alex_n80 Δημ. July 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2016 Σωστα,εγώ πόνταρα οτι δεν θα ήθελε να αφήσει το one+ να είναι με 6gb μόνο του αλλα δεν το βλέπω Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Aλέξης rotary power Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. July 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2016 Day one με την καμία παιδιά,μην γίνουμε και beta testers οπως παλιότερα.οι παλαιότεροι θα θυμούνται. Ας κυκλοφορήσει κανένα δίμηνο και βλέπουμε.θα το πάρουμε και σε καλύτερή τιμή Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Με το beta testing δεν εχω κανενα πρόβλημα, με την 800αρα που θα χρειαστεί να καταβαλλω για day 1 εχω. Οποτε με μαξ 650 τιμη θα αγοραστει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kos_77 Δημ. July 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2016 Με το beta testing δεν εχω κανενα πρόβλημα, με την 800αρα που θα χρειαστεί να καταβαλλω για day 1 εχω. Οποτε με μαξ 650 τιμη θα αγοραστει... Γύρω στα μέσα Οκτωβρίου το βλέπεις να είναι στα 650 ευρώ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. July 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2016 (edited) Γύρω στα μέσα Οκτωβρίου το βλέπεις να είναι στα 650 ευρώ; Αν επαληθευτουν οι φημες ότι θα εχουμε αμεση κυκλοφορια (δηλαδή παγκοσμιο λανσαρισμα σε 15 μερες από την παρουσιαση), τοτε ναι, με τον ένα (skroutz) ή τον άλλο (αγγελιες για σφραγισμένα) τροπο θα βρεθει το πολυποθητο σε εκεινο το price range στα μεσα Οκτωβρη ;) Και κατι ακομα -και με αφορμή μια κουβεντα που ειχα με φιλο εδώ στο φορουμ- η σαμμυ δε μας εχει συνηθισει σε μεγαλες διαρροες (δεκάλεπτα βιντεο pre-release συσκευών, φωτο hd κλπ κλπ), αφήνοντας το απολυτο μηδεν για την παρουσιαση, στο παρελθον. Ειδικα αυτή και η apple, προσεχουν ιδιαιτερα αυτό το κομματι. Εχω την πεποιθηση ότι ισως στην παρουσιαση μας εχει εκπληξη και πιθανως -όχι μικρη και όλα αυτά τα βιντεο - διαρροες να είναι marketing tricks, σε ένα βαθμο ;) Edited July 30, 2016 by v@gelis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kos_77 Δημ. July 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2016 Αν επαληθευτουν οι φημες ότι θα εχουμε αμεση κυκλοφορια (δηλαδή παγκοσμιο λανσαρισμα σε 15 μερες από την παρουσιαση), τοτε ναι, με τον ένα (skroutz) ή τον άλλο (αγγελιες για σφραγισμένα) τροπο θα βρεθει το πολυποθητο σε εκεινο το price range στα μεσα Οκτωβρη ;) Και κατι ακομα -και με αφορμή μια κουβεντα που ειχα με φιλο εδώ στο φορουμ- η σαμμυ δε μας εχει συνηθισει σε μεγαλες διαρροες (δεκάλεπτα βιντεο pre-release συσκευών, φωτο hd κλπ κλπ), αφήνοντας το απολυτο μηδεν για την παρουσιαση, στο παρελθον. Ειδικα αυτή και η apple, προσεχουν ιδιαιτερα αυτό το κομματι. Εχω την πεποιθηση ότι ισως στην παρουσιαση μας εχει εκπληξη και πιθανως -όχι μικρη και όλα αυτά τα βιντεο - διαρροες να είναι marketing tricks, σε ένα βαθμο ;) Μακάρι Βαγγέλη, οποιαδήποτε έκπληξη (θετική) καλοδεχούμενη. Είναι γνωστό ότι εχθρός του καλού είναι το καλύτερο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. July 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2016 Μακάρι Βαγγέλη, οποιαδήποτε έκπληξη (θετική) καλοδεχούμενη. Είναι γνωστό ότι εχθρός του καλού είναι το καλύτερο. Ας μην εκπλαγουμε καθολου αν δουμε και 2 variants, μαλιστα... :ninja: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kos_77 Δημ. July 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2016 Ας μην εκπλαγουμε καθολου αν δουμε και 2 variants, μαλιστα... :ninja: Διόλου απίθανο. Αν συμβεί αυτό τότε μπράβο στην σαμσουνγκ όσο αφορά το κομμάτι μάρκετινγκ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. July 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2016 Αν και θα ήθελα κυρίως λόγω του ότι είναι λίγο πιο παχύ από το s7 edge να βάλουν μια μπαταρία κοντά στα 4000 παρόλα αυτά σίγουρα δεν μας χαλάει και ειδικά αυτοί που ακολουθούν την σειρά από πολύ πίσω πιστεύω ότι θα το τιμήσουμε. Και εγώ το δικαρτο θα πάρω από Ντουμπάι μεριά μάλλον και σε χρώμα είμαι ανάμεσα στο ασημι και στο μαύρο. Nikos from s7 edge Παράθεση Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kos_77 Δημ. July 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2016 Αν και θα ήθελα κυρίως λόγω του ότι είναι λίγο πιο παχύ από το s7 edge να βάλουν μια μπαταρία κοντά στα 4000 παρόλα αυτά σίγουρα δεν μας χαλάει και ειδικά αυτοί που ακολουθούν την σειρά από πολύ πίσω πιστεύω ότι θα το τιμήσουμε. Και εγώ το δικαρτο θα πάρω από Ντουμπάι μεριά μάλλον και σε χρώμα είμαι ανάμεσα στο ασημι και στο μαύρο. Nikos from s7 edge Πιστεύω και με 3500mah όπως φαίνεται ότι θα έχει, στα ιδια επίπεδα με s7 edge θα είναι η αυτονομία. Το καινούριο touchwiz θα είναι πιο ελαφρύ, συν και η επιλογή για downscale που λέγεται ότι θα έχει, θα βοηθήσουν την αυτονομία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arxontas2323 Δημ. July 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2016 Ελπιζω να γινει ενας αξιος αντικαταστατης του note 3 και note 4 και να εχει κ ir blaster...ή τελη σεπτεμβριου ν εχει πεζει η τιμη ή τελη οκτωμβριου..εκτος και αμα τον σεπτεμβριο που θα παω γερμανια το εχει σε καλυτερη τιμη.. Παράθεση iPhone 15 Pro Max + Samsung S23 Ultra iPad Pro M4 Garmin Fenix 7X Sapphire Solar Apple Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
UNEXPECTEDGR Δημ. August 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2016 Αύριο το live event εδώ: http://news.samsung.com/global/ Παράθεση Philips Savvy // Sony Ericsson T28s // Nokia 6510 // Nokia N93 // Nokia N95 8GB // Blackberry Storm 2 9520 // Samsung Galaxy S PLUS // Samsung Galaxy SΙΙ {NeatROM_v6.4 & Apolo-4.15b_ExtrV0} // Samsung Galaxy A5 {2016} // Samsung Galaxy Note 4 {Exynos} // Xiaomi Mi Max 3 {Global Version} // POCO X4 {GT} // Samsung Galaxy S24 Ultra {1TB} Φιλικά, Ανδρέας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kek Δημ. August 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2016 Αύριο το live event εδώ: http://news.samsung.com/global/ -Chrome browser + Chromecast + 60'' TV = CHECK http://static1.squarespace.com/static/54d42240e4b0e1bc6ca1c619/t/5603aaaae4b078df4d60eb1c/1443080874592/chrome_icon.png http://i.huffpost.com/gadgets/slideshows/389582/slide_389582_4713982_sq50.jpg http://www.hdplasmatvreviews.com/wp-content/uploads/2011/01/tv-icon.png -Coffee = CHECK http://www.en.kolobok.us/smiles/artists/vishenka/d_coffee.gif -Διώξιμο Γυναίκας και παιδιών = CHECK :pig::baby::baby: :cool::lol::lol::lol::lol::lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kos_77 Δημ. August 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2016 http://www.phonebunch.com/news/biggest-leak-samsung-galaxy-note-7-to-come-with-4gb-ram-ip68-rating_2988.html Νομίζω ότι έχουμε εικόνα πλέον. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. August 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2016 Game over, διερρευσαν φωτο απο τη συσκευασια του κινητου: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vadergr Δημ. August 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2016 Χωρίς microsd ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ernesto1983 Δημ. August 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2016 Περιμενετε μεχρι τις 18.00 να δουμε.μπαταρια να εχει 4000 mah..για να δουμε.... Παράθεση I Want To Believe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. August 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2016 Χωρίς microsd ? Microsd θα εχει κανονικα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arxontas2323 Δημ. August 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2016 Microsd θα εχει κανονικα... Στο s7 edge εχουν βαλει (θα το πω με τον δικο μου τροπο) ενα συστημα για να μην ζεσταινετσι το κινητο που το εχουν και οι υπολογιστες..μου διαφευγει τελειως το ονομα..θα το εχει αυτο και το note 7 ομως;; Παράθεση iPhone 15 Pro Max + Samsung S23 Ultra iPad Pro M4 Garmin Fenix 7X Sapphire Solar Apple Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vzoun Δημ. August 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2016 Δηλαδη ειναι ενα S7 Edge(6μηνου) με πενακι και θα κοστιζει 900 ευρω. To hype μολις μηδενιστηκε :(:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. August 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2016 Στο s7 edge εχουν βαλει (θα το πω με τον δικο μου τροπο) ενα συστημα για να μην ζεσταινετσι το κινητο που το εχουν και οι υπολογιστες..μου διαφευγει τελειως το ονομα..θα το εχει αυτο και το note 7 ομως;; Μια παστα για passive cooling ειναι. Οχι κατι ιδιαιτερο, αλλα βοηθα στην απαγωγη θερμοτητας. Ειναι δεδομενο οτι θα εχει το αντιστοιχο και το νοτε 7... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nfeel Δημ. August 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2016 Στο s7 edge εχουν βαλει (θα το πω με τον δικο μου τροπο) ενα συστημα για να μην ζεσταινετσι το κινητο που το εχουν και οι υπολογιστες..μου διαφευγει τελειως το ονομα..θα το εχει αυτο και το note 7 ομως;; Μάλλον αναφέρεσαι σε liquid cooling. Δεν είχε ακριβώς liquid cooling βέβαια αφού δεν υπάρχει υγρό μέσα αλλά ναι κάπως έτσι το είχε πει η Samsung για λόγους marketing Εδώ φαίνεται τι ακριβώς έχει το s7 Στο 4:30 φαίνεται το σύστημα ψύξης. Παράθεση me > you Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arxontas2323 Δημ. August 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2016 Μια παστα για passive cooling ειναι. Οχι κατι ιδιαιτερο, αλλα βοηθα στην απαγωγη θερμοτητας. Ειναι δεδομενο οτι θα εχει το αντιστοιχο και το νοτε 7... Μάλλον αναφέρεσαι σε liquid cooling. Δεν είχε ακριβώς liquid cooling βέβαια αφού δεν υπάρχει υγρό μέσα αλλά ναι κάπως έτσι το είχε πει η Samsung για λόγους marketing Εδώ φαίνεται τι ακριβώς έχει το s7 Στο 4:30 φαίνεται το σύστημα ψύξης. Εστω και παστα να ειναι πιστευω βοηθαει παρα πολυ και ειναι κατι που δεν το εχουν αλλα κινητα και εκπιζω να το εχει το note 7.. Παράθεση iPhone 15 Pro Max + Samsung S23 Ultra iPad Pro M4 Garmin Fenix 7X Sapphire Solar Apple Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexandrosk Δημ. August 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2016 Βρηκε καποιος τεχνικα χαρακτηριστικα;??? Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. August 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2016 http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=439443 Sent from my OnePlus 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jali Δημ. August 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2016 Γνωρίζει κάποιος που θα βρω ανταλλακτικά για το sm-n900s ??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts