Jump to content

Συζητήσεις / Προβλήματα / Απορίες για Αξεσουάρ

dimangelid
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

καλημερα.....οποιος θελει ας προτεινει καποια αδιαβροχη θηκη,και επισης καμια δερματινη...σε λογικες τιμες εννοειται....ευχαριστω Edited by navi55
αφαίρεση άσκοπης μορφοποίησης

• Απαντήσεις 1,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Ναι. Λεπτομέρειες όταν μου ρθει μια 50άδα :p

Καλημέρα

Και πως ανοίγεις το καπάκι από το tablet? Ξεκουμπώνει γύρω γύρω με πιστωτική?

Καλημέρα

Και πως ανοίγεις το καπάκι από το tablet? Ξεκουμπώνει γύρω γύρω με πιστωτική?

Ανάλογα το τάμπλετ. Συνήθως έχουν βίδες

• 4 weeks later...
Τελικά αυτό κάνει δουλειά όντως?? Αξίζει να το παραγγείλω?? Πέρα από το ταμπλετ σκέφτομαι να το βάλω κ σε ένα tv box μιας φίλης γιατί το wifi είναι χάλια....θα δουλέψει λέτε?

Τελικά αυτό κάνει δουλειά όντως?? Αξίζει να το παραγγείλω?? Πέρα από το ταμπλετ σκέφτομαι να το βάλω κ σε ένα tv box μιας φίλης γιατί το wifi είναι χάλια....θα δουλέψει λέτε?

Αν το τοποθετήσεις σωστά, κάτι κάνει, αλλά μην περιμένεις και θαύματα. Εγώ πήρα μια 50αριά γιατί έβγαιναν φθηνά, έβαλα στο κινητό του αδελφού μου κι είδα βελτιώση στο wifi, έβαλα στη κεραία ενός wifi repeater όπου δεν είδα ιδιαίτερη βελτίωση, κάτι άλλα που δωσα σ άλλους για τάμπλετ, το Cube U30gt2, έκαναν καλή δουλειά μου παν

Αν το τοποθετήσεις σωστά, κάτι κάνει, αλλά μην περιμένεις και θαύματα. Εγώ πήρα μια 50αριά γιατί έβγαιναν φθηνά, έβαλα στο κινητό του αδελφού μου κι είδα βελτιώση στο wifi, έβαλα στη κεραία ενός wifi repeater όπου δεν είδα ιδιαίτερη βελτίωση, κάτι άλλα που δωσα σ άλλους για τάμπλετ, το Cube U30gt2, έκαναν καλή δουλειά μου παν

Όταν λες να τοποθετηθεί σωστά?? πρέπει να το κολλήσω ακριβώς επάνω στην κεραία ή χρειάζεται να βάλω κ περιμετρικά κάνω δυο ακόμα??

Σ'ευχαριστώ για την απάντηση!!

Όταν λες να τοποθετηθεί σωστά?? πρέπει να το κολλήσω ακριβώς επάνω στην κεραία ή χρειάζεται να βάλω κ περιμετρικά κάνω δυο ακόμα??

Σ'ευχαριστώ για την απάντηση!!

Εγώ πάνω στην κεραία τα βαλα, αλλά πειραματίστηκα γενικά και δεν είδα διαφορά ανάλογα την τοποθέτηση. Αν θες να δοκιμάσεις μερικά χωρίς να τ ακριβοπληρώσεις στο ebay, πες μου

Εγώ πάνω στην κεραία τα βαλα, αλλά πειραματίστηκα γενικά και δεν είδα διαφορά ανάλογα την τοποθέτηση. Αν θες να δοκιμάσεις μερικά χωρίς να τ ακριβοπληρώσεις στο ebay, πες μου

Αν είναι θα παραγγείλω κ ότι γίνει...δεν είναι δα κ μεγάλο το ποσό. Σ' ευχαριστώ πάντως! :)

Βρήκα αυτό : http://www.ebay.com/itm/390522130690?ssPageName=STRK:MEWAX:IT&_trksid=p3984.m1423.l2649 (το λινκ που είχε δώσει ο navi δεν ισχύει...το προϊόν δεν είναι διαθέσιμο)

• 2 weeks later...

Χαιρετω την ομορφη παρεα...

Εχω ενα nexus 4 και θελω να επεκτηνω τον χωρο του κινητου, διαβασα στο internet οτι μπορω να προσθεσω otg usb microsd adapter. Το θεμα μου ειναι απο που μπορω να αγορασω αυτον τον ανταπτορα, και αν γινεται μεσω Ελλαδας γιατι δεν εχω την δυνατοτητα να το αγορασω απο το εξωτερικο... Ακουω προτασεις!!!

καλησπερα παιδια,και καλως σας βρηκα στην ομορφη παρεα σας..λοιπον προσφατα αγορασα το Gps mio c520 και ψαχνω βαση στηριξης οχι σε βεντουζα αλλα σε αεραγωγο ,αν μορει καποιος να με βοηθησει να το παραγγειλω θα του ειμουνα υποχρεως.

• 2 weeks later...
Προσφατα αγορασα ενα κινητο και αποκτησε μια γρατζουνια στο περιθωρια της οθονης και δεν μπορω να μην την βλεπω και δεν υπαρχει καταστημα για να αγορασω ζελατινα γιατι ειμαι στο χωριο μου

πηρα αυτη

http://www.ebay.com/itm/Black-Universal-Gripgo-Car-Phone-Mount-Holder-Mobile-Phone-GPS-Navigation-Grip-/141038230937?pt=AU_MobilePhoneAccessories&hash=item20d6889d99

σημερα και μου κοστισε 4 ευρω....

Απο οτι λεει, κανει για smartphone μεχρι και ταμπλετς....

Θα δειξει η νεκροψια αν κανει την δουλεια του σωστα.

Παντως το βιντεο υποσχεται πολλα,

βεβαια αυτο στο 0.27 μου φαινεται λιγο υπερβολη.... :shifty:

τωρα που ψαχνω και εγω καμια βαση,βλεπω οτι πουλαει πολυ η συγκεκριμενη που εβαλες.εχω μια απορια,δηλαδη το κινητο βεντουζαρει πανω στη βαση?

τελικα πως σου φανηκε?χτησιμη ή πεταμενα λεφτα?

επισης για αυτου του τυπο τι γνωμη εχετε?

στο κινητο εχω ειτε bumper ειτε καλυψη πισω,που πιανει και τα πλαγια,οποτε δεν φοβαμαι (ελπιζω βασικα) να εχω θεμα με γρατζουνιες.

αλλιως αν εχετε καποια καλη και παως διακριτικη να προτεινετε ευχαριστως,εχω σκοπο να την βαλω ομως στο τριγνωνικο παραθυρακι (αυτο μπροστα απο το παραθυρο) οποτε λογικα θα θελω να στριβει λιγο δεξια.(το ειχα δει σε ενα αμαξι και μου αρεσε περισσοτερο απο το να ειναι στη μεση-μεση)

• 3 weeks later...

Μια πολυ καλη λυση, για οσους δεν εχουν προσβαση σε μπριζα και ειναι ολιγον ξεχασιαρηδες, στο θεμα της φορτισης του κινητου (σαν εμενα δηλαδη:p) ειναι το powerbank, δηλαδη φορητος φορτιστης με μπαταριες, 10000 mAh, 11200 και 16800! Μετα απο ψαξιμο κατεληξα να αγορασω εναν με 10000mAh καθως μεγαλυτερες χωρητικοτητες αυξανουν τις διαστασεις και το βαρος. Το μοντελο που επελεξα ειναι το Pineng PN-913. Βεβαια υπαρχουν και μικροτερες χωρητικοτητες απο αυτες που προανεφερα αλλα θεωρω οτι δεν με εξυπηρετουσαν. Τελος να αναφερω οτι διαθετει δυο θυρες usb 2.0 5v με 1Α και 2.1Α και μεγαλη ποικιλια βυσματων για ολες σχεδον τις συσκευες. Η τιμη του συγκεκριμενου μοντελου ειναι περιπου 25 ευρω στην κινεζικη αγορα.

Υ.Γ Ξεχασα να αναφερω οτι εχει και φακο με led! :happy:

Μερικες φωτο :)

και η σελιδα της εταιριας με ολα τα προιοντα PINENG

Edited by tiger30

Πόσες μέρες έκανε περίπου να έρθει? Γιατί το σκέφτομαι και εγώ πολύ σοβαρά να πάρω ένα power bank για ένα ταξίδι που θα κάνω, έτσι να υπάρχει

Με τελωνείο φαντάζομαι δεν υπήρχε θέμα λόγω της χαμηλής αξίας, σωστά?

Edited by GaleaNatur

Δεν νομιζω να εχεις θεμα αφου ειναι χαμηλης αξιας, 32 κατι δολαρια αν θυμαμαι καλα μαζι με την αποστολη. Εγω παρηγγειλα και σε δυο μερες το ειχε στειλει ο κινεζος στο ταχυδρομειο για αποστολη, σφαιρα!!

• 2 weeks later...

Καλησπερα.

Εχω την εξης απορια.Εχω ενα Samsung S4. Ο φορτιστης του ειναι 2Αμπερ και το καλωδιο διαβαζοντας σε κατι φορουμ ειναι καποιας ειδικης κατασκευης (και καλα) για να φορτιζει αυτο το κινητο.Μαλιστα σε αυτο το φορουμ (ξενο) ελεγαν να το φορτιζουμε μονο με τα samsung αξεσουαρ.

Εγω το iphone 4 που ειχα το φορτιζα μεν με το δικο του φορτιστη αλλα με ενα καλωδιο belkin (επειδη ηταν 2 μετρα και με βολευε σε σχεση με το κοντο που ειχε) και στο αμαξι με ενα belkin 1amp φορτιστη(ειδικο για iphone) και με το καλωδιο του iphone (κοντο ασπρο). Εδω και 4 χρονια δεν ειχα κανενα προβλημα με την μπαταρια.Ισα ισα που κραταγε παρα πολυ και 3g και wifi συνεχεια ανοιχτα και μου ειχε κανει εντυπωση.

Τωρα με το S4 ( σαν το καινουργιο μου καλαθι) τι να κανω?

Μπορω να το φορτιζω με τα κοινα καλωδια mini-usb (αγορασμενα απο Πλαισιο) ?

Να το φορτιζω στο αμαξι με τον belkin 1amp και το καλωδιο του S4?

Επισης τη γνωμη εχετε γενικα για τους ιμιτασιον φορτιστες (σαν αυτους που δινουν στα site προσφορων)?

Ευχαριστω

Αφού δεν είχες πρόβλημα με την άλλη σου συσκευή λογικά δεν θα έχεις ούτε με αυτήν.

Νίκος

Κάτοχος Samsung Galaxy S10+ (Android 10 Official).

- 001 με την όπισθεν

δεν ξερω μονο επειδη στο s4 ειναι 2A μηπως καθυστερει παρα πολυ να στο φορτιζει,αλλα φανταζομαι οτι και στο Iphone καθυστερουσε.

και ασχετο,με το μακρυ καλωδιο ειχες παρατηρησει διαφορα στο χρονο φορτισης σε σχεση με το κοντο?

δεν ξερω μονο επειδη στο s4 ειναι 2A μηπως καθυστερει παρα πολυ να στο φορτιζει,αλλα φανταζομαι οτι και στο Iphone καθυστερουσε.

και ασχετο,με το μακρυ καλωδιο ειχες παρατηρησει διαφορα στο χρονο φορτισης σε σχεση με το κοντο?

Οχι καμια διαφορα.

Έχω χρησιμοποιήσει κινέζικους φορτιστές, δεν έχουν κάποιο πρόβλημα.

Μάλιστα ένας τελευταίος που πήρα κόστισε γύρω στα 80 λεπτά.

http://www.ebay.com/itm/251279316922?var=550244245954&ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1497.l2649

• The title was changed to Συζητήσεις / Προβλήματα / Απορίες για Αξεσουάρ
  • The topic was pinned