mitsos250 Δημ. November 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2007 Μια απλή ερώτηση: Θέλω να συνδέομαι-αποσυνδέομαι πολύ συχνά (rapidshare free). Μέχρι τώρα που είχα ADSL απο Forthnet, απλά έβγαζα το φισάκι της γραμμής μου και το ξανάβαζα, έκανα σύνδεση μετά απο 5-10 δεύτερα και είχα μια νέα IP, χωρίς να επηρεάζεται το τηλέφωνο μου. Στην περίπτωση της HOL αυτό γίνεται ή θα διαταραχτεί η τηλεφωνική μου σύνδεση. Παρακαλώ απαντήστε μου αν το κάνει αυτό κάποιος (ανανέωση διεύθυνσης IP) και αν το κάνει αν αποδίδει χωρίς να περιμένει πολύ ή να διακόπτεται η τηλεφωνική σύνδεση. Ευχαριστώ. Αν το δίκτυο στην περιοχή σου χαρακτηρίζεται απο σχετική σταθερότητα χωρίς συχνές συνδέσεις-αποσυνδέσεις συνδρομητών τότε το πλέον πιθανό είναι ότι θα χρειαστείς πολύ περισσότερο χρόνο απο κάποια δευτερόλεπτα για να αλλάξεις ip. Η τηλεφωνία σου δεν πρόκειται να διαταραχθεί απο ενδεχόμενες συνδέσεις-αποσυνδέσεις ωστόσο όταν είσαι εκτός ίντερνετ είσαι και εκτός απο πλευράς τηελεφώνου και στο αντίστροφο. Υπάρχουν προγράμματα με τα οποία μπορείς να αλλάζεις συχνά την ip αν το θέλεις ωστόσο αν ενδιαφέρεσαι για downloads υπάρχουν ιστοσελίδες με άπειρα free torrnet files τα οποία κατεβαίνουν και χωρίς να είσαι υποχρεωμένος σε share ή κάτω απο όριο κάποιας ratio. Εν ολίγοις το rapidshare είναι πλέον σχετικά ξεπερασμένο και χρονοβόρο με τις διαδικασίες ip......... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis_thess Δημ. November 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2007 2007-10-25 17:36:01 Κ03 ΣΕ ΑΝΑΜΟΝΗ ΓΙΑ ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΥΠΟΓΡΑΜΜΕΝΗΣ ΑΙΤΗΣΗΣ . 2007-11-13 22:44:37 Κ1 ΥΠΟΒΛΗΘΗΚΕ ΑΙΤΗΣΗ ΠΑΡΟΧΗΣ . ξέρει κανείς "ΥΠΟΒΛΗΘΗΚΕ ΑΙΤΗΣΗ ΠΑΡΟΧΗΣ" πόσο "κοντά" είμαι? (αν ολα πανε καλα εννοώ ) Παράθεση :up: Myphone Meeting @ Thessaloniki 14/12/14 ! XARISETO.GR Μην το πετάς... XariseTo.gr ! 2030.gr Οδηγος camping Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mplip Δημ. November 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2007 2007-10-25 17:36:01 Κ03 ΣΕ ΑΝΑΜΟΝΗ ΓΙΑ ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΥΠΟΓΡΑΜΜΕΝΗΣ ΑΙΤΗΣΗΣ . 2007-11-13 22:44:37 Κ1 ΥΠΟΒΛΗΘΗΚΕ ΑΙΤΗΣΗ ΠΑΡΟΧΗΣ . ξέρει κανείς "ΥΠΟΒΛΗΘΗΚΕ ΑΙΤΗΣΗ ΠΑΡΟΧΗΣ" πόσο "κοντά" είμαι? (αν ολα πανε καλα εννοώ ) καθολου κοντα... ειναι η πρωτη φαση που απλα εστειλαν την αιτηση στον ΟΤΕ. Και περιμενεις... Παράθεση :X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mitsos250 Δημ. November 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2007 2007-10-25 17:36:01 Κ03 ΣΕ ΑΝΑΜΟΝΗ ΓΙΑ ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΥΠΟΓΡΑΜΜΕΝΗΣ ΑΙΤΗΣΗΣ . 2007-11-13 22:44:37 Κ1 ΥΠΟΒΛΗΘΗΚΕ ΑΙΤΗΣΗ ΠΑΡΟΧΗΣ . ξέρει κανείς "ΥΠΟΒΛΗΘΗΚΕ ΑΙΤΗΣΗ ΠΑΡΟΧΗΣ" πόσο "κοντά" είμαι? (αν ολα πανε καλα εννοώ ) Oυσιαστικά ο ΟΤΕ παραλαμβάνοντας την αίτηση θα απαντήση στη HOL ορίζοντας ημερομηνία φορητότητας, την ημερομηνία δηλαδή που θα γίνει η μετάβασή σου. Όταν γίνει αυτό, κάτι άμεσο περίπου, θα είσαι σε θέση με ένα τηλ στη HOL να μάθεις ποια είναι αυτή η ημερομηνία κάτι που σημάίνει ότι θα ξέρεις πότε θα ενεργοποιηθείς...... Όλα έχουν άμεση σχέση με την ημερομηνία που θα ορίσει ο ΟΤΕ...... Καλή σύνδεση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
snik Δημ. November 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2007 να ρωτησω κατι ρε παιδια που σου δειχνει τα σταδια της αιτησης σου? Παράθεση All about wedding photography Photo Studio Commercial Photography Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anta1717 Δημ. November 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2007 Λοιπόν έχουμε και λέμε την Παρασκευή ήρθε το κούριερ μέσα στο κουτί είχε μία αίτηση ενεργοποίησης ..Επειδή το πακέτο το παρέλαβε η μητέρα μου υπέγραψε κάτι χαρτιά που της έδωσε ο κούριερ και δεν ρώτησε τι ήταν..:wacko: Εγώ πρέπει να στείλω την αίτηση με τον φάκελο που έχει μέσα το κουτι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
snik Δημ. November 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2007 Λοιπόν έχουμε και λέμε την Παρασκευή ήρθε το κούριερ μέσα στο κουτί είχε μία αίτηση ενεργοποίησης ..Επειδή το πακέτο το παρέλαβε η μητέρα μου υπέγραψε κάτι χαρτιά που της έδωσε ο κούριερ και δεν ρώτησε τι ήταν..:wacko: Εγώ πρέπει να στείλω την αίτηση με τον φάκελο που έχει μέσα το κουτι; ναι πρεπει να την στειελεις πισω στην hol υπογεγραμενη και να στειλεις μαζι κατι δικαιολογητικα που λεει. Παράθεση All about wedding photography Photo Studio Commercial Photography Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex1 Δημ. November 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2007 2007-10-18 17:54:57 Κ1 ΥΠΟΒΛΗΘΗΚΕ ΑΙΤΗΣΗ ΠΑΡΟΧΗΣ . 2007-10-22 17:19:01 Κ2 ΕΓΚΡΙΘΗΚΕ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΒΡΟΓΧΟΥ . 2007-11-02 17:34:29 Κ3 ΠΑΡΑΔΟΘΗΚΕ ΣΕ ΠΙΛΟΤΙΚΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ . 2007-11-12 17:01:52 Κ5 ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ ΑΙΤΗΣΗ ΠΑΡΟΧΗΣ . Aυτα ειναι τα δικα μου. Ειναι καθαρα θεμα ΟΤΕ και τυχης χαχαχα Βεβαια το προβλημα μου παραμενει με την ταχυτητα του adsl ειναι υπερβολικα αργο Σαν τηλεφωνια παντως ειναι αψογα αλλα σαν adsl ταχυτητα αστο καλυτερα σαν τον ΟΤΕ που ειχα πριν Τουλαχιστον εδω πληρωνουμε λιγοτερο Απλα πρεπει να βγαινουν ολοι και να λενε οχι ΕΩΣ αλλα minimum ΤΟΣΟ οπως στις περισσοτερες ευρωπαικες χωρες.Ας ελπισουμε πως καποτε θα τους φτασουμε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amelidis Δημ. November 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2007 Εμενα μετα το "ΥΠΟΒΛΗΘΗΚΕ ΑΙΤΗΣΗ ΠΑΡΟΧΗΣ" μου βγαζει για ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΕΣ ΦΟΡΕΣ ΤΟ " ΑΠΟΡΙΦΘΗΚΕ - ΛΑΘΟΣ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΕΛΑΤΗ"... Εχω φτασει στο ΑΜΗΝ!! Τα στοιχεια ειναι ολοσωστα... Ελεγμενα και με τον λογιαριασμο του ΟΤΕ!!! Τι μπορει να φταιει ρε παιδια?!?! Τι μπορω να κανω απο εδω και εμπρος... Δεν μπορειται να φανταστειτε πως νιωθω... Θελω να κατεβω απο Θεσσαλονικη μια βολτα απο τα γραφεια τους και να τα κανω ολα πουτ@να!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex1 Δημ. November 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2007 Aπλα δεν θα εχουν πορτα ελευθερη και με αυτα τα τρυκ σε καθυστερουν μεχρι να βρεθει φιλε μου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. November 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2007 Εμενα μετα το "ΥΠΟΒΛΗΘΗΚΕ ΑΙΤΗΣΗ ΠΑΡΟΧΗΣ" μου βγαζει για ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΕΣ ΦΟΡΕΣ ΤΟ " ΑΠΟΡΙΦΘΗΚΕ - ΛΑΘΟΣ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΕΛΑΤΗ"... Εχω φτασει στο ΑΜΗΝ!! Τα στοιχεια ειναι ολοσωστα... Ελεγμενα και με τον λογιαριασμο του ΟΤΕ!!! Τι μπορει να φταιει ρε παιδια?!?! Τι μπορω να κανω απο εδω και εμπρος... Δεν μπορειται να φανταστειτε πως νιωθω... Θελω να κατεβω απο Θεσσαλονικη μια βολτα απο τα γραφεια τους και να τα κανω ολα πουτ@να!!! δε σ'εχουν παρει τηλ γι'αυτο; αν και μπορει να μη χρειαζεται. δεν ειναι απαραιτητο οτι φταιει η HOL, αλλα μπορει να ειναι κολλημενα τα συστηματα του ΟΤΕ. παρε τηλ και αν δεν ξερουν να ρωτησουν καποιον που ξερει τι σημαινει αυτος ο λογος ακυρωσης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amelidis Δημ. November 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2007 Τηλεφωνο ουτε κατα διανοια... Δεν ξερω τι συμβαινει! Τους πηρα τηλεφωνο σημερα εξαλος και τους απειλεισα με ακυρωση της αιτησης... Κατατεθηκε η αιτηση μου αλλη μια φορα και αυτη θα ειναι και η τελευταια!! Προς το παρον ειναι η μονη φορα που ο ΟΤΕ ηταν ο μονος ο οποιος προσπαθησε να με βοηθησει... Παρα του οτι με χανουν απο πελατη ηταν οι μονοι που εψαξαν 2-3 πραγματακια και δεν μου ειπαν το κλασσικο που ακουω εδω και 25 ημερες απο την HOL "δεν μπορω να κανω τιποτε αλλο..."! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Starenios Δημ. November 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2007 δε σ'εχουν παρει τηλ γι'αυτο; αν και μπορει να μη χρειαζεται. δεν ειναι απαραιτητο οτι φταιει η HOL, αλλα μπορει να ειναι κολλημενα τα συστηματα του ΟΤΕ. παρε τηλ και αν δεν ξερουν να ρωτησουν καποιον που ξερει τι σημαινει αυτος ο λογος ακυρωσης. Είπες μόνος σου τι τρέχει,απλά έτσι να έγραφες το "κολλημένα" .... Επειδή χανει πελάτες ο ΟΤΕ ,καθυστερεί με τυπικότητες και αστείες δικαιολογίες,αλλά νομότυπες-Εστω και μια μπουντζουρα να έχουν τα έντυπα της εσωτερικής τους αλληλογραφίας,βγαίνουν άκυρα :!: Επίσης από την άλλη είναι το θέμα της υποδομής σε σχέση με το κόστος-Αν δεν υπάρχουν πολλές αιτήσεις για την ίδια περιοχή για το ιδιόκτητο δίκτυο,δεν συμφέρει οικονομικά καμιά πλευρά τόσο του ΟΤΕ όσο και της HOL που "νοικοιάζει" στην ουσία το υπάρχων κύκλωμα αφ'αόριστον. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis_thess Δημ. November 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2007 eυχαριστω mitsos250 κλπ Κατάσταση αίτησης κυκλώματος ADSL για τον αριθμό 2310610χχχ (Παύλου Μελα) 2007-10-25 17:36:01 Κ03 ΣΕ ΑΝΑΜΟΝΗ ΓΙΑ ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΥΠΟΓΡΑΜΜΕΝΗΣ ΑΙΤΗΣΗΣ . 2007-11-13 22:44:37 Κ1 ΥΠΟΒΛΗΘΗΚΕ ΑΙΤΗΣΗ ΠΑΡΟΧΗΣ . 2007-11-14 17:50:38 Κ2 ΕΓΚΡΙΘΗΚΕ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΒΡΟΓΧΟΥ . ο οτε τους έδωσε ημερομηνία 27-11-07 !! αίτηση έκανα τηλεφωνικά 22-10-07 Παράθεση :up: Myphone Meeting @ Thessaloniki 14/12/14 ! XARISETO.GR Μην το πετάς... XariseTo.gr ! 2030.gr Οδηγος camping Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
snik Δημ. November 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2007 παιδια μπορει καποιος να μου πει που βλεπω την πορεια της αιτησης μου?sorry poy ξαναρωταω αλλα δεν πηρα απαντηση πριν Παράθεση All about wedding photography Photo Studio Commercial Photography Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis_thess Δημ. November 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2007 EΔΩ Στην Αριστερη στήλη λεει: Κατάσταση Αιτήματος ADSL , σου ζηταει και τους κωδικους σου (απο το φακελακι) edit: Επειδη τελείωσε η σύνδεση μου με forthnet μου έδωσαν τηλεφωνικά και 2 βδομάδες demo 768 (οσπου να τελείωση και η προσβαση ADSL AΡΥΣ) και πολλή καλύτερη ταχύτητα απο forthnet768 :D:D Παράθεση :up: Myphone Meeting @ Thessaloniki 14/12/14 ! XARISETO.GR Μην το πετάς... XariseTo.gr ! 2030.gr Οδηγος camping Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
snik Δημ. November 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2007 ευχαριστω αλλα δυστυχως μου λεει ασχημα νεα μου δειχνει 2007-11-03 16:24:34 Υποβλήθηκε αίτηση παροχής Η HOL υπέβαλλε στον ΟΤΕ αίτηση ενεργοποίησης του κυκλώματός σας στις 03/11/2007. 2007-11-03 16:24:34 Υποβλήθηκε αίτηση παροχής Η HOL υπέβαλλε στον ΟΤΕ αίτηση ενεργοποίησης του κυκλώματός σας στις 03/11/2007. 2007-11-05 17:10:08 Κ03 ΣΕ ΑΝΑΜΟΝΗ ΓΙΑ ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΥΠΟΓΡΑΜΜΕΝΗΣ ΑΙΤΗΣΗΣ . 2007-11-05 17:10:08 Κ03 ΣΕ ΑΝΑΜΟΝΗ ΓΙΑ ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΥΠΟΓΡΑΜΜΕΝΗΣ ΑΙΤΗΣΗΣ . 2007-11-09 17:15:52 Κ4.3 ΑΠΟΡΡΙΦΘΗΚΕ - ΑΝΑΒΟΛΗ ΓΙΑ ΕΠΑΝΑΥΠΟΒΟΛΗ . 2007-11-09 17:15:52 Κ4.3 ΑΠΟΡΡΙΦΘΗΚΕ - ΑΝΑΒΟΛΗ ΓΙΑ ΕΠΑΝΑΥΠΟΒΟΛΗ . μηπως πρεπει να τους παρω κανα τηλεφωνο αυριο για να δω τι παιζει? Παράθεση All about wedding photography Photo Studio Commercial Photography Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gesamfunai Δημ. November 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2007 Παιδια HOL Internet υποβολη αιτησης on line (οχι δηλαδη hibox απο καταστημα) ποσο καιρο (μεσο ορο) κανει για ενεργοποιηση ? Απο 20/11 δηλαδη ποτε θα εχω Internet? Ερχεται πρωτα ο εξοπλισμος? Παράθεση ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE* NOKIA 808 * NOKIA N9 * HTC HD2 * LUMIA 930 * BLACKBERRY Z30 * ONDA V919 WINDOWS * SAMSUNG TAB S2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stomas Δημ. November 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2007 Δελτίο Τύπου Η hellas online προσφέρει σε όλους τους νέους συνδρομητές hol hibox ένα πραγματικά μοναδικό δώρο για τα φετινά Χριστούγεννα. Τώρα μπορεί κανείς να αποκτήσει το hol hibox με ταχύτητα έως 24 Mbps στην τιμή των 6 Mbps μόνο με €17,97 / μήνα. Έτσι όλοι μπορούν να έχουν την υψηλότερη ταχύτητα ADSL Ιnternet, εντός δικτύου hellas online, στην χαμηλότερη τιμή της αγοράς. Η Χριστουγεννιάτικη προσφορά hol hibox, ισχύει για αιτήσεις που θα γίνουν από 16 Νοεμβρίου 2007 έως 31 Ιανουαρίου 2008 και εξασφαλίζει προνομιακή τιμή για 12 μήνες. Επιπλέον η hellas online χαρίζει σε όλους τους συνδρομητές hol hibox, παλαιούς και νέους, 1 ώρα Δωρεάν αστικές και υπεραστικές κλήσεις κάθε μήνα για έξι μήνες με το πρόγραμμα σταθερής τηλεφωνίας hol cosmos που μετά την 1η δωρεάν ώρα κάθε μήνα προσφέρει, αστική χρέωση για αστικά υπεραστικά και κλήσεις προς 38 δημοφιλείς διεθνείς προορισμούς. Η ενεργοποίηση της υπηρεσίας hol hibox καθώς και ο ADSL εξοπλισμός (modem / router) παρέχονται δωρεάν, ενώ υπάρχει η δυνατότητα παροχής και ασύρματου (WiFi) modem / router. Σε περίπτωση που προσωρινά δεν υπάρχει διαθεσιμότητα δικτύου από την hellas online, οι ταχύτητες φθάνουν μέχρι τα 8Mbps. H μεταφορά στο δίκτυο της hellas online γίνεται αυτόματα και δωρεάν μόλις υπάρξει διαθεσιμότητα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mitsos250 Δημ. November 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2007 Παιδια HOL Internet υποβολη αιτησης on line (οχι δηλαδη hibox απο καταστημα) ποσο καιρο (μεσο ορο) κανει για ενεργοποιηση ? Απο 20/11 δηλαδη ποτε θα εχω Internet? Ερχεται πρωτα ο εξοπλισμος? Ο εξοπλισμός έρχεται 7-10 μέρες αφού υποβάλλεις την αίτηση. Υπάρχουν συνδρομητές που ενεργοποιήθηκαν σχετικά σύντομα σε 15 δηλαδή ημέρες.....καθώς και άλλοι που πιάνουν το μήνα.... Μεγάλο ρόλο παίζει το dslam που υπάγεσαι και αν σε αυτό υπάρχουν ελεύθερες πόρτες....... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JohnFree Δημ. November 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2007 παντως απο την στιγμη που σου γραψει ΥΠΟΒΛΗΘΗΚΕ ΑΙΤΗΣΗ ΠΑΡΟΧΗΣ μπορεις να τους παρεις τηλ και να μαθεις για ποτε εχει προγραμματιστη η μεταφορα γραμμης.. η ΗΟL περνει απαντηση απο τον οτε και γνωριζουν ποτε θα γινει. εγω παντως που τους πηρα μου ειπαν ακριβως ημερομηνια... και την ιδια η την επομενη μερα θα γινει 24 και το ιντερνετ για να δουμε........... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Starenios Δημ. November 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2007 Στην νέα προσφορά στα 24ΜΒιτ στο site της HOL υπάρχει και το εξής : Σε περίπτωση που προσωρινά δεν υπάρχει διαθεσιμότητα δικτύου της hellas online στην περιοχή σας απολαμβάνετε: ADSL σύνδεση στο internet μέσω δικτύου ΟΤΕ με ταχύτητες που φτάνουν τα 8Mbps ή τα 2Mbps ανάλογα με τη διαθεσιμότητα στη περιοχή σας, με πραγματικά ανταγωνιστικές χρεώσεις (oι οποίες προφανώς είναι με βάση όπως γινόταν μέχρι σήμερα απλη συνδρομη Αnyaccess vs Otenet κλπ ) Δηλ με marketing εν όψη γιορτών πάνε να μας πείσουν ότι όλες οι συνδέσεις στα προγράμματα είναι πια με τελική τα 24mbit, αλλά αυτό εξαρτάται από τις προυποθέσεις περιοχής ,οπότε αφού τα 24mbit δεν είναι εφικτά σύντομα να γίνουν,πάμε σ'ενιαίο πάγιο και κλασικές ταχύτητες όπως παλιά,μέχρι και όταν γίνει αναβάθμιση..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JohnFree Δημ. November 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2007 Εχουμε κανει αιτησεις για double play ολοι μας σε ''χαλαρη'' περιοδο και αργουν παρα πολυ να τα ενεργοποιησουνε.... Φαναστητε τι θα γινει την περιοδο τον εορτων που θα εχουν τις 10σιες αιτησεις... το πασχα θα ενεργοποιηθουνε.... 2007-10-13 02:54:05 Κ03 ΣΕ ΑΝΑΜΟΝΗ ΓΙΑ ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΥΠΟΓΡΑΜΜΕΝΗΣ ΑΙΤΗΣΗΣ . 2007-10-13 02:54:05 Κ03 ΣΕ ΑΝΑΜΟΝΗ ΓΙΑ ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΥΠΟΓΡΑΜΜΕΝΗΣ ΑΙΤΗΣΗΣ . 2007-11-06 17:35:09 Κ1 ΥΠΟΒΛΗΘΗΚΕ ΑΙΤΗΣΗ ΠΑΡΟΧΗΣ . 2007-11-06 17:35:09 Κ1 ΥΠΟΒΛΗΘΗΚΕ ΑΙΤΗΣΗ ΠΑΡΟΧΗΣ . 2007-11-07 17:09:42 Κ2 ΕΓΚΡΙΘΗΚΕ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΒΡΟΓΧΟΥ . 2007-11-07 17:09:42 Κ2 ΕΓΚΡΙΘΗΚΕ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΒΡΟΓΧΟΥ . 2007-11-19 17:08:56 Κ4.3 ΑΠΟΡΡΙΦΘΗΚΕ - ΑΝΑΒΟΛΗ ΓΙΑ ΕΠΑΝΑΥΠΟΒΟΛΗ . 2007-11-19 17:08:56 Κ4.3 ΑΠΟΡΡΙΦΘΗΚΕ - ΑΝΑΒΟΛΗ ΓΙΑ ΕΠΑΝΑΥΠΟΒΟΛΗ . 2007-11-20 21:44:26 Κ05 Η ΑΙΤΗΣΗ ΠΡΟΩΘΗΘΗΚΕ ΓΙΑ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ . 2007-11-20 21:44:26 Κ05 Η ΑΙΤΗΣΗ ΠΡΟΩΘΗΘΗΚΕ ΓΙΑ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ . εντομεταξυ εκει που λεει η αιτηση προωθηθηκε για υλοποιηση εχει ωρα 21:44. Εγω εκεινη την μερα στης 21:35 τους ειχα παρει τηλ να δω τι γινεται.. Μαλλον αν δεν τους επαιρνα δεν θα την ξαναπροωθουσαν (τουλαχιστον συντομα) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. November 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2007 παιδια σε μενα υπαρχει κατι σαν προβλημα..σχεδον καθε μερα πρεπει να κανω τουλαχιστον μια φορα την παρακατω διαδικασια.. να μπω στο interface του netroute2 να κανω ρεσετ το μοντεμ,μετα κληση,μετα hung up και μετα παλι κληση για να μπει κανονικα στο ιντερνετ..:what: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mitsos250 Δημ. November 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2007 παιδια σε μενα υπαρχει κατι σαν προβλημα..σχεδον καθε μερα πρεπει να κανω τουλαχιστον μια φορα την παρακατω διαδικασια.. να μπω στο interface του netroute2 να κανω ρεσετ το μοντεμ,μετα κληση,μετα hung up και μετα παλι κληση για να μπει κανονικα στο ιντερνετ..:what: Γιατί δεν έχεις το Fritz? Μηπως δεν έχεις doudle play αλλά απλά dsl??? Αν έχεις απλά dsl κατέβασε το τελευταίο firmware αλλά πρώτα δες όλες τις ρυθμίσεις που τυχόν πρέπει να κάνεις στο ρούτερ....... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts