manostaz Δημ. March 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2013 παιδια τι εντυοωσεις εχετε απο το συγκεκριμενο? αξιζει?ειναι ευχρηστο?θα μπορεσω να βαλω ελληνικο μενου κτλ? 250μεταχειρισμενο το βρηκα..πολλα?καλα?τι να κανω/? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xatsis Δημ. March 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2013 http://www.ricardo.gr/buy/stathera-kinita-tilefona/kinita-tilefona/alles-markes/galaxy-s3-2kartes-android-4-1-1-2ghz-1gb-ram-8mp-camera-gps/v/an700228250/ Παιδία πήρα αυτό. Το τηλέφωνο είναι αστέρι στα πάντα. Το μόνο που προβληματίζει είναι η μπαταρί η οποία τελίωνει γρήγορα, αλλά δηκαιολογίτε γιατί είναι ένα κομπίουτερ. Αυτά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsopanos Δημ. March 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2013 http://www.ricardo.gr/buy/stathera-kinita-tilefona/kinita-tilefona/alles-markes/galaxy-s3-2kartes-android-4-1-1-2ghz-1gb-ram-8mp-camera-gps/v/an700228250/ Παιδία πήρα αυτό. Το τηλέφωνο είναι αστέρι στα πάντα. Το μόνο που προβληματίζει είναι η μπαταρί η οποία τελίωνει γρήγορα, αλλά δηκαιολογίτε γιατί είναι ένα κομπίουτερ. Αυτά. Μπορεις να εγκαταστησεις to easy battery saver εγω το εχω στο super saving power mode και κραταει τον διπλασιο σχεδον χρονο η μπαταρια,φυσικα το wi fi τρωει πολυ γρηγορα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtsag Δημ. April 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2013 Ξέρει κανείς αν η Acer έχει service στην Ελλάδα; Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agganis Δημ. April 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2013 Ψαχνοντας για δυκαρτο με μεγαλη οθονη βρηκα αυτο.... http://www.amazon.co.uk/STAR-ONE-B92-capacitive-touchscreen/dp/B009PKW1M6/ref=sr_1_24?ie=UTF8&qid=1365620429&sr=8-24&keywords=DUAL+SIM Ξερω εκτος ευρωπης (ΚΙΝΑ) θα υπαρχουν φτηνοτερα. Το συγκεκριμένο αξιζει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoman1987 Δημ. April 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2013 Μπορει καποιος που εχει το κινητο να κανει μια αξιολογηση στους διαφορους τομεις??(Games, GPS, Camera, Rom κτλ) Με ενδιαφερει το κινητο αλλα δεν βρηκα καποιον που να το εχει... Ευχαριστω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsopanos Δημ. April 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2013 Ψαχνοντας για δυκαρτο με μεγαλη οθονη βρηκα αυτο.... http://www.amazon.co.uk/STAR-ONE-B92-capacitive-touchscreen/dp/B009PKW1M6/ref=sr_1_24?ie=UTF8&qid=1365620429&sr=8-24&keywords=DUAL+SIM Ξερω εκτος ευρωπης (ΚΙΝΑ) θα υπαρχουν φτηνοτερα. Το συγκεκριμένο αξιζει? http://www.pandawill.com/mobile-phone-c1/android-os-phone-c551.html?phone_cpu=254 και πολυ καλυτερα,δες εδω τετραπυρηνα να ευχαριστηθεις,εγω πηρα το Star s5 Butterfly. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tomcat_ Δημ. April 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2013 Παιδιά, εγώ πάντως προχώρησα στην παραγγελία του UMI X1S, πριν από 2 ημέρες. Ήμουν και εγώ όπως όλοι στην αναμονή για το Jiayu G4, αλλά καθώς διάβασα στο gizchina οτι στις 20/03/13 δόθηκαν τα πρώτα επί δοκιμή μοντέλα σε "κάποιους", και όπως ανέφερε και ένας άλλος είναι σχεδόν σίγουρο οτι θα κυκλοφορήσει το Jiayu G4, μες στο Μάϊο ή τον Ιούνιο. Είμαι ήδη κάτοχος του UMI X1, και απλά να πώ στους ενδιαφερόμενους για αγορά, πως είναι πολύ καλό smartphone, με αρκετά αξιόλογη ποιότητα και προσεγμένη συναρμογή. Βέβαια, μπορεί να παρατηρηθούν κάποιοι τριγμοί και κενά στους αρμούς του καπακιού με το σώμα του κινητού (όπως συνέβη και σε μένα, αλλά με μια θήκη σιλικόνης σχεδόν εξαλείφονται), αλλά όπως λέγεται και από άλλους μπορεί να υπάρξουν καμμένα pixels στην οθόνη ή το προστατευτικό γυαλί dragontrail να σπάει εύκολα. εαν πραγματικά έχουν αντικαταστήσει το AGC glass με gorilla glass 2 φαίνεται σαν ιδιαίτερα καλή επιλογή. 'Οταν με το καλό το παραλάβεις μια ανασκόπηση του κινητού θα ήταν πραγματικά πολύ χρήσιμη. Παράθεση --------------------------------------------- Jiayu G4T thick, Rom Oficial G4H-20131021-172551 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
droulis Δημ. April 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2013 (edited) καλο κινητο,καλο στην αφη, πισω καπακι γυαλιστερο. καθεται ομορφα στο χερι android 4.2.1 ( Z1 20130312-223253) ποιοτητα οθονης πολυ καλη εφαμιλλη του htc one s μιας και εχουν και τα δυο 240dpi. antutu test: 13374 1gb ram,4gb rom (1.5gb free) πραγματικες διαστασεις:132x67x10 πραγματικο βαρος:140gr (με μπαταρια) gps: δεν μου λοκαρε με gps test το ειχα κανα δεκαλεπτο και ειχε βρει μονο δυο. αντιστοιχα το star s5 ειχε λοκαρει αμεσως.(τελικα λοκαρε οπως θα διαβασετε παρακατω.) καμερα:πισω καμερα 8mp αληθινα12mp ψηφιακο ομως(4:3), 6mp(16:9),μπροστα καμερα 5mp(4:3), 4mp(16:9) δεν ειναι ρουτ, δουλευει κανονικα το playstore, εχει ελληνικο μενου και ελληνικο πληκτρολογιο κανονικοτατα. http://i260.photobucket.com/albums/ii14/droulis/IMAG0250_zps02463a9a.jpg http://i260.photobucket.com/albums/ii14/droulis/IMAG0251_zpscef48c61.jpg http://i260.photobucket.com/albums/ii14/droulis/IMAG0252_zps7393c4dd.jpg http://i260.photobucket.com/albums/ii14/droulis/IMAG0253_zps9564d24e.jpg http://i260.photobucket.com/albums/ii14/droulis/IMAG0254_zpsd907942d.jpg Edited April 17, 2013 by droulis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stargreek Δημ. April 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2013 καλο κινητο,καλο στην αφη, πισω καπακι γυαλιστερο. καθεται ομορφα στο χερι gps: δεν μου λοκαρε με gps test το ειχα κανα δεκαλεπτο και ειχε βρει μονο δυο. αντιστοιχα το star s5 ειχε λοκαρει αμεσως.δεκτη καθε βοηθεια Απο την πειρα μου θα σου πω για το gps βγες εξω ανοιξε gps test και δωσε data απο sim για πρωτη φορα σε 1-2λεπτακια πρεπει να εχει λοκαρει .Εαν οχι κανε reset επανελαβε το ιδιο.Ελπιζω να σου δουλεψει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
droulis Δημ. April 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2013 δυστυχως τιποτα... ευχαριστω παντως!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stargreek Δημ. April 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2013 δυστυχως τιποτα... ευχαριστω παντως!!! Τιποτα φιλε,πριν απο πολλα χρονια [πριν site soy] ,ειχες κανονισει για κατι τηλεφωνα τα τοτε με τβ.Ειχα αλλο user name.Γιωργος center Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
droulis Δημ. April 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2013 (edited) Σημερα το πρωι και αφου το αφησα να λιαστει κανα 20λεπτο, βρηκε 13 δορυφορους, κ δουλευει σφαιρα, μετα απο επανεκινηση κ μονο gps αναμενο, λοκαρει σχεδον αμεσως. Edited April 17, 2013 by droulis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosst Δημ. April 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2013 Σημερα το πρωι και αφου το αφησα να λιαστει κανα 20λεπτο, βρηκε 13 δορυφορους, κ δουλευει σφαιρα, κ αμεσα μετα απο επανεκινηση κ μονο gps,αναμενο λοκαρει αμεσα Αν ηταν το πρωτο lock ηταν λογικο,αργει γενικα...λογικα τωρα δεν θα εχει προβλημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
droulis Δημ. April 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2013 Αν ηταν το πρωτο lock ηταν λογικο,αργει γενικα...λογικα τωρα δεν θα εχει προβλημα. Ναι το πρωτο ηταν... Χτες ομως δεν λοκαρε με την καμμια. Αν εχετε οποιαδηποτε απορια η θελετε να κανω καποιο τεστ να μου το πειτε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guideman Δημ. April 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2013 oklot.com ?? Παράθεση ΓΙΩΡΓΟΣ:clap: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
droulis Δημ. April 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2013 οχι αυτο το πηρα απο μια παλια ντιλερ οταν ειχα σαιτ. να ρωτατε να σας βρουν αυτο με την 4.2.1 και να επιμενετε. ;);) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas123pao Δημ. April 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2013 1)Απο που το πήρες και πόσο? 2)Το ακουστικο και το ηχείο είναι καλά? 3)Αισθητήρα για αυτόματη φωτεινότητα έχει? 4)Η φωτεινότητα της οθόνης είναι καλή? 5)Κάποιο μειονέκτημα ή πρόβλημα? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emxa2k Δημ. April 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2013 ...κάποιο πλεονέκτημα σε σχέση με τους άλλους κλώνους (π.χ. Star S5); Η διαθέσιμη ROM ίσως; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixalis81 Δημ. April 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2013 Καλησπέρα, πρόσφατα αγόρασα το kiphone i5 λόγω των πολύ καλών χαρακτηριστικών του. Android 4.0.9 CPU MTK6577, Cortex A9 dual core, 1.0GHz ROM 16GB RAM 512MB όταν το παρέλαβε το πέρασα κάποιες ταινίες σε μορφή divx & avi αλλά δεν τις αναπαρήγαγε. Από εκεί ξεκινά το πρόβλημα.Μπαίνω σε recovery mode κάνω backup και στο ψάξιμο μου για να βρω τρόπο να τις παίζει του πέρασα το mobileuncle tools με το σκεπτικό να του αλλάξω την ρομ σκεπτόμενος πως αυτή έφταιγε λόγω του πολύ καλού hw του κινητού. τότε μάλλον από βλακεία μου του αλλάζω το recovery image και το κλείνω. πατάω power + vol up αλλά ενώ γράφει recovery mode ποτέ δεν εισερχεται σε αυτό ώστε να μπορέσω να περάσω άλλη rom. Στην προσπάθεια μου, κάνω διάφορες βλακείες, σβήνω το emmc και τώρα όταν το συνδέω στο laptop δεν μου εμφανίζει το menu που είναι για να επιλέξω usb debug, σύνδεση ως κτλ.... δηλαδή το συνδέω δεν το συνδέω είναι το ίδιο. παρόλα αυτά το κινητό φορτίζεται από το λαπτοπ. τι μπορώ να κάνω για να το επαφέρω; δοκίμασα flashtools, odin,μτκ65χχ drivers ktl... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
overpower Δημ. April 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2013 Περνα official μεσω odin σε download mode (home + vol down + pw) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Villis Δημ. April 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2013 Νόμιζα πως το odin είναι μόνο για samsung συσκευές... Είσαι σίγουρος ότι τα εργαλεία που χρησιμοποίησες ήταν για τη συσκευή σου; Παράθεση Τhe end of an era... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixalis81 Δημ. April 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2013 (edited) το flash tools δεν είναι για όλες τις συσκευές;; επειδή είδα πως το goophone i5 είναι το ιδιο με το δικό μου, έκανα πράγματα που περιέγραφαν για το goophone στο xda. τώρα γιατί δεν μου βγάζει τις επιλογές usb debug κτλ όταν το συνδέω, αυτό είναι που με προβληματίζει, μήπως χάλασε το καλώδιο;απο την άλλη τα win7 μου βγάζουν πως μια usb συσκευή δεν εγκαταστάθηκε σωστά άρα μάλλον δεν ειναι το καλώδιο. να δοκιμάσω το odin με κλειστό το κινητό;; pow,back vol - ? αλλά την official που να την βρω. δοκιμασα το odin αλλα μου βγαζει "συνδεστε το κινητο" Edited April 21, 2013 by mixalis81 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimzan Δημ. April 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2013 αν καταφερεις να το σωσεις αυτο θα ειναι μεσω του flashtools που κυκλοφορει για τα κινητα με ΜΤΚ επεξεργαστες πρεπει ομως να βρεις τη σωστη ρομ και να εισαι και λιγο τυχερος. ζητα απο εκει που το πηρες να σου στειλουν τη ρομ , περιεγραψε τους τι επαθες και πιθανον να σε βοηθησουν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agato Δημ. April 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2013 (edited) Kalhspera paidia....kalws sas vrhka kai ws energo melos epitelous....an exei kapoios thn kalosunh kai borei na voithisei....exw ena star n9330 mtk6577 cpu klwno tou note...kai apo vlakeia mou den tsekara thn rom pou tou flashara kai mallon den htan dikh tou...apo tote to kinhto exei ginei tostiera.....mono to led anavei opote to sundew sto usb h ston fortisth....kserei kaneis an borw na kanw kati? Συγνώμη κιόλας για τα αγγλικά αλλά ξεχάστηκα και έγραψα με γκρίκλις :Ρ Edited April 22, 2013 by agato Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts