνδεση τηλεφωνου/internet σε νεο φοιτητη στην Πατρα, να λενε οτι θα κανουν την συνδεση/ενεργοποιηση εντος 20μερου;

Θυμαται κανεις τα παλια χρονια του ΟΤΕ, γυρω στο 1990; Τοτε που εκανες αιτηση για νεο τηλεφωνο, και ηθελαν δυο μηνες να ερθουν να το συνδεσουν;

Τι γινεται ρε παιδια;

😞

------------------

2.

Router δεν δινουν με νεα γραμμη, οπως δινει και παντα εδινε ο οτε;

Δηλαδη εχω παθει ενα σοκ... 'αγοραστε router, και θα ερθει ο τεχνικος να το ρυθμισει'....

😞

Edited by karib

On 6/10/2022 at 7:05 ΜΜ, karib said:

1.

Ειναι δυνατον, για νεα συνδεση τηλεφωνου/internet σε νεο φοιτητη στην Πατρα, να λενε οτι θα κανουν την συνδεση/ενεργοποιηση εντος 20μερου;

Θυμαται κανεις τα παλια χρονια του ΟΤΕ, γυρω στο 1990; Τοτε που εκανες αιτηση για νεο τηλεφωνο, και ηθελαν δυο μηνες να ερθουν να το συνδεσουν;

Τι γινεται ρε παιδια;

😞

------------------

2.

Δηλαδη εχω παθει ενα σοκ... 'αγοραστε router, και θα ερθει ο τεχνικος να το ρυθμισει'....

😞

Expand  

Δίνουν δωρεάν ρούτερ με χρησιδάνειο. Plus ή H1600 με τις "μικρές", Smart με τις ≥200Mbps, fritz!box 5530 με τις 1Gbps.
Μπορείς και να νοικιάσεις με μηνιαίο κόστος κάποιο μεγαλύτερο από αυτό που δίνουν δωρεάν.

On 6/10/2022 at 7:05 ΜΜ, karib said:

1.

Τι γινεται ρε παιδια;

😞

------------------

2.

😞

Expand  

Ο ΟΤΕ, το κάνει σε 1 ημέρα 

Στις συνδέσεις με ADSL δεν δίνουν ρούτερ. Και αν είναι σε κάποιες περιοχές όπως π.χ. Σκαγιοπουλιο, οι συνδέσεις δεν δουλεύν με voip αλλά κλασικό ποτς. Φίλος ζήτησε από την κοπέλα έκαναν τη σύνδεση να στείλει δωροεπιταγή (κωδικό voucher με sms) για το κατάστημα ώστε να αγοράσει router

Edited by kmpatra