mol Δημ. March 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2013 δύσκολα... αν εψαξες google και δε βρηκες κατι, τότε ξεχνα την ιδέα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stathisxanos Δημ. March 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2013 κινηταρα αλλα για την ωρα πωλειτε μονο στην Ινδια (πηρα πριν απο 4 μερες τηλ στη Micromax)...:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
droulis Δημ. March 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2013 λετε να βγηκε τελικα? http://www.aliexpress.com/store/product/New-arrival-UMI-X1S-MTK6589-4-5-IPS-1-2GHz-1GB-4GB-Quad-Core-Android-4/317454_768001857.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spirosserres Δημ. March 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2013 καλησπέρα παιδιά έχω το εξής πρόβλημα, έφέρα δυο κλόνους iphone 5 απο Κόσοβο στο ένα έχω πρόβλημα με την κάρτα σίμ,(WIND) μου την αναγνωρίζει αλλα δέν μπορώ να κάνω κλήση ουτε και να με καλέσουν δοκίμασα και αλλες κάρτες απο άλλες εταιρείες αλλα τίποτα στο κόσοβο παντος λειτουργούσε κανονικά με κοσοβαρικη κάρτα .Καμιά λύση????? Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fraris Δημ. March 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2013 5'' ιντσα , 4πυρηνα , 2GB Ram , Ο καθενας οτι γουσταρει!! Lando X02 UMi X2 iOcean X7 Alcatel One Touch Idol X Oppo Find 5 Koobee Max ZTE Grand S Huawei Ascend D2 Lenovo K900 JiaYu S1 Neo N003 Nubia Z5 Vivo X5 Xiaomi Mi3 Zopo ZP960 Πηγη : Gizchina Παράθεση Sony Ericsson W900,Sony Ericsson P990i , Nokia N95,Sony Ericsson Satio,Iphone 4 ,Samsung Galaxy Note ,Samsung Galaxy Nexus ,Lg Optimus 3D,Samsung Galaxy Note II, Huawei Ascend Mate,LG G, LG G PRO,Samsung Galaxy Note III ,Oneplus One, Huawei Ascend Mate 7,Xiaomi Mi4 ,OnePlus One ,LG G3 ,Iphone 6 Plus ,Samsung Galaxy Note Edge,Samsung Galaxy S6,Samsung Galaxy Note 4 Xiaomi Mi Note Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saign Δημ. March 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2013 Παιδιά, εγώ πάντως προχώρησα στην παραγγελία του UMI X1S, πριν από 2 ημέρες. Ήμουν και εγώ όπως όλοι στην αναμονή για το Jiayu G4, αλλά καθώς διάβασα στο gizchina οτι στις 20/03/13 δόθηκαν τα πρώτα επί δοκιμή μοντέλα σε "κάποιους", και όπως ανέφερε και ένας άλλος είναι σχεδόν σίγουρο οτι θα κυκλοφορήσει το Jiayu G4, μες στο Μάϊο ή τον Ιούνιο. Είμαι ήδη κάτοχος του UMI X1, και απλά να πώ στους ενδιαφερόμενους για αγορά, πως είναι πολύ καλό smartphone, με αρκετά αξιόλογη ποιότητα και προσεγμένη συναρμογή. Βέβαια, μπορεί να παρατηρηθούν κάποιοι τριγμοί και κενά στους αρμούς του καπακιού με το σώμα του κινητού (όπως συνέβη και σε μένα, αλλά με μια θήκη σιλικόνης σχεδόν εξαλείφονται), αλλά όπως λέγεται και από άλλους μπορεί να υπάρξουν καμμένα pixels στην οθόνη ή το προστατευτικό γυαλί dragontrail να σπάει εύκολα. Παράθεση Sony Xperia P (THE DARK ROM V2.5) - UMI X1 LeWa OS - UMI X1S Vredniiy V3.0/4.2.2 - Meizu MX3 - Meizu MX4 - OnePlus 3 A3000 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pedel Δημ. March 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2013 (edited) ξερη καπιος για αυτο το τηλεφ. tooky t 83 ,,6575,,4 ints,512 ran,,,85 euro .sto minideal,το εχει Edited March 24, 2013 by pedel Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pedel Δημ. March 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2013 ξερη καπιος για αυτο το τηλεφ. tooky t 83 ,,6575,,4 ints,512 ran,,,85 euro .sto minideal,το εχει μια χαρα τηλεφωνο ειναι και σε καλη τιμη ,εχει βιντεακια στο youtube Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navi55 Δημ. March 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2013 Δεν έχω καταλάβει τι ζητάς με τον τρόπο που γράφεις (ints, ran?). Αν έχεις κάποια απορία μπορείς να απευθυνθείς στο παρακάτω θέμα κάνοντας σωστά τις ερωτήσεις που θέλεις. Dual SIM + Android Να σε ενημερώσω ότι απαγορεύονται τα greeklish σύμφωνα με τους Όρους Χρήσης. Επίσης μην κάνεις συνεχόμενα posts. Χρησιμοποίησε την τροποποίηση αν θέλεις να διορθώσεις κάτι ή την πολλαπλή παράθεση αν θέλεις να απαντήσεις σε περισσότερα από ένα άτομα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manostaz Δημ. March 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2013 παιδια τι εντυοωσεις εχετε απο το συγκεκριμενο? αξιζει?ειναι ευχρηστο?θα μπορεσω να βαλω ελληνικο μενου κτλ? 250μεταχειρισμενο το βρηκα..πολλα?καλα?τι να κανω/? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xatsis Δημ. March 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2013 http://www.ricardo.gr/buy/stathera-kinita-tilefona/kinita-tilefona/alles-markes/galaxy-s3-2kartes-android-4-1-1-2ghz-1gb-ram-8mp-camera-gps/v/an700228250/ Παιδία πήρα αυτό. Το τηλέφωνο είναι αστέρι στα πάντα. Το μόνο που προβληματίζει είναι η μπαταρί η οποία τελίωνει γρήγορα, αλλά δηκαιολογίτε γιατί είναι ένα κομπίουτερ. Αυτά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsopanos Δημ. March 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2013 http://www.ricardo.gr/buy/stathera-kinita-tilefona/kinita-tilefona/alles-markes/galaxy-s3-2kartes-android-4-1-1-2ghz-1gb-ram-8mp-camera-gps/v/an700228250/ Παιδία πήρα αυτό. Το τηλέφωνο είναι αστέρι στα πάντα. Το μόνο που προβληματίζει είναι η μπαταρί η οποία τελίωνει γρήγορα, αλλά δηκαιολογίτε γιατί είναι ένα κομπίουτερ. Αυτά. Μπορεις να εγκαταστησεις to easy battery saver εγω το εχω στο super saving power mode και κραταει τον διπλασιο σχεδον χρονο η μπαταρια,φυσικα το wi fi τρωει πολυ γρηγορα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtsag Δημ. April 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2013 Ξέρει κανείς αν η Acer έχει service στην Ελλάδα; Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agganis Δημ. April 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2013 Ψαχνοντας για δυκαρτο με μεγαλη οθονη βρηκα αυτο.... http://www.amazon.co.uk/STAR-ONE-B92-capacitive-touchscreen/dp/B009PKW1M6/ref=sr_1_24?ie=UTF8&qid=1365620429&sr=8-24&keywords=DUAL+SIM Ξερω εκτος ευρωπης (ΚΙΝΑ) θα υπαρχουν φτηνοτερα. Το συγκεκριμένο αξιζει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoman1987 Δημ. April 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2013 Μπορει καποιος που εχει το κινητο να κανει μια αξιολογηση στους διαφορους τομεις??(Games, GPS, Camera, Rom κτλ) Με ενδιαφερει το κινητο αλλα δεν βρηκα καποιον που να το εχει... Ευχαριστω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsopanos Δημ. April 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2013 Ψαχνοντας για δυκαρτο με μεγαλη οθονη βρηκα αυτο.... http://www.amazon.co.uk/STAR-ONE-B92-capacitive-touchscreen/dp/B009PKW1M6/ref=sr_1_24?ie=UTF8&qid=1365620429&sr=8-24&keywords=DUAL+SIM Ξερω εκτος ευρωπης (ΚΙΝΑ) θα υπαρχουν φτηνοτερα. Το συγκεκριμένο αξιζει? http://www.pandawill.com/mobile-phone-c1/android-os-phone-c551.html?phone_cpu=254 και πολυ καλυτερα,δες εδω τετραπυρηνα να ευχαριστηθεις,εγω πηρα το Star s5 Butterfly. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tomcat_ Δημ. April 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2013 Παιδιά, εγώ πάντως προχώρησα στην παραγγελία του UMI X1S, πριν από 2 ημέρες. Ήμουν και εγώ όπως όλοι στην αναμονή για το Jiayu G4, αλλά καθώς διάβασα στο gizchina οτι στις 20/03/13 δόθηκαν τα πρώτα επί δοκιμή μοντέλα σε "κάποιους", και όπως ανέφερε και ένας άλλος είναι σχεδόν σίγουρο οτι θα κυκλοφορήσει το Jiayu G4, μες στο Μάϊο ή τον Ιούνιο. Είμαι ήδη κάτοχος του UMI X1, και απλά να πώ στους ενδιαφερόμενους για αγορά, πως είναι πολύ καλό smartphone, με αρκετά αξιόλογη ποιότητα και προσεγμένη συναρμογή. Βέβαια, μπορεί να παρατηρηθούν κάποιοι τριγμοί και κενά στους αρμούς του καπακιού με το σώμα του κινητού (όπως συνέβη και σε μένα, αλλά με μια θήκη σιλικόνης σχεδόν εξαλείφονται), αλλά όπως λέγεται και από άλλους μπορεί να υπάρξουν καμμένα pixels στην οθόνη ή το προστατευτικό γυαλί dragontrail να σπάει εύκολα. εαν πραγματικά έχουν αντικαταστήσει το AGC glass με gorilla glass 2 φαίνεται σαν ιδιαίτερα καλή επιλογή. 'Οταν με το καλό το παραλάβεις μια ανασκόπηση του κινητού θα ήταν πραγματικά πολύ χρήσιμη. Παράθεση --------------------------------------------- Jiayu G4T thick, Rom Oficial G4H-20131021-172551 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
droulis Δημ. April 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2013 (edited) καλο κινητο,καλο στην αφη, πισω καπακι γυαλιστερο. καθεται ομορφα στο χερι android 4.2.1 ( Z1 20130312-223253) ποιοτητα οθονης πολυ καλη εφαμιλλη του htc one s μιας και εχουν και τα δυο 240dpi. antutu test: 13374 1gb ram,4gb rom (1.5gb free) πραγματικες διαστασεις:132x67x10 πραγματικο βαρος:140gr (με μπαταρια) gps: δεν μου λοκαρε με gps test το ειχα κανα δεκαλεπτο και ειχε βρει μονο δυο. αντιστοιχα το star s5 ειχε λοκαρει αμεσως.(τελικα λοκαρε οπως θα διαβασετε παρακατω.) καμερα:πισω καμερα 8mp αληθινα12mp ψηφιακο ομως(4:3), 6mp(16:9),μπροστα καμερα 5mp(4:3), 4mp(16:9) δεν ειναι ρουτ, δουλευει κανονικα το playstore, εχει ελληνικο μενου και ελληνικο πληκτρολογιο κανονικοτατα. http://i260.photobucket.com/albums/ii14/droulis/IMAG0250_zps02463a9a.jpg http://i260.photobucket.com/albums/ii14/droulis/IMAG0251_zpscef48c61.jpg http://i260.photobucket.com/albums/ii14/droulis/IMAG0252_zps7393c4dd.jpg http://i260.photobucket.com/albums/ii14/droulis/IMAG0253_zps9564d24e.jpg http://i260.photobucket.com/albums/ii14/droulis/IMAG0254_zpsd907942d.jpg Edited April 17, 2013 by droulis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stargreek Δημ. April 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2013 καλο κινητο,καλο στην αφη, πισω καπακι γυαλιστερο. καθεται ομορφα στο χερι gps: δεν μου λοκαρε με gps test το ειχα κανα δεκαλεπτο και ειχε βρει μονο δυο. αντιστοιχα το star s5 ειχε λοκαρει αμεσως.δεκτη καθε βοηθεια Απο την πειρα μου θα σου πω για το gps βγες εξω ανοιξε gps test και δωσε data απο sim για πρωτη φορα σε 1-2λεπτακια πρεπει να εχει λοκαρει .Εαν οχι κανε reset επανελαβε το ιδιο.Ελπιζω να σου δουλεψει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
droulis Δημ. April 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2013 δυστυχως τιποτα... ευχαριστω παντως!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stargreek Δημ. April 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2013 δυστυχως τιποτα... ευχαριστω παντως!!! Τιποτα φιλε,πριν απο πολλα χρονια [πριν site soy] ,ειχες κανονισει για κατι τηλεφωνα τα τοτε με τβ.Ειχα αλλο user name.Γιωργος center Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
droulis Δημ. April 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2013 (edited) Σημερα το πρωι και αφου το αφησα να λιαστει κανα 20λεπτο, βρηκε 13 δορυφορους, κ δουλευει σφαιρα, μετα απο επανεκινηση κ μονο gps αναμενο, λοκαρει σχεδον αμεσως. Edited April 17, 2013 by droulis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosst Δημ. April 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2013 Σημερα το πρωι και αφου το αφησα να λιαστει κανα 20λεπτο, βρηκε 13 δορυφορους, κ δουλευει σφαιρα, κ αμεσα μετα απο επανεκινηση κ μονο gps,αναμενο λοκαρει αμεσα Αν ηταν το πρωτο lock ηταν λογικο,αργει γενικα...λογικα τωρα δεν θα εχει προβλημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
droulis Δημ. April 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2013 Αν ηταν το πρωτο lock ηταν λογικο,αργει γενικα...λογικα τωρα δεν θα εχει προβλημα. Ναι το πρωτο ηταν... Χτες ομως δεν λοκαρε με την καμμια. Αν εχετε οποιαδηποτε απορια η θελετε να κανω καποιο τεστ να μου το πειτε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guideman Δημ. April 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2013 oklot.com ?? Παράθεση ΓΙΩΡΓΟΣ:clap: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts