Jump to content

Συζητήσεις / Προβλήματα / Απορίες για κινέζικα κινητά

Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 8,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Κλασεις ανωτερο το Μ52 (βασικα το Μ52 ειναι απο εταιρεια Γ' κατηγοριας ενω το N4 απο Δ' κατηγοριας ανωνυμη,απλα το Μ52 εχει τρομερα χαρακτηριστικα για τα λεφτα του).

Αν ομως επιμενετε στο FOG με κουπονι FOGN20 στο Geekbuying στα 129.99$.

Edited by arisg90
Οι βλάκες είναι γεμάτοι αυτοπεποίθηση και οι ευφυείς γεμάτοι αμφιβολία. Ράσελ Μπέρτραντ

Καλησπερα στην παρεα.

Προσπαθώ να κανω root το crystal max με το mtkdroid tools και ενω αναγνωρίζει την συσκευη κανονικα μολις παταω root στο κινιτο με βγαζει το εξης μήνυμα

Εχει ζητηθει πληρης επαναφορα δεδομενων απο ενανσυνδεδεμενο επιτραπέζιο υπολογιστή.

Και για να συνεχίσω με ζητάει τον ΚΩΔΙΚΟ ΠΡΟΣΒΑΣΗΣ ΚΡΥΠΤΟΓΡΑΦΗΣΗΣ ΣΥΣΚΕΥΗΣ.

Γνωρίζει καποιος φίλος τι είναι αυτός ο κωδικός και πως μπορώ να τον βρω?

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.......

γεια σε ολους αντιμετωπιζω ενα προβλημα με την μπαταρια μαλλον οταν το βαζεις να φορτισει δειχνει σχεδον κατευθειαν οτι ειναι στο 100% και οση ωρα και να το αφησω οταν το ανοιξω μενει για λιγη ωρα ανοιχτο και μετα σβηνει μηπως ξερει κανεις περι τινος προκειται?ευχαριστω!

http://www.pandawill.com/viewsonic-v500-smartphone-55-inch-fhd-2gb-16gb-msm8926-quad-core-android-44-black-p101778.html Ξέρετε τι διαφορά έχει αυτό με το παραπάνω που λέτε ??? Έχει να κάνει με τον επεξεργαστή ??? Είναι πιο παλιό μοντέλο ??? Συμφέρει περισσότερο ??

EDIT: Μάλλον τα ίδια ακριβώς είναι και αυτό έχει τον snapdragon 400 που ονομάζεται MSM8926 άρα δεν διαφέρει σε τίποτα !!! Σόρρυ για την περιττή ανάρτηση μου !!!

Edited by aggelosn

Zeaplus M7

η εταιρια εχει ανακοινωσει στο παρελθον το ενδιαφερον μοντελο M4

αλλα δεν το ειδαμε να φτανει στον τελικο καταναλωτη.

αυτη τη φορα ανακοινωνει το μοντελο M7 στα $199 (flash sale $149)

οθονη 5.5" (1080 x 1920) (corning gorilla glass 3)

android 5

2G/3G/4G (ευρωπη)

δικαρτο (2 micro sim)

επεξεργαστης 8πυρηνος 1.7 mt6752 (64bit)

3gb ram, 16gb rom, card slot (64gb)

γραφικα mali t760

καμερα πισω 13mp (sony imx135) & καμερα εμπρος 5mp

fingerprint scanner πισω

πολυχρωμο notification led

μπαταρια 3800mah μη αφαιρουμενη

bluetooth 4.0 / gps, agps / usb 3 / ...

via

Edited by telefoneri

Υπερτουμπανο θα έλεγα!

Το θέμα είναι πότε θα είναι διαθέσιμο.....

΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Αν κρινουμε απο το προηγουμενο μοντελο της,η εταιρεια ειναι για γελια.Προσεξτε μην την πατησετε...1000 φορες Meizu και Jiayu με 2GB ram παρα Zeaplus με 10.
Οι βλάκες είναι γεμάτοι αυτοπεποίθηση και οι ευφυείς γεμάτοι αμφιβολία. Ράσελ Μπέρτραντ

κουπονι x550 στο gearbest -16,10$

Η απόλαυση ξεκινάει στις 6 ίντσες και εκτοξεύεται στις 6.99...

🥰 Poco F3 🥰 + Redmi Note 10 pro
 Greek Xiaomi Lovers

Το κινητό φαίνεται πολύ όμοιο (ίδια συσκευή, rebranded ίσως?) με το Mlais M7 (για το οποίο δε βρίσκω να έχει ανοιχτεί κάποιο νήμα εδώ και μου κάνει εντύπωση - κανείς δεν το έχει... πάρει χαμπάρι?)

Η σχετική πλάκα με το Zeaplus είναι ότι όταν το πρωτο-παρουσίασαν, το λέγανε "The M7" (το "The" ήταν... μέρος της ονομασίας!) - ίσως και για να περιορίσουν κάπους τους συσχετισμούς / συνειρμούς με το Mlais, αλλά φαίνεται ότι τελικά συμβιβάστηκαν με την πιο... ρεαλιστική εκδοχή (κοινώς φάγανε το "The" από το όνομα!)

Παρεμπιπτόντως, το Mlais, το οποίο είναι επίσης σε φάση έναρξης πωλήσεων, φαίνεται μέχρι στιγμής να συγκεντρώνει αρκετά θετικά σχόλια (π.χ. πρώτες εντυπώσεις από το Gizchina), ενώ και τα υπόλοιπα μοντέλα της Mlais μέχρι στιγμής αποσπούν θετικές κριτικές (π.χ. M52 Note - ενώ υπάρχει και το M4 -αλλά και το ήδη γνωστό εδώ Μ9- και έρχεται και το MX), οπότε φαίνεται μάλλον... ασφαλέστερη επιλογή από το Zeaplus - με βάση και τα όσα γράφει παραπάνω και ο arisg90 (και συμφωνώ κι εγώ μαζί του).

Λοιπόν μετά από 2 μήνες με το κινητό έχω να πω χαλάλι τα 124€ πού έδωσα. Και εξηγούμε.

1) η κατασκευή του είναι άριστη. Έχει φάει τέσσερις χτυπους κάτω και δεν έχει ούτε σημάδι και πάντα με την οθόνη στο έδαφος.

2) η κάμερα του είναι ένα κλικ πάνω από του kingzone n3 plus.

3) με 17 εφαρμογές να τρέχουν στο παρασκήνιο δεν καταλαβαίνω τίποτα.

4)έμαθα το Android πάνω του, αφού έμαθα και το έκανα root τού άλλαξα ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΆ, του αύξησα την ram σε 1.5GB, έμαθα πως να πάω της εφαρμογές στην sd και το έκανα, του πειραξα και τους πυρήνες. (από 1.5 τους πήγα 1.217).Η αλήθεια είναι ότι το κινητό μου φρικαρε 3 φορές όπως και εγώ αλλά το επανέφερα. Όπως και ή κάρτα καταστράφηκε 2 φορές αλλά τήν γλίτωσα. ΚΑΙ ΝΑΙ ΕΊΝΑΙ Η ΚΑΛΎΤΕΡΗ ΑΓΟΡΆ ΚΙΝΗΤΟΎ ΠΟΥ ΈΧΩ ΚΆΝΕΙ!.

Edited by Neantertal

Το πήρε φίλος και όντως η ROM δεν έχει ελληνικά.

Για ρώτα τον φίλο σου να μας πει δέκα πραγματάκια, π.χ. gps, οθόνη, wi-fi, μπαταρία. Καλό κινητάκι φαίνεται.

Παιδια, το εχω παρει, ειναι πολυ ομορφο και κομψο. Απο αποδοση ειναι κλασσικο mtk6592, ισως λιγο πιο αργο στο UI (μετρια απομιμιση του touchwiz). Το πηρα κυριως γιατι υποστηριζε wireless charging, ομως πηρα και φορτιστη και τον μετατροπεα για το αυθεντικο note4 (εχει τις ιδιες υποδοχες) αλλα δε φορτιζει. Το εχει κανεις αλλος; To δοκιμασε κανεις;

Καλησπέρα Παίδες!!

Ο θείος μου έχει αυτό: mls iq talk Colour( 1055)

Ψάχνω οθόνη για το παραπάνω μοντέλο και δεν βρίσκω. Έχει σπάσει.

Στην mls 100 ευρώ αλλά δεν δίνει.

Μπορείτε να βοηθήσετε?

Ευχαριστώ.

Καλημερα σε ολους. Εχει δει καποιος το κινητο η ακομα καλυτερα και εαν το εχει αγορασει ????

επειδη ειμαι σε φαση να το αγορασω...

http://www.everbuying.net/product926860.html

Καλημερα σε ολους. Εχει δει καποιος το κινητο η ακομα καλυτερα και εαν το εχει αγορασει ????

επειδη ειμαι σε φαση να το αγορασω...

http://www.everbuying.net/product926860.html

Δεν νομιζω να το εχει καποιος

Το εχω δει το demostration στο youtube...απλα ελεγα μηπως καποιος το εχει να μου πει 2 λογια...

παρολαυτα πολυ οικονομικο και με πολυ καλα χαρακτηριστικα

VKWORLD VK6735

$120/€108 (minideal, ...)

οθονη 5" (720 x 1280), ogs, ips

android 5.1

2G/3G/4G (world)

δικαρτο

2gb ram, 16gb rom, sd card slot (64gb)

επεξεργαστης 4πυρηνος mt6735 (64bit)

καμερες 5mp & sony 13mp

screen gestures (tap to wake, 3-finger screenshot κ.α.) / hotknot / otg / ...

διαστασεις 143 x 72 x 7.2 mm

μπαταρια 3000mah* αφαιρουμενη (*δυσπιστια)

χρωματισμοι: εμπρος μαυρο, πισω λευκο, μαυρο, κοκκινο, κιτρινο

υπο διευκρινιση:

- notification led

- ενοποιημενη rom

- μεγεθος sim

- συχνοτητα επεξεργαστη (1.0ghz?)

via

Edited by telefoneri

Ήρθε και η πρώτη αναβάθμιση για το Χ9: https://mega.nz/#!fp9HwKDA!T2mqzWsAOaNSWGLomRqMEmNXnE_zuTY9tSweTZRsdSA

Κάνε το καλό, και άσε το WiFi της γιαγιάς ανοικτό 🙂
Φορητότητα προς Frog

Η μπαταρια λεει 2000 . Μικρη για πενταρι.

Για τα γουστα μου ομορφο ειναι. Θυμιζει ΖΤΕ.

Με εκτιμηση Ευαγγελος.

Βλέπω ότι και το Umi Iron είναι επίσης πολύ δημοφιλής τώρα. Θα μπορούσε κάποιος να μου δώσει κάποια γνώμη σχετικά με αυτό το τηλέφωνο, μιας και σκέφτομαι να το αγοράσω!?:)

Καλησπερα...Κατοχος της συσκευης απο το Σαββατο το βραδυ...Σε λειτουργια το εχω απο Κυριακη μεσημερι. Γι αρχη μπορω να πω οτι το κινητο μου αφηνει μια ευχαριστη αισθηση για Κινεζικη συσκευη... Τα specs του συμφωνα με antutu & phone tester ειναι αυτα που περιγραφει και η εταιρεια...εκτος τις μπαταριας που δεν την αναγνωριζει καμια απο τις 2 εφαρμογες...Η αισθηση του καλου πλαστικου ειναι εντονη παρολες τις προσπαθειες να μοιαζει πιο μεταλικο το πισω καπακι...Στο χερι καθεται ανετα το κινητο παρολο το μεγεθος του και η διαταξη των πλαινων κουμπιων πολυ βολικη (power on/of , volume up/down ) ειτε για δεξιοχειρες ειτε για αριστεροχειρες...Στις λιγες ωρες λειτουργιας που το εχω δεν μπορω να βγαλω ασφαλη συμπερισματα για την μπαταρια (μια φορτιση) αλλα δειχνει πολυ καλα στοιχεια (περισσοτερα σε λιγες μερες). Το κινητο ερχεται με 4.4.4 αλλα οι αλλες δυο ρομ που εχει το rootjoy δεν μπορω να πω οτι με ενθουσιασαν...Η μια δεν εχει Ελληνικα και η αλλη ειναι σε στυλ windows 8.1 που εμενα προσωπικα δεν μου αρεσει...ολες βασιζονται στην Κιτ-Κατ...Βεβαια νωρις ειναι ακομα και δεν ξερω αν μπορει να παρει τις ρομ του Hamer που εχουν και android 5.0.1.....Απο φωτογραφικη το τηλεφωνο στεκεται παρα πολυ καλα ειτε στα 13mp με normal οθονη ειτε στα 9.5 mp με φουλ οθονη (εχει επιλογη που αλλαζεις το μεγεθος της οθονης και μετα αλλαζεις και τα mp ...Ισως αυτες οι επιλογες να υπαρχουν και σε αλλα μοντελα της umi αλλα για εμενα ειναι η πρωτη συσκευη αυτης της εταιρειας και δεν ξερω τι παιζει στις αλλες....). Φωτογραφιες εχω τραβηξει (ακομα και σε σκοτεινο δωματιο με φλας) αλλα δεν τις εχω μεταφερει ακομα στον υπολογιστη...Ενα μικρο προβληματακι ειναι οτι οταν εχεις τα gestures ενεργοποιημενα το κινητο δεν μπορεις να το βαλεις σε τσεπη χωρις θηκη που να κλεινει και η οθονη...Ενεργοποιητε με το παραμικρο και ανοιγουν εφαρμογες χωρις να το θελεις...Πολυ καλες οι επιλογες στα gestures που μπορεις με σβηστη οθονη και σχηματιζοντας ενα γραμμα να ανοιξεις αμεσα οποια εφαρμογη θελεις (Π.Χ μπορεις σχηματιζοντας το γραμμα m να ανοιξεις αμμεσα τα μηνυματα....). Συνδεση σε wifi ταχυτατη και πλοηγηση αρκετα γρηγορη οπως και η εναλλαγη εφαρμογων και οθονης...Δεν μου κολλησε πουθενα...Το 4g δουλευει (σε vodafone δυκτιο) μια χαρα αρκει να κανεις καποιες μικρες ρυθμισεις μεσα απο το μενου των δυκτιων...Ειναι μια διαδικασια που εχω συναντησει σε αρκετα κινεζικα τηλεφωνα....Δεν ειναι δυσκολη οποτε οσοι δεν την γνωριζεται μην ανχωνεστε...

Αυτα εχω δει προς το παρων ...Θα επανερθω με πιο πολλες λεπτομερεις και με φωτο....Αν θελετε να δω τιποτε αλλο πειτε μου να το εξετασω....

• The title was changed to Συζητήσεις / Προβλήματα / Απορίες για κινέζικα κινητά