vfragos Δημ. November 14, 2021 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2021 Εγώ στο Α52 που το έχω δεν βλέπω κάποια διαφορά.. λογικά θα πρέπει να ζοριστεί το τηλέφωνο με πολλές εφαρμογές ταυτόχρονα ανοιχτές για να δείξει την αξία του..Κάτι τέτοιο φανταζόμουν και εγώ.Στάλθηκε από το SM-A725F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_96 Δημ. November 16, 2021 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2021 Ξέρει κανείς άν μπορούμε στο Α52 να βάλουμε στα super wallpapers που είναι κινούμενα; όπως στα Xiaomi με τις amoled; Νομίζω το έχει το S21. στα δικά μας υπάρχει; γιατί δεν βρίσκω κάτι τέτοιο. Εννοώ αυτή η κίνηση που γίνεται στο ξεκλείδωμα της οθόνης.. Παράθεση Redmi By Xiaomi Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georbap Δημ. November 18, 2021 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2021 Παιδιά ως fan των Samsung και ελέω αδυναμίας πλέον να κινηθώ για ναυαρχίδα , κατέληξα στην επιλογή ένα εκ των Α72/Α52 s.Η κάμερα δεν με ενδιέφερε ποτέ ιδιαίτερα και βάζω ως σημαντικό κριτήριο την καλύτερη δυνατή αυτονομία , την ποιότητα και το μέγεθος οθόνης αλλά και την απροβλημάτιστη λειτουργία multitasking. Κλείνω προς το Α72 λόγω μεγαλύτερης οθόνης και μπαταρίας, ενώ η δυνατότητα 5g που προσφέρει το 52s αν και δελεαστική δεν είναι βασικό προαπαιτούμενο. Ελπίζω να μην βγαίνω off topic αλλά θα με βοηθούσε ιδιαίτερα η γνώμη ειδικότερα όσων έχουν εμπειρία και των δύο συσκευών. Στάλθηκε από το SM-N950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_96 Δημ. November 18, 2021 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2021 13 minutes ago, georbap said: Παιδιά ως fan των Samsung και ελέω αδυναμίας πλέον να κινηθώ για ναυαρχίδα , κατέληξα στην επιλογή ένα εκ των Α72/Α52 s. Η κάμερα δεν με ενδιέφερε ποτέ ιδιαίτερα και βάζω ως σημαντικό κριτήριο την καλύτερη δυνατή αυτονομία , την ποιότητα και το μέγεθος οθόνης αλλά και την απροβλημάτιστη λειτουργία multitasking. Κλείνω προς το Α72 λόγω μεγαλύτερης οθόνης και μπαταρίας, ενώ η δυνατότητα 5g που προσφέρει το 52s αν και δελεαστική δεν είναι βασικό προαπαιτούμενο. Ελπίζω να μην βγαίνω off topic αλλά θα με βοηθούσε ιδιαίτερα η γνώμη ειδικότερα όσων έχουν εμπειρία και των δύο συσκευών. Στάλθηκε από το SM-N950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Σίγουρα το 5G δεν είναι λόγος να σε κάνει να το προτιμήσεις απο πλευράς οτι οι ''ιντερνετικές'' δουλειές που κάνουμε σε συνδυασμό με τα δεδομένα της εταιρίας μας και της γρηγοράδας είναι το ίδιο σχεδόν γρήγορο και το 4G+. Όμως το Α52s μπορεί να κερδίσει λόγω λίγο καλύτερου επεξεργαστή. Απο την άλλη μετά την αναβάθμιση την τελευταία και στο Α72 έχει προστεθεί και η εικονική μνήμη RAM των 4gb οπότε λίγο δύσκολο να συναντήσεις κολλήματα στο multitasking. Σε αυτονομία έχει βελτιωθεί πολύ η Samsung. Το 5G σε συνδιασμό με τα 120hz σίγουρα θα σου τρώει παραπάνω στο Α52s αλλά εάν έχεις την επιλογή στο 4G/LTE τότε θα το εξισορροπείς..δύσκολη η απόφαση. Παράθεση Redmi By Xiaomi Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georbap Δημ. November 19, 2021 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2021 Σίγουρα το 5G δεν είναι λόγος να σε κάνει να το προτιμήσεις απο πλευράς οτι οι ''ιντερνετικές'' δουλειές που κάνουμε σε συνδυασμό με τα δεδομένα της εταιρίας μας και της γρηγοράδας είναι το ίδιο σχεδόν γρήγορο και το 4G+. Όμως το Α52s μπορεί να κερδίσει λόγω λίγο καλύτερου επεξεργαστή. Απο την άλλη μετά την αναβάθμιση την τελευταία και στο Α72 έχει προστεθεί και η εικονική μνήμη RAM των 4gb οπότε λίγο δύσκολο να συναντήσεις κολλήματα στο multitasking. Σε αυτονομία έχει βελτιωθεί πολύ η Samsung. Το 5G σε συνδιασμό με τα 120hz σίγουρα θα σου τρώει παραπάνω στο Α52s αλλά εάν έχεις την επιλογή στο 4G/LTE τότε θα το εξισορροπείς..δύσκολη η απόφαση.Σε ευχαριστώ για τις πληροφορίες φίλε μου!!!Στάλθηκε από το SM-N950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makouin Δημ. November 19, 2021 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2021 Εγώ πάντως σήμερα αν και πολύ καλό το Α52s το αποχωρίστηκα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_96 Δημ. November 19, 2021 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2021 1 minute ago, makouin said: Εγώ πάντως σήμερα αν και πολύ καλό το Α52s το αποχωρίστηκα. Για να πάρεις ποιό; Παράθεση Redmi By Xiaomi Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vfragos Δημ. November 19, 2021 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2021 Σε ευχαριστώ για τις πληροφορίες φίλε μου!!!Στάλθηκε από το SM-N950F μου χρησιμοποιώντας TapatalkΑφού σε ενδιαφέρει πρώτα η αυτονομία και η οθόνη Α72. Το έχω γύρω στον 1.5 μήνα μετά από galaxy note 10+ και το απολαμβάνω κάθε μέρα. Η αυτονομία του είναι απλά απίστευτη, ειδικά σε σχέση με ναυαρχίδες άλλος κόσμος...Ποιά κολλήματα, κανένα απολύτως το κινητό απόλαυση και από κάμερα αν και δεν σε ενδιαφέρει κερδίζει με το τηλεφακό 3Χ.Από την στιγμή που δεν σε ενδιαφέρει το 5G όπως εμένα το θεωρώ σαν καλύτερη επιλογή. Στάλθηκε από το SM-A725F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MrIDO Δημ. December 14, 2021 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2021 Καλησπέρα!! Πως μπορώ να απενεργοποιησω το ρολόι στην γραμμή κατάστασης ; ( στον κόκκινο κύκλο φώτο). Δεν το έχω καταφέρει μέχρι στιγμής. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oiko37 Δημ. December 16, 2021 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2021 Καλησπέρα. Βρήκα σήμερα στα media markt το Α72 στα 344 ευρώ. Ξέρω ότι το συγκεκριμένο κινητό ''αποσύρεται'' σιγά σιγά από την αγορά παρόλο που για μένα τουλάχιστον έχει πολύ ενδιαφέροντα χαρακτηριστικά όπως το 3x οπτικό ζούμ. Θα ήταν εντελώς άκαιρο να προχωρήσω στην αγορά του τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 16, 2021 Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2021 Δεν είναι κακή η τιμή του, έχει όμως άμεσο ανταγωνιστή το ομόσταβλο best seller Α52s. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_96 Δημ. December 18, 2021 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2021 Μια βοήθεια κάποιος; Πώς γίνεται όταν έρχεται κάποια ειδοποίηση όπως sms,viber,messenger να ανάβει η οθόνη κλειδώματος και να μην μένει μόνο στο εικονίδιο του always on display, δηλαδή στην μαύρη οθόνη; 1 Παράθεση Redmi By Xiaomi Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. December 25, 2021 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2021 κοντά 4 ώρες sot με κοντά 2 ώρες Google maps! και 58% ακόμα! σε διακοπές σε εξωτερικό χώρο! απίστευτο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Johny-B Δημ. December 25, 2021 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2021 Η μπαταρία του είναι όντως απίστευτη! 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. December 28, 2021 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2021 σε landscape σε slow motion σε Α72 δυστυχώς κάνει σπασίματα. ενώ σε portrait όχι. το κάνει και σε εσάς; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Johny-B Δημ. December 28, 2021 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2021 55 minutes ago, ilka71 said: σε landscape σε slow motion σε Α72 δυστυχώς κάνει σπασίματα. ενώ σε portrait όχι. το κάνει και σε εσάς; Δεν το είχα δοκιμάσει μέχρι σήμερα και επειδή με έβαλες σε περιέργεια το δοκίμασα μόλις. Σε ένα βίντεο που τράβηξα σε landscape, το οποίο διαρκεί 29", κάνει ένα σπάσιμο /κόλλημα σε ένα σημείο και μετά συνεχίζει κανονικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. December 28, 2021 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2021 Δεν το είχα δοκιμάσει μέχρι σήμερα και επειδή με έβαλες σε περιέργεια το δοκίμασα μόλις. Σε ένα βίντεο που τράβηξα σε landscape, το οποίο διαρκεί 29", κάνει ένα σπάσιμο /κόλλημα σε ένα σημείο και μετά συνεχίζει κανονικά. ναι εμένα τράβηξα βίντεο 8 δευτερόλεπτα και το έκανε 2 φορες. δεν ξέρω για μεγαλύτερο βίντεο τι γίνεται! ενώ κάθετα είναι πολύ ομαλό Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. December 28, 2021 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2021 ναι εμένα τράβηξα βίντεο 8 δευτερόλεπτα και το έκανε 2 φορες. δεν ξέρω για μεγαλύτερο βίντεο τι γίνεται! ενώ κάθετα είναι πολύ ομαλό μπα τράβηξα βίντεο slow motion 30 δευτερόλεπτα και πάλι κάθε 2 με 3 δευτερόλεπτα κάνει ένα σπάσιμο. (μόνο σε οριζόντιο όπως είπαμε) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. January 1, 2022 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2022 η fun mode κρασαρει την εφαρμογή κάμερας! Α72. χμμμ της xiaomi της μ@λακιες βλέπω και εδώ.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. January 1, 2022 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2022 τελικά ΚΑΙ σε portrait κολλάει το slow motion video γμτ! Α72 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Johny-B Δημ. January 1, 2022 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2022 Ας ελπίσουμε ότι θα διορθωθεί σε επόμενο update... 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
esertas Δημ. January 2, 2022 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2022 Μήπως τα έχετε να αποθηκεύονται σε κάρτα και δεν προλαβαίνει η κάρτα; 1 Παράθεση Θωμάς Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. January 2, 2022 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2022 Μήπως τα έχετε να αποθηκεύονται σε κάρτα και δεν προλαβαίνει η κάρτα; δεν έχω κάρτα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Johny-B Δημ. January 2, 2022 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2022 7 minutes ago, ilka71 said: 14 minutes ago, esertas said: Μήπως τα έχετε να αποθηκεύονται σε κάρτα και δεν προλαβαίνει η κάρτα; δεν έχω κάρτα! Ούτε εγώ! 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
s_wind Δημ. January 6, 2022 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2022 (edited) 05-01-2022 Update Android 12 Galaxy A52. Βγηκε και επiσημα πλεον η αναβαθμιση σε Androιd 12. Πρωτα στη Ρωσια συντομα και στις υπολοιπες Ευρωπαικες χωρες. Edited January 11, 2022 by s_wind 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts