Jump to content

gramacar

Members
  • Δημοσιεύσεις

    79
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by gramacar

  1. Από ταχύτητα πως πάει είναι όπως παλιά ή πιο αργό? Γιατί στη τελική αυτό είναι που μετράει περισσότερο, κατά πόσο δηλαδή κάνει καλή διαχείριση του επεξεργαστή της μνήμης και γενικά των πόρων του συστήματος.
  2. Κύρίως στο google που είχα κάνει μια αναζήτηση είδα πολλούς να παραπονούνται
  3. Επομένως μένουμε στην kit kat που είναι μια χαρά γιατί από τους περισσότερους που έβαλαν lolipop αρνητικά σχόλια βλέπω
  4. Δε θα το έψαχνα αλλά ήταν στα 34 και μου το πήγαν στα 44 το περασμένο καλοκαίρι στα πλαίσια αυξήσεων που έκαναν σε όλους
  5. Έτσι μου είχαν πει όταν το έκανα πριν 18 μήνες. Τώρα αν είναι μούφα θα δείξει μόλις τελειώσει το 18μηνο ----- προσθήκη μηνύματος 62 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Ναι κάπου εκεί το έκανα και εγώ αν θυμάμαι καλά
  6. Ευχαριστώ πολύ. Φοβάμαι ότι δεν θα μου δώσουν καλύτερη προσφορά τουλάχιστον τέτοια που να μου επιτρέπει να φύγω αφού για 2-3 € διαφορά δεν φεύγεις. Πρέπει να είναι τουλάχιστον 10€ κάτω. Πάντως στην Wind που έκανα κρούση δεν μου έδωσαν κάτι καλύτερο οπότε φαντάζομαι ότι και η cosmote δεν θα κάνει κάτι.
  7. Αρχικά και μέχρι το καοκαίρι του 2014 πλήρωνα και για τις 2 γραμμές 34€. Μετά μου το έκαναν 44€ από μόνοι τους παρά το ότι είχα συμβόλαιο για 34. Προιφανώς το συμβόλαιο υπάρχει για να δεσμεύει μόνο εμάς και όχι την εταιρεία που είναι ελέυθερη να κάνει ότι θέλει παραβιάζοντας το. Το θέμα είναι πως να κινηθώ για να πάρω κάποια έκπτωση. Να συμπληρώσω ότι η προσφορά αυτή που έχω με τα 2 RED1 στα 44 είναι χωρίς ημερομηνία λήξης και θεωρητικά μπορώ να τα έχω για πάντα.
  8. Καλά και στη vodafone μόνο στο κέντρο της πόλης πιάνεις 4G αλλά πιάνεις.
  9. Γιατί δεν είσαι ευχαριστημένος? Για πες μας τις εντυπώσεις σου και τί προβλήματα αντιμετώπισες. Και σε μένα έχει κατέβει το update και το έχω σε αναμονή εδώ και ένα μήνα γιατί δεν έχω αποφασίσει ακομα.
  10. 3500mAh δεν είναι μεγαλύτερη από την αυθεντική? Πόση ώρα κάνει να σου φορτίσει?
  11. μα ο φίλος παραπάνω αυτό εννοούσε το γύρω γύρω που ξεφτίζει και όχι το back cover.
  12. Ναι ευχαριστώ θα το δω αλλά πρέπει να είναι αρκετά κάτω γιατί τώρα πληρώνω και για τα 2 τηλέφωνα 44€ οπότε για να αξίζει θα πρέπει να μου το κατεβάσουν στα 16-17 το πολύ από τα 22 που το έδωσαν σε σένα. Λιγάκι χλωμό το βλέπω αλλά θα ρωτήσω δε χάνω κάτι. Η wind πως πάει σε σήμα σε σχέση με τη vodafone? Έχει κάλυψη 4G και εκτός αθήνας γιατί εγώ μένω χαλκίδα.
  13. Τί εννοείς? Να εκκινήσω την διαδικασία μεταφοράς των γραμμών από τη μια εταιρεία στην άλλη ώστε να ξεκινήσει η διαδικασία προσφορών και αντιπροσφορών?
  14. Σπάνια αλλά ναι μου έχει συμβεί. Τώρα γιατί συμβαίνει δε γνωρίζω αλλά υποθέτω ότι είναι η αποτυχία φόρτωσεις κάποιου προγράμματος. Ίσως μια επαναφορά εργοστασιακών να έλυνε το πρόβλημα αν το κάνει τακτικά.
  15. Τί εννοείς σε πολύ δυνατό μηχάνημα. Για PS3 και PS4 δε βγαίνει αποκλειστικά αυτό? Σε τί μηχάνημα το είδες?
  16. Το Faery Tale σε Amiga το θυμάται κανείς? To Κick off επίσης?
  17. Ξέρετε αν παίζει καμιά καλη προσφορά αυτή τη περίοδο γενικα? Είμαι vodafone στο Red1 με 1500 λεπτά προς όλους και 1,5 Gb ιντερνετ και πληρώνω για δύο τηλέφωνα οικογενειακό μαζί με τη σύζυγο 44€ το μήνα. Παίζει να βρώ κάτι φτηνότερο όχι απαραίτητα με αντίστοιχο χρόνο. Και 500 λεπτά να είναι μου κάνει. Τί λέτε?
  18. Ξέρετε αν παίζει καμιά καλη προσφορά στη αυτή τη περίοδο? Είμαι vodafone στο Red1 με 1500 λεπτά προς όλους και 1,5 Gb ιντερνετ και πληρώνω για δύο τηλέφωνα οικογενειακό μαζί με τη σύζυγο 44€ το μήνα. Παίζει να βρώ κάτι φτηνότερο όχι απαραίτητα με αντίστοιχο χρόνο. Και 500 λεπτά να είναι μου κάνει. Τί λέτε?
  19. Ξέρετε αν παίζει καμιά καλη προσφορά στη wind? Είμαι vodafone στο Red1 με 1500 λεπτά προς όλους και 1,5 Gb ιντερνετ και πληρώνω για δύο τηλέφωνα οικογενειακό μαζί με τη σύζυγο 44€ το μήνα. Παίζει να βρώ κάτι φτηνότερο όχι απαραίτητα με αντίστοιχο χρόνο. Και 500 λεπτά να είναι μου κάνει. Τί λέτε?
  20. Στην αντιπροσωπεία δεν μπορούν να κάνουν κάτι? ή είναι ακριβή η επισκευή?
  21. Εντάξει μιλάμε και γενικότερα. Αν έχει μείνει 1 χρόνος εγγύησης τί κανεις περιμένεις 1 χρόνο? Θεωρώ την άρνηση τους να αντικαταστήσουν ένα εξάρτημα που κοστίζει 3 € σε ένα premium υποτίθεται κινητό και πρώην ναυαρχίδα της σειρας με αρχικό κόστος 700€, εντελώς απαράδεκτη. Για να μη πω ότι κανονικά δεν έπρεπε να ξεφλουδίζουν. Και μη μου πείτε ότι έφταιγε ο φίλος γιατί του έπεσε γιατί το ξεφλούδισμα αυτό είναι κοινό πρόβλημα των S4 το οποίο το γνωρίζουν καλά στη Samsung και επρεπε να το αντιμετωπίζουν εντός εγγύησης.
  22. Για την επισκευή δε μπορώ να πω κατι γιατί το τηλ είναι μια χαρά από τότε. Αυτό που με πείραξε ήταν η άρνηση τους να αντικαταστήσουν ένα τηλ 8 ημερών και 1 μερας χρήσης και ο τρόπος συσκευασίας κατά την αποστολή που ήταν εντελώς απαράδεκτος. Για σκέψου να μην είχα προστασία οθόνης και η μπαταρία που καθόταν πάνω στην οθόνη του κινητού να την είχε γρατζουνίσει. Θα το παραδέχονταν ότι οι γρατζουνιές θα οφείλονταν σε δικό τους λάθος? Δε νομίζω.
  23. Υποθέτω ότι για να το αλλάξεις θα πρέπει να ξεβιδώσεις τις βίδες οπότε πάει περίπατο η εγγύηση που έχει ο φίλος μέχρι τον αύγουστο ή κάνω λάθος?
  24. Πάντως εγώ είχα πάρει μια 16άρα Kingston class 10 την οποία μου είχε κάψει 2 φορές το Samsung galaxy S Advanced που είχα και μια φορά το Samsung S4 i9505 που έχω τώρα. Από τη στιγμή που πήρα κάρτα της Samsung όλα καλά μεχρι τώρα.
  25. Smartech Φειδιπίδου 7 Χαιδάρι
×
×
  • Create New...