thodorischr Δημ. May 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2014 Σε ευχαριστω πολυ..αυτο ηταν!! Περαν του s-pen χρησιμοποιειτε τις υπολοιπες λειτουργιες; πχ air gesture, motions, palm motion, smart screen;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
enterhere Δημ. May 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2014 Χρησιμοποιώ μόνο τα πολλά παράθυρα και την προβολή χωρίς επαφή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kbull Δημ. May 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2014 Παιδιά έβαλα να παίξω ένα παιχνίδι στο note 3 μου και ζεστάθηκε πολύ το μέρος της οθόνης κάτω από το ακουστικό και χαμήλωσε πολύ από μόνη της η φωτεινότητα της οθόνης. Μόλις κρύωσε λίγο ήρθε πάλι στα φυσιολογικά επίπεδα. Στο αυτόματο την έχω πάντα την φωτεινότητα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menioseten Δημ. May 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2014 kbull said: Παιδιά έβαλα να παίξω ένα παιχνίδι στο note 3 μου και ζεστάθηκε πολύ το μέρος της οθόνης κάτω από το ακουστικό και χαμήλωσε πολύ από μόνη της η φωτεινότητα της οθόνης. Μόλις κρύωσε λίγο ήρθε πάλι στα φυσιολογικά επίπεδα. Στο αυτόματο την έχω πάντα την φωτεινότητα.Σου έβγαλε και μήνυμα ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kbull Δημ. May 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2014 menioseten said: Σου έβγαλε και μήνυμα ? Όχι τίποτα. Έτσι εντελώς ξαφνικά χωρίς μήνυμα και προειδοποιηση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmasgr Δημ. May 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2014 Περίεργο όντως. Αν είσαι ροοτ πέρασε απο το xposed installer το module cputemp in statusbar για να δεις θερμοκρασία cpu. Η cpu σε full stress φτάνει έως και 78 βαθμούς. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menioseten Δημ. May 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2014 kosmasgr said: Περίεργο όντως. Αν είσαι ροοτ πέρασε απο το xposed installer το module cputemp in statusbar για να δεις θερμοκρασία cpu. Η cpu σε full stress φτάνει έως και 78 βαθμούς.Καλημέρα. Κοσμά ο lean ανεβάζει ποιο πολύ θερμοκρασία από του civato το παρατήρησα εχθές που έτρεξα το τεστ και ήμουν υπερχρονισμένος η θερμοκρασία δεν πήγε πάνω από 60. Το βλέπω τώρα και στο browsing παίζω μεταξύ 35 και 40 ενώ πριν έβλεπα 45 έως 50 ( μαμά ρυθμίσεις πάντα). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmasgr Δημ. May 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2014 (edited) Χμμμ δεν ξέρω τι παίζει όμως. Σε μαμά ρυθμίσεις και σε ένα S4 είδα ίδιες θερμοκρασίες με το Note 3. Δε νομίζω να ειναι τόσο εύκολο να πέσουν 10 βαθμοί στη θερμοκρασία απλά με διαφορετικό κερνελ. Του civato ειναι τόσο πολύ τροποποιήσιμος με τόσα πολλά που εχει στο synapse που υπάρχει και περίπτωση να σου δείχνει λάθος τη θερμοκρασία. Κάνε ενα ποστ στο xda και ρώτα τον να δούμε τι θα πει. Edited May 11, 2014 by kosmasgr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menioseten Δημ. May 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2014 kosmasgr said: Χμμμ δεν ξέρω τι παίζει όμως. Σε μαμά ρυθμίσεις και σε ένα S4 είδα ίδιες θερμοκρασίες με το Note 3. Δε νομίζω να ειναι τόσο εύκολο να πέσουν 10 βαθμοί στη θερμοκρασία απλά με διαφορετικό κερνελ.Παίζουν πολλά ρόλο π χ εξωτερική θερμοκρασία ,θήκη ακόμη και που το κρατάμε στο χέρι. Αλλά όταν γράφει 80 και παίζει μην φοβάσαι τίποτα το εργαλείο δεν έχει ανάγκη:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. May 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2014 Όλα ζεσταίνονται. Ακόμα και το iPhone και μάλιστα εκεί που δεν θα έπρεπε. Όταν το δουλεύω με χρήση 3g σε εφαρμογές όπως το Facebook και το Flipboard, καίει το αλουμίνιο από την μέση και κάτω. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kbull Δημ. May 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2014 Κατάλαβα τίποτα το ανησυχητικό δηλαδή. Όλα ανεβάζουν θερμοκρασίες αρκεί να μην πάει πάνω από 78 βαθμούς. Το ξέρω ότι θα ρωτήσω κάτι άσχετο αλλά πάνω από τούς 80 βαθμούς καίγεται ή σβήσει απλά? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
universalgr1 Δημ. August 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2014 Μετα απο 6 μηνες καταπόνησης του note και βάλε βγάλε σε θήκες, αυτοκίνητο,τραπέζια, παραλία κλπ, εχω να πω πως το νίκελ δεν εχει την παραμικρή γρατζουνιά. Αυτα. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pantam Δημ. December 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2014 Το δικό μου έχει. Το έχω εναν χρόνο. Στο 3μηνο 4μηνο εμφάνισε κάποια σημάδια περισσότερο απο πεσίματα κλπ. Έβαλα μια πλαστικούρα της πλάκας για θήκη και μετά απο καιρό παρατήρησα οτι οχι μόνο δεν προστάτευε το νίκελ αλλά το "έγδερνε". Προσοχή λοιπον. Έχουμε καμια λύση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xagios Δημ. December 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2014 http://m.ebay.com/sch/i.html?_nkw=middle+frame++note+2&isNewKw=1&_pgn=1&epp=24&itemId=&isRefine=true&mfs=SBCLK&acimp=0&sqp=middle+frame++note+2&trksid=p2056088.m2428.l1313.TR0.TRC0.Xmiddle+frame++note+2 Παράθεση Η Δημοκρατία μας αυτοκαταστρέφεται διότι κατεχράσθη το δικαίωμα της ελευθερίας και της ισότητας, διότι έμαθε τους πολίτες να θεωρούν την αυθάδεια ως δικαίωμα, την παρανομία ως ελευθερία, την αναίδεια του λόγου ως ισότητα και την αναρχία ως ευδαιμονία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Black_Drag0n Δημ. December 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2014 (edited) Μετά τη δημοσκόπιση για τη σειρά S, είπα να φτιάξω μια και για την αγαπημένη μου σειρά Note. Ποιό ήταν, λοιπόν, κατά τη γνώμη σας, το καλύτερο βασικό μοντέλο της σειράς Samsung Gallaxy Note, για την εποχή στην οποία κυκλοφόρησε; Προσοχή! Δε μιλάω για το καλύτερο ανεξαρτήτως εποχής, καθώς τότε το καλύτερο θα ήταν, προφανώς, το 4ο και η δημοσκόπηση δε θα είχε νόημα. Edited December 29, 2014 by Black_Drag0n Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akspoogy_17 Δημ. January 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2015 (edited) καλημερα παιδια, ειμαι κ εγω ενας χαρουμενος κατοχος Note 3, το εχω 3 εβδομαδες και το προβλημα μου ειναι το εξης: ξαφνικα κλεινει και δεν ανοιγει με τιποτα, παραμονο αν βγαλω τη μπαταρια η το συνδεσω στο ρευμα, μου το εχει κανει 3 φορες μεσα σε 3 βδομαδες :( :cry: ξερετε τι μπορει να φταιει? μηπως ειναι ελλατωματικο? δεν ειναι root και απο την πρωτη μερα εχω βαλει και την s-view επισης οταν κλεινει ετσι απο μονο του και με παρει καποιος δειχνει (στον αλλον) πως χτυπαει. και δεν ζεστενεται, κλεινει οταν ΔΕΝ το χρησιμοποιω Edited January 11, 2015 by akspoogy_17 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. January 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2015 (edited) γνωμη μου ειναι να του κανεις ενα hard reset αν δεν του εχεις κανει και να το παρακολουθησεις να δεις,μηπως καποιο περιεργο προγραμμα σου την κανει;καινουργιο το εχεις παρει; Edited January 11, 2015 by lagoudakis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petran66 Δημ. January 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2015 akspoogy_17 said: καλημερα παιδια, ειμαι κ εγω ενας χαρουμενος κατοχος Note 3, το εχω 3 εβδομαδες και το προβλημα μου ειναι το εξης: ξαφνικα κλεινει και δεν ανοιγει με τιποτα, παραμονο αν βγαλω τη μπαταρια η το συνδεσω στο ρευμα, μου το εχει κανει 3 φορες μεσα σε 3 βδομαδες :( :cry: ξερετε τι μπορει να φταιει? μηπως ειναι ελλατωματικο? δεν ειναι root και απο την πρωτη μερα εχω βαλει και την s-view επισης οταν κλεινει ετσι απο μονο του και με παρει καποιος δειχνει (στον αλλον) πως χτυπαει. και δεν ζεστενεται, κλεινει οταν ΔΕΝ το χρησιμοποιω Αν το πήρες καινούργιο,καλύτερα πήγαινέ το στο σέρβις.Δοκίμασε και την επαναφορά που σου λέει κι ο φίλος. Παράθεση Apple iPhone 15 Pro Max 256 Gb, Samsung Galaxy S24 Ultra 512 Gb Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akspoogy_17 Δημ. January 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2015 ναι καινουριο.. και δεν εχω βαλει τιποτα "βαρυ" πανω, ουτε το εχω root.. κανω hard reset... και βλεπουμε :worry: σας ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. January 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2015 Δοκίμασε το χωρίς την s-view να δεις αν το κάνει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akspoogy_17 Δημ. January 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2015 μετα απο Hard reset,τριτη μερα σημερα, δεν εχει κανει ακομα κανενα προβλημα... :shifty: ελπιζω να συνεχισει ετσι!!! σας ευχαριστω πολυ :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akspoogy_17 Δημ. January 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2015 το ξανακανε η μπαρουφα... :mad: το παω πισω κνα δω τι θα μου πουνε... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. January 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2015 Eγώ νομίζω φταίει η θήκη. Το δοκίμασες χωρίς την sview? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntinoscrypton Δημ. February 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2015 (edited) Βλεπω οτι πολλοι ρωτατε για το πως θα περασετε την νεα εκδοση του Android στα κινητα σας. Θα κανω αυτον τον μικρο οδηγο για να μπορεσετε να την εγκαταστησετε. Λοιπον θα πρεπει να εχετε το Odin απο 3.07 και πανω.Κατεβαστε το απο εδω http://samsung-updates.com/Odin307.zip Μετα θα πρεπεινα εχετε την Rom.Για Ν910C εδω: http://www.sammobile.com/firmwares/download/43153/N910CXXU1BOB4_N910COXA1BOB4_XEO.zip/ Για Ν910F εδω: http://www.sammobile.com/firmwares/download/43168/N910FXXU1BOB4_N910FOXA1BOB4_DBT/ Αφου κατεβασετε το Odin το ξεζιπαρετε και το ανοιγεται . Δεν πειραζεται ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ODIN. Κλεινεται το κινητο σας και περιμενετε μερικα δευτερολεπτα.Μετα πατατε ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ VOLUME DOWN(-) HOME BUTTON POWER BUTTON Θα σας βγει μια μαυρη οθονη που λεει press Volume UP + to continue πατατε το Volume UP + και μετα βγαινει μια οθονη με το ρομποτακι του Android που λεει Dowloading Do not turn off device Αφου εχετε κατεβασει την Rom την ξεζιπαρετε και μεσα θα βρειτε ενα αρχειο .tar . Πηγαινεται στο Odin βεβαιωθειτε οτι ειναι συνδεδεμενη η συσκευη και μετα πατατε πανω στο PDA επιλεγετε την Rom και το αφηνετε για λιγα δευτερολεπτα και μετα πατατε START. Οσο θα γινεται εγκατασταση ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΤΑΙ ΚΙΝΗΤΟ ΚΑΙ ΚΑΛΩΔΙΑ. Μολις τελειωσει ειστε ετοιμοι καλη απολαυση! Tip καλο ειναι να κανετε επαναφορα τον εργοστασιακων ρυθμισεων για να γινει Clean install. Να διευκρινήσω οτι εγώ και το myphone δεν φέρουμε καμία ευθύνη σε περίπτωση που χάσετε την εγγύηση σας Edited March 3, 2015 by truckman Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panoramix77 Δημ. February 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2015 Αν κάποιος έχει Mac είναι ίδια διαδικασία;; έτσι;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts