p_k Δημ. February 15, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2020 Είναι ξεκάθαρα θέμα συσκευής. Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drivth Δημ. February 15, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2020 Το ξέρω, πως λένε όμως ότι πιάνουν 4g+ με την συσκευή μας όταν αποδεδειγμένα σε σημεία που με προηγούμενη εγώ επιανα τώρα δεν πιάνω? Εκτός και αν υπάρχουν δύο ειδών συσκευές τι να πω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ovelix5 Δημ. February 15, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2020 Κέντρο Αθήνας (Ευαγγελισμός) μου δινει 4G+ !!! Επίσης ένα άλλο θεμα που εχει η εν λογω συσκευη (δοκιμαστε το να το δειτε αν συμβαινει σε ολους) ειναι οτι δεν μπορουν να λειτουργησουν ταυτοχρονως bluetooth + wifi!!! Επειδη περνανε και τα δυο απο την ιδια κεραια μονο ενα απο τα 2 μπορεις να δουλευεις... Αν τα ανοιξεις και τα 2 ειτε σου κοβει το bluetooth ειτε σερνεται το ασυρματο δικτυο.... :(2 συσκευές που υπάρχουν (η μία 64 και η άλλη 128) δεν αντιμετωπίζω τέτοιο θέμα!!! 4g+ τώρα με wind δεν έχω πουθενά... (Αθήνα πάντα) Παράθεση Honda SH150i Kymco GTi-300i Kymco Xciting 400i Kymco K-XCT 300i Sym Symphony SR-50 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drivth Δημ. February 15, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2020 Επίσης ούτε εγώ έχω θέμα, έχω airdots μόνιμα συνδεδεμένα και wifi ανοιχτό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Rookie1 Δημ. February 15, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2020 Με cosmote φαντάζομαι το έπιασες. Θέλει κάποια ρύθμιση για να πιάσει το 4g+; Ναι με COSMOTE το επιασα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ovelix5 Δημ. February 15, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2020 Να ρωτήσω κάτι παράξενο (ίσως) Γιατί στην εφαρμογή Instagram δεν εχει ήχο η ειδοποίηση;; Στα μηνύματα αυτού... Το παράδοξο είναι ότι και σε RN7 που δομιμασαμε μόλις και σε αυτό δεν χτυπάει το μήνυμα της εν λόγο εφαρμογής... Καμία ιδέα;;; Παράθεση Honda SH150i Kymco GTi-300i Kymco Xciting 400i Kymco K-XCT 300i Sym Symphony SR-50 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
voliotisgr Δημ. February 22, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2020 (edited) Καλημερα στην παρεα!! θελω να το αγορασω για το γιο μου και βρηκα το 3/32 στα 125 καινουριο, απλα με προβληματιζει το μεγεθος της μνημης. Μπορει να μου πει καποιος κατοχος αν τα 3gb ειναι αρκετα? υπαρχει θεμα? γιατι μικρος ειναι, θα παιζει και κανα παιχνιδι, οποτε δεν θελω να εχει θεμα Ευχαριστω!! Edited February 22, 2020 by voliotisgr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
A_gamer Δημ. February 22, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2020 Καλημερα στην παρεα!! θελω να το αγορασω για το γιο μου και βρηκα το 3/32 στα 125 καινουριο, απλα με προβληματιζει το μεγεθος της μνημης. Μπορει να μου πει καποιος κατοχος αν τα 3gb ειναι αρκετα? υπαρχει θεμα? γιατι μικρος ειναι, θα παιζει και κανα παιχνιδι, οποτε δεν θελω να εχει θεμα Ευχαριστω!! Ο αποθηκευτικός χώρος είναι πολύ μικρός - για τη RAM δεν είμαι σίγουρος. Βάλε κάτι παραπάνω θα σου έλεγα να πάρεις τουλάχιστον 64/4. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_96 Δημ. February 22, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2020 Καλημερα στην παρεα!! θελω να το αγορασω για το γιο μου και βρηκα το 3/32 στα 125 καινουριο, απλα με προβληματιζει το μεγεθος της μνημης. Μπορει να μου πει καποιος κατοχος αν τα 3gb ειναι αρκετα? υπαρχει θεμα? γιατι μικρος ειναι, θα παιζει και κανα παιχνιδι, οποτε δεν θελω να εχει θεμα Ευχαριστω!! Στις μέρες μας το 3 RAM είναι λίγο..ειδικά οι μικροί που φορτώνουν την συσκευή με τόσες εφαρμογές σίγουρα θα παρατηρίσει κάποια κολλήματα.. τον minimum για RAM είναι απο 4 και πάνω.. Παράθεση Redmi By Xiaomi Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
voliotisgr Δημ. February 22, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2020 Οκ ευχαριστω για τις απαντησεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makisagn Δημ. February 23, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2020 Σε άλλο νήμα (του Redmi Note 8t) ανέβασε λινκ ο χρήστης ran_tan_plan με μια πολύ καλή έκδοση της GCam. Παράθεση Keep Calm and be a Simple Man..! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sat_rrstm Δημ. February 24, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2020 Πουθενά δεν αναφέρουν τις βελτιώσεις ή τις διαφορές απο την τελευταία έκδοση MGC_7.2.014_Parrot043-v3, οπότε αντι για beta 7.3 έκδοση θα περιμένω για μία σταθερή, μια χαρά δουλεύει η 7.2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern4 Δημ. February 24, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2020 Πουθενά δεν αναφέρουν τις βελτιώσεις ή τις διαφορές απο την τελευταία έκδοση MGC_7.2.014_Parrot043-v3, οπότε αντι για beta 7.3 έκδοση θα περιμένω για μία σταθερή, μια χαρά δουλεύει η 7.2 https://t.me/googlecamera_mod Παράθεση GreekSupporters | To cult κοινωνικό, πολιτικό και αθλητικό forum Telegram Messenger Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sat_rrstm Δημ. February 25, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2020 Συγνώμη, αλλά για να διαβάσω αυτό που είδες εσύ στο λινκ σου πρέπει να κάνω εγγραφή, αν εσύ μπορείς, κάνε αντιγραφή και επικόλληση εδώ τις αλλαγές που λένε, εγώ απο εκεί που πήγα να κατεβάσω τη νέα έκδοση δεν έγραφαν τίποτα σχετικό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fonzi Δημ. February 26, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2020 Αν προτιμήσει κάποιος το απλό 8 σε σχέση με το 8Τ (κυρίως λόγω sar) μπορεί να το προμηθευτεί πχ από το e-shop σε global έκδοση. Χάνει όμως κάτι σε σχέση με την επίσημη εισαγωγή (8Τ) της infoquest ή αν είναι global είμαστε στα ίδια ακριβώς σαν να το είχε εισάγει η επίσημη αντιπροσωπεία; (Δεν με ενδιαφέρουν οι δυνατότητες nfc κλπ. Τα ξέρω.) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. February 26, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2020 Αλλο το σκετο 8 και αλλο το 8Τ. Η επίσημη αντιπροσωπεία φέρνει μόνο το 8Τ. Και τα 2 global είναι. Εχουν καποιες μικρές διαφορές. Μια που θυμάμαι,το 8Τ δεν εχει notification led. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. February 27, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2020 Αλλο το σκετο 8 και αλλο το 8Τ. Η επίσημη αντιπροσωπεία φέρνει μόνο το 8Τ. Και τα 2 global είναι. Εχουν καποιες μικρές διαφορές. Μια που θυμάμαι,το 8Τ δεν εχει notification led. Σωστά. Υπερ του 8: 2mm πιο μικρό στο μήκος και ύπαρξη led Υπερ του 8t: NFC, φορτιστής qc και σίγουρα 4g+ Υ.Γ. Κάποιοι με 8 ανέφεραν ότι είχαν και αυτοί + αλλά οι περισσότεροι λένε ότι δεν έχουν. Στο 8t επιβεβαιώνουν όλοι την ύπαρξη +. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petraKOS07 Δημ. February 27, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2020 Την βοήθεια σας.. Ψάχνω τηλέφωνο για την σύζυγο και είμαι ανάμεσα στο mi a3 και το redmi note 8 λόγο χαμηλού Sar και των δυο.... Ποια η άποψη σας? Ήμουν πολύ κοντά στο a3 αλλά λόγο έλλειψης δεν παρέλαβα... Το μόνο θέμα του a3 είναι ότι είναι λίγο στενό.. Παράθεση Oneplus 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
voliotisgr Δημ. February 27, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2020 Πολύ καλά και τα δύο εγώ έχω το A3 και ο γιος μου το note 8 το οποίο είναι λίγο μεγαλύτερο η μεγάλη διαφορά είναι ότι το A3 έχει android one και το note miui Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sat_rrstm Δημ. February 28, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2020 Σε κάποια φάση μου εμφάνισε τη λειτουργία smart lock και επέλεξα να ξεκλειδώνει η οθόνη χωρίς το PIN που όρισα όταν είμαι στο σπίτι, αλλά αυτό δεν εφαρμόζεται πλέον και ούτε κατάφερα να ξαναβρώ τις ρυθμίσεις για το smart lock, που βρίσκεται λοιπόν η εφαρμογή για να ελέγξω και πάλι τις σχετικές ρυθμίσεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. February 29, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 29, 2020 παιδιά ένα λινκ για gcam να την περάσω στο κινητό του μικρού πλιζ; Sent from my Mi A3 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makisagn Δημ. March 1, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2020 παιδιά ένα λινκ για gcam να την περάσω στο κινητό του μικρού πλιζ; Sent from my Mi A3 using Tapatalk gcam Παράθεση Keep Calm and be a Simple Man..! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikkal Δημ. March 4, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2020 Καλημέρα σε όλους. Να κάνω μια γελοία ερώτηση... Έχει μεμβράνη τοποθετημένη πάνω του από το εργοστάσιο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sat_rrstm Δημ. March 4, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2020 Το δικό μου δεν είχε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HRISA76 Δημ. March 4, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2020 Κανονικά θα πρέπει να έχει. Το δικό μου είχε απ ότι θυμάμαι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts