Jump to content

xatsis

Members
  • Δημοσιεύσεις

    26
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by xatsis

  1. http://www.ricardo.gr/buy/stathera-kinita-tilefona/kinita-tilefona/alles-markes/galaxy-s3-2kartes-android-4-1-1-2ghz-1gb-ram-8mp-camera-gps/v/an700228250/ Παιδία πήρα αυτό. Το τηλέφωνο είναι αστέρι στα πάντα. Το μόνο που προβληματίζει είναι η μπαταρί η οποία τελίωνει γρήγορα, αλλά δηκαιολογίτε γιατί είναι ένα κομπίουτερ. Αυτά.
  2. xatsis

    Nintendo Wii

    Παιδία θέλω και εγώ βοήθεια, έχω μπερδευτεί με τα τόσα που έχω διαβάσει.. περιμένω στο xatsis@freemail.gr ευχαριστώ εκ των προτέρων.
  3. με χρηση σε λογικα πλαίσια κραταει 3 μερες... περιπου μιση ωρα ομιλια την ημερα. πιστευω να βοηθησα..
  4. φυσικά και έχει. και με καλή απόδοση.
  5. Παιδία το πήρα σήμερα απο μαγαζί εδώ στην κρήτη σε χωρίο στα 185 ευρώ. πολύ ωραίο τηλέφωνο, στιβαρί κατασκευή, εύκολο στην λειτουργεία του. και οι δύο κάρτες είναι ενεργές ταυτόχρονα, όταν μηλάς στην μία και σεκαλούν στην άλλη κτυπάει κανονικά, το κουμπί είναι όταν πέρνεις τηλέφωνο. για κάποιον που αρέσκεται σε ένα απλό τηλέφωνο είναι η τέλεια πρόταση. :):):):):)
  6. Παιδία καλημέρα. Έχω το Α007 και έκανα τις παραπάνω ρυθμήσεις αλλά και πάλι δεν μπαίνει στο ΙΝΤΕΡΝΕΤ. Μήπως ξέρει κανείς? Ευχαριστώ
  7. Γεία σας εγώ έχω το Α007 που είναι ακριβώς το ίδιο με Κ599 και χρησιμοποίω την θήκη ζώνης για το jc777s και κάνει ακριβώς. δεν την αγόρασα χωριστά αλλα μαζί με το τηλέφωνο.
  8. Ευχαριστώ πολύ είναι μια καλή ιδέα αλλά το προτιμώ να το πάρω απο Ελλάδα. Και άσε που πήρα σήμερα http://www.emarket.gr/item.php?id=18257926. αρκετά καλό, το ψάχνω ακόμα.
  9. ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΤΩΡΑ ΚΑΙ 5 ΜΗΝΕΣ ΠΕΡΙΠΟΥ ΕΧΩ ΤΟ Ι9 ΔΕΝ ΤΟ ΔΟΥΛΕΥΩ ΓΙΑΤΙ ΕΧΩ ΧΑΣΕΙ ΤΟ ΚΑΛΩΔΙΟ ΦΟΡΤΙΣΗΣ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΕΧΩ ΑΛΛΟ ΚΙΝΕΖΙΚΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΛΛΑ ΤΟΥ ΕΣΠΑΣΑ ΤΗΝ ΟΘΟΝΗ. ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΧΩ ΑΓΟΡΑΣΕΙ 2 ΚΑΛΩΔΙΑ ΓΙΑ ΤΟ Ι9 ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΦΟΡΤΙΖΟΥΝ ΟΥΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΙΖΑ ΟΥΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΜΠΙΟΥΤΕΡ. ΣΥΓΚΡΕΚΡΙΜΕΝΑ ΠΟΥ ΜΕΡΤΗΣΑ Η ΜΠΑΤΑΡΙΑ ΘΕΛΕΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 5 ΒΟΛΤ ΑΛΛΑ ΜΕΣΑ ΜΠΑΙΝΟΥΝ 3,8 ΒΟΛΤ. ΚΑΜΙΑ ΙΔΕΑ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
  10. ΑΣΧΕΤΟ.. ΨΑΧΝΩ ΚΑΛΩΔΙΟ USB ΓΙΑ ΤΟ Ι9 ΕΧΕΙΣ? ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.
  11. :D:D:D Σ' ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ. ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΙΧΑ ΚΑΤΕΒΑΣΕΙ ΑΛΛΑ ΗΘΕΛΑΝ ΑΠΟΣΥΜΠΙΕΣΗ. ΤΕΛΙΚΑ ΔΟΥΛΕΨΕ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΑΙ ΠΑΛΙ :D:D:D:):
  12. ΠΑΙΔΙΑ ΒΟΗΘΕΙΑ ΚΑΤΕΒΑΣΑ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΑ ΣΥΝΔΕΣΑ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΑΛΛΑ ΤΙΠΟΤΑ . ΤΑ ΧΠ ΖΗΤΑΝΕ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΑ ΟΔΗΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ. ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΑ ΣΤΙΣ ΡΥΘΜΗΣΕΙΣ ΕΧΕΙ ΜΟΝΟ ΚΟΜ 1
  13. ΠΑΙΔΙΑ ΛΙΓΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΕΧΩ ΣΠΑΣΕΙ ΤΗΝ ΟΘΟΝΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΔΟΥΛΕΥΕΙ Η ΟΘΟΝΗ ΑΦΗΣ. ΑΥΤΟ ΜΟΝΟ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΛΙΤΟΥΡΓΕΙΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΕΤΣΙ. ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΝΑ ΦΤΙΑΧΤΕΙ Η' ΝΑ ΚΙΤΑΩ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΟΥ? ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
  14. :D:D:D:DΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΠΑΙΔΕΣ ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΕ ΠΡΟΤΑΓΟΝΗΣΤΗ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΜΕΝΩ ΣΤΗΝ ΝΟΤΙΑ ΚΡΗΤΗ ΚΑΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΣΤΟ ΤΥΜΠΑΚΙ. ΑΣΧΟΛΟΥΜΕ ΜΕ ΤΑ ΘΕΡΜΟΚΗΠΙΑ, ΠΡΟΧΤΕΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΑΠΙΟΙΕΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΠΟΥ ΕΠΕΣΕ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΖΕΠΗ, ΤΟ ΕΨΟΧΝΑ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΑΛΛΑ ΤΙΠΟΤΑ(ΠΟΥ ΝΑ ΘΥΜΑΤΕ ΚΑΝΕΙΣ ΠΟΥ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΧΕΙ ΠΑΕΙ). ΟΛΗ ΤΗΝ ΝΥΧΤΑ ΕΒΡΕΧΕ ΣΥΝΟΛΟ 35 ΧΙΛΙΟΣΤΑ ΝΕΡΟΥ. ΤΟ ΠΡΩΙ ΑΝΟΙΓΟΝΤΑΣ ΤΑ ΠΑΡΑΘΥΡΑ ΣΤΑ ΘΕΡΜΟΚΗΠΙΑ ΤΟ ΒΡΗΚΑ, ΧΤΗΠΑΓΕ ΤΟ ΞΥΝΠΗΤΗΡΗ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΧΕ ΚΛΗΣΕΙ ΑΠΠΟ ΜΠΑΤΑΡΙΑ ΜΕ ΡΩΤΑΓΕ <<ΝΑ ΤΕΘΕΙ ΣΕ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙΑ?>> ΠΑΤΑΩ "ΝΑΙ" ΚΑΙ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΠΑΘΕΙ ΤΙΠΟΤΑ. ΒΕΒΑΙΑ ΗΤΑΝ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΘΗΚΗ ΤΟΥ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΛΗ ΝΥΚΤΑ ΒΡΟΧΗΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΑ.. ΑΡΚΕΤΑ ΚΑΛΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΜΑΓΚΕΣ.
  15. σορυ για την καθηστερηση αλλα ειχα ζημια.. εγω το εστηλα πισω σε αλλο κουτι καο μονο με την μπαταρια του
  16. ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΦΙΛΕ ΑΥΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΠΑΘΕ ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΔΥΟ ΜΕΡΕΣ. ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΟΛΗΜΕΝΟ ΠΑΤΗΣΕ ΤΟ ΚΟΥΜΠΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟ ΚΛΗΣΗΜΩ ΚΑΙ ΘΑ ΣΕ ΠΑΕΙ ΣΤΗΝ ΚΑΝΟΝΙΚΗ ΟΘΟΝΗ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΕΙΣ ΜΕ ΤΑ ΠΛΗΚΤΡΑ.. ΕΓΩ ΤΟ ΕΣΤΗΛΑ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΗΡΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΤΟ ΕΣΤΕΙΛΑ ΚΑΤΩ ΣΤΗΝ ΚΙΝΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 15 ΜΕ 20 ΜΕΡΕΣ ΕΙΧΑ ΕΝΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΕΙΟ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΟΥ. ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΤΟ ΕΧΩ ΤΡΙΤΗ ΒΔΟΜΑΔΑ ΑΡΚΕΤΑ ΚΑΛΟ.
  17. ΧΩΡΙΣ ΤΟΝ ΑΤΑΠΤΟΡΑ ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ (ΕΧΩ ΤΟ ΔΟΚΙΜΑΣΕ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΣΜΟΤΕ) ΠΟΥ ΣΕ ΜΙΑ ΚΑΡΤΑ ΕΧΕΙΣ 2 ΝΟΥΜΕΡΑ.:D
  18. ΕΥΤΗΧΩΣ ΤΟ ΕΧΩ ΠΑΡΕΙ ΑΠ[Ο ΕΛΛΗΝΑ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΤΟ ΠΑΡΑΓΓΗΛΕ ΑΠΟ ΚΙΝΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΧΡΗΑΣΕΤΕ ΝΑ ΜΑΘΩ ΚΙΝΕΖΙΚΑ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΦΙΛΟ ΠΟΥ ΡΩΤΑΕΙ ΕΧΕΙ ΑΝΟΙΚΤΗ ΑΚΡΟΑΣΗ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΚΑΘΕ ΚΑΡΤΑ ΔΕΧΕΤΑΙ 2 ΝΟΥΜΕΡΑ ΔΗΛΑΔΗ 4 ΤΗΚΕΦΩΝΑ ΣΕ ΜΙΑ ΣΥΣΚΕΥΗ. ΤΟ ΕΧΩ ΔΟΚΙΜΑΣΗ.
  19. ΤΟ ΔΟΚΙΜΑΣΑ ΑΛΛΑ ΤΙΠΟΤΑ ΤΟΥ ΕΚΑΝΑ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΙΣ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑΚΕΣ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΑΛΛΑ ΠΑΛΙ ΤΙΠΟΤΑ. ΠΑΝΤΩΣ ΤΟ ΣΤΕΛΝΩ ΠΙΣΩ ΓΙΑ ΕΛΕΓΧΟ ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΑΛΛΑΓΗ? ΘΑ ΔΟΥΜΕ
  20. ΓΕΙΑ. ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΚΑΛΟ. ΕΙΧΕΙ ΑΡΚΕΤΑ ΚΑΛΗ ΟΘΟΝΗ ΚΑΙ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΕΙΚΟΝΑΣ ΚΑΙ ΗΧΟΥ. ΑΠΟ ΚΑΝΑΛΙΑ ΠΙΑΝΕΙ ΟΛΑ ΟΣΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΑΦΟΥ ΕΧΕΙ ΑΝΑΛΙΓΙΚΟ ΔΕΚΤΗ. ΕΓΩ ΤΟ ΚΕΡΔΗΣΑ ΣΕ ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΑ. ΑΛΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΜΑΓΑΖΙ. ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΤΟ ΠΕΝΑΚΙ (ΔΗΛΑΔΗ Η ΟΘΟΝΗ ΑΦΗΣ) ΕΧΕΙ ΝΕΚΡΩΣΗ Η ΜΙΣΗ. ΕΧΩ ΣΤΗΛΕΙ ΜΗΝΗΜΑ ΣΗΜΕΡΑ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΤΟ ΠΗΡΑ ΑΛΛΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟΝ ΚΙΝΕΖΟ. ΠΑΝΤΩΣ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΜΕ ΕΝΑ ΚΑΛΥΤΕΡΟ SOFTWARE ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΘΑ ΕΧΕΙ ΦΟΒΕΡΕΣ ΔΥΝΑΤΟΤΤΗΤΕΣ. ΑΥΤΑ.
×
×
  • Create New...