Jump to content

tomcat_

Members
  • Δημοσιεύσεις

    103
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by tomcat_

  1. γεια σου φιλε μου,

     

    απο οτι καταλαβαίνω χρησιμοποιείς τη ROM του verdniiy 3.2.1? Όταν την είχα εγώ δεν μπορούσα να βρω που και αν έχει τα frequent calls που έχει το android στον dialer. Είναι έτσι και όντως δεν το έχει?

     

    σε ευχαριστώ

  2. tomcat_

    Jiayu G4

    η τελευταία official rom είναι για το advanced ή κάνω λάθος? Δεν έχω βρει πουθενά official rom για το G4T έκδοση Δεκεμβρίου, η τελευταία είναι έκδοση Οκτωβρίου. Στα παραπάνω για τη rom του vredniiy με xperia interface να προσθέσω το μεγαλύτερο πρόβλημα για μένα που ήταν η έλλειψη των frequent calls. Εμένα το κινητό για τους τελευταίους δυο μήνες δεν εστιάζει η πίσω κάμερα παρά μόνο αν αλλάξω στην μπροστινή και μετά πάλι στην πίσω. Δεν ξέρω αν κάποιος άλλος έχει παρόμοιο πρόβλημα αλλά έχω εγκαταστήσει πάλι την official rom με τα sp flash tools αλλά και πάλι τα ίδια.
  3. tomcat_

    Jiayu G4

    το ιστορικό των κλήσεων το βλέπω αυτό που λείπει είναι η λίστα με τους αριθμούς των συχνότερων κλήσεων το οποίο είναι συνήθως πάνω από τις επαφές στο phone app.
  4. tomcat_

    Jiayu G4

    Έχω βάλει και εγώ του Ρώσου τώρα τελευταία, την 3.1.3 και είναι πολύ καλή εκτός από το ότι η δεύτερη κάρτα δεν έχει 3g που έχει ήδη αναφερθεί. Αυτό που δεν μπορώ να βρω είναι τα favourites ή τα πιο συχνά τηλέφωνα. Στις περισσότερες ROM αυτό είναι μέσα από το phone app, αλλά η συγκεκριμένη δεν έχει κάτι τέτοιο. Είναι έτσι η χάνω εγώ κάτι?
  5. tomcat_

    Jiayu G4

    έχει δοκιμάσει κανείς το ROM από το G5 στο G4? κάπου διάβασα ότι τα ROM από το G5 παίζουν στο G4 αλλά όχι αντίστροφα
  6. tomcat_

    Jiayu G4

    sorry λίγο εκτός θέματος, αλλά με αυτή τη λογική το G5 θα έχει πολύ καλό gps σήμα?:confused:
  7. tomcat_

    Jiayu G4

    Το zip του rom για εγκατάσταση μέσω SPFtool, πάντα έχει και ένα folder που ονομάζεται database και έχει δυο files: το δεύτερο BPLGUInfoCustomAppSrcP_MT6589_S00_MOLY_WR8_W1248_MD_WG_MP_V7 φαίνεται ότι είναι το baseband info. Αυτά τα αρχεία χρειάζονται? περνιούνται όταν γίνεται εγκατάσταση ενός καινούργιου ROM? το δικό μου baseband και με την έκδοση του Αυγούστου και με την έκδοση του Οκτωβρίου μένει με το παλιό με ημερομηνία 2013/07/06.
  8. tomcat_

    Jiayu G4

    Το θέμα που εμφανίζει το κινητό με τη MIUI δηλαδή να κλείνει μόνο του μου το εμφανίζει και με την τελευταία επίσημη ROM της υπογραφής μου. Τουλάχιστον 3-4 φορές έκλεισε μόνο του τη στιγμή που παω να πάρω ένα τηλέφωνο. Άρα αυτό είναι πρόβλημα της official και όχι της MIUI.
  9. tomcat_

    Jiayu G4

    Έβαλα εγώ τη ROM για το thick την Κυριακή. Προς το παρόν δε βλέπω κάποια σημαντική διαφορά με την προηγούμενη. Όταν φτάσει στο 30% η μπαταρία θα δω αν κάνει τα ίδια.
  10. tomcat_

    Jiayu G4

    για να διευκρινίσω, το πρόβλημα είναι καθαρά με την ένδειξη της μπαταρίας και όχι με την απόδοσή της, η οποία με μέτρια χρήση μου βγάζει 3 μέρες.
  11. tomcat_

    Jiayu G4

    εγώ πάλι με την αρχική rom του Μαιου απο minideal είχα ακριβώς το ίδιο πρόβλημα. εκτός και αν κάποιος κάτοχος του thick δεν έχει το ίδιο πρόβλημα με την ένδειξη μπαταρίας προτείνω να το προσθέσουμε στην πρώτη σελίδα ως "γνωστό πρόβλημα για το thick"
  12. tomcat_

    Jiayu G4

    εγώ αυτή που έχω είναι η official rom για το thick για την κινέζικη αγορά (με lewa launcher) και εξακολουθώ να έχω το ίδιο πρόβλημα εσύ είχες το thick και αν ναι ποια rom είχες και δεν είχες πρόβλημα με την ένδειξη?
  13. tomcat_

    Jiayu G4

    περίεργο, γιατί εδώ στο forum οι χρήστες του thin δεν έχουν κάποιο πρόβλημα με την ένδειξη της μπαταρίας ενώ οι χρήστες του thick δεν έχω ακούσει ακόμα για κάποιον που έχει σωστή ένδειξη και να μην πέφτει από το 40% στο 15%.
  14. tomcat_

    Jiayu G4

    ναι φίλε μου και εγώ το ίδιο πρόβλημα έχω με το thick, όπως και πολλοί άλλοι όχι σε αυτό το forum αλλά σε ξένα αν διαβάσεις. και σε αυτό το forum όμως δε θυμάμαι να είδα κάποιον που να έχει το thick και να μην έχει αυτό το πρόβλημα. περιμένω να βγεί από το testing η τελευταία official της jiayu και να τη δοκιμάσω Αντώνη πολύ χρήσιμα τα πράγματα που έγραψες δε ξέρω αν θα ήθελες να προσθέσεις δύο ακόμα¨ 1. οι διαφορετικές version των ROM για το thick/thin/advanced και τη σημαίνουν τα αρχικά L, H κλπ νομίζω κάποιος είχε γράψει μετάφραση από το ρωσικό forum που τα εξηγούσε πολύ ωραία 2. το πρόβλημα με τη μπαταρία και τη rom στο thick που πέφτει από το 40% στο 15%
  15. tomcat_

    Jiayu G4

    εγώ μιλάω μεταξύ thick και thin, όχι σε σχέση με άλλα κινητά. Το έχει δοκιμάσει κανείς δίπλα δίπλα να ποστάρει αποτελέσματα? όταν είχα το g3 το έχω δοκιμάσει δίπλα δίπλα και το g3 είχε καλύτερο wifi από ότι το g4. Αλλά μεταξύ 1850 και 3000 μπαταρία δε το έχω κάνει
  16. tomcat_

    Jiayu G4

    εμένα πάλι που έχω το χοντρό μια χαρά δουλεύουν όλα. Δε βλέπω κάτι άσχημο στο wifi, gps ή στη λήψη.
  17. tomcat_

    Jiayu G5

    από ότι διάβασα η advanced έκδοση θα έχει 3000ma μπαταρία
  18. tomcat_

    Jiayu G4

    εκεί δε το έψαξα, μόνο στα στενάκια των Ιωαννίνων...:) πάντως συμφωνώ ότι υπάρχει θέμα όπως και σε όλα τα mediatek υπό την έννοια ότι δε δουλεύει straight out of the box και χρειάζεται πείραγμα για να βελτιωθεί. Αν βελτιωθεί και αυτό τότε θα μιλάμε για ένα πραγματικά ισάξιο smartphone με τα ποιο ακριβά. Πάντως και έτσι όπως είναι μια χαρά είναι.
  19. tomcat_

    Jiayu G4

    εδώ είναι και η διαφορά. Με το google maps/navigation το gps είναι όντως μη λειτουργικό. Με το sygic κανένα πρόβλημα και εντος και εκτός πόλης
  20. tomcat_

    Jiayu G4

    με την 1850 έχεις δει να κάνει βουτιά η μπαταρία από το 40-30 στο 15? παρατήρησα ότι έχεις τη ROM για το thick ενώ χρησιμοποιείς τη thin μπαταρία και είμαι περίεργος για τη συμπεριφορά αυτής της ROM με τη thin μπαταρία.
  21. tomcat_

    Jiayu G4

    Η μπαταρία (η 3000) με αυτή τη ROM αποφορτίζει κανονικά μετά το 40-30% ή κάνει βουτιά στο 15%?
  22. tomcat_

    Jiayu G4

    είχα και εγώ το ίδιο πρόβλημα με το email με την αρχική του minideal G4H 20130515-202809. Έβαλα μεταγενέστερη ROM και το πρόβλημα λύθηκε.
  23. tomcat_

    Jiayu G4

    εδώ οι απόψεις διίστανται. Σύμφωνα με το Ισπανικό site το μέγεθος της μπαταρίας δεν παίζει κανένα ρόλο για την έκδοση του ROM. Τώρα βέβαια όταν θα δοκιμάσω τη thin ROM στο δικό μου θα γράψω εντυπώσεις.
  24. tomcat_

    Jiayu G4

    ξέρω ποια λες απλά διευκρίνισα μην τη ψάχνει ο κόσμος στο ισπανικό site και δεν τη βρίσκει.
  25. tomcat_

    Jiayu G4

    τη σωστή ROM έχω για το μοντέλο μου. Εσύ έχεις thick και δεν έχεις κανένα πρόβλημα με την μπαταρία να πηγαίνει από το 30% στο 15%? και αν ναι ποια ROM έχεις. Απλά να διευκρινίσω ότι το πρόβλημα είναι καθαρά σημειολογικό αφού η μπαταρία δεν έχει πρόβλημα και κρατάει κανονικά όσο πρέπει να κρατάει αν έχεις την 20130822 το Ισπανικό site δεν την έχει αυτή...:confused:
×
×
  • Create New...