Jump to content

Vodafone HOME Internet & Double Play

Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ενεργοποιήθηκα σήμερα. Πρόσεξα ότι με τα παλιά adsl φίλτρα στα τηλέφωνα (έχω αλλά 2 εκτός από αυτό που συνδέεται μέσω τηλεφωνικού ταφ στο σπλίτερ) η γραμμή λειτουργεί αλλά δεν έχει αναγνώριση το τηλέφωνο στο ταφ του σπλίτερ (τη σύνδεση την έκανα επιβεβαιωμένα σωστά με το ταφ επιστρέφοντας τη γραμμή του τηλεφώνου από το ρουτερ στην πρίζα).

Με το φίλτρο που έχει μέσα το ρουτερ της Vodafone στο δεύτερο τηλέφωνο χωρίς να συνδέσω το τρίτο (sercomm h300s) δεν υπάρχει θέμα στο κεντρικό τηλεφωνο. Μάλλον χρειάζομαι ακόμη ένα φίλτρο για vdsl, έτσι; κάπου είχα διαβάσει ότι παίζουν και χωρίς φίλτρα; ισχύει;

Στάλθηκε από το Power 3S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Απαντήσεις 7,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Καλησπερα στην ομαδα.

Ενδιαφερομαι για φορητοτητα στην κοσμοτε για σταθερο και ιντερνετ.Επειδη στην περιοχη που μετακομισα η vodafone εχει πολλα θεματα και την αλλαζουν ολοι.Ηθελα να ρωτησω εχω ακομα ενα μιση χρονο συμβολαιο αν φυγω θα πληρωσω πεναλτι.Μπορω καπως να το αποφυγω να μην πληρωσω;'η να το αφησω απληρωτω ετσι κι αλλιως στη voda δε ξανα γυριζω

Καλησπέρα, μετά από ένα reset του μόντεμ (H300S) και κυρίως αφού το έβγαλα από την πρίζα λόγω κάποιων προβλημάτων με αποσυνδέσεις, τα οποία λύθηκαν, δεν λειτουργεί η αναγνώριση κλήσεων μόνο στο ασύρματο τηλέφωνο που ήταν συνδεδεμένο στο μόντεμ. Στις άλλες τηλ.πριζες η αναγνώριση με την ίδια συσκευή λειτουργεί κανονικά. Έχουμε καμία λύση;

GREGORYMO said:
Έχω 240' προς κινητά στο double play.

Μπορώ να δω πόσα έχω καταναλώσει ?

Μέσα από το My Vodafone App.

rio0013 said:
Καλησπερα στην ομαδα.

Ενδιαφερομαι για φορητοτητα στην κοσμοτε για σταθερο και ιντερνετ.Επειδη στην περιοχη που μετακομισα η vodafone εχει πολλα θεματα και την αλλαζουν ολοι.Ηθελα να ρωτησω εχω ακομα ενα μιση χρονο συμβολαιο αν φυγω θα πληρωσω πεναλτι.Μπορω καπως να το αποφυγω να μην πληρωσω;'η να το αφησω απληρωτω ετσι κι αλλιως στη voda δε ξανα γυριζω

Τρόπος να σας πουν να μην πληρώσετε την ποινή δεν υπάρχει εκτός εαν μπορέσετε να αποδείξετε οτι η ταχύτητα που σας προσφέρουν είναι διαρκώς κάτω απο την εγγυημένη ταχύτητα στην περιοχή σας, οπότε τότε μπορείτε ατελώς να σπάσετε το συμβόλαιο.

Πρακτικά και να μην πληρώσετε την ποινή δεν θα υπάρχει πρόβλημα. Θα είναι χρεωμένο στο ΑΦΜ σας το ποσό στο σύστημα της VODAFONE και απλά δεν θα μπορείτε να πάτε ξανά στην VODAFONE εαν δεν το πληρώσετε.

Σε αντίστοιχή περίπτωση που είχα με WIND πριν απο σχεδόν 8-9 χρόνια που έκανα διακοπή πρόωρα λόγο χαμηλής ταχύτητας στο διαδίκτυο και δεν πλήρωσα την ποινή, απλά κάποια στιγμή ήρθε ενα χαρτί οτι χρωστάω στην WIND και θα λάβουν όλα τα νομικά μέτρα για να πληρώσω. Αυτό έγινε μετα απο 3-4 χρόνια Δεν πλήρωσα τίποτα και απο τότε δεν μου ήρθε τίποτα.

.

Είναι κάποιος εδώ από Ηράκλειο Κρήτης που έχει vodafone vdsl 50 Mbps;

Στάλθηκε από το Redmi Note 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Δεν ξέρω εαν ειναι το κατάλληλο μέρος για να το ρωτήσω αλλα δεν βρίσκω κάποιο σχετικό θεμα.

Εχω vodafone triple play και στο vodafone tv εχω το πακέτο family. Είπε η vodafone οτι θα μπορούμε να δούμε netflix μέσα απο τον αποκωδικοποιητή τους. Ψάχνω το μενού αλλα δεν βλέπω κάτι σχετικό. Ξέρει κανεις πως μπορούμε να δούμε netflix μέσω vodafone tv;

.

paanos said:
Έχεις αποκωδικοποιητη sagemcom? Με το μαύρο τηλεχειριστήριο.

Όχι έχω τον άλλο αποκωδικοποιητή που δίνουν με το γκρι χειριστήριο.

.

Θα πρέπει να αλλάξεις αποκωδικοποιητη, ρώτησέ τους για να σε ενημερώσουν (θέλει αλλαγή προγράμματος).

pyroboliko said:
ξερει καποιος φιλος για Πατρα, περιοχή Κοτρωνι, πότε θα ερθει το VDSL γιατι με ταχυτητα 7 δεν γινετε τιποτα

Να σε κάνω να νιώσεις καλύτερα. Άγιο Βασίλειο 3 ταχύτητα και σου λένε ολα οκ :P Χρόνια πολλά!!!

alkontogia said:
Να σε κάνω να νιώσεις καλύτερα. Άγιο Βασίλειο 3 ταχύτητα και σου λένε ολα οκ :P Χρόνια πολλά!!!
Βάλτε πράσινη να δείτε τπτ παραπάνω ελαφρώς. Αλλιώς υπομονή. Οι τυποι σκάβουν και εγκαθιστούν καμπίνες δύο χρόνια σχεδόν τώρα... Πρόσφατα νομίζω είχαν κάνει ενα προμο απο πόρτα σε πόρτα στην περιοχή της Αγυιας και λεγανε για οπτική μέχρι το σπίτι.

johnny_htc said:
Βάλτε πράσινη να δείτε τπτ παραπάνω ελαφρώς. Αλλιώς υπομονή. Οι τυποι σκάβουν και εγκαθιστούν καμπίνες δύο χρόνια σχεδόν τώρα... Πρόσφατα νομίζω είχαν κάνει ενα προμο απο πόρτα σε πόρτα στην περιοχή της Αγυιας και λεγανε για οπτική μέχρι το σπίτι.

καλυτερα πηγαινε κοσμοτε adsl και βαλε το speedbooster που δουλευει με δικτυο 4g κοσμοτε σιγουρα θα δεις διαφορα στις ταχυτητες.

paanos said:
Θα πρέπει να αλλάξεις αποκωδικοποιητη, ρώτησέ τους για να σε ενημερώσουν (θέλει αλλαγή προγράμματος).

Περίεργο να ζητάνε αλλαγή πακέτου για να παίξει το netflix. Έχω το "Vodafone Family" που τώρα το λένε "Vodafone TV +KIDS".

Το αμέσως επόμενο πακέτο είναι αυτό που έχει τα αθλητικά κανάλια. Πρέπει να έχω το πλήρες πακέτο της Voafone TV για να παίξει το netflix;

.

Όχι, πρέπει να έχεις ένα από τα εμπορικά 3play για να πάρεις τον νεο αποκωδικοποιητη.

σε ενα μηνα τελειωνει το 2 ετων συμβολαιο που ειχα υπογραψει με την cyta. 18,90 τελικη με 24αρι ιντερνετ, 12 στην καλυτερη, και απεριοριστα προς σταθερα. μπορω να διεκδικησω κατι καλυτερο;
[sIGPIC][/sIGPIC]

pexths said:
σε ενα μηνα τελειωνει το 2 ετων συμβολαιο που ειχα υπογραψει με την cyta. 18,90 τελικη με 24αρι ιντερνετ, 12 στην καλυτερη, και απεριοριστα προς σταθερα. μπορω να διεκδικησω κατι καλυτερο;

Ναι,να πας στα 16€ με συνδυαστικό λογω κινητής.

Εγω εχω 24αρι ιντερνετ και απεριόριστα σταθερα μαζι με 240’ προς κινητα.

My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro 

Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi 

Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All

Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24

Nikolas14 said:
Ναι,να πας στα 16€ με συνδυαστικό λογω κινητής.

Εγω εχω 24αρι ιντερνετ και απεριόριστα σταθερα μαζι με 240’ προς κινητα.

υπαρχει καποια προυποθεση για το κινητο;

[sIGPIC][/sIGPIC]

pexths said:
υπαρχει καποια προυποθεση για το κινητο;

Να ειναι συμβολαιο.

Εγω εφυγα απο ΟΤΕ σταθερο και πηγα στη Vodafone,μετατρέποντας το φοιτητικο cu σε καρτοσυμβολαιο. Εχω 9 με 10Mbps απο εως 24 και δινω 13€ το μηνα.

Το καρτοσυμβολαιο βγαινει αλλα 10€ με 5GB,1000’ προς ολους και 600’ σε Vodafone μαζι με 100sms.

Edited by Nikolas14

My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro 

Πώς μπορούμε να βρούμε καί εμείς αυτή την προσφορά του καρτοσυμβολαιου;; έχω ήδη σταθερή triple play.εχεις κάποιο τηλέφωνο;

bill27 said:
Πώς μπορούμε να βρούμε καί εμείς αυτή την προσφορά του καρτοσυμβολαιου;; έχω ήδη σταθερή triple play.εχεις κάποιο τηλέφωνο;

Αν εισαι φοιτητης μεσω του My CU App