Jump to content

jali

Members
  • Δημοσιεύσεις

    98
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About jali

  • Ημ. Γέννησης 23/10/1984

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

jali's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Περιμένω κάπου στα 10 δεματακια (headsets,mouse, παπούτσια, καλώδια κτλπ) από τον Νοέμβριο και Δεκέμβριο φαίνονται εδώ στα δικά μας ΕΛΤΑ και στο αεροδρόμιο. Μπορώ να απευθυνθώ κάπου για παράπονα να ξεκολλήσει λίγο η κατάσταση? Τα ΕΛΤΑ μου φαίνεται κάνουν καουμπόιλικια όντας κρατικά και δουλεύουν οπότε και όσο θέλουν οι υπάλληλοι του.
  2. Ποιο box να αγοράσω με s912 Android 7.1 ή νεότερο (όχι Android tv) που θα βλέπω ote κ Nova go και Netflix απροβληματιστα?
  3. Εχω μια γραμμη Cosmote Adsl που βρισκεται στην Θεσσαλονικη . Θελω να το μεταφερω στην Κερκυρα οπου δεν υπαρχει τηλεφωνικη γραμμη.Το κοστος για την μεταφορα και την τηλεφωνικη γραμμη το γνωριζει καποιος? Συμφερει να κανω μεταφορα ? Ή να παω σε καινουργια γραμμη με ενα adsl προγραμμα της Cosmote?
  4. Εχω ενα x800 cn το οποίο αντιμετωπίζει προβλήματα με την φόρτιση . Δλδ φορτίζει εφόσον μείνει για πολλές μέρες αφορτιστο ή δεν φορτίζει καθολου....ή οπότε θέλει. Και επίσης όταν ανοίγω το data 4g χάνεται σχεδόν το σήμα. Καποια πρόταση για να προσπαθήσω να κανω κάτι.ευχαριστω.
  5. Σε ποιο mail στέλνουμε αποδείξεις και tracking number ? Για την ένδειξη εν αναμονή της απόδειξης αγοράς? Και αν ξέρετε τι στοιχεία βάζουμε.
  6. Ψαχνω αρκετά αλλά τίποτα . Θέλω να βρω ένα αντικείμενο σαν ένα καρφακι που είναι πάνω στο mid cover και προφανώς είναι ο διακόπτηςono/off το συγκεκριμένο μοντέλο διαφέρει κατά πολύ στο εσωτερικό του απο τα γνωστά κομμάτια n9005 υ κυκλοφόρει εδω
  7. Ευχαριστω πολυ για τις οδηγιες. Ελληνικη Γλωσσα δεν εχει σωστα?
  8. Γνωρίζει κάποιος που θα βρω ανταλλακτικά για το sm-n900s ???
  9. Ψαχνω ανταλλακτικά για samsung Note3 sm-N900S κορεατικη εκδοση. θελω ενα κομματι απο το πισω καπακι της μητρικης . back cover of full housing
  10. από που θα την κατέβασω?
  11. Ευχαριστω πολυ! Ποια rom προτεινεις? ποια ειναι καλυτερη για το letv le 1 pro us ?
  12. Μια ερωτηση. Ποια Rom να επιλεξω? ειχα περασει την Cuoco 92 14s και τωρα εχω την cm12.1 αλλα εχω το ιδιο προβλημα . Δεν βγαζει 4G αλλα H+ . πως μπορω να το ρυθμισω αυτο.Τι μου προτεινετε? εχω την us εκδοση
  13. Ποιο gps navigation εχετε στο δικο σας mi2 ποιο προτεινετε;
  14. Τo Dx ειναι αξιοπιστο? http://dx.com/?gclid=CNfSsM_sobcCFUQd3godw3AAaA Εχει ψωνισει κανενας?
  15. Παιδες καλησπερα.Εχει δει καποιος να ειναι διαθεσιμο το ΜΙ2S 32GB ?Στο ibuygou.com το εχουν στα 455$ εχει δει καποιος αλλου διαθεσιμο το ιδιο μοντελο με χαμηλοτερη τιμη? Αν το παρω απο ibuygou.com να βαλω ems ή ταχυδρομειο? Να τολμησω να βαλω μεσα στην παραγγελια μπαταρια,θηκες προστατευτικα ή θα μας τα κρατησει το τελωνειο?Ρωταω επειδη θα ειναι λογικα μεγαλο το πακετο με ενα τηλ μεσα και τα υπολοιπα.
×
×
  • Create New...