Jump to content

dennisthemenace

Members
  • Δημοσιεύσεις

    207
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by dennisthemenace

  1. Φίλε διάβασε τι έπαθα με Inventor. Πήρα Inventor τον Μάϊο του 2018 για το σπίτι που έχουμε στην Άνδρο και πηγαίνουμε το καλοκαίρι κυρίως και ελάχιστα τον χειμώνα, άρα μικρή χρήση. Το πρώτο πράγμα που έπαθα ήταν οτι οι βίδες των κλεμμών είναι κακής ποιότητας και στην πρώτη κόντρα έσπασαν στον τεχνικό. Το βασικό πρόβλημα που δεν πρόκειται να ξαναπάρω inventor είναι οτι η τετράοδη βαλβίδα ήταν ελλατωματική και δεν γυρνάει. Η τετράοδη βαλβίδα αντιστρέφει την πορεία του ψυκτικού και κάνει εναλλαγή ζεστό κρύο. Έχει κολλήσει στο κρύο. Το χειμώνα που πήγα έβγαζε κατάψυξη ενω ήταν σε heat mode. Αυτό είχε σαν αποτελεσμα να βγάλει παγο η εσωτερική μονάδα και να κάνει κρακ - κρακ. Το μηχάνημα (Passion Eco 9000 btu) που υποτίθεται πως εχει αυτοδιάγνωση τα έβλεπε όλα μια χαρά (να χαρώ αυτοδιάγνωση). Για να κατέβει απο εκεί πρέπει να σκάσω ενα 40αρι Ευρό για τον τεχνικό να ανέβει να το κατεβάσει (5 μέτρα ψηλά), να το παρω Αθήνα μπας και το αντικαταστήσουν (να πληρώσω εαν δεν ισχύει η εγγύση ή να πάρω άλλο) και στη συνέχεια να το πάω πάλι στην Άνδρο και να ξαναπλήρώσω κανά 60 αρι Ευρω να το ξαναβάλει. Δηλαδή? Με αυτά τα λεφτά θα είχα πάρει επώνυμο όπως έχω στην Αθήνα και σε άλλο δωμάτιο στην Άνδρο και δουλέυoυν άψογα.
  2. Απαράδεκτοι. Απο 5Ε τον χρόνο το κάνανε 10Ε τον χρόνο, μετά 10Ε το εξάμηνο, και τώρα 10Ε το τρίμηνο. Μας δουλέυουν? Έχω 5 κάρτες μόνο για να πέρνω σήματα και να δίνω εντολές σε συναγερμούς. Σιγά μην δίνω 50Ε το τρίμηνο μόνο και μόνο για να κρατάω σύνδεση, μιας και τα συστήματα δίνουν αναφορά 2-4 φορές τον μήνα ή όποτε προκύψει κάτι μιας και η επικοινωνία ελέγχου είναι απο εμένα προς τα συστήματα. Με απλά λόγια 30-60sms είναι πανάκριβα για 50Ε το τρίμηνο:mad::mad::mad:
  3. Δίκαρτο είναι. Είχα voda και cosmote γιαυτό το πήρα δικαρτο μιας και ήταν μπελας να εχω δυο κινητα επάνω μου. Κράτησα την cosmote οπότε δεν μου χρειάζεται τετοιο τηλέφωνο πλεον. Πέρα οτι σερνεται γιατί του ζηταω παραπάνω απο αυτά που είναι σχεδιασμενο, το τηλεφωνο είναι σκυλί. Ποτέ δεν εβγαλε πρόβλημα και μάλιστα αντεξε και δυνατες πτώσεις χωρίς να βγάλει το παραμικρό. ----- προσθήκη μηνύματος 12 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Thanks, ναι για το bootloop έλεγα! Πλάκα πλακα το είχα σκεφτεί το v10 αλλά υπάρχει το θεμα που ανέφερες όσο ναφορά το μέγεθος της οθόνης, οχι οτι οι 0,2" αλλάζουν και πολύ την κατασταση. Με πιάνει μια βαρεμάρα στο μετρό και στα λεωφορεία και το κινητό το έχω στο χέρι και ασχολούμε με browsing, διαβασμα και fb. Ακόμα και οταν σταματήσω να κάνω κατι συνεχίζω να το κρατώ στο χέρι μέχρι να αρχίσω πάλι:lol: Το υπάρχον που έχω κρατιέται σαν χερούλι, αλλά δοκίμασα το samsung note 4 ενος φίλου και η παλαμη δεν κλείνει. Είναι ενα θεμα, πιστευω να το συνηθήσω!
  4. Καλημέρα παιδιά! Αυτή την στιγμή εχω το samsung s7582, για τα λεφτά του καλό κινητό, χωρίς προβλήματα. Όμως αυτά που ζητάω πλέον δεν μπορεί να τα καλύψει και λέω να πάρω το LG G4. Διαβάζοντας και ψάχνοντας έχω στο internet είδα διάφορα και σκάλωσα ως προς την αγορά και εχω τις εξης απορίες 1. Το θέμα του bootloader έχει διορθωθεί? 2. Βλέπω μεγάλη διαφορά στις τιμές και μπαίνουν διάφορα στο μυαλό μου, όπως κλώνοι, φθηνότερες εκδόσεις, στοκ προς απόσυρση προβληματικών σειρών, ακόμη και παραεισαγωγή που υπόθηκε για άλλο κινητό (http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=430216). Μπορεί να δικαιολογηθεί διαφορά έως και 400Ε μεταξύ σκρουτζομάγαζων και επώνημων? Ξέρω οτι αρκετά επώνυμα καταστήματα είναι φαρμακεία αλλά πόσο δηλαδή? 3. Βλέπω κάποιες εκδόσεις να αναφέρουν "EU" και "GR" τι υποεκδόσεις είναι αυτές? 4. Υπάρχουν καταστήματα που μπορεί κάποιος να εμπιστευτεί? Προτιμώ να δώσω παραπάνω μέχρι ενα λογικό όριο παρά να πάρω φώλα. Δυστοιχώς λόγο κρίσης πολλοί επιτήδειοι πουλάνε κλώνους και σαβούρα με δέλεαρ οικονομικότερη τιμή. Πλέον δυστοιχώς η διαφορά δεν είναι αναγνωρίσιμη παρά όταν είναι πλέον αργά, δεν παίζουμε με παραλλαγή του ονόματος αλλά πιστή εμφανισιακή αντιγραφή. Εντύπωση μου κάνει πως καταστήματα όπως το πλαισιο κάνουν μεταπήδηση απο το g3 στο g5 :confused: Τέτοια video βλέπω και μου "φτιάχνουν" την διάθεση https://www.youtube.com/watch?v=J38jFvoOMKg :mad: Μήπως τελικά να πάρω το g3? :whistle: Thanks in advance guys!
  5. Αυτό το νούμερο καλεί εμένα καθημερινά απο μια έως 5 φορές, πρωί, μεσημέρι, απόγευμα. Επειδή δεν είναι δυνατόν να χτυπάει συνέχεια ειδικά όταν δουλέυω, έχω βάλει για ήχο κλήσης κενό ήχο οπότε ουσιαστικά είναι αθόρυβο, όποτε το δω να χτυπάει το απορρίπτω. Όταν έχω όρεξη για σπάσιμο πατάω αποδοχή και βάζω και κανά τραγούδι να παίζει (π.χ. έχεις θέματα του Γονίδη). Έχω πάει στην vodafone και έχω κάνει παράπονα αλλά τίποτα. Επειδή έχω διαολιστεί πλεον με την vodafone ειδικά που έχουν βάλει "ορθή χρήση" στα απεριόριστα που τελικά δεν είναι απεριόριστα, την υποχρεωτική ανανέωση της κάρτας 2 φορές τον χρόνο απο μια που ήταν (κοστίζει αν χρησιμοποιείς κάρτα για GSM συναγερμούς), τις ενοχλητικές κλήσεις που κάνουν και το 3G του ελέους που δεν δουλέυει σωστά, αποφάσισα και κόβω οτι γραμμή voda έχω... ΤΕΛΟΣ!!! Λυπάμε μα έχουν θέματα... της κατάστασης τους θύμα δεν θα είμαι εγω!!!
  6. Εξαρτάτε απο την εφαρμογή. Στην κάμερα και τις κλήσεις με βολέυει η οθόνη αφής, στα sms προτημώ τα πλήκτρα. Εχει πέσει πολύ η ταχύτητα γραφής μου απο τότε που είχα κινητό με πλήκτρα. Όταν γράφω sms πατιούντε 2-3 γράμματα μαζί, οπότε πρέπει να κάνω τουλάχιστον 2 διορθώσεις πριν το στείλω.
  7. Πολλές φορές εαν δεν έχει αρκετο φρέον αρχίζουν και παγώνουν οι σωλήνες (ασπρίζει) κοντά στην εξωτερική μονάδα ή και το μεταλλικό πλέγμα στην εσωτερική μονάδα (πίσω απο τα φίλτρα του αέρα). Τώρα εαν το έχει χάσει τελειως δεν νομίζω οτι θα κάνει κάτι. Πριν ελέξετε για φρέον (φέρετε τον τεχνικό) βγάλτε το κλιματιστικό απο το ρευμα και πλύντε τα μεταλλικά πλέγματα τις εσωτερικής μονάδας και της εξωτερικής. Της εσωτερικής γεμίστε ενα μπουκάλι σπρέι (π.χ απο άδειο μπουκάλι υγρου καθ. τζαμιών, σιδερώματος κλπ) με απιονισμένο νερό και βγάλτε τα φίλτρα και ψεκάστε το μεταλλικό πλέγμα (τα νερά θα τα πετάξει απο την σωλήνα έξω). Στην εξωτερική ρίξτε νερό με μέτρια πίεση με λάστιχο ποτίσματος απο την πίσω πλευρά που κολάει συνήθως στον τοίχο, γενικά αποφύγετε να βρέξετε τον ανεμιστήρα και το κομμάτι του συμπιεστή (15-20cm απο την μεριά που πιάνουν οι σωλήνες). Δεν παθαίνουν κάτι απο το νερό αλλά μην το πνίξετε το μηχάνημα:lol: Εγω δεν τα είχα πλύνει σχεδόν 15 χρόνια και μόλις τα καθάρισα η απόδοση ανέβηκε (οχι να βάζω 18ο βαθμούς μπας και ψύξει)! Καυσαέριο, σκόνη, βρωμιές και κλαδιά που φέρνουν τα πουλιά, τα μπουκώνουν με αποτέλεσμα να μην μπορεί να γίνει σωστή μεταφορά θερμότητας μεταξύ έξω και μέσα. Αφότου το καθαρίσετε αφήστε να στεγνώσει και μετά ξανασυνδέστε με το ρευμα.
  8. Ευχαριστώ πολύ pankmp, αυτό ήταν :)
  9. Απόσο εχω δεί η cosmote έχει το καλύτερο σήμα, η vodafone μέχρι στιγμής (δεν έχω το νούμερο πολύ καιρό) δείχνει εντάξει. Η χειρότερη είναι η wind που με έχει αφήσει πολλές φορές χωρίς σύνδεση στο δίκτυο μέχρι και σε σημεία στην Αθήνα και εκεί οι άλλες 2 έχουν σήμα. Το παράδοξο είναι οτι κανείς δεν θέλει κεραίες πάνω ή δίπλα απο το κεφάλι του και όλοι παραπονιόμαστε όταν δεν πιάνει :wacko:
  10. Εχω ενα καρτοκινητό Vodafone. Υπάρχει τρόπος να απενεργοποιηθεί το "Ο συνδρομητής που καλέσατε δεν είναι διαθέσιμος" ή να παραταθεί ο αριθμός των χτυπημάτων που να βγαίνει? Πολλές φορές δεν προλαβαίνω να το πιάσω στα 5 χτυπήματα με αποτέλεσμα να χάνω κλήσεις. Γίνεται να χτυπάει όσο επιμένει ο άλλος ή τουλάχιστον για 10 χτυπήματα? Ευχαριστώ!
  11. Βασικά επειδή επειδή το βλέπω σαν εργαλείο δεν θα έλεγε οτι το βαριάμαι, απλά μετά απο ενα χρονικό διάστημα αρχίζουν τα προβλήματα (δεν πατάνε καλά τα κουμπιά, δεν ακούγεται καλά το ηχείο κλπ) καθώς και σαν δεύετερο λόγο οτι έχουν βγεί νέες σοβαρές λειτουργίες (καλή φωτογραφική μηχανή, internet κλπ) σε καινούργια κινητά και έτσι το αλλάζω. Συνήθως μετά απο ενάμισι, έως δυόμισι χρόνια, η δημοσκόπιση θέλει συμπλήρωμα στις επιλογές :rolleyes:
  12. Σκεφτομαι να βάλω και εγω στην ταράτσα της γιαγιας μου που είναι ξεραήλα, το κακό είναι οτι σχεδόν όλη την ημέρα καίει απο τον ήλιο, δεν τολμάς να πλείνεις κανα χαλί ξυπόλυτος. Θα αντέξουν τα φυτά ή θα τα κακαρόσουν? :)
  13. Το ζελέ είναι σε ενα σωληνάριο και έχει πορτοκαλί χρώμα, αυτό δεν είναι? Αν μιλάμε για το ίδιο είναι πολύ αποτελέσματικό, το έβαλε ενας φίλος μου, η γιαγιά μου και εγω και εδω και μισό και χρόνο δεν υπάρχει ίχνος κατσαρίδας. Τις πρώτες μέρες η κουζίνα είχε γίνει νεκροταφείο κατσαρίδων και απο τότε καμιά άλλη δεν εμφανίστηκε :happy: Το καλό με αυτό είναι οτι δεν εισπνέεις δηλητήριο σαν αυτά που είναι σπρέϊ
  14. Γιατί δεν ψάχνεις στο youtube, όλο και κάτι θα έχει. Εγω έψαχνα για κάτι παρεμφερές (κορνα) και βρήκα :p
  15. Το βλέπω να γυρνάς την επόμενη μέρα αν πας μόνος σου, αν δεν έχεις παρέα τι θα πας να κάνεις? Μόνος σου στο μπαρ? Ξενέρα, μόνος σου στην παραλία το ίδιο. Τα έχω ψιλοβάψει και εγω μάυρα διότι ενω είχα πει στους φίλους μου να κανονίσουμε και είχαν δεχτεί, τώρα ο ένας έφυγε ίδη και πήγε στα ξεδέρφια του, ο άλλος θα μείνει Αθήνα, ο άλλος κάπου θα πάει που τον καλέσανε και εγω εχω χρόνο και με βλέπω να βαράω μύγες :( Την Παρασκαυή θα πάω Μάλτα με τους γονείς μου αλλά δεν με ενθουσιάζει κιόλας. Θα πάω και εγω με τον ξάδελφο μου διακοπές και να πάνε να χε****νε όλοι τους...
  16. Είχα κάνει 4 δικά μου πόστερ κολάζ απο skate (etnies, volcom κλπ) και είχαν βγεί πολύ ωραία :) . Πήγα τα αρχεία jpg στο copy express στη Χαριλάου Τρικούπι και σε 3 μέρες τα είχαν τυπώσει. 600x60 cm φωτογραφικό χαρτί :lol:
  17. Αυτό το καλοκαίρι πιστέυω οτι είναι μια ένδειξη για το τι έρχεται αργότερα και δυστοιχώς πολύ χειρότερα μας περιμένουν :( Προσωπικά κάνω οτι μπορώ για να μην συνισφέρω όσο το δυνατόν στην καταστροφή του περιβάλλοντος, ακόμα και με οικονομική ζημιά. Αρχίζω και καταργώ τις λάμπες πυράκτωσης και τις αντικαθιστώ με λάμπες οικονομίας και led που σημαίνει λιγότερη κατανάλωση (μικρότερη ζήτηση ρέυματος απο τη ΔΕΗ) και μικρότερη εκπομπή θερμότητας στο περιβάλλον, επίσης όσο το δυνατόν λιγότερες σακούλες απο καταστήματα και super market, μείωση κατανάλωσης νερού (έχω ενα κάφρο γείτονα που αφήνει τις βρύσες της βεράντας του ανοικτές στο τέρμα για καμιά ώρα κάθε φορά χωρίς να υπάρχει λόγος και παθαίνω κρίση!), το κλιματιστικό στους 25 βαθμούς (χωρίς ac η κατάσταση δυστοιχώς δεν γίνεται), και όσο το δυνατόν λιγότερη χρήση του αυτοκινήτου! Το κακό είναι οτι σε αυτή τη χώρα δεν ενδιαφέροντε για οικολογικά κάυσιμα, αλλιώς θα έβαζα απο αυτά (βιοαιθανόλη νομίζω λέγεται :confused: ). Με τα υβριδικά αυτοκίνητα τι γίνεται? Αν μπορείς φίλε μου SlRator γράφε με ελληνικούς χαρακτήρες διότι είναι κουραστικά τα greeklish :rolleyes:
  18. VG είναι :) . Να σου πω την αλλήθεια δεν τα εχω δεί πουθενά αλλού. Το αγόρασα μαζί με τα panasonic απο τον ίδιο δηλαδή τον αντιπρόσωπο της panasonic διότι αν έπερνα 18αρι panasonic θα ερχόταν πολύ ακριβότερα. Μια χαρά πάντως αποδίδει! Νομίζω οτι το R410 έχει μεγαλύτερη απόδοση απο το R407.
  19. Έχουμε 4 των 9.000btu, ένα των 12.000btu και ενα των 18.000btu όλα panasonic εκτος απο το 18αρι που είναι vg. Σε κανονικές συνθήκες δεν τα δουλέυουμε όλα μαζί συνήθως 3 (2 των 9000btu και το 18αρι). Είχαμε και πολυκοσμία οπότε καμιά φορά ήταν και 5 μαζί. Είχαμε φτάσει να είμαστε και 12 άτομα στο σπίτι :lol:.
  20. Εκτός απο τις δράκαινες δεν έχεις προσέξει κάτι κόκκινες σαρανταποδαρούσες που περπατάνε στον πάτο? :rolleyes:
  21. Αν ζεστένεσαι δεν το σκέφτεσαι, αρκεί να μην τα αφήνεις να δουλέυουν όταν δεν χρειάζοντε (όταν λείπεις, όταν έχει αρκετή δροσιά κλπ). Πέρισι μας ήρθε 400Ε η ΔΕΗ αλλά και φέτος δεν κάνουμε περιορισμό, καλύτερα να τα σκάσουμε στη ΔΕΗ παρά να λιώσουμε. Στην επαρχία επειδή το κλίμα είναι ποιό normal απο την Αθήνα δεν χρειάζοντε συνέχεια και τα σβήνουμε, στην Αθήνα μπορεί να τα έχουμε αναμένα και 2-3 μέρες συνεχόμενα :rolleyes:
  22. Στέκεται, δεν είναι και τόσο βαρί το κλιματιστικό. Απλά αντί για ούπα θα βάλει "ντίζες", έτσι νομίζω λέγοντε αυτές οι βίδες, πιάνουν με παξιμάδια μέσα-έξω. Άλλωστε η γυψοσανίδα έχει κατά σημεία μεταλικό σκελετό οπότε είναι στέρεα.
  23. Έτσι είναι φίλε μου. Το καλοκαίρι που είμαι στην επαρχία συνέχεια (στην Αθήνα δεν γίνεται!) κυκλοφορώ ξυπόλυτος (οχι όλες τις ώρες βέβαια). Αμ τι θα σκάσω? Και όταν γυρνάω σπίτι κάνω και ενα μπανάκι και καθαρίζω. Κήπους, σπίτι και δρόμους γύρω-γύρω έτσι! Σε πολλούς φαίνεται περίεργο, αλλά μπορώ και οδηγώ χωρίς να φοράω κάτι :lol: Το μόνο κακό είναι μην πατήσεις τίποτα αιχμηρό που την έχω πάθει αρκετές φορές αλλά δεν βάζω μυαλό, επίσης όταν καίει κάτω πχ άσφαλτος είναι λίγο πρόβλημα! Τέλος και τα παπούτσια, απο Δευτέρα με πέδιλα παντού :up:
  24. Σκουπίδια, πολυκοσμία ο ένας επάνω στον άλλο, τα ταχύπλοα - βάρκες στα 2 μέτρα και τα μικρά που χτυπιούντε και κλαίνε, είναι αυτά που με ενοχλούν. Και φυσικά κάποιοι που οικιοποιούντε τις παραλίες ήτε ως κατοικίες ήτε ως καφετέριες και βάζουν ταμπέλες "private".
  25. Οι κεραίες εκτός απο τους υπολογιστές μέσα στο container, έχουν και μια γεννήτρια που ξεκινάει αυτόματα σε περίπτωση διακοπής του δικτύου της ΔΕΗ.
×
×
  • Create New...