pantierakos Δημ. October 4, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2019 Ανανέωσα και τις 3 γραμμές μου στην Vodafone, Επιτέλους χωρίς ιδιαίτερα παζάρια. Για τις 2 γραμμές μου στα 17€ με ίντερνετ στα 24 και απεριόριστα σταθερά Ελλάδας και 300 λεπτά προς κινητά. Και στην άλλη γραμμή μου 100mbps, απεριόριστα σταθερά Ελλάδας, 360 λεπτά κινητά και διεθνή, και το Vodafone TV + NovaSports τελική τιμή μαζί με φόρους 41.50€ Νομίζω ήταν τίμιο Deal. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkontogia Δημ. October 4, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2019 Ανανέωσα και τις 3 γραμμές μου στην Vodafone, Επιτέλους χωρίς ιδιαίτερα παζάρια. Για τις 2 γραμμές μου στα 17€ με ίντερνετ στα 24 και απεριόριστα σταθερά Ελλάδας και 300 λεπτά προς κινητά. Και στην άλλη γραμμή μου 100mbps, απεριόριστα σταθερά Ελλάδας, 360 λεπτά κινητά και διεθνή, και το Vodafone TV + NovaSports τελική τιμή μαζί με φόρους 41.50€ Νομίζω ήταν τίμιο Deal. Σου έκαναν καλύτερη τιμή ή διατήρησες σταθερές αυτές που είχες; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pantierakos Δημ. October 4, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2019 (edited) Σου έκαναν καλύτερη τιμή ή διατήρησες σταθερές αυτές που είχες; Για τις 2 γραμμές στα 17€ είχα έκπτωση 65% στο οποίο τους είπα μαχαίρι ότι αν ανέβει και 1€ έφυγα. Με λίγο δυσκολία το δέχτηκαν. Για το FIBER 100 το είχα 25,50€ έκπτωση δηλαδή 55% και έβαλα VODAFONE TV + NOVA και το πήγε 41,50€ μου έκαναν λέει έκπτωση 65% εγώ όμως είδα στην ιστοσελίδα τους σήμερα ότι το FIBER 100+ πλήρες VODAFONE TV 43.50€. Νομίζω με έριξαν στο FIBER. Edited October 4, 2019 by pantierakos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jcb Δημ. October 9, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2019 Με κάλεσαν σήμερα για αναβάθμιση και έκλεισα τελικά για 100 άρα στα 35 ευρώ περίπου είναι καλή η τιμή ; Όταν λέει 100 θα είναι 100 ή θα είναι 40 ; Τώρα έχω το απλό 24 αρι μου είπαν και καλά ότι επειδή ήρθε τώρα πρόσφατα η γραμμή στην πόλη μου και επειδή η περιοχή μου είχε κάποια θέματα με το Ίντερνετ γι αυτό έχω χαμηλή τιμή είναι όντως χαμηλή τιμή ή έτσι λέει ; Σε πόσες μέρες θα γίνει η ενεργοποίηση ξέρετε ; Τώρα έχω το κλασικό 360 λεπτά προς κινητά αν θυμάμαι καλά και απεριόριστα σταθερά και 24 ΝΕΤ και πλήρωνα επειδή είχε λήξη το συμβόλαιο μου 24 ευρώ περίπου είναι καλό το ντιλ ; Θα δω διαφορά στο ΝΕΤ ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. October 10, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2019 Με κάλεσαν σήμερα για αναβάθμιση και έκλεισα τελικά για 100 άρα στα 35 ευρώ περίπου είναι καλή η τιμή ; Όταν λέει 100 θα είναι 100 ή θα είναι 40 ; Τώρα έχω το απλό 24 αρι μου είπαν και καλά ότι επειδή ήρθε τώρα πρόσφατα η γραμμή στην πόλη μου και επειδή η περιοχή μου είχε κάποια θέματα με το Ίντερνετ γι αυτό έχω χαμηλή τιμή είναι όντως χαμηλή τιμή ή έτσι λέει ; Σε πόσες μέρες θα γίνει η ενεργοποίηση ξέρετε ; Τώρα έχω το κλασικό 360 λεπτά προς κινητά αν θυμάμαι καλά και απεριόριστα σταθερά και 24 ΝΕΤ και πλήρωνα επειδή είχε λήξη το συμβόλαιο μου 24 ευρώ περίπου είναι καλό το ντιλ ; Θα δω διαφορά στο ΝΕΤ ; Σχεδόν σίγουρα τώρα συνδέεσαι απευθείας στο Αστικό Κέντρο, με την αλλαγή σχεδόν σίγουρα θα συνδεθείς σε κοντινή καμπίνα. Επομένως η τωρινή σου ταχύτητα δεν βοηθάει να εκτιμήσεις την ταχύτητα που θα έχεις μετά. Αυτή είναι μία πληροφορία που (περίπου) θα έπρεπε να σου δώσουν από την εταιρεία. Πάντως εν γένει δεν προσφέρουν ταχύτητες που δεν μπορούν να δώσουν με ικανοποιητική προσέγγιση. Αν έλεγες και περιοχή, ίσως κάποιος μπορούσε να προσφέρει μία εκτίμηση, αλλά μπορείς να περιμένεις καμιά δεκαριά μέρες και να το δεις στην πράξη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jcb Δημ. October 10, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2019 Σχεδόν σίγουρα τώρα συνδέεσαι απευθείας στο Αστικό Κέντρο, με την αλλαγή σχεδόν σίγουρα θα συνδεθείς σε κοντινή καμπίνα. Επομένως η τωρινή σου ταχύτητα δεν βοηθάει να εκτιμήσεις την ταχύτητα που θα έχεις μετά. Αυτή είναι μία πληροφορία που (περίπου) θα έπρεπε να σου δώσουν από την εταιρεία. Πάντως εν γένει δεν προσφέρουν ταχύτητες που δεν μπορούν να δώσουν με ικανοποιητική προσέγγιση. Αν έλεγες και περιοχή, ίσως κάποιος μπορούσε να προσφέρει μία εκτίμηση, αλλά μπορείς να περιμένεις καμιά δεκαριά μέρες και να το δεις στην πράξη. Η περιοχή είναι Ναυπακτος η καμπίνα απέχει περίπου 50 μέτρα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. October 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2019 Η περιοχή είναι Ναυπακτος η καμπίνα απέχει περίπου 50 μέτρα Εφόσον η καμπίνα είναι νέου τύπου, με ενεργό εξοπλισμό (είναι λίγο πιο μεγάλη από τις παλιές και έχει γρίλιες εξαερισμού), και η καλωδίωση του σπιτιού σου είναι στοιχειωδώς προσεγμένη, σχεδόν σίγουρα θα τερματίζεις τα 100Mbps. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jcb Δημ. October 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2019 Εφόσον η καμπίνα είναι νέου τύπου, με ενεργό εξοπλισμό (είναι λίγο πιο μεγάλη από τις παλιές και έχει γρίλιες εξαερισμού), και η καλωδίωση του σπιτιού σου είναι στοιχειωδώς προσεγμένη, σχεδόν σίγουρα θα τερματίζεις τα 100Mbps. Ωραία ευχαριστώ ξέρετε αν η τιμή που δώσανε για 100 άρα γραμμή απεριόριστα σταθερά και 360 σε κινητά στα 36 ευρώ περίπου θεωρείτε καλή ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanos1989 Δημ. October 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2019 Ωραία ευχαριστώ ξέρετε αν η τιμή που δώσανε για 100 άρα γραμμή απεριόριστα σταθερά και 360 σε κινητά στα 36 ευρώ περίπου θεωρείτε καλή ; κατοστάρα σε Vodafone άκουσα 32.5 σε μαγαζί... προσοχή μην σας πιάνουν κοτσους γιατί οι εταιρίες ότι νάνε ζητάνε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostasw Δημ. October 14, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2019 Καλημέρα. Εδώ και μερικούς μήνες είμαι κι εγώ στο δίκτυο της Vodafone. Με έχουν συνδέσει σε αστικό κέντρο. Κάτω από την οικοδομή υπάρχει καμπίνα. Γίνεται να με συνδέσουν στην καμπίνα; θα έχω κάποιο όφελος; Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. October 14, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2019 Αν έχεις adsl μάλλον όχι, δεν γίνεται. Μόνο ο ΟΤΕ ίσως το κάνει αυτό, και συνήθως αν είσαι πολύ μακριά από το ΑΚ και έχεις πολύ χαμηλή ταχύτητα. Σε vdsl ωστόσο, πιθανότατα θα σε συνδέσουν στην καμπίνα. Sent from my SM-G970F Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostasw Δημ. October 14, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2019 Αν έχεις adsl μάλλον όχι, δεν γίνεται. Μόνο ο ΟΤΕ ίσως το κάνει αυτό, και συνήθως αν είσαι πολύ μακριά από το ΑΚ και έχεις πολύ χαμηλή ταχύτητα. Σε vdsl ωστόσο, πιθανότατα θα σε συνδέσουν στην καμπίνα. Sent from my SM-G970F Ευχαριστώ για την απάντηση. Μακριά από ΑΚ δεν είμαι. Περίπου στα 600 μέτρα μου το βγάζει. Vdsl όταν έκανα την σύνδεση μού είπαν δεν έχουν στην περιοχή μού. Δεν το σκαλίζω καθόλου αν είναι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. October 14, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2019 Που βλέπεις την απόσταση απ' το ΑΚ? Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanos1989 Δημ. October 14, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2019 Ευχαριστώ για την απάντηση. Μακριά από ΑΚ δεν είμαι. Περίπου στα 600 μέτρα μου το βγάζει. Vdsl όταν έκανα την σύνδεση μού είπαν δεν έχουν στην περιοχή μού. Δεν το σκαλίζω καθόλου αν είναι. Το καφαο είναι του ΟΤΕ και η Vodafone λογικά δεν έχει πρόσβαση όπως μου είπαν και εμένα.. ενώ η Wind δίνει κανονικά αλλά με 35€ 50mbps Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostasw Δημ. October 14, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2019 Που βλέπεις την απόσταση απ' το ΑΚ? Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Έχω την εφαρμογή τής Vodafone 3 γραμμές επάνω δεξιά / το δίκτυο μού / μέτρηση ταχύτητας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. October 14, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2019 Χωρίς να είσαι στην βοντα, μπορείς να το βρεις από κάπου???? Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostasw Δημ. October 14, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2019 Χωρίς να είσαι στην βοντα, μπορείς να το βρεις από κάπου???? Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Α δεν γνωρίζω να σου πω. Κι εγώ καταλαθος το βρήκα χαχαχα Έχω την εντύπωση ότι κάπως το διαβάζουν μέσα από το ρουτερ αλλά δεν παίρνω όρκο. Ίσως κάποιος φίλος να γνωρίζει περισσότερα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dim74 Δημ. October 14, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2019 εχει παρει καποιος τελευταια το πακετο vodafone tv με τα novasports σε καλη τιμη απο 21,90 που εχει τιμη κανονικα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill27 Δημ. October 14, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2019 εχει παρει καποιος τελευταια το πακετο vodafone tv με τα novasports σε καλη τιμη απο 21,90 που εχει τιμη κανονικα; Σε triple play με adsl έχει 32,10€ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. October 15, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2019 Χωρίς να είσαι στην βοντα, μπορείς να το βρεις από κάπου???? Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Δύο τρόποι υπάρχουν για υπολογισμό απόστασης από Αστικό Κέντρο, και δρουν συμπληρωματικά: Ο ένας είναι να πιάσεις χάρτη και να μετρήσεις προσεγγιστικά απόσταση, λαμβάνοντας υπόψη τη διαφρομή από την οποία γνωρίζεις περίπου ότι περνάνε τα καλώδια. Ο άλλος είναι να πάρεις την εξασθένηση που βλέπεις στο modem και να την βάλεις σε ένα ADSL/VDSL calculator, που θα υπολογίσει πόση νομίζει ότι είναι η καλωδιακή απόσταση. Σε αυτή την περίπτωση, γίνονται ιδανικές παραδοχές που δεν ισχύουν για όλους. Πχ. εάν έχεις προβληματικά καλώδια στα τελευταία 10m, μπορεί να θεωρήσει ότι είσαι 200m μακρύτερα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bluenavy Δημ. October 25, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2019 Γνωρίζει κάποιος αν η vodafone παρέχει πρόγραμμα μόνο τηλεφωνίας; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. October 25, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2019 Δύο τρόποι υπάρχουν για υπολογισμό απόστασης από Αστικό Κέντρο, και δρουν συμπληρωματικά: Ο ένας είναι να πιάσεις χάρτη και να μετρήσεις προσεγγιστικά απόσταση, λαμβάνοντας υπόψη τη διαφρομή από την οποία γνωρίζεις περίπου ότι περνάνε τα καλώδια. Ο άλλος είναι να πάρεις την εξασθένηση που βλέπεις στο modem και να την βάλεις σε ένα ADSL/VDSL calculator, που θα υπολογίσει πόση νομίζει ότι είναι η καλωδιακή απόσταση. Σε αυτή την περίπτωση, γίνονται ιδανικές παραδοχές που δεν ισχύουν για όλους. Πχ. εάν έχεις προβληματικά καλώδια στα τελευταία 10m, μπορεί να θεωρήσει ότι είσαι 200m μακρύτερα... Κατάλαβα τι εννοείς. Φυσικά ο πρώτος τρόπος είναι αδύνατος! Με τον δεύτερο κάτι μπορεί να γίνει! Όπως και να δει ευχαριστώ Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. October 26, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2019 Γνωρίζει κάποιος αν η vodafone παρέχει πρόγραμμα μόνο τηλεφωνίας;Παρέχει το Vodafone Home Telephony (το κανονικό σταθερό δηλαδή) https://www.vodafone.gr/eshop/vodafone-home-telephony/c-100182/ Και το Telephony basic (home zone) που είναι σταθερό με κάρτα SIM. Το πρώτο υπάρχει, το δεύτερο δεν είμαι σίγουρος αν είναι διαθέσιμο για νέες συνδέσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rio0013 Δημ. October 26, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2019 Ποια η γνώμη σας για το vodafone tv το πακέτο με τα novasports..αξίζει η αγορά του;;στα 30 ευρώ με ίντερνετ μου το αφήνουν με 24 άρα γραμμή βέβαια 15 πιάνω στον Κολωνό.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill27 Δημ. October 26, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2019 Ποια η γνώμη σας για το vodafone tv το πακέτο με τα novasports..αξίζει η αγορά του;;στα 30 ευρώ με ίντερνετ μου το αφήνουν με 24 άρα γραμμή βέβαια 15 πιάνω στον Κολωνό.. Αν σε καλυπτει το περιεχομενο που εχει να το βαλεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts