Jump to content

pan76

Members
  • Δημοσιεύσεις

    55
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by pan76

  1. Δεν μου έρχονται καθόλου μηνύματα από το 112 ενώ έχω ενεργοποιημένες τις ειδοποιήσεις ασφαλείας. Γνωρίζει κανείς το λόγο;
  2. Χρόνια πολλά και καλή Πρωτοχρονιά. Εδώ και σχεδόν ένα χρόνο έχω το AX95 F3 το οποίο χρησιμοποιώ κυρίως για αναπαραγωγή ταινιών από έναν σκληρό δίσκο 1Τ. Τελευταία όμως έχω αρκετά κολλήματα κυρίως σε αρχεία 5-10 γίγα αλλά και σε μικρότερα. Για την αναπαραγωγή χρησιμοποιώ vlc και kodi και σπανίως τον stock player. Σκέφτομαι να κάνω επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων μπας και στρώσει. Έχετε καμία ιδέα;
  3. Καλησπέρα, μετά από ένα reset του μόντεμ (H300S) και κυρίως αφού το έβγαλα από την πρίζα λόγω κάποιων προβλημάτων με αποσυνδέσεις, τα οποία λύθηκαν, δεν λειτουργεί η αναγνώριση κλήσεων μόνο στο ασύρματο τηλέφωνο που ήταν συνδεδεμένο στο μόντεμ. Στις άλλες τηλ.πριζες η αναγνώριση με την ίδια συσκευή λειτουργεί κανονικά. Έχουμε καμία λύση;
  4. Ίσως δεν ήμουν σαφής, και εγώ το ίδιο εννοώ, δεν εμφανίζονται στη lock screen ενώ τις έχω ανοιχτές τις σχετικές ρυθμίσεις.
  5. Με την επιλογή του πίνακα ειδοποιήσεων miui πρέπει να ξεκλειδώσω το τηλέφωνο για να έρθουν οι ειδοποιήσεις-μηνύματα, ενώ με τον πίνακα android λειτουργούν κανονικά, το έχει παρατηρήσει κανείς;
  6. Καλημέρα, μια ερώτηση, λήψη φωτογραφιών με τον αισθητήρα του αποτυπώματος βγάζει, δεν βρίσκω τη σχετική ρύθμιση. Ευχαριστώ.
  7. Το σκέφτομαι και εγώ να το αγοράσω, απλά προβληματίζομαι αν θα πάρω με 64 ή 128.Τα 64giga λέτε αρκούν για εφαρμογές τραπεζών, social media. Θέλω να το κρατήσω τουλάχιστον μια τριετία χωρίς να έχω θέμα με τη χωρητικότητα των μελλοντικών αναβαθμίσεων. Όσο για φωτογραφίες, βίντεο θα πάρω μια sd.
  8. Η πλάκα είναι ότι δεν το έχω συνδεδεμένο με το δικό του καλώδιο hdmi αλλά με παλιό. Αν θυμάμαι καλά όταν πήγα να το στήσω στην αρχή με το δικό του καλώδιο η τηλεόραση δεν το έβλεπε. Ευχαριστώ πού πάντως για το ενδιαφέρον.
  9. Και οι δύο τηλεοράσεις είναι παλιές samsung μοντέλα του 2009. Η μία στην οποία έχω συνδεδεμένο το μποξάκι είναι μία led fhd και στην εποχή της ήταν από τις καλές, ή άλλη μία απλή lcd hd.
  10. Το δοκίμασα και σε άλλη τηλεόραση και κάνει το ίδιο, απλά το αναβόσβησμα της οθόνης είναι λίγο πιο γρήγορο. Τέλος πάντων δεν είναι και πολύ ενοχλητικό.
  11. Ευχαριστώ για το χρόνο σου. Επειδή δεν είμαι και πολύ power user δεν τολμώ να κάνω factory reset, αφού το μηχανάκι λειτουργεί κατά τα άλλα σωστά και δεν θέλω να το ξαναστήσω( Kodi, εφαρμογές κλπ) ούτε γενικά να το σκαλίσω πολύ. Σε άλλη tv όμως θα το δοκιμάσω από περιέργεια.
  12. Η δοκιμή με διαφορετικό καλώδιο hdmi και θύρα στην τηλεόραση έχει γίνει χωρίς αποτέλεσμα.
  13. Ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Το HDMI CEC είναι κλειστό και στο μποξ και στην τηλεόραση. Την ανάλυση την έχω άλλοτε στο auto (60 hz) άλλοτε την κατεβάζω στο 50hz για να παίζω καλύτερα βιντεάκια από βιντεοκάμερα. Θα το δοκιμάσω και σε άλλη τηλεόραση και βλέπουμε. ----- προσθήκη μηνύματος 16 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Όντως το κάνει μόνο στο αρχικό μπουτάρισμα. Σχετικά με το screen resolution το έχω κυρίως στο auto (1080p 60hz) και μερικές φορές στα 50hz, ενώ την εφαρμογή AFRD δεν την ξέρω.
  14. Καλησπέρα, είμαι κάτοχος του A95x f3 εδώ και 4 μήνες και έχω, αν θυμάμαι καλά, σχεδόν από την αρχή το εξής θέμα. Όταν μπουτάρει και μπαίνει κανονικά στην αρχική οθόνη, μετά από ένα λεπτό, μπορεί και λιγότερο, η οθόνη της τηλεόρασης σβήνει στιγμιαία και μετά λειτουργουν όλα κανονικά. Να σημειώσω ότι αυτό το έκανε και πριν το τελευταίο update. Επίσης το κάνει είτε έχω συνδεδεμένο πάνω του σκληρό δίσκο είτε όχι. Έχετε καμιά ιδέα γιατί οφείλεται αυτό και πώς μπορεί να διορθωθεί;
  15. Με τον stock movie player του box δεν έχω dts. Το κουτί είναι το A95x f3 και είναι συνδεδεμένο στην tv με hdmi η οποία δεν υποστηρίζει dts. Nα προσθέσω ότι με τη vlc παίζει κανονικά και τις ρυθμίσεις του ήχου τις έχω στο manual. Τι κάνω λάθος;
  16. Σ' ευχαριστώ και πάλι.
  17. Μετά την 1η επανεκκίνηση δεν το διαπίστωσα γιατί δεν χρησιμοποίησα το πληκτρολόγιο αλλά το remote control. Σήμερα που άνοιξα το box το κατάλαβα. Τώρα τι κάνουμε, το σώνουμε;
  18. Δυστυχώς σήμερα δεν λειτουργεί κανένα πλήκτρο παρά μόνο το touch pad. Δεν ξέρω το λόγο, χθες λειτουργούσαν όλα οκ και το enter. Επανέφερα στο vendor το αρχικό DPAD_CENTER αλλά τίποτα. Υπάρχει καμία λύση. Ευχαριστώ.
  19. Σε εμένα λοιπόν διορθώθηκε το ''bug'' του enter με τη βοήθεια και τον οδηγό του ath156, μέσω του root browser και αλλαγή μόνο στο αρχείο vendor. Το κουτί μου είναι το A95Χ F3 με Amlogic S905X3 και είναι ρουταρισμένο. Το ασύρματο πληκτρολόγιο είναι ένα no name φτηνό με touch pad και πολύχρωμα πλήκτρα.
  20. Τελικά, έκλεισα το anynet της samsung και όλα καλά, σε ευχαριστώ.
  21. Ευχαριστώ για την απάντηση. Θα περιμένω καλύτερα για κάποιο update. Το reset το φοβάμαι λίγο σ'αυτά τα μηχανάκια.
  22. Καλησπέρα, αγόρασα πρόσφατα το πρώτο μου μποξ (A95x f3). Το έστησα όλα οκ, αλλά έχω την εξής απορία, όταν ανοίγω την τηλεόραση, μποτάρει αυτόματα και το μποξ. Γιατί γίνεται αυτό και πώς αλλάζει.Το hdmi cec το έχω κλειστό.
  23. pan76

    Huawei P9 Lite

    Τώρα τελευταία μου κάνει επανεκκινήσεις όχι όμως συχνά Έχουμε καμία ιδέα; Το έχω πάνω από δύο χρόνια, χωρίς να έχω κάποιο άλλο θέμα. Ευχαριστώ.
  24. pan76

    Huawei P9 Lite

    Και σε εμένα το ίδιο σταμάτησε από μόνο του.
  25. pan76

    Huawei P9 Lite

    Σήμερα με επανεκκίνηση το nfc δεν ενεργοποιήθηκε. Το μόνο που έκανα σε σχέση με τις προηγούμενες μέρες ήταν η σύνδεσή μου με το αναγνωριστικό της huawei. Δεν ξέρω αν αυτο έπαιξε ρόλο.
×
×
  • Create New...