Jump to content

Vodafone HOME Internet & Double Play

Κοινοποίηση

Recommended Posts

Το έχουμε κάνει εγώ και άλλοι δύο φίλοι μου μέσα στον χρόνο, εγώ έφυγα από την wind και οι άλλοι δύο φίλοι μου από cosmote και είχαμε κάνει όλοι ανανέωση μέσο τηλεφώνου. Κανένα κόστος καμιά χρέωση! Κάντε την μεταφορά και μετα τα λέμε. Όλο εξυπνάδες είστε μερική χωρίς να έχετε κάνει τίποτα σε πρακτικό επίπεδο. Διαβάζοντας συμβόλαια που λένε ξεκάθαρα μόνο το πρώτο 24μηνο.

Όταν κάνεις την μεταφορά σε παίρνουν τηλ από την εταιρία που φεύγεις και σου λένε για καλύτερο συμβόλαιο και αν υπάρχει έξτρα χρέωση άρα κάνεις την αίτηση και όλα θα φανούν!

Δεν με νοιάζει να τσακωθώ με κανέναν, απλά θέλω να βοηθήσω τον φίλο που θέλει να φύγει και να μην πληρώνει το φουσκωμένο πάγιο που του έχουν κοτσάρει μετά το πρώτο δίχρονο. Καλημέρα σας.

Δεν ισχυει αυτο,οταν κανεις τηλ. ανανεωση για 2 χρονια και θελεις να φυγεις πριν περασει η δεσμευση πληρωνεις κανονικα προστιμο,αν το συμβολαιο γινει ΑΟΡΙΣΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ τοτε ναι μπορεις να φυγεις οποτε θελεις,αν ηταν ετσι το 50% και των συνδρομητων ολων των παροχων θα αλλαζαν εταιρια πριν να ληξει το συμβολαιο.

• Απαντήσεις 7,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Ετσι είναι, έχει σημασία τι θα πεις στο τηλέφωνο.

Τα προφορικά συμβόλαια υπήρχαν από πριν ο κόσμος κάνει γραπτά και είναι και σήμερα αναγνωρισμένα σε κάθε χώρα .... μόνο αν έχεις γραπτό συμβόλαιο ακυρώνεται κάθε τι προφορικό και ότι αλλαγή κάνεις πρέπει και αυτή να είναι γραπτή.

Εφόσον το παλιό λήξει , είναι ελεύθεροι να σου κάνουν νέο και από το τηλέφωνο , φτάνει να μπορούν να το αποδείξουν .... οι όροι είναι ίδιοι με το παλιό γιατί στους έχουν δώσει και μπορείς να τους διαβάσεις, τηλεφωνικά θα ήταν αδύνατο να κάνουν κάτι τόσο πολύπλοκο.

Εγω προτείνω ο φίλος να κάνει την αίτηση στην εταιρία που θέλει να πάει και μέσα σε 14 μέρες θα του πουν αν έχει έξτρα χρέωση και θα φανεί τι ισχύει.

Εδώ και χρόνια στην hol-voda είμαι περίπου με ταχύτητες download 2.7 mbps - upload 0.50 και πληρώνω για 24mbps

Έχουμε δοκιμάσει στο παρελθόν wind, cosmote με τα ίδια και χειρότερα αποτελέσματα

Τώρα που είναι για ανανέωση του συμβολαίου μου πρότειναν απο το κατάστημα voda vdsl με 50άρα ταχύτητα. Κοίταξε και την τηλέφωνο και μου λέει υποστηρίζει vdsl

Της εξήγησα οτι πληρώνω για 24 και τρέχω με 2.7 και μου λέει με την 50άρα θα τρέχει και εφόσον δεν πιασει την ταχύτητα επιστρέφονται χρήματα ή στο παλιό πρόγραμμα αν θυμάμαι καλά.

Γίνεται με την ίδια γραμμή να έχω τέτοια αύξηση στην ταχύτητα?

2.7mbps?? Εχεις φωνάξει τεχνικό να δει κάτω στο κουτί της οικοδομής πόση ταχύτητα δίνει?

The Power of Oneplus 7 Pro be with you

Device: S25 Ultra Titan Grey 12/512GB  + Watch 5 44mm

Εδώ και χρόνια στην hol-voda είμαι περίπου με ταχύτητες download 2.7 mbps - upload 0.50 και πληρώνω για 24mbps

Έχουμε δοκιμάσει στο παρελθόν wind, cosmote με τα ίδια και χειρότερα αποτελέσματα

Τώρα που είναι για ανανέωση του συμβολαίου μου πρότειναν απο το κατάστημα voda vdsl με 50άρα ταχύτητα. Κοίταξε και την τηλέφωνο και μου λέει υποστηρίζει vdsl

Της εξήγησα οτι πληρώνω για 24 και τρέχω με 2.7 και μου λέει με την 50άρα θα τρέχει και εφόσον δεν πιασει την ταχύτητα επιστρέφονται χρήματα ή στο παλιό πρόγραμμα αν θυμάμαι καλά.

Αν το αστικό σου κέντρο είναι μακριά και κοντά σου έχει καμπίνα τότε ναι θα έχεις μεγάλη διαφορά.

Ξεκαθάρισε πρώτα, αν το VDSL θα είναι από Αστικό Κέντρο ή καμπίνα. Αν είναι από καμπίνα (το πιθανότερο, αλλιώς σε κοροϊδεύουν) και βρίσκεται σχετικά κοντά σου, όντως θα ανεβεί αρκετά η ταχύτητα.

Μακρία απο το κέντρο δεν είμαι.

Έχουν κάνει μέτρηση ανα καιρούς τεχνικοί που έχουν έρθει στην κολώνα που μας δίνει γραμμή.

Είμαι σε μονοκατοικία. Δύο σπίτια παίρνουμε απο τη ίδια κολώνα.

Φταίει το δίκτυο

Αυτά που γράφει η vod είναι τελικές τιμές και δεν κάνουν κόλπα όπως στη wind , να στο φουσκώνουν σιγα-σιγά με διάφορα μικροποσά.

Τώρα το αν αξίζει είναι υποκειμενικό και ανάλογα τη χρήση που θες. Το πακέτο tv enterteinment κάνει από μόνο του 9,4€

Αν δεν το χρησιμοποιείς όμως και 1€ να στο δώσουν δεν αξίζει (για σένα)

Καλησπερα στην ομαδα.Ενδιαφερομαι για double play στη voda.Το σπιτι που νοικιασα ειναι συνορα κολονου με σεπολια.Αξιζει να βαλω εκει περα;;βλεπω οτι εχει μονο dsl οχι vdsl θα εχω θεμα με ταχυτητα και κτλ;Ειστε ευχαριστημενοι με τη voda;και ποσο καιρο θα κανουν να ερθουν;

Μπες στο site, βάλε τον αριθμό σου σε μια προσφορά στην αρχική και όταν σε πάρουν από το τμήμα ζήτα vdsl.

Χτες με πήραν τηλέφωνο από Vodafone και μου πρότειναν αναβάθμιση της γραμμής μου λόγω οπτικής ίνας που έβαλαν στην περιοχή από adsl σε εγγυημένη 30αρα vdsl με 2€ επιβάρυνση, από τα 25 στα 27€, στο πρόγραμμα περιλαμβάνεται και 9 ώρες κινητά και εξωτερικό και απεριόριστα σταθερά.

Τελικά δέχτηκα και πριν λίγο μου ήρθε sms ότι τις επόμενες ημέρες θα παραλάβω το νέο Router.

Θα ήθελα να ρωτήσω αν ισχύει το εγγυημένο 30αρι που μου είπαν και τι κάνω στην περίπτωση που δω μικρότερες ταχύτητες....

Ευχαριστώ

Edited by kostas69
Να έχεις υπομονή με τους ανθρώπους...δεν ξέρεις τι ζόρια κουβαλάει ο καθένας...

Λογικά θα σου δώσουν από αστικό κέντρο και όχι από καμπίνα, οπότε δεν είναι εγγυημένο το 30αρι.Οσο πιο κοντά είσαι στο Α.Κ. τόσο πιο μεγάλη ταχύτητα θα έχεις.

Λογικά θα σου δώσουν από αστικό κέντρο και όχι από καμπίνα, οπότε δεν είναι εγγυημένο το 30αρι.Οσο πιο κοντά είσαι στο Α.Κ. τόσο πιο μεγάλη ταχύτητα θα έχεις.
Γιατί να του δώσουν από ΑΚ;

Είμαι στα 100 μέτρα από το κτίριο του ΟΤΕ και δεν έχω δει κάπου κοντά μου καμπίνα, το είπα αυτό στην κοπέλα που με πήρε τηλέφωνο και με διαβεβαίωσε ότι θα έχω 30αρι. Προβλέπω τσακωμό, τώρα έχω 15 περίπου ταχύτητα

Είμαι στα 100 μέτρα από το κτίριο του ΟΤΕ και δεν έχω δει κάπου κοντά μου καμπίνα, το είπα αυτό στην κοπέλα που με πήρε τηλέφωνο και με διαβεβαίωσε ότι θα έχω 30αρι. Προβλέπω τσακωμό, τώρα έχω 15 περίπου ταχύτητα

Δεν χρειαζεται να τσακωθεις με κανεναν απλα οταν ενεργοποιηθει το vdsl εσυ θα δεις τι ταχυτητα θα πιανεις.

Υπαρχειη σπανια περιπτωση να ξεχασουν να σε γυρισουν σε vdsl προφιλ κι ετσι να μην πιανεις μεγαλη ταχυτητα, εσυ τοτε θα τους παρεις ενα τηλεφωνο να τους πεις οτι εχεις χαμηλη ταχυτητα και αυτοι θα το δουν και θα σε γυρισουν σε vdsl.

Αν εισαι 100 μετρα απο το κεντρο τοτε λογικα θα τα πιασεις τα 30.

Σύμφωνα με χρήστες του MyPhone μέτοχος σε:

Huawei, Apple, Vodafone

Οκ, ευχαριστώ. Μόλις ενεργοποιηθεί θα ενημερώσω

30 Mbps η Vodafone δίνει μόνο από Αστικό Κέντρο, όχι καμπίνα. Αν πιάνεις τώρα 15 όπως λες, θα είσαι κοντά στο κέντρο και πιστεύω ότι το 30αρι θα το έχεις άνετα.

Υ.Γ. Εγώ με ADSL είχα 14 και τώρα με Vodafone 30αρι πιάνω 28+...

Προσωπικά με 27 ευρώ έχω 50αρα με απεριόριστα σταθερά και 360 προς κινητά και διεθνής. Εσύ λες 27 για 30αρα. Για κινηγησε καλύτερα την προσφορά αν μπορείς.

Προσωπικά με 27 ευρώ έχω 50αρα με απεριόριστα σταθερά και 360 προς κινητά και διεθνής. Εσύ λες 27 για 30αρα. Για κινηγησε καλύτερα την προσφορά αν μπορείς.
50αρα 27 ευρώ και όλα τα υπόλοιπα???

The Power of Oneplus 7 Pro be with you

Device: S25 Ultra Titan Grey 12/512GB  + Watch 5 44mm

Έχω κάνει τα πάντα και δεν μπορώ να τους πείσω για κάτι καλύτερο.

Να φανταστώ είσαι πρώην πελάτης cyta γιατί την ίδια μου έκαναν κι εμένα και τελικά αντί για 27 έγινε 26 τον μήνα.

Σύμφωνα με χρήστες του MyPhone μέτοχος σε:

Huawei, Apple, Vodafone

Οκ, ευχαριστώ. Μόλις ενεργοποιηθεί θα ενημερώσω

το router ήρθε και το σύνδεσα χωρίς να μου έχει έρθει sms ενεργοποίησης από vodafone. Έχω internet κανονικά όπως πριν (14-15mbps).

Να το αφήσω έτσι ή να βάλω πάλι το παλιό μέχρι να ενεργοποιηθεί το vdsl?

το router ήρθε και το σύνδεσα χωρίς να μου έχει έρθει sms ενεργοποίησης από vodafone. Έχω internet κανονικά όπως πριν (14-15mbps).

Να το αφήσω έτσι ή να βάλω πάλι το παλιό μέχρι να ενεργοποιηθεί το vdsl?

Αν δουλεύει χωρίς πρόβλημα, άφησέ το έτσι.