tasose Δημ. June 1, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2020 (edited) Ερώτηση. Έχω Vodafone 24 γραμμή adsl και πιάνει 11-13 mbps με 23 ευρώ , φέρανε 50 γραμμή vdsl και μου κάναν πρόταση με εγγύηση γραμμής για πάνω από 45 mbps με 28 ευρώ. Να το δεχτώ η να περιμένω μήπως πέσουν και άλλο οι τιμές? Έχω συμβόλαιο για 14 μήνες ακόμα. Edited June 1, 2020 by tasose Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. June 1, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2020 Ένα ταληρο παραπάνω/μήνα. Αν είσαι οκ με την τιμή προχωρά. Να πέσουν δε πιστεύω σύντομα. Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanos1989 Δημ. June 1, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2020 Ερώτηση. Έχω Vodafone 24 γραμμή adsl και πιάνει 11-13 mbps με 23 ευρώ , φέρανε 50 γραμμή vdsl και μου κάναν πρόταση με εγγύηση γραμμής για πάνω από 45 mbps με 28 ευρώ. Να το δεχτώ η να περιμένω μήπως πέσουν και άλλο οι τιμές? Έχω συμβόλαιο για 14 μήνες ακόμα. πολλά είναι τα 23€ για 24mbps..με αυτά που πληρώνεις αξίζει να πας σε 50αρα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolog3 Δημ. June 1, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2020 πολλά είναι τα 23€ για 24mbps..με αυτά που πληρώνεις αξίζει να πας σε 50αρα +1 πολλα τα 23 για εως 24, πες να σου κανουν εκπτωση σε αυτα τα λεφτα δινουν τις 50αρες. Παράθεση Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου, ή βγες ξανά στο δρόμο της φωτιάς!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nxen Δημ. June 9, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2020 Γεια σας. Την περασμένη βδομάδα αναβάθμισα την adsl Vodafone σύνδεσή μου σε vdsl 50. Γυρίζοντας σπίτι την Παρασκευή βρήκα την γραμμή νεκρή, όπως με είχαν ενημερώσει. Σύνδεσα τον νέο εξοπλισμό (router H-300s) σύμφωνα με τις οδηγίες και την κοινή λογική (από τον “τοίχο” στο splitter, από κει η μία γραμμή στο DSL του router και η άλλη, μέσω διακλαδωτήρα Τ, στο TEL1 του router και την τηλεφωνική μου συσκευή. Αφού συγχρόνισε το router, το internet ήρθε κανονικά αλλά το LED για το τηλέφωνο κόκκινο και φυσικά το τηλέφωνο νεκρό. Επικοινώνησα μέσω chat με την υποστήριξη της Vodafone, το παλικάρι μου είπε ότι “έκανα κάποια αλλαγή στο router σας” (απ’ ό,τι είδα στο data logger firmware update έκανε) και μετά το restart το LED έγινε πράσινο και το τηλέφωνο λειτούργησε. ΑΛΛΑ: Το τηλέφωνο λειτουργεί μόνο όσο το router είναι ενεργοποιημένο. Τις άλλες ώρες είναι νεκρό. Είναι φυσιολογικό αυτό; Τότε ποιος είναι ο ρόλος του splitter; Με την adsl γραμμή γιατί δεν συνέβαινε αυτό; Είμαι υποχρεωμένος δλδ να έχω το router on 24/7 (δεν αφήνω ποτέ συσκευές αναμμένες όταν λείπω από το σπίτι). Και τι γίνεται αν κοπεί το ρεύμα; Θα είμαστε χωρίς σταθερό; Μπορείτε να πείτε γνώμη βρε παιδιά; Μήπως κάνω κάτι λάθος; Σας ευχαριστώ προκαταβολικά. ΥΓ: Συγγνώμη αν η ανάρτησή μου είναι σε λάθος μέρος, ας την μεταφέρουν οι admin όπου πρέπει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. June 9, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2020 Από ότι γνωρίζω πλέον οι γραμμές γίνονται VoIP από αρκετούς παρόχους και απαιτούν την χρήση του ρούτερ, έχει συμβεί σε φίλους Sent from my Power 3 using Tapatalk Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PapaDarxon Δημ. June 9, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2020 Γεια σας. Την περασμένη βδομάδα αναβάθμισα την adsl Vodafone σύνδεσή μου σε vdsl 50. Γυρίζοντας σπίτι την Παρασκευή βρήκα την γραμμή νεκρή, όπως με είχαν ενημερώσει. Σύνδεσα τον νέο εξοπλισμό (router H-300s) σύμφωνα με τις οδηγίες και την κοινή λογική (από τον “τοίχο” στο splitter, από κει η μία γραμμή στο DSL του router και η άλλη, μέσω διακλαδωτήρα Τ, στο TEL1 του router και την τηλεφωνική μου συσκευή. Αφού συγχρόνισε το router, το internet ήρθε κανονικά αλλά το LED για το τηλέφωνο κόκκινο και φυσικά το τηλέφωνο νεκρό. Επικοινώνησα μέσω chat με την υποστήριξη της Vodafone, το παλικάρι μου είπε ότι “έκανα κάποια αλλαγή στο router σας” (απ’ ό,τι είδα στο data logger firmware update έκανε) και μετά το restart το LED έγινε πράσινο και το τηλέφωνο λειτούργησε. ΑΛΛΑ: Το τηλέφωνο λειτουργεί μόνο όσο το router είναι ενεργοποιημένο. Τις άλλες ώρες είναι νεκρό. Είναι φυσιολογικό αυτό; Τότε ποιος είναι ο ρόλος του splitter; Με την adsl γραμμή γιατί δεν συνέβαινε αυτό; Είμαι υποχρεωμένος δλδ να έχω το router on 24/7 (δεν αφήνω ποτέ συσκευές αναμμένες όταν λείπω από το σπίτι). Και τι γίνεται αν κοπεί το ρεύμα; Θα είμαστε χωρίς σταθερό; Μπορείτε να πείτε γνώμη βρε παιδιά; Μήπως κάνω κάτι λάθος; Σας ευχαριστώ προκαταβολικά. ΥΓ: Συγγνώμη αν η ανάρτησή μου είναι σε λάθος μέρος, ας την μεταφέρουν οι admin όπου πρέπει. Ετσι ειναι πια η τηλεφωνια (VOIP) γιατι το τηλεφωνο (για να στο πω πολυ απλα) ειναι μεσω internet, οποτε πρεπει να ενεργο το router. Τα router ειναι σχεδιασμενα ωστε να δουλευουν 24/7 και σε περιπτωση που χαλασει σου το αντικαθιστουν, οποτε μην φοβασαι αν χαλασει. Συμβουλη αν εχεις μονο μια τηλεφωνικη συσκευη και ειναι διπλα στο router τοτε βαλε καλωδιο απο την πριζα στο router χωρις splitter και αλλα, υστερα καλωδιο απο το router (TEL) στο τηλεφωνο παλι χωρις φιλτρα και αλλα. Παράθεση Σύμφωνα με χρήστες του MyPhone μέτοχος σε: Huawei, Apple, Vodafone Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nxen Δημ. June 9, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2020 Ετσι ειναι πια η τηλεφωνια (VOIP) γιατι το τηλεφωνο (για να στο πω πολυ απλα) ειναι μεσω internet, οποτε πρεπει να ενεργο το router. Τα router ειναι σχεδιασμενα ωστε να δουλευουν 24/7 και σε περιπτωση που χαλασει σου το αντικαθιστουν, οποτε μην φοβασαι αν χαλασει. Συμβουλη αν εχεις μονο μια τηλεφωνικη συσκευη και ειναι διπλα στο router τοτε βαλε καλωδιο απο την πριζα στο router χωρις splitter και αλλα, υστερα καλωδιο απο το router (TEL) στο τηλεφωνο παλι χωρις φιλτρα και αλλα. Σ' ευχαριστώ πολύ για την απάντηση! Αυτό που προτείνεις σε τι βοηθάει; Σταθερότητα ή κάτι άλλο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PapaDarxon Δημ. June 9, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2020 Σ' ευχαριστώ πολύ για την απάντηση! Αυτό που προτείνεις σε τι βοηθάει; Σταθερότητα ή κάτι άλλο; Μειωνεις στο ελαχιστο τα διαφορα προβληματα. Βαλε ενα ασυρματο αντι για σταθερο και τελειωσες. Παράθεση Σύμφωνα με χρήστες του MyPhone μέτοχος σε: Huawei, Apple, Vodafone Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CHIEF Δημ. June 9, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2020 Μειωνεις στο ελαχιστο τα διαφορα προβληματα. Βαλε ενα ασυρματο αντι για σταθερο και τελειωσες. το ασυρματο προκαλει παρεμβολες εννοω ως μειωστη ποιοτητας σηματος στο wi fi αν ειναι διπλα στο ρουτερ ή ειναι urban legend? Παράθεση :superman: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgemv Δημ. June 10, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2020 το ασυρματο προκαλει παρεμβολες εννοω ως μειωστη ποιοτητας σηματος στο wi fi αν ειναι διπλα στο ρουτερ ή ειναι urban legend? Λειτουργούν στις ίδιες συχνότητες, οπότε ίσως. Αν έχεις auto channel στο wifi θα φύγει από το κανάλι του τηλεφώνου και δεν υπάρχει θέμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsa1967 Δημ. June 10, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2020 Αυτό γίνεται με τα καινούργια ρουτερ, με τα παλιά δούλευε κανονικά το τηλέφωνο. Τώρα που μου έδωσαν καινούργιο δεν δουλεύει το τηλέφωνο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fanis_fg Δημ. June 10, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2020 Καλησπέρα έχω και εγώ vdsl 50 αλλά δεν έχω τηλέφωνο από το ρούτερ έχω όπως στην adsl κατευθείαν από την τηλεφωνική πρίζα .είναι λάθος; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. June 10, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2020 Όχι, απλά το κέντρο από το οποίο παίρνεις δεν έχει "αναβαθμιστει". Στο μέλλον θα γυρίσεις και εσύ σε voip. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanos1989 Δημ. June 11, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2020 Σ' ευχαριστώ πολύ για την απάντηση! Αυτό που προτείνεις σε τι βοηθάει; Σταθερότητα ή κάτι άλλο; Όπως είπε ο φίλος... απο την πρίζα στο ρουτερ και από το ρουτερ στο τηλέφωνο... το σπλιτερ στο συρτατι. Δεν υπάρχει κανένας λόγος υπάρξεις και πολύ πιθανό να βγάλει πρόβλημα. Το σπλιτερ το έχουμε αν πάει γραμμή κατευθείαν από πρίζα στο τηλέφωνο, αφού έχεις voip αυτό δεν παίζει άρα δεν χρειάζεται. Αμα μείνεις χωρίς ρεύμα έμεινες και από τηλέφωνο... αμα θες τηλ 24/7 ότι και να γίνει πάρε Ups να σου δώσει αυτονομία για καποιες ώρες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spirospatra Δημ. June 19, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2020 Και ο Άγιος φοβέρα θέλει. Μίλησα προχθές κ τους είπα ότι θέλω να κόψω την τηλεόραση κ σήμερα με πήραν με προσφορά. 26.5 τηλεόραση αστικά υπεραστικά κ 24αρι-5 πιάνει εδω- ίντερνετ.κ αθλητικά. Κ 30.5 για vdsl. Να σημειώσω ότι όλα αυτά χωρίς την έκπτωση του κινητού μιας κ έγινε καρτοκινητο. 28.5 πλήρωνα έως τώρα με την έκπτωση του κινητού κ την πρώτη εκδοχή των πιο πάνω. Τελικά λέω να ενδώσω.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanos1989 Δημ. June 19, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2020 Και ο Άγιος φοβέρα θέλει. Μίλησα προχθές κ τους είπα ότι θέλω να κόψω την τηλεόραση κ σήμερα με πήραν με προσφορά. 26.5 τηλεόραση αστικά υπεραστικά κ 24αρι-5 πιάνει εδω- ίντερνετ.κ αθλητικά. Κ 30.5 για vdsl. Να σημειώσω ότι όλα αυτά χωρίς την έκπτωση του κινητού μιας κ έγινε καρτοκινητο. 28.5 πλήρωνα έως τώρα με την έκπτωση του κινητού κ την πρώτη εκδοχή των πιο πάνω. Τελικά λέω να ενδώσω.. Τι αθλητικά έχει η vodagone? εκτός από εκπομπές κλπ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spirospatra Δημ. June 19, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2020 Τη superleague κ κάποια ξένα..δεν πολυασχολουμαι.. Τι αθλητικά έχει η vodagone? εκτός από εκπομπές κλπ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanos1989 Δημ. June 19, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2020 Τη superleague κ κάποια ξένα..δεν πολυασχολουμαι.. Έχει τα κανάλια της nova οκ.. δεν το ήξερα αλλά λογικο αφού αγόρασε την forthnet. Τότε ίσως αξίζει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. June 19, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2020 Δεν αγόρασε η Vodafone τη Forthnet. Τα κανάλια "νοικιάζουν". Εκτός από τα nova, η vodafone έχει και τα κανάλια Eurosports. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
YanniZ Δημ. June 19, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2020 Έχει η Vodafone TV τα ελεύθερα ελληνικά κανάλια; Στάλθηκε από το ONEPLUS A6003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
balkos Δημ. June 19, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2020 Τα αθλητικά μπορείς να τα βλέπεις και εκτός σπιτιού, όπως το netflix ή θέλει το ιντερνετ του σπιτιού; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CaptainNickGR Δημ. June 19, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2020 Τα ελεύθερα κανάλια εθνικής εμβέλιας παίζουν μέσω της κεραίας σου. Τα NovaSports είναι διαθέσιμα για προβολή μόνο μέσω του αποκωδικοποιητής. Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
YanniZ Δημ. June 19, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2020 Ευχαριστώ για την απάντηση. Επειδή δεν έχω καλό σήμα, θα βόλευε αν τα έπιανα μέσω ίντερνετ. Στάλθηκε από το ONEPLUS A6003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. June 19, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2020 Υπάρχει μόνο το open, το one και αν θυμάμαι καλά και το mega. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts