Jump to content

katsj

Members
  • Δημοσιεύσεις

    1.111
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by katsj

  1. Με τη μπαταρία στο S10+ δεν έχω κανένα παράπονο και δεν παρατήρησα κανένα battery drain παρόλο που συνολικά έχω 636 εφαρμογές εγκατεστημένες. Επίσης μου βγάζει 22 ώρες από φόρτιση σε φόρτιση με 7 ώρες πάνω κάτω on screen time και μονιμα wifi, mobile data και BT ανοιχτά. Όσο για lag επίσης δεν παρατήρησα σε καμμία εφαρμογή. Τώρα για το πιο από τα δύο είναι θέμα προσωπικής επιλογής. Προσωπικά δεν αλλάζω το One UI με τίποτα πόσο μάλλον για το emui και η οθόνη του S10+ είναι απίστευτη πέρα από την ποιότητα στο ότι την χρησιμοποιείς στον ήλιο και είναι απίστευτα φωτεινή. Ο ήχος πολύ καλός από τα ηχεία και οι κάμερες για μένα πολύ καλές ειδικά την ημέρα στα τεστ λέμε ότι είναι καλύτερες από το P30.
  2. Μια ερωτηση μιας και εχω ΠΟΛΥΥΥ καιρο να μπω στο forum. Εχω ενα S7 edge και συγκεκριμένα το G935V της verizon. Περασα τις ρυθμισεις για internet της vodafone αλλα βλεπω μονο Η+ και οχι LTE παρολο που στην περιοχη μου παιζει σφαιρα το LTE. Εχει τυχει σε καποιον αλλον; Τι μπορει να φταει; Νομιζω το συγκεκριμενο τηλεφωνο δεν εχει την 800αρα μπαντα. Ποια χρησιμοποιει η Vodafone συνηθως;
  3. Εγώ χρησιμοποιώ την Phronesis N7 v3.1 με το AOD fix και με τον "DarkLord-Kernel-Note7-hlte-eur-V1.0" το note 3 απλά Έχει μεταμορφωθεί στο τέλειο. Δουλεύει το AOD τελεία όπως και night edge. Επίσης το NFC μου λειτουργει αψογα και φυσικα ολα τα καλούδια της Phronesis Team. Το Note 3 μου έχει μεταμορφωθεί και δεν βρίσκω πλέον κανένα bug.
  4. Δοκίμασε κανείς αυτή την rom από το xda; http://forum.xda-developers.com/galaxy-note-3/development/v10-base-n9200zcu2apa1-stablefast-31-01-t3308842
  5. jimspar ευχαριστω για τον χρονο και το ενδιαφερον σου κατα αρχην. Τα εχω δοκιμασει ολα αυτα. Μεχρι και check το md5 της ROM εκανα και παλι δεν λεει να προχωρησει με τιποτα. Τι μπαταρια εβγαλα τι sim τι sd οτι συνδιασμο θελεις. Παντα το ιδιο αποτελεσμα. Και δεν ειμαι ο μονος ειναι και πολλοι αλλοι χρηστες με ακριβως το ιδιο προβλημα!
  6. Εμένα δεν προχωράει απο εκει ουτε μετα απο μιση ωρα!
  7. Στα ποσα λεπτά σου έβγαλε το animated logo της Samsung την πρώτη φορά;;;
  8. Έχω δοκιμάσει και χωρίς sim και sd και παλι τιποτα. Ανεξηγητο φαινομενο. Θα περιμενω αναγκαστικά την νέα έκδοση και βλέπουμε.
  9. Εμένα δεν φτανει ΠΟΤΕ στο animated Samsung logo κανοντας ολα τα παραπανω. Ακομα και ο darkera13 το ψάχνει. Τώρα για όσους περάσουν την rom η διαδικασία μετά ειναι ΠΡΩΤΑ το fix και ΜΕΤΑ ο kernel και αυτο απο μήνυμα του ιδιου του darkera13.
  10. Η σωστή σειρά ειναι Boot at Recovery - Wipe System/Dalvik/Cache (Αυτό το κάνω πάντα 3 φορές για σιγουριά) - Flash ROM - Flash Fix - Flash new kernel - Flash Super SU - reboot χωρίς εγκατάσταση. Πάντως σε μένα δεν ξεκινάει με τίποτα έτσι και αλλιώς και έχω δοκιμάσει τα πάντα. Αλλά η παραπάνω σειρά είναι αυτή που έδωσαν από τον Developer.
  11. Την κατεβάζεις από εδώ! https://samsungvn.com/threads/6-0-1-english-n900x-snapdragon-darklord-s7-edge-full-port.16761/ Μάλλον κατέβασες την παλιά πάνω στην οποία χτίστηκε και η Phronesis Το 3.0.2 έχει πολλές ασυμβατότητες ακομα και με την Phronesis οπότε κάτσε με το 2.8.7.0 αν και προσωπικα στο δικό μου Note 3 δεν μπαίνει με τίποτα η Darklord και μάλλον θα περιμένω την νέα έκδοση όποτε βγει μιας και το θέμα της μπαταρίας από ότι διαβάζω είναι μεγάλο και δεν μπορώ να ξεμένω από μπαταρία λόγω δουλειάς.
  12. Την τελευταια εχω και bootloader και modem. N9905XXUGBPB2 για bootloader και N9905XXUGBPB1 για modem Είναι android 6! Τι εννοείς ότι νόμιζες;;; Σίγουρα έβαλες Darklord S7 edge ή έβαλες την παλιά; Ο darkera13 πριν λίγο ανακοίνωσε ότι ετοιμάζει νέα έκδοση με βάση την πιο πρόσφατη PD1 του S7 οπότε ίσως λυθεί και το θέμα της μπαταρίας. Θέλει τον χρόνο του σίγουρα αλλά πιστεύω θα την στρώσει και θα κάνει το note 3 μας σφαίρα!
  13. Πιστεψε με εχω δοκιμασει τα παντα! Οτι συνδιασμο μπορεις να φανταστεις! Απλα δεν την παιρνει με τιποτα!!!
  14. Έτσι λένε όσοι κατάφεραν να την περάσουν!
  15. Παντως εχω μια βδομαδα που εχω δοκιμασει τα παντα και αυτη η ROM με τα fixes ή χωρις δεν ξεκολλαει απο την αρχικη οθονη του Samsung Note 3 ουτε μετα απο 1 ωρα!!! Ειλικρινα δεν ξερω τι φταιει και εχω περασει απειρες rom μεχρι τωρα στο 3αρακι μας
  16. Όχι και όλα καλά! Βιντεοκλήσεις δεν δουλεύουν και γενικά οι rom Phronesis είναι από τις πιο χάλια σε σταθερότητα rom. Προσπαθώ να περάσω την τελευταία του darkera σήμερα από την πρώτη δοκιμή του για Android 6.0.1 από το S7 edge με όλα τα καλούδια του S7 και το πενάκι του Note 5. Ενώ την έχουν περάσει πολλοί για κάποιο λόγο και ενώ έχω δοκιμάσει τα πάντα κολλάει στο boot logo. Όταν τα καταφέρω θα μεταφέρω εντυπώσεις. Πάντως ενώ η Phronesis είναι από τις πιο πλήρης rom παρόλα αυτά είναι τόσο αχταρμάς που κάθε φορά διορθώνουν ένα και χαλάνε δέκα!
  17. Δοκίμασε κανείς να βάλει την rom του Darklord που δίνει android 6.0.1 και τα καλούδια του S7 edge με επιτυχία στο Note 3; Κάνω όλα τα βήματα αλλά η συσκευή κολλάει στην αρχική οθόνη που γράφει Galaxy Note 3 SM-N9005. Η rom βρίσκεται εδώ https://samsungvn.com/threads/6-0-1-english-n900x-snapdragon-darklord-s7-edge-full-port.16761/
  18. katsj

    Lenovo S920

    Τελικά κατάφερε να βρει κανείς ελληνική rom για αυτή την συσκευή. Ψάχνω Ελληνικά για ένα φιλαράκι.
  19. Δεν διαφωνώ με την άποψη σου στα παραπάνω αλλά ειδικά η Πειραιώς έχει apps τόσο σε ios όσο και σε Android που κάνουν τα πάντα. Όσο για συσκευή έχω το note 3 με την rom του note 5 εννοείται από xda και δεν το αλλάζω με τίποτα. Στη θέση σου από όσα έχουν γράψει οι φίλοι παραπάνω θα προτιμούσα ή το S6 edge plus που είναι σε άλλη κλάση από μόνο του ή χωρίς δεύτερη σκέψη το Note 4. Όλα όμως είναι θέμα που έχει να κάνει με τις προσωπικές προτεραιότητες του καθενός.
  20. Καλη επιτυχια ακομα μια φορα με τους πολλαπλους διαγωνισμους του MyPhone.gr
×
×
  • Create New...