Jump to content

tomcat_

Members
  • Δημοσιεύσεις

    103
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About tomcat_

  • Ημ. Γέννησης 14/12/1975

tomcat_'s Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Καλημέρα φίλε μου

    Όχι δυστυχώς δε τη χρησιμοποιώ πια, την είχα βάλει για κανά μήνα πριν το καλοκαίρι αλλά δε την έχω πια. Αλλά και πάλι δε θα μπορούσα να βοηθήσω γιατί χρησιμοποιώ το exdialer για τη διαχείριση των κλήσεων μου

  2. γεια σου φιλε μου,

     

    απο οτι καταλαβαίνω χρησιμοποιείς τη ROM του verdniiy 3.2.1? Όταν την είχα εγώ δεν μπορούσα να βρω που και αν έχει τα frequent calls που έχει το android στον dialer. Είναι έτσι και όντως δεν το έχει?

     

    σε ευχαριστώ

  3. tomcat_

    Jiayu G4

    η τελευταία official rom είναι για το advanced ή κάνω λάθος? Δεν έχω βρει πουθενά official rom για το G4T έκδοση Δεκεμβρίου, η τελευταία είναι έκδοση Οκτωβρίου. Στα παραπάνω για τη rom του vredniiy με xperia interface να προσθέσω το μεγαλύτερο πρόβλημα για μένα που ήταν η έλλειψη των frequent calls. Εμένα το κινητό για τους τελευταίους δυο μήνες δεν εστιάζει η πίσω κάμερα παρά μόνο αν αλλάξω στην μπροστινή και μετά πάλι στην πίσω. Δεν ξέρω αν κάποιος άλλος έχει παρόμοιο πρόβλημα αλλά έχω εγκαταστήσει πάλι την official rom με τα sp flash tools αλλά και πάλι τα ίδια.
  4. tomcat_

    Jiayu G4

    το ιστορικό των κλήσεων το βλέπω αυτό που λείπει είναι η λίστα με τους αριθμούς των συχνότερων κλήσεων το οποίο είναι συνήθως πάνω από τις επαφές στο phone app.
  5. tomcat_

    Jiayu G4

    Έχω βάλει και εγώ του Ρώσου τώρα τελευταία, την 3.1.3 και είναι πολύ καλή εκτός από το ότι η δεύτερη κάρτα δεν έχει 3g που έχει ήδη αναφερθεί. Αυτό που δεν μπορώ να βρω είναι τα favourites ή τα πιο συχνά τηλέφωνα. Στις περισσότερες ROM αυτό είναι μέσα από το phone app, αλλά η συγκεκριμένη δεν έχει κάτι τέτοιο. Είναι έτσι η χάνω εγώ κάτι?
  6. tomcat_

    Jiayu G4

    έχει δοκιμάσει κανείς το ROM από το G5 στο G4? κάπου διάβασα ότι τα ROM από το G5 παίζουν στο G4 αλλά όχι αντίστροφα
  7. φιλε γεια σου.

    απο οτι ειδα στην υπογραφη σου εχεισ το jiayu g4.

    ποια εκδοση εχεις?

    θα μπορουσες να με ενημερωσεις για την αξιολογηση σου/προβληματα κλπ γιατι σκεφτομαι πολυ σοβαρα να το αγορασω αλλα δεν εχω αποφασισει ακομα ουτε αν αξιζει ουτε ποια εκδοση του να αγορασω.

    σε ευχαριστω πολυ

  8. tomcat_

    Jiayu G4

    sorry λίγο εκτός θέματος, αλλά με αυτή τη λογική το G5 θα έχει πολύ καλό gps σήμα?:confused:
  9. tomcat_

    Jiayu G4

    Το zip του rom για εγκατάσταση μέσω SPFtool, πάντα έχει και ένα folder που ονομάζεται database και έχει δυο files: το δεύτερο BPLGUInfoCustomAppSrcP_MT6589_S00_MOLY_WR8_W1248_MD_WG_MP_V7 φαίνεται ότι είναι το baseband info. Αυτά τα αρχεία χρειάζονται? περνιούνται όταν γίνεται εγκατάσταση ενός καινούργιου ROM? το δικό μου baseband και με την έκδοση του Αυγούστου και με την έκδοση του Οκτωβρίου μένει με το παλιό με ημερομηνία 2013/07/06.
  10. tomcat_

    Jiayu G4

    Το θέμα που εμφανίζει το κινητό με τη MIUI δηλαδή να κλείνει μόνο του μου το εμφανίζει και με την τελευταία επίσημη ROM της υπογραφής μου. Τουλάχιστον 3-4 φορές έκλεισε μόνο του τη στιγμή που παω να πάρω ένα τηλέφωνο. Άρα αυτό είναι πρόβλημα της official και όχι της MIUI.
  11. tomcat_

    Jiayu G4

    Έβαλα εγώ τη ROM για το thick την Κυριακή. Προς το παρόν δε βλέπω κάποια σημαντική διαφορά με την προηγούμενη. Όταν φτάσει στο 30% η μπαταρία θα δω αν κάνει τα ίδια.
  12. tomcat_

    Jiayu G4

    για να διευκρινίσω, το πρόβλημα είναι καθαρά με την ένδειξη της μπαταρίας και όχι με την απόδοσή της, η οποία με μέτρια χρήση μου βγάζει 3 μέρες.
  13. tomcat_

    Jiayu G4

    εγώ πάλι με την αρχική rom του Μαιου απο minideal είχα ακριβώς το ίδιο πρόβλημα. εκτός και αν κάποιος κάτοχος του thick δεν έχει το ίδιο πρόβλημα με την ένδειξη μπαταρίας προτείνω να το προσθέσουμε στην πρώτη σελίδα ως "γνωστό πρόβλημα για το thick"
  14. tomcat_

    Jiayu G4

    εγώ αυτή που έχω είναι η official rom για το thick για την κινέζικη αγορά (με lewa launcher) και εξακολουθώ να έχω το ίδιο πρόβλημα εσύ είχες το thick και αν ναι ποια rom είχες και δεν είχες πρόβλημα με την ένδειξη?
  15. tomcat_

    Jiayu G4

    περίεργο, γιατί εδώ στο forum οι χρήστες του thin δεν έχουν κάποιο πρόβλημα με την ένδειξη της μπαταρίας ενώ οι χρήστες του thick δεν έχω ακούσει ακόμα για κάποιον που έχει σωστή ένδειξη και να μην πέφτει από το 40% στο 15%.
×
×
  • Create New...