Jump to content

birdland

Members
  • Δημοσιεύσεις

    5
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by birdland

  1. Όσον αφορά το Beelink GT1 mini Το αγόρασα εγώ από το gearvita και το παρέλαβα πριν 2 εβδομάδες μετά από 40 μέρες που περίμενα. Έρχεται από αποθήκη Ευρωπαική, αλλά μόλις κάνεις την παραγγελία,δείνει εκείνη τη στιγμή εντολή στην Κίνα. Περιμένεις πότε θα έρθει από Κίνα στην αποθήκη του και μετα από εκεί Ελλάδα. Σύνολο 40 ημέρες. 2ον. Δεν δουλεύει το χειριστήριο του στο Netflix , χρειάζεται ασύρματο πληκτρολόγιο το οποίο και είχα. Είναι πολύ γρήγορο , δεν εχει κολλήσει πουθενα μέχρι στιγμής, αλλά δεν παίζει cosmote tv go & Nova go που το ήθελα εγώ.
  2. Το έχω 20 μέρες περίπου και κάνω νορμάλ χρήση.Αυτό που παρατήρησα είναι ότι κόκκινο κουμπί ,αυτό που τερματίζει μία κλήση ή τις εφαρμογές έχει σταματήσει να έχει την αίσθηση του "κλικ".Δουλεύει μεν αλλά δεν κάνει το χαρακτηριστικό κλικ που κάνουν όλα τα κουμπιά όταν τα πατάς.Είναι κάπως ενοχλητικό γιατί δεν ξέρεις αν πατήθηκε.Επίσης παρατήρησα ότι είναι αρκετά αργό σαν τηλέφωνο,δηλαδή αργεί να ανταποκριθεί στο μενου του γενικώς,να ανοίξει εφαρμογές κλπ.Αν ξέρει κάποιος κάτι πάνω σ'αυτό ας μου πει.Γενικώς δεν είναι αυτό που περίμενα και είναι και πολλά τα χρήματα που ζητάει...
  3. Προσφατα αγορασα ενα jabra 250 και εχω μεινει πολυ ικανοποιημενος.Με το κινητο της nokia 6230 και με το φορητο που τα εχω συνδεσει δουλευει μια χαρα χωρις κανενα προβλημα.Πολυ καλο ηχο και στο ακουστικο και στην ομιλια.Κοστιζει κατι παραπανω(60 ευρω) αλλα νομιζω οτι τα αξιζει.
  4. megamak σε ευχαριστώ πολύ.Δούλεψε μια χαρά.Αν και τα όλα τα παιχνίδια που φόρτωσα δεν τρέχουν και πολύ καλά(μισές οθόνες,άλλες πολύ μικρές κλπ) εν τούτης το πρόγραμμα που μου είπες είναι το κατάλληλο.Και πάλι ευχαριστώ.
  5. Θα εκτιμούσα ιδιαίτερα αν κάποιος μπορεί να μου πει πως κάνουμε extract τα αρχεία .jar στο κινητό.Ευχαριστώ πολύ!
×
×
  • Create New...