sifario Δημ. October 21, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2020 Κατοχος 24 γραμμης πρωην cyta τωρα vodafone ηθελα να ρωτησω αν παιζει γενικα η παραπανω προσφορα vdsl 50 και full pack tv στα 31 και. Νομιζω ειναι καλη με full pack tv εχω ενα χρονο ακομη συμβολαιο και το σκεφτομαι.Και αν γνωριζει κανεις αν παιρνω καπου τηλεφωνο γενικα για προσφορες Παράθεση LG Optimus 2X,THL W8,Xiaomi mi2s,Xiaomi mi4, Xiaomi mi4c, Letv le1, Lg g2, Lg g3, Lg g4,Xiaomi mi5,Samsung Galaxy S6 Edge,Lg g5,Galaxy s7,Xiaomi mi5s,Xiaomi mi6,Galaxy s8,Lg g6,Oneplus 5,Oneplus 5t,Xiaomi mi note 3,Huawei mate 10 pro,Xiaomi mi mix 2s,Galaxy s9+,Huawei P20 Pro,Xiaomi mi 9,Huawei mate 20 pro,Xiaomi mi note 10,Huawei p30 pro,Samung s10 plus,Samsung s20 plus,Xiaomi mi 10,Pixel 4xl,Samsung s20 fe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kiriakos_tjet Δημ. October 22, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2020 Κατοχος 24 γραμμης πρωην cyta τωρα vodafone ηθελα να ρωτησω αν παιζει γενικα η παραπανω προσφορα vdsl 50 και full pack tv στα 31 και. Νομιζω ειναι καλη με full pack tv εχω ενα χρονο ακομη συμβολαιο και το σκεφτομαι.Και αν γνωριζει κανεις αν παιρνω καπου τηλεφωνο γενικα για προσφορες Η τιμή αυτή να ξέρεις είναι με συνδιαστική προσφορά κινητής - σταθερής, -1€ λόγω πληρωμής από το my vodafone και -2,50€ η δόση εξοπλισμού που έχει εξοφληθεί. Πριν 3 μήνες την πήρα την προσφορά βάζοντας το τηλ. μου στη σελίδα τους για να με καλέσουν. Έτρεχε ήδη συμβόλαιο το οποίο δεν έληγε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. October 22, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2020 Εμενα με 31,5€ μου είχαν δώσει το 3play 50+ Παιδικά, χωρίς κινητό, έκπτωση ebill και οι δόσεις εξοπλισμού μέσα στη τιμή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanos1989 Δημ. October 22, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2020 Εμενα με 31,5€ μου είχαν δώσει το 3play 50+ Παιδικά, χωρίς κινητό, έκπτωση ebill και οι δόσεις εξοπλισμού μέσα στη τιμή. Καλό είναι να λέτε τις τιμές χωρίς την έξτρα έκπτωση του ebill και αυτόματη πληρωμή μέσο κάρτας για να μην μπερδευομαστε. Απλά την τιμή που έχουν δώσει στο συμβόλαιο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sifario Δημ. October 22, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2020 Η τιμή αυτή να ξέρεις είναι με συνδιαστική προσφορά κινητής - σταθερής, -1€ λόγω πληρωμής από το my vodafone και -2,50€ η δόση εξοπλισμού που έχει εξοφληθεί. Πριν 3 μήνες την πήρα την προσφορά βάζοντας το τηλ. μου στη σελίδα τους για να με καλέσουν. Έτρεχε ήδη συμβόλαιο το οποίο δεν έληγε. Σε ποια σελιδα νοdafone.gr η καποια αλλη οπως getaline?Και γενικα οι προσφορες μονο απο σελιδες η ιδιες δινουν και στο καταστημα? Παράθεση LG Optimus 2X,THL W8,Xiaomi mi2s,Xiaomi mi4, Xiaomi mi4c, Letv le1, Lg g2, Lg g3, Lg g4,Xiaomi mi5,Samsung Galaxy S6 Edge,Lg g5,Galaxy s7,Xiaomi mi5s,Xiaomi mi6,Galaxy s8,Lg g6,Oneplus 5,Oneplus 5t,Xiaomi mi note 3,Huawei mate 10 pro,Xiaomi mi mix 2s,Galaxy s9+,Huawei P20 Pro,Xiaomi mi 9,Huawei mate 20 pro,Xiaomi mi note 10,Huawei p30 pro,Samung s10 plus,Samsung s20 plus,Xiaomi mi 10,Pixel 4xl,Samsung s20 fe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. October 22, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2020 Καλό είναι να λέτε τις τιμές χωρίς την έξτρα έκπτωση του ebill και αυτόματη πληρωμή μέσο κάρτας για να μην μπερδευομαστε. Απλά την τιμή που έχουν δώσει στο συμβόλαιο. 31,5 η αρχική τιμή, δεν περιέχει καμια έκπτωση κινητού ή ebill ή αυτόματης πληρωμής. Είναι 29€+2,5€ ο εξοπλισμός. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kiriakos_tjet Δημ. October 23, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2020 Σε ποια σελιδα νοdafone.gr η καποια αλλη οπως getaline?Και γενικα οι προσφορες μονο απο σελιδες η ιδιες δινουν και στο καταστημα? Στη σελίδα τους. Η Getaline αν δεν κάνω λάθος είναι μόνο για νέους πελάτες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fufutos Δημ. October 26, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2020 Πριν αποφασίσετε να συνδέσετε τις τύχες σας με την Vodafone, διαβάστε την περίπτωσή μου: σήμερα Δευτέρα 26-10-2020 είμαι χωρίς καθόλου σταθερό internet από την Πέμπτη 22-10. Είχα VDSL50 και κάποια στιγμή έληξε το συμβόλαιό μου, μου πρότειναν ανανέωση, δέχθηκα και μου έστειλαν mail επιβεβαίωσης, το αποδέχθηκα, και κατεβάζοντας το συμβόλαιο διαπίστωσα ότι είχαν κάνει λάθος και ήταν για "έως 24". Τηλέφωνα, chat κ.λ.π. "Ναι μην ανησυχείτε, θα το φροντίσουμε". Το... φροντίσανε και έμεινα χωρίς καθόλου internet! Μου έδωσαν βέβαια "ρεζέρβα" στο κινητό μέσω 4g, αλλά αυτά είναι ημίμετρα. Έχω φάει ώρες στο chat και στα τηλέφωνα, έχω μιλήσει με περίπου 20διαφορετικούς ανθρώπους στο τεχνικό τμήμα, στο εμπορικό, εξυπηρέτηση πελατών κ.λ.π. "ναι το κοιτάμε και θα σας ενημερώσουμε" Ουδείς μπορεί να μου πει βέβαια ΠΌΤΕ!!! Σκέπτομαι πολύ σοβαρά πλέον να κάνω αίτηση φορητότητας σταθερή + 2 κινητά, μάλλον για Cosmote γιατί η wind δεν έχει σήμα στο εξοχικό μου. Απόψεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. October 27, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2020 Με τη τελευταία αναβάθμιση του My Vodafone App, πλέον εμφανίζει τα υπόλοιπα του χρόνου ομιλίας από το σταθερό σας προς κινητά/σταθερά. Άρχισαν να προσθέτουν features μετά τις συστημικές αναβαθμίσεις τους! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kiriakos_tjet Δημ. October 27, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2020 Εμένα πάντως με παιδεύουν από τον Ιούλιο με τα συστήματά τους. Έχω βλάβη από τις 16/7 στο Vf tv και λόγω συστημικού προβλήματος δεν μπορούν να μου στείλουν νέο αποκωδικοποιητή. Επίσης έχω κάνει αίτηση από τις 11/9 για αλλαγή πακέτου από 50 Mbps σε 100 Mbps και μαντέψτε....δεν προχωράει η αίτηση λόγω συστημικού προβλήματος...αλλά δεν μπορώ να πω...με παίρνουν τηλέφωνο κάθε 5 εργάσιμες για να με ενημερώσουν ότι δεν έχει λυθεί το συστημικό πρόβλημα. Ένα καλό μου έχει κάνει αυτή η εταιρία..έχω αποκτήσει πολλληηηηη υπομονή... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. October 27, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2020 Ναι, και εγώ είχα θέμα μαζί τους τωρα με μια αναβάθμιση αλλά με δικαίωσαν τελικά με μεγάλη έκπτωση στο παγιο :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fufutos Δημ. October 27, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2020 Βαρέθηκα να περιμένω και τους έκανα καταγγελία στην ΕΕΤΤ με κοινοποίηση στο customercare.gr@vodafone.com. Μου ήρθε βέβαια τυποποιημένη απάντηση να πάω στο chat, τους τα έβαλα κι εκεί, και ήρθε sms ότι θα μου απαντήσουν στις 30/10. Ο Θεός του διαδικτύου να με φυλάει... :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spirospatra Δημ. October 27, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2020 Καλησπέρα Πως το βλέπεις αυτό? Ευχαριστώ πολύ Με τη τελευταία αναβάθμιση του My Vodafone App, πλέον εμφανίζει τα υπόλοιπα του χρόνου ομιλίας από το σταθερό σας προς κινητά/σταθερά. Άρχισαν να προσθέτουν features μετά τις συστημικές αναβαθμίσεις τους! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. October 27, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2020 Από το my vodafone app πατώντας πάνω στον κύκλο που λεει το όνομα του προγράμματος. Δεν είναι real time, ανά 12 ωρες περίπου ενημερώνεται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makisg4 Δημ. October 31, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2020 σε εμενα παντως δεν εμφανιζει κατι... Και μια ερωτηση. Μετά το γενικο black out της εταιρειας πριν κανα μηνα νομιζω οτι γενικα το δικτυο τους ειναι λιγο πιο αργο και κανει καποιες μικρες αλλα συχνες διακοπες για λιγα δευτερα και μετα επανερχεται. Το παρατηρησε κανεις αλλος?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. October 31, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2020 σε εμενα παντως δεν εμφανιζει κατι... Και μια ερωτηση. Μετά το γενικο black out της εταιρειας πριν κανα μηνα νομιζω οτι γενικα το δικτυο τους ειναι λιγο πιο αργο και κανει καποιες μικρες αλλα συχνες διακοπες για λιγα δευτερα και μετα επανερχεται. Το παρατηρησε κανεις αλλος?? Τόσο οι μετρήσεις μου, όσο και η αίσθηση χρήσης λένε πως όχι. Βέβαια το τι συμβαίνει σε μία περιοχή ή συνδρομητή, δεν γενικεύεται για άλλους. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill27 Δημ. October 31, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2020 σε εμενα παντως δεν εμφανιζει κατι... Και μια ερωτηση. Μετά το γενικο black out της εταιρειας πριν κανα μηνα νομιζω οτι γενικα το δικτυο τους ειναι λιγο πιο αργο και κανει καποιες μικρες αλλα συχνες διακοπες για λιγα δευτερα και μετα επανερχεται. Το παρατηρησε κανεις αλλος?? Και εγω εχω παρατηρησει θεμα με το δικτυο καθως και με την tv Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MitsosDaBest13 Δημ. November 3, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2020 Έκλεισαν και τα Πανεπιστήμια και δεν ξέρω πως θα την παλέψουμε online, ειδικά όσοι έχουμε σταθερή Vodafone. :p Ο Γενάρης αργεί ακόμα (για να φύγω). Μετά από τόσα προβλήματα, δεν τους εμπιστεύομαι πλέον... Απλά φανταστείτε να δίνω ένα τεστ ή εξέταση και να πέσει το δίκτυο ξανά. Και να παίζει μόνο η κινητή, στην περιοχή μου το 4G+ της Vodafone τις ώρες αιχμής πιάνει μετά βίας 1 Mbps. :lol: Τι μάθημα να παρακολουθήσω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. November 3, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2020 Τη περίοδο της καραντίνας, το δίκτυο της σταθερής στεκόταν αρκετά καλα, ενώ wind και nova που γενικά δεν μας έχουν συνηθίσει σε downtimes είχαν αρκετά σκαλώματα. Μετά το κόψιμο των ινών θα δείξει, είναι 10η (; ) μερα τηλεργασίας και ηδη τις 2 μέρες είχα θέμα :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MitsosDaBest13 Δημ. November 3, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2020 Τη περίοδο της καραντίνας, το δίκτυο της σταθερής στεκόταν αρκετά καλα, ενώ wind και nova που γενικά δεν μας έχουν συνηθίσει σε downtimes είχαν αρκετά σκαλώματα. Μετά το κόψιμο των ινών θα δείξει, είναι 10η (; ) μερα τηλεργασίας και ηδη τις 2 μέρες είχα θέμα :p Στην καραντίνα η Vodafone είχε μειώσει (σε περιοχές με κίνηση) την ταχύτητα στα 2-4 Mbps για συνδέσεις ADSL και στα 8 για VDSL. Εγώ πάντως τις τελευταίες μέρες, παρατηρώ μια καθυστέρηση στο άνοιγμα σελίδων σε κινητό και υπολογιστή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fufutos Δημ. November 4, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2020 Βαρέθηκα να περιμένω και τους έκανα καταγγελία στην ΕΕΤΤ με κοινοποίηση στο customercare.gr@vodafone.com. Μου ήρθε βέβαια τυποποιημένη απάντηση να πάω στο chat, τους τα έβαλα κι εκεί, και ήρθε sms ότι θα μου απαντήσουν στις 30/10. Ο Θεός του διαδικτύου να με φυλάει... :( Οι - όποιες - απαντήσεις που έλαβα, ήταν τύπου "δεν ξέρουμε", "είναι συστημικό"... Στο τέλος μου πρότειναν να... ξανακάνω αίτηση ανανέωσης φτού κι απ' την αρχή - αφού δεν μπορούσαν να διορθώσουν την (μη) υφιστάμενη σύνδεση! Το κατάπια κι αυτό, αλλά αφού... ξέχασαν (!!!) να μου στείλουν το mail για την αποδοχή, η κατάληξη μετά από 13 μέρες χωρίς internet ήταν να κάνω δωρεάν φορητότητα προς cosmote. Έτσι κι αλλιώς τα χρήματα για 50άρα είναι σχεδόν τα ίδια (29,90 - 31,90). Το mail ήρθε την επόμενη μέρα, αφού είχα ολοκληρώσει. Μετά με πήραν και τηλέφωνο, απορώντας γιατί έφυγα - η ευγενέστατη κυρία, δεν ήξερε τίποτα για τον φόνο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babakos Δημ. November 4, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2020 Παιδιά να πάτε στην Cosmote για να ξεμπουκώσει το δικτυο να περναμε καλά εμεις που θα μείνουμε... :lol: Αφού έχετε θέματα .... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fufutos Δημ. November 4, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2020 Αμ δε... Μέσα από τον cosmote περνάνε και τούτοι δυστυχώς! :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
union Δημ. November 4, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2020 Παιδιά καλησπέρα, Έκανα αναβάθμιση γραμμής από vdsl 50 σε απλό (fttc )fiber 100 Mbps στη Vodafone. Ξέρετε ποιό ρούτερ δίνουν για εξοπλισμό? Παράθεση carpe diem Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PapaDarxon Δημ. November 4, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2020 Παιδιά καλησπέρα, Έκανα αναβάθμιση γραμμής από vdsl 50 σε απλό (fttc )fiber 100 Mbps στη Vodafone. Ξέρετε ποιό ρούτερ δίνουν για εξοπλισμό? Το h300s δίνουν σε όλα. Παράθεση Σύμφωνα με χρήστες του MyPhone μέτοχος σε: Huawei, Apple, Vodafone Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts