birdland Δημ. August 10, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2005 Προσφατα αγορασα ενα jabra 250 και εχω μεινει πολυ ικανοποιημενος.Με το κινητο της nokia 6230 και με το φορητο που τα εχω συνδεσει δουλευει μια χαρα χωρις κανενα προβλημα.Πολυ καλο ηχο και στο ακουστικο και στην ομιλια.Κοστιζει κατι παραπανω(60 ευρω) αλλα νομιζω οτι τα αξιζει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mauro_Palto Δημ. August 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2005 Προσφατα αγορασα ενα jabra 250 και εχω μεινει πολυ ικανοποιημενος.Με το κινητο της nokia 6230 και με το φορητο που τα εχω συνδεσει δουλευει μια χαρα χωρις κανενα προβλημα.Πολυ καλο ηχο και στο ακουστικο και στην ομιλια.Κοστιζει κατι παραπανω(60 ευρω) αλλα νομιζω οτι τα αξιζει. Συγγνώμη, όταν λες "και με το φορητό..." εννοείς ότι εξασφάλισες σύνδεση (μέσω BlueTooth) με το φορητό υπολογιστή κ μετέτρεψες το ακουστικό σε ακουστικό-συνδεδεμένο-με-το-laptop ; Αν εννοείς κάτι τέτοιο (κ δεν το τράβηξα απελπιστικά μέσω σεναρίων το όλο θέμα !), μπορείς να μου πεις πως γίνεται ; Έχω δέκτη BT USB στον υπολογιστή αλλά ποτέ δεν κατάφερα να συνδέσω το ΒΤ ακουστικό μου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FANTAROS Δημ. October 10, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2005 Έχω βάλει μια φωτό που τράβηξα με το κινητό σήμερα στο mylibrary. Μπορείτε να το δείτε κι εδώ Blue Perfection Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niknik Δημ. October 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2005 Και από τιμή πως πάει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dinosang Δημ. October 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2005 Και από τιμή πως πάει? 200€ (από την ιστοσελίδα της εταιρίας που το εισάγει). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niknik Δημ. October 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2005 Ναι την είδα, ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FANTAROS Δημ. October 13, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2005 Μπορείτε να δείτε εδώ ένα συγκριτικό πίνακα με δυνατότητες και τιμές μοντέλων carkit που κυκλοφορούν στην αγορα: http://www.bitbyte.gr/BluePerfection/comparizon.htm Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrispetsas Δημ. October 26, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2005 Ψάχνω να βρώ ένα φορτιστή για Nokia με μανιβέλα, για να περνάει η ώρα στη σκοπιά τώρα που θα πάω φαντάρος και επειδή δεν θα βρίσκω πρίζα στο κέντρο. Ξέρει κάποιος ένα κατάστημα στην Ελλάδα που να το πουλάει; (Ξέρω ότι ίδιο θέμα έχει ξανανοιχτεί, αλλά επειδή το ξαναγράφω για να δώσει κανείς σημασία)... Παράθεση :blink: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FANTAROS Δημ. November 8, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2005 :w00t: Αν δε το έχετε δει, υπάρχει διαγωνισμός για το Blue Perfection car kit με καλά δωράκια στο Blue Perfection microsite Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dennisthemenace Δημ. December 2, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2005 Πρώτη φορά στη ζωή μου ακούω φορτιστή με μανιβέλα, αλλά με αυτά που βγάζει η αγορά δεν το βλέπω αδύνατο! Κουρδιστά ραδιόφωνα εχω δει σε ενα ντοκυμαντέρ στην αφρική διότι δεν εχουν παντού ρευμα, αλλά φορτιστή οχι! Πάρε ενα psp και πέρνα την ώρα σου! :rolleyes: Όσον αφορά την φόρτιση πάρε ενα mobile battery pack charger! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FANTAROS Δημ. December 29, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2005 Ψάχνοντας στο site τώρα τα Χριστούγεννα είδα ειδική προσφορά στα 179 ευρώ. Κρίνοντας από τις τιμές σε μαγαζιά κινητής τηλεφωνίας η προσφορά είναι εξαιρετικά συμφέρουσα. http://www.bitbyte.gr/dev/categories.php?lang=gr&catid=8 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billys_541 Δημ. January 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2006 Καλησπέρα παιδιά. Πρίν λίγες μέρες μου έκανε δώρο ο αδερφός μου ένα Bt headset το Jabra BT 250v.Όλα καλά με την ζευγοποίηση και όλα τα υπόλοιπα αλλά δεν μπορώ να κάνω την δόνηση να δουλέψει. Κάνω αυτό που λέει το user manual αλλά τίποτα.Έστειλα και e-mail στην εταιρία αλλά μου απάντησαν αυτά που λέει το εγχειρίδιο. Μήπως έχεις κανένας το ίδιο μοντέλο να μου τι να κάνω?Μήπως θέλει κάποιο κόλπο για να λειτουργήσει? Ευχαριστώ πολύ για κάθε απάντηση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billys_541 Δημ. January 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2006 Καλησπέρα παιδιά. Πρίν λίγες μέρες μου έκανε δώρο ο αδερφός μου ένα Bt headset το Jabra BT 250v.Όλα καλά με την ζευγοποίηση και όλα τα υπόλοιπα αλλά δεν μπορώ να κάνω την δόνηση να δουλέψει. Κάνω αυτό που λέει το user manual αλλά τίποτα.Έστειλα και e-mail στην εταιρία αλλά μου απάντησαν αυτά που λέει το εγχειρίδιο. Μήπως έχεις κανένας το ίδιο μοντέλο να μου τι να κάνω?Μήπως θέλει κάποιο κόλπο για να λειτουργήσει? Ευχαριστώ πολύ για κάθε απάντηση. Δεν το έχει κανένας βρε παιδιά να μου τι γίνεται? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
norb_one Δημ. January 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2006 ananeosi giati to 8ema ine flegon kai i aderfi enos filou exi pari tetiou idous fortisti apo tin aglia... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skatzoxoiros Δημ. January 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2006 Ρώτα και για ηλιακούς φορτιστές! Κάπου είχα δεί αλλα δε θυμάμαι που... Πάντως δύσκολο να μήν βρείς μπρίζα να βάζεις τον φορτιστή σου... Παράθεση CR electronics Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. January 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2006 φιλε μου εχω το ιδιο και εκανα οτι λεει το βιβλιαρακι και δουλευει αψογα,μηπως εχει προβλημα η δονηση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
moonchild79 Δημ. January 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2006 ton exw dei mesa sta aeroplana ths aegean.. kostize kapoy sta 10 eyrw an thimamai kala kai peristrofi ths manivelas gia 3 lepta soy dinei 10 lepta synomilias... ayta..elpizw na voithisa Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hlias77 Δημ. January 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2006 φιλε μου εχω το ιδιο και εκανα οτι λεει το βιβλιαρακι και δουλευει αψογα,μηπως εχει προβλημα η δονηση; mporeis ma mou peis ti akrivos ekanes?:( Παράθεση http://www.honda-redliners.gr/forum.php http://www.honda-tech.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
payton_blanc Δημ. August 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2006 θελω να αγορασω ενα handsfree μεχρι 70 ευρω και κατεληξα στα: nokia hs-53w, nokia hs-55w kai jabra bt250v θα το χρησιμοποιησω με νοκια 6021,βοηθηστε με στην επιλογη με ενδιαφερει να εχει καλη αυτονομια και να ειναι ανετο,αν εχετε και κατι αλλο να μου προτινεται ευχαριστως... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. August 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2006 εγω παλι λεω οχι στα nokia bt,προτιμω τα se. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PP6210 Δημ. August 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2006 θελω να αγορασω ενα handsfree μεχρι 70 ευρω και κατεληξα στα: nokia hs-53w, nokia hs-55w kai jabra bt250v θα το χρησιμοποιησω με νοκια 6021,βοηθηστε με στην επιλογη με ενδιαφερει να εχει καλη αυτονομια και να ειναι ανετο,αν εχετε και κατι αλλο να μου προτινεται ευχαριστως... Τσέκαρε οπωσδήποτε τη δυνατότητα να κάνει αυτόματη σύνδεση με το τηλέφωνό σου - δενφαντάζεσαι πόσο σπαστικό είναι κάθε φορά που θες να το συνδέσεις να πρέπει να κάνεις search, connect και pair τις δύο συσκευές.... Αν τα ΝΟΚΙΑ έχουν κοινό φορτιστή με το τηλέφωνό σου (όπως γίνεται με κάποια SE), ένας επιπλέον λόγος να τα διαλέξεις είναι οτι θα θες μόνο ένα φορτιστή και για τα δύο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katsj Δημ. August 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2006 Εγώ πάλι ενώ απεχθάνομαι την Motorola στα hands free της βγάζω το καπέλο για κάτι φτηνό με άριστη ποιότητα ήχου και αυτονομία προτίνω το Η500! Με το Κ750i μου παίζει θεικά! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
valpap Δημ. December 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2006 Καλημερα και χρονια πολλα σε ολουε. Ζητω την βοηθεια σας για επιλογη BLUETOOTH ΑΚΟΥΣΤΙΚΟΥ με δυνατοτητα συνδεσης συγχρονως με δυο κινητα(QTEK s100 και QTEK 9000) και αποψεις Ευχαριστω πολυ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Βασίλης Δημ. December 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2006 Καλησπέρα valpap και χρόνια πολλά :) Το θέμα για τα bluetooth handsfree βρίσκεται εδώ όπου μπορείς να πάρεις πολλές γνώμες καθώς και να ρωτήσεις κάτι συγκεκριμένο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
valpap Δημ. December 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2006 Βασιλη Σε ευχαριστω πολυ. Θα κανω post το μηνυμα μου στο αντιστοιχο forum. Καλη χρονια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts