mol Δημ. January 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2012 ποια ακουστικά έχεις; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
desmoman Δημ. January 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2012 Απο το κινητο gs,και ψαχνω ποιο μικρα gel που μπαινουν στα ακουστικα γιατι τα υπαρχον ειναι μεγαλα και δεν χωρανε στα αυτια μου:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. January 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2012 τα χρησιμοποιείς και ως hands free ή μονο μουσική; αν ισχύει το 2ο μπορείς να πάρεις άλλα ακουστικά :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
desmoman Δημ. January 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2012 Σε ευχαριστω πολυ αλλα τα χρησιμοποιω και για τα δυο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
desmoman Δημ. January 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2012 Λοιπον βρηκα,οσοι θελουν gel σε διαφορα μεγεθη εχει το media markt με 6ευρω:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolog3 Δημ. January 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2012 Λοιπον βρηκα,οσοι θελουν gel σε διαφορα μεγεθη εχει το media markt με 6ευρω:) Φανταζομαι οτι η συσκευασια εχει πολλα μεγεθη μεσα σωστα? Και οχι το ζευγαρι 6 ευρω. Παράθεση Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου, ή βγες ξανά στο δρόμο της φωτιάς!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
desmoman Δημ. January 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2012 Εχει 3 διαφορετικα μεγεθη η συσκευασια με κοστος 6 ευρω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nognir Δημ. February 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2012 Έχει δει/χρησιμοποιήσει ποτέ κανένας; Ήξερα πως υπάρχει ένας για iphone, πήρε σήμερα το μάτι μου και κάτι άλλους Αναρωτιέμαι αν έχει χρησιμοποιήσει κανένας ποτέ, αν το αποτέλεσμα είναι καλό και αν είναι βολικό στην χρήση τελικά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Feregorn Δημ. February 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2012 Είχα δοκιμάσει ένα στο iPhone4 μου, αγορασμένο από ebay. Το αποτέλεσμα ήταν ότι το επέστρεψα! Δύσχρηστο, καθιστά το κινητό βαρύτερο και παχύτερο, χρειάζεσαι πλέον 2 χέρια για να το ισορροπήσεις και να τραβήξεις μια φωτογραφία, ενώ και η διαφορά ποιότητας δεν κάνει μπαμ. Καλύτερα να πάρεις μία slim point-and-shoot κάμερα, γιατί και μικρή σε μέγεθος θα είναι και με πολύ περισσότερες συνατότητες... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Feregorn Δημ. February 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2012 Πολύ χρήσιμα γκάτζετ! Θα πάρω και εγώ ένα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
webarts Δημ. February 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2012 Καλημέρα έχω αγοράσει αυτή την συσκευή Vodafone R201 Φορητό 3G Wi-Fi για να έχω ιντερνετ μέσω wi-fi αυτή την στιγμή έχω κάρτα της Vodafone και θέλω να πάρω κάρτα της cosmote για καλύτερο σήμα. Έχω διαβάσει ότι γίνετε να αλλάξεις κάποια APN settings και αυτή η συσκευή να δέχεται και κάρτες της cosmote ξέρει κάποιος να με βοηθήσει πως θα το κάνω αυτό ?:worry::worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsamo Δημ. March 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2012 Πρόκειται να αγοράσω το πρώτο μου tablet την επόμενη εβδομάδα και ψάχνω πενάκι για σημειώσεις . Τι θα μου προτείνατε ; Παράθεση Nokia 6110->Nokia 3310->Ericsson T20e->Nokia 3510i->SE T68i->Panasonic GD87->SE K700->Siemens CX75->SE K750->SE W850->SE K800->SE C702->SE K850->SE C902->SE Yari->SE Satio->Samsung Galaxy S II->HTC One->Nokia Lumia 930->Galaxy S6->Galaxy S7->HTC U11->Oneplus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. March 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2012 Έχει χρησιμοποιήσει κανείς κάποιο μοντέλο της σειράς XP? Με προβληματίζει το γεγονός ότι αναφέρει ότι δέχεται μόνο 500 φορτίσεις. http://www.energizerpowerpacks.com/us/products/xp4001/ Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
falloutdemo Δημ. March 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2012 εχω αυτο εδω και δεν ειναι συμβατο με το live with walkman...μπορω να κανω κατι?να φτιαξω καποιο βυσμα η κατι τετοιο?εχω το βυσμα δηλαδη απλα δεν φορτιζει..ουτε με ενα vodafone 845 που εχω δοκιμασει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. March 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2012 To παρέλαβα πριν λίγες μέρες και σε κάποια δοκιμή με το κινητό, το φορτίζει αρκετά γρήγορα. Καλό πάντως το ότι κρατάει την φόρτιση για πολύ καιρό και ας μην το χρησιμοποιείς. Επίσης, πραγματικά καλύπτει με τα βύσματα ό,τι συσκευή υπάρχει στην αγορά. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
flandra Δημ. March 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2012 Εχει καποιος να προτεινει κατι? Με εχει ζαλισει ο αντρας μου...... Παράθεση Φιλικά, Κατερίνα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
superqwerty Δημ. April 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2012 τι είναι αυτό; πωσ χρησιμοποιείται και πόσο κοστίζει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. April 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2012 Εξωτερικός φορτιστής/μπαταρία, μεγέθους 4000mah για ταυτόχρονη φόρτιση μέχρι 2 ηλεκτρονικών συσκευών. Γύρω στα 50€ από Αμαζον Αγγλίας με μεταφορικά δωρεάν. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DynamicBio Δημ. May 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2012 Εχει καποιος να προτεινει κατι? Με εχει ζαλισει ο αντρας μου...... Μηπως το Nokia CA-300 FM Transmitter? Ειναι ταυτοχρονα και φορτιστης αυτοκινητου και μπορεις να φορτισεις και κινητο Νοκια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Georgecreta Δημ. June 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2012 Πένα με το n8 έχει δουλέψει κανείς; Εντυπώσεις; Παράθεση Δεν επιτρέπονται αγγελίες στην υπογραφή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Georgecreta Δημ. June 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2012 Καλημέρα έχω αγοράσει αυτή την συσκευή Vodafone R201 Φορητό 3G Wi-Fi για να έχω ιντερνετ μέσω wi-fi αυτή την στιγμή έχω κάρτα της Vodafone και θέλω να πάρω κάρτα της cosmote για καλύτερο σήμα. Έχω διαβάσει ότι γίνετε να αλλάξεις κάποια APN settings και αυτή η συσκευή να δέχεται και κάρτες της cosmote ξέρει κάποιος να με βοηθήσει πως θα το κάνω αυτό ?:worry::worry: Ψάχνοντας, βρήκα αυτά: http://support.you.gr/mobileprograms/Umobileform2.asp?m=n&p=y&mid=000000000000216311&product=MODEMS/FAX%20VODAFONE%20R201%203G%20%20HOTSPOT&price=39,05&ps=COSMOTE%20150%20(12%EC%E7%ED%EF%20%F3%F5%EC%E2%FC%EB%E1%E9%EF) http://www.gsmliberty.net/shop/vodafone-mobile-wifi-r201-unlock-software-p-3368.html Παράθεση Δεν επιτρέπονται αγγελίες στην υπογραφή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
durutti Δημ. June 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2012 4 φορτίσεις ας πούμε κρατάει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ostvarivanje Δημ. June 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2012 Επειδή το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος που πήγα στο Βόλο η βάση στήριξης που είχα μάς άφησε χρόνους, πρέπει να αγοράσω καινούρια. Θα χρησιμοποιείται αποκλειστικά και μόνο για χρήση του smartphone ως gps. Αυτή τη στιγμή έχω το nexus s και ενδεχομένως μέσα στο μήνα να αποκτήσω το galaxy nexus (υπάρχει ένα μικρό ποσοστό να αγοράσω το galaxy note αν πέσει η τιμή του). Οπότε, χρειάζομαι μία βάση στήριξης universal. Το αυτοκίνητό μου είναι το passat (πέρυσι το αγόρασα, αναφέρομαι στο μοντέλο 2011). Αναφέρω το αυτοκίνητο, μήπως και υπάρχει κάποια άλλη βάση στήριξης, διαφορετική από την κλασσική με τη βεντούζα στο τζάμι. Επίσης, θα προτιμούσα η αγορά να γίνει από Ελλάδα. Παράθεση ANDROID DEVICES: OnePlus 7 Pro / ONEPLUS 6T / ONEPLUS 5T / ONEPLUS 3T / MOTOROLA NEXUS 6 / LG G2 / LG OPTIMUS G / LG E960 NEXUS 4 / GOOGLE NEXUS 7 / GOOGLE GALAXY NEXUS / NEXUS S (BY SAMSUNG) / NOKIA 5800 / SAMSUNG WAVE / SAZEM MY V-65 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
morfikos Δημ. June 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2012 εγώ θα σου έλεγα να πάρεισ από amazon.co.uk δωρεάν μεταφορικά ... ποικιλία μεγάλη... πολύ πιο οικονομικά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ostvarivanje Δημ. June 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2012 Μέσω paypall είναι ε; Τέλος πάντων, θα το δω. Όσο για την ελληνική αγορά, υπάρχει κάτι; Παράθεση ANDROID DEVICES: OnePlus 7 Pro / ONEPLUS 6T / ONEPLUS 5T / ONEPLUS 3T / MOTOROLA NEXUS 6 / LG G2 / LG OPTIMUS G / LG E960 NEXUS 4 / GOOGLE NEXUS 7 / GOOGLE GALAXY NEXUS / NEXUS S (BY SAMSUNG) / NOKIA 5800 / SAMSUNG WAVE / SAZEM MY V-65 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts