Jump to content

Vodafone HOME Internet & Double Play

Κοινοποίηση

Recommended Posts

την τιμη του τωρινου παγιου εννοεις? ναι την ειδε και μου ειπε οτι ισχυει το 37+ΦΠΑ στο λογαριασμο που ελαβα επειδη ειμαι εκτος συμβολαιου πλεον.

Το 26,90€ του νεου συμβολαιου το εβγαζε για τον αριθμο μου αλλα με διαβεβαιωσε οτι θα περαστει και επιπλεον εκπτωση που δε μπορουσε να κανει τωρα γιατι δεν ανοιγε ολες τις προσφορες λογω ενοποιησης απο cyta.

Τωρα αν μου τη φερουν και πουν υπογραψες με τοσο παγιο πληρωνε τι να πω.

Σκεφτηκα να περιμενω τον επομενο λογαριασμο αν ερθει παλι 37 το παγιο αλλα ειναι κ ρισκο

[sIGPIC][/sIGPIC]

• Απαντήσεις 7,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

επισης στο νεο συμβολαιο (Απεριόριστα σταθερά, 360' κινητά και διεθνή σταθερά, Internet έως 24 Mbps) που μου εστειλαν να αποδεχτω γραφει παγιο 26.90€ (κατι το οποιο μου ανεφερε στο τηλεφωνο) αλλα ειπε οτι θα περαστει επιπλεον εκπτωση και θα παει 21.50

21.50€ είναι η τιμή στην οποία δίνουν αυτό το πακέτο σε όλους. Με 18,70€ δίνουν σε νέους πελάτες μια μικρή παραλλαγή του, που αντι για 360 λεπτα προς κινητά έχει 300 λεπτα.

Στα 26,90 ( 25,20€ με συνδυασμό vodafone κινητό) δίνουν το πακέτο που σας είπαν, με 50mbps αντί για 24mbps.

.

πραγματικα δε βγαινει ακρη και ελπιζω να ειναι λογω αυξημενου φορτου αυτων των ημερων με νεες συνδεσεις κτλπ

Ξαναμιλαω σημερα chat και μου λενε οτι τελικα εχω ενεργη εκπτωση απο cyta για αλλα 2 χρονια και το παγιο ειναι αμεταβλητο απλα ηρθε αυξημενος αυτο το μηνα επειδη δε περαστηκε η εκπτωση κατι που θα γινει στον επομενο.

Λογικα το τμημα προσφορων ελεγε τα δικα του περι αλλαγης παγιου για να πουλησει την ανανεωση..

[sIGPIC][/sIGPIC]

πραγματικα δε βγαινει ακρη και ελπιζω να ειναι λογω αυξημενου φορτου αυτων των ημερων με νεες συνδεσεις κτλπ

Ξαναμιλαω σημερα chat και μου λενε οτι τελικα εχω ενεργη εκπτωση απο cyta για αλλα 2 χρονια και το παγιο ειναι αμεταβλητο απλα ηρθε αυξημενος αυτο το μηνα επειδη δε περαστηκε η εκπτωση κατι που θα γινει στον επομενο.

Λογικα το τμημα προσφορων ελεγε τα δικα του περι αλλαγης παγιου για να πουλησει την ανανεωση..

ε ********* σύστημα έχουν γιαυτό και τόσα λάθη στις τιμές.. τουλάχιστον να σου επιστρέψουν τα λεφτά που σου έφαγαν σε αυτόν τον λογαριασμό.

Cyta ήμουν και γω με απεριστα σταθερά, 300 κινητά και 24 ίντερνετ.

Πλήρωνα 15,80 και μου είπαν ανανέωση στη βονταφον πλέον στα 18.

Τους είπα όχι και θα συνεχίσω αορίστου.

Μου είπαν πως θα πληρώνω 45 όσο ήταν κανονικά το κόστος αλλά μια άλλη φορά μου είπαν 27.

Ότι να ναι.

Περιμένω να δω πόσο θα πληρώνω

αυτο ειναι το προβλημα σου λενε οτι αφου εχει ληξει το συμβολαιο μπορει ανα πασα στιγμη να στο αλλαξουμε και να το παμε στην αρχικη τιμη.

εντωμεταξυ το τελος προωρης αποσυνδεσης αυξανεται ολο το 1ο ετος κ στο 2ο να μειωνεται

telos.jpg

[sIGPIC][/sIGPIC]

Μου είπαν πως θα πληρώνω 45 όσο ήταν κανονικά το κόστος αλλά μια άλλη φορά μου είπαν 27.

Ότι να ναι.

Υπάρχει λόγος που έκλεισε η cyta... ήταν όλα τα χρόνια της στην Ελλάδα με χασούρα από την αρχή μέχρι το τέλος γιατί έδινε αυτές τις τιμές. για αυτά που έχεις τα 18€ είναι μια χαρά τιμή και δεν θα στην δώσουν πουθενά αλλού... το πιο καλό σε αυτές τις παροχές σε άλλον παροχο είναι 19+.

Edited by thanos1989

Καλησπερα σας,με έγκαιρη εξόφληση λογαριασμού δινει 15Gb?

Διοτι οι αλλες εταιρίες δινουν bonus

----- προσθήκη μηνύματος 95 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Ότι να ναι.

Πολυ καλη τιμη,τόσα δινει ο πατέρας μου στο πατρικό μου με 240’ προς κινητο και έκπτωση λογω vodafone κινητής.

Οσες εταιρίες ειχε ήθελαν τουλαχιστον 20€ για τις ίδιες παροχές

My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro , 2025: iPhone 16 Pro

Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi 

Mobile: What’s Up+ Vodafone Red Unlimited

Σταθερή: Cosmote FTTH, Cosmote Adsl 24

Μόνο αν πληρώσεις λογαριασμό κινητής. Αν είσαι πελάτης κινητής και σταθερής είχαν βγάλει τη προσφορά για 30GB, που μπορείς να τη βρεις στο vodafone.gr.

Έχω ενα σταθερό Vodafone στα 19 ευρώ και ενα κινητό στα 27.60.

Θέλω το κινητό να το γυρίσω σε κάρτα.

Η εκπτώσεις πάνε στο πάγιο τού σταθερού ή του κινητού???

Και στα 2 έχεις έκπτωση. Στο σταθερό θα ανεβεί το παγιο σου από 3-5€, συνήθως 3€ είναι η έκπτωση.

Είμαι στην Vodafone με ταχύτητα ως 24 καθώς δεν έχει μεγαλύτερη,πριν 3 μήνες άρχισαν να σκάβουν από την κοσμοτε και πέρασαν γραμμή fiber.επειδη εδώ και καιρό είχα γραφτεί στην προσφορά για κουπόνι έκπτωσης σε όποιον βάζει γραμμή fiber με ενημέρωσαν με email σήμερα πως είναι και στο σπίτι μου διαθέσιμες γραμμές fiber και πως έχω προσφορά από cosmote και wind.

Στην αναζήτηση που έκανα βάση διεύθυνσης βγάζει ταχύτητα ως 200 στην κοσμοτε αλλά στην wind ως 50!πως γίνεται αυτό;μίλησα μαζί τους και μου είπαν θα με ενημερώσουν σύντομα.

Από την άλλη η Vodafone βγάζει ταχύτητα ως 24 και σήμερα που τους ρώτησα δεν ξέρουν τίποτα για γραμμή fiber σε μένα.

Μπορεί δηλαδή να μην πάρει καθόλου fiber γραμμές στην γειτονιά μου;

Αν ναι ας μην έχει λήξει το συμβόλαιο μου να ψαχτω για φορητότητα.

Είμαι στην Vodafone με ταχύτητα ως 24 καθώς δεν έχει μεγαλύτερη,πριν 3 μήνες άρχισαν να σκάβουν από την κοσμοτε και πέρασαν γραμμή fiber.επειδη εδώ και καιρό είχα γραφτεί στην προσφορά για κουπόνι έκπτωσης σε όποιον βάζει γραμμή fiber με ενημέρωσαν με email σήμερα πως είναι και στο σπίτι μου διαθέσιμες γραμμές fiber και πως έχω προσφορά από cosmote και wind.

Στην αναζήτηση που έκανα βάση διεύθυνσης βγάζει ταχύτητα ως 200 στην κοσμοτε αλλά στην wind ως 50!πως γίνεται αυτό;μίλησα μαζί τους και μου είπαν θα με ενημερώσουν σύντομα.

Από την άλλη η Vodafone βγάζει ταχύτητα ως 24 και σήμερα που τους ρώτησα δεν ξέρουν τίποτα για γραμμή fiber σε μένα.

Αφού το δίκτυο είναι της cosmote λογικά την περιοχή σου θα την έχει αναλάβει η Cosmote ο λόγος που στους άλλους παροχους έχεις μικρότερες ταχύτητες διαθέσιμες ίσως να είναι το γεγονός ότι η γραμμή είναι της cosmote και η εταιρεία μπορεί να μην θέλει να κάνει διαμοιρασμό της γραμμής στους άλλους παροχους. Αυτό μου είχαν πει στην Vodafone για την ίδια περίπτωση που μου έχει τύχει και σε εμένα

Ίσως να είναι θέμα χρόνου να δοθεί και από άλλους.

Στην Σπάρτη (όπου κατάγομαι) για παράδειγμα, η Cosmote έχει περάσει FTTH και δίνουν έως 200 και αυτή και η WIND, αλλά η Vodafone δεν δίνει! Εδώ και 1,5 χρόνο η Vodafone δεν έχει καν ανεβάσει προσφορά για Σπάρτη στο SFBB! :wacko:

Η Wind θα ανεβάσει προσφορά σε λίγο διάστημα..

Sent from my iPhone using Tapatalk

Το θέμα είναι θα δώσει η Vodafone fiber σε μένα;πως μπορώ να το μάθω αυτό;αυτοί μου είπαν δεν ξέρουν και να πάρω τηλέφωνο μετά τις γιορτες,ζήσε Μάι μου δηλαδή!Δεν ξέρω αν παίζει ρόλο αλλά περιοχές που είχαν σκάψει πριν πολύ καιρό στην πόλη μου και τις τσεκαρα δίνει η Vodafone fiber 100 Kai 200.

Από την άλλη πως μπορώ να σπάσω το συμβόλαιο με την Vodafone που θέλω κοντά χρόνο ακόμα;είναι λόγος πως δεν έχουν fiber?

Το θέμα είναι θα δώσει η Vodafone fiber σε μένα;πως μπορώ να το μάθω αυτό;αυτοί μου είπαν δεν ξέρουν και να πάρω τηλέφωνο μετά τις γιορτες,ζήσε Μάι μου δηλαδή!Δεν ξέρω αν παίζει ρόλο αλλά περιοχές που είχαν σκάψει πριν πολύ καιρό στην πόλη μου και τις τσεκαρα δίνει η Vodafone fiber 100 Kai 200.

Από την άλλη πως μπορώ να σπάσω το συμβόλαιο με την Vodafone που θέλω κοντά χρόνο ακόμα;είναι λόγος πως δεν έχουν fiber?

Δεν νομίζω ότι είναι λόγος να σπάσεις δωρεάν το συμβόλαιο επειδή δεν σου δίνουν μεγαλύτερη ταχύτητα.

Απλά περίμενε μετά τις γιορτές και βλέπεις. Στη χειρότερη περίπτωση, αν ανυπομονείς για FTTH, πλήρωσε τη ρήτρα και πήγαινε σε άλλον πάροχο.

Θελω να κανω φοιτητικό 24αρι στο κέντρο του Ηρακλείου Κρήτης.

3χει κανεις άποψη απο διαθεσιμοτητα, πραγματική ταχύτητα και χρονο υλοποίησης ;

Sent from my iPad using Tapatalk

Γ Ι Ω Ρ Γ Ο Σ

Θελω να κανω φοιτητικό 24αρι στο κέντρο του Ηρακλείου Κρήτης.

3χει κανεις άποψη απο διαθεσιμοτητα, πραγματική ταχύτητα και χρονο υλοποίησης ;

Πάτα το κόκκινο κουμπί που λέει "Έλεγχος" και βάλε διεύθυνση. Αν δεν την βρίσκει, βάλε μαζί το Ηράκλειο ή τον ΤΚ.

Αν σου δείξει διαθεσιμότητα είσαι ΟΚ. Για VDSL, πρέπει να σκρολλάρεις παρακάτω να δεις τι πακέτα δίνει στην περιοχή σου, σε περίπτωση που σ' ενδιαφέρει πιθανή αναβάθμιση μελλοντικά.

https://www.vodafone.gr/eshop/vodafone-home/c-120130/

Τον Οκτώβριο έβαλα φοιτητικό Vodafone στην αδερφή μου στην Καλαμάτα. Σε υπάρχων αριθμό (φορητότητα από WIND) πήρε γύρω στις 10 μέρες και με άμεση φορητότητα (χωρίς το δικαίωμα ακύρωσης 14 ημερών). Αν θέλεις νέα γραμμή, σίγουρα θα πάρει 2-3 εβδομάδες.

Για ταχύτητα δεν ξέρω. Εξαρτάται από την απόσταση από το Αστικό Κέντρο και άλλους παράγοντες. Πχ. το Αστικό Κέντρο του Θερισσού, είναι Μιχαήλ Αρχαγγέλου 89. Το άλλο κέντρο είναι κοντά στο λιμάνι Αριάδνης 9 και άλλο στην Λορέντζου Μαβίλη 34. Βρες την απόσταση και χοντρικά μπορούμε να σου πούμε.

Edited by MitsosDaBest13

Ιδια περιπτωση με εσενα,εχω μεχρι 200 σε Cosmote/Wind.

Εχει ενα δίμηνο που εκανα συμβολαιο σε αυτούς και φύγαμε απο Nova.

Να δουμε αν θα δώσουν 100/10 Γιατι το εως 24 φτάνει στα όρια του λογω καραντίνας.

My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro , 2025: iPhone 16 Pro

Πάτα το κόκκινο κουμπί που λέει "Έλεγχος" και βάλε διεύθυνση. Αν δεν την βρίσκει, βάλε μαζί το Ηράκλειο ή τον ΤΚ.

Αν σου δείξει διαθεσιμότητα είσαι ΟΚ. Για VDSL, πρέπει να σκρολλάρεις παρακάτω να δεις τι πακέτα δίνει στην περιοχή σου, σε περίπτωση που σ' ενδιαφέρει πιθανή αναβάθμιση μελλοντικά.

https://www.vodafone.gr/eshop/vodafone-home/c-120130/

Τον Οκτώβριο έβαλα φοιτητικό Vodafone στην αδερφή μου στην Καλαμάτα. Σε υπάρχων αριθμό (φορητότητα από WIND) πήρε γύρω στις 10 μέρες και με άμεση φορητότητα (χωρίς το δικαίωμα ακύρωσης 14 ημερών). Αν θέλεις νέα γραμμή, σίγουρα θα πάρει 2-3 εβδομάδες.

Για ταχύτητα δεν ξέρω. Εξαρτάται από την απόσταση από το Αστικό Κέντρο και άλλους παράγοντες. Πχ. το Αστικό Κέντρο του Θερισσού, είναι Μιχαήλ Αρχαγγέλου 89. Το άλλο κέντρο είναι κοντά στο λιμάνι Αριάδνης 9 και άλλο στην Λορέντζου Μαβίλη 34. Βρες την απόσταση και χοντρικά μπορούμε να σου πούμε.

Απο οτι ξερω δεν υπηρχε προηγούμενη σύνδεση στον χώρο.

Δεν ξερω πως θα βρουν ακρη με τα καλώδια και ποιο ζευγάρι θα συνδέσουν, αφου μαλλον δεν θα ειμαι εκει ακομα, γιατι θα νοίκιασω τον χώρο 1/1 αλλα θα κανω την αίτηση νωρίτερα για να το βρω έτοιμο οταν εγκατασταθώ.

Η διεύθυνση ειναι Μάρκου Μουσούρου 20, ΤΚ 71201.

Vdsl δεν εχει. Μονο 24αρα adsl.

Γ Ι Ω Ρ Γ Ο Σ

Δεν ξερω πως θα βρουν ακρη με τα καλώδια και ποιο ζευγάρι θα συνδέσουν, αφου μαλλον δεν θα ειμαι εκει ακομα, γιατι θα νοίκιασω τον χώρο 1/1 αλλα θα κανω την αίτηση νωρίτερα για να το βρω έτοιμο οταν εγκατασταθώ.

Δες μηπως δινει VDSL η Cosmote.

Θα έρθει ο ΟΤΕ που δεν θα χρειαστεί να μπει στο διαμέρισμα, αλλά θα πρέπει να μπορεί να μπει στην πολυκατοικία, να βγάλει αναμονές για τον τεχνικό της vodafone, που θα στο φέρει από το κουτί στο διαμέρισμα.

Πριν λίγες μέρες που έβαλα εγώ σε διαμέρισμα που δεν είχε ποτέ τηλέφωνο, ο ΟΤΕ ήρθε μέσα στην βδομάδα και η vodafone μετά από 2 μέρες, σύνδεσε το δικό μου ρουτερ και έφυγε. Ετοιμος.

Όντως, σε αυτή την διεύθυνση μόνο ADSL. Απέχει στο περίπου 2 χλμ από το Α/Κ Θερισσού. Οπότε VDSL θα έχει εκεί μόνο αν βάλουν καμπίνες.

Σε ταχύτητα ADSL, υποθέτω πως αν όλα είναι καλά με το ζεύγος που θα σου δώσουν και με τις καλωδιώσεις στο κτίριο και το διαμέρισμα, ίσως πιάνεις 10-12 Mbps.

Πήρα τηλ να ζητήσω προσφορά για 50αρι vdsl (έχω 24αρι αυτή τη στιγμή)..πρώτα όμως είχα μπει στο σάιτ της βονταφον να δω αν υπάρχει γραμμή στη περιοχή μου κ μου βγάζει ότι δεν υπάρχει διαθέσιμη...ο υπάλληλος στο τηλέφωνο (πολύ εξυπηρετικός) μου είπε ότι το έλεγξε και ότι υπάρχει κανονικά γραμμή...εγώ τελικά τι να πιστέψω?!

Στάλθηκε από το Redmi Note 9 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk