mixalis_kr Δημ. October 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2013 (edited) Κανενα νεο για αυτο το κινητο ρε παιδια δεν υπαρχει; Κανενας δε το εχει παρει; Στο hotinbuy εχει πεσει στα 156 ευρω. http://www.hotinbuy.com/faea-f2-elite-smartphone-mtk6589t-50-inch-fhd-ogs-screen-android-42-nfc-otg-gyroscope-16gb-p-1274.html Edited October 8, 2013 by mixalis_kr Παράθεση Σαν τα Xiaomi τίποτα!!! :lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixalis_kr Δημ. October 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2013 Κανενα νεο για αυτο το κινητο ρε παιδια δεν υπαρχει; Κανενας δε το εχει παρει; Στο hotinbuy εχει πεσει στα 156 ευρω. http://www.hotinbuy.com/fa...gb-p-1274.html Παράθεση Σαν τα Xiaomi τίποτα!!! :lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixalis_kr Δημ. October 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2013 Τελικα ρε komi δε μας ειπες τιποτα για το gps του;;; Κανενας αλλος που να τα εχει παρει;;; Παράθεση Σαν τα Xiaomi τίποτα!!! :lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komis42 Δημ. October 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2013 Δεν είδα ενδιαφέρον και δεν ασχολήθηκα πολύ να σου πω την αλήθεια. Δεν έχω βρει πολύ χρόνο να το δω καθώς δεν μου έχει χρειαστεί ακόμα. Το μοναδικό που έχω κάνει είναι να το κάνω root (όπου έγινε ΠΑΝΕΥΚΟΛΑ). Την παρασκευή θα πάω Αθήνα και λέω να το δοκιμάσω να δω τι κάνει και το gps. Πάντως το κινητό είναι καταπληκτικό! Πολύ γρήγορο ακόμα και με 17! ανοικτές εφαρμογές ταυτόχρονα, η μπαταρία κρατάει 2-3 μέρες με νορμάλ χρήση, πολύ όμορφη οθόνη, η κάμερα τυπική κινέζικη (πάρα πολύ καλές φώτο την ημέρα, μέτριες το βράδυ), ο ήχος του ακουστικού πολύ καλός όπως και του ηχείου, κανένα bug, κανένα κώλυμα και γενικά πάρα πάρα πολύ ευχαριστημένος αν και πριν το πάρω είχα τις αμφιβολίες μου. Το μοναδικό θέμα που μπορεί να έχει είναι λίγο με το σήμα του wifi. Στα 5-6 μέτρα με τοίχο ανάμεσα το σήμα είναι μέτριο προς καλό αλλά αν πας πιο μακριά δυσκολεύει και καμιά φορά αποσυνδέεται. Πέρα από αυτό όλα τέλεια!!! Παράθεση XIAOMI Mi 5s Plus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsopanos Δημ. October 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2013 Δεν είδα ενδιαφέρον και δεν ασχολήθηκα πολύ να σου πω την αλήθεια. Δεν έχω βρει πολύ χρόνο να το δω καθώς δεν μου έχει χρειαστεί ακόμα. Το μοναδικό που έχω κάνει είναι να το κάνω root (όπου έγινε ΠΑΝΕΥΚΟΛΑ). Την παρασκευή θα πάω Αθήνα και λέω να το δοκιμάσω να δω τι κάνει και το gps. Πάντως το κινητό είναι καταπληκτικό! Πολύ γρήγορο ακόμα και με 17! ανοικτές εφαρμογές ταυτόχρονα, η μπαταρία κρατάει 2-3 μέρες με νορμάλ χρήση, πολύ όμορφη οθόνη, η κάμερα τυπική κινέζικη (πάρα πολύ καλές φώτο την ημέρα, μέτριες το βράδυ), ο ήχος του ακουστικού πολύ καλός όπως και του ηχείου, κανένα bug, κανένα κώλυμα και γενικά πάρα πάρα πολύ ευχαριστημένος αν και πριν το πάρω είχα τις αμφιβολίες μου. Το μοναδικό θέμα που μπορεί να έχει είναι λίγο με το σήμα του wifi. Στα 5-6 μέτρα με τοίχο ανάμεσα το σήμα είναι μέτριο προς καλό αλλά αν πας πιο μακριά δυσκολεύει και καμιά φορά αποσυνδέεται. Πέρα από αυτό όλα τέλεια!!! https://play.google.com/store/apps/details?id=jp.miraidou.regpon.wifi&hl=el βαλε αυτο και πες μας αν δεις καλυτερευση,εγω ειδα αν και δεν αποσυνδεοταν,απλα πιανει δυνατοτερο σημα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gelo Δημ. October 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2013 το mpai 720 υποστηριζει ελληνικα ετσι?γιατι στη σελιδα της geekbuying δεν τα αναφερει και το customer support της απλα αναφερει οτι βλεπει στη σελιδα:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komis42 Δημ. October 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2013 https://play.google.com/store/apps/details?id=jp.miraidou.regpon.wifi&hl=el βαλε αυτο και πες μας αν δεις καλυτερευση,εγω ειδα αν και δεν αποσυνδεοταν,απλα πιανει δυνατοτερο σημα Το έβαλα και θα το τεστάρω σήμερα να δω αν άλλαξε κάτι Παράθεση XIAOMI Mi 5s Plus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
klgrpls Δημ. October 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2013 Κανενα νεο για αυτο το κινητο ρε παιδια δεν υπαρχει; Κανενας δε το εχει παρει; Στο hotinbuy εχει πεσει στα 156 ευρω. http://www.hotinbuy.com/fa...gb-p-1274.html http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=375069 Ελπίζω να σου λύθηκαν οι απορίες για το συγκεκριμένο μαγαζί και τις τιμές του.:ninja: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixalis_kr Δημ. October 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2013 (edited) οκ ρε παιδια αλλου το εχει 185 ευρω αν θυμαμε καλα. Για το κινητο ρωτησα ετσι και αλλιως αν ξερουμε κατι μη κολατε στη τιμη και το απο που... Edited October 10, 2013 by mixalis_kr Παράθεση Σαν τα Xiaomi τίποτα!!! :lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsopanos Δημ. October 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2013 οκ ρε παιδια αλλου το εχει 185 ευρω αν θυμαμει καλα. Για το κινητο ρωτησα ετσι και αλλιως αν ξερουμε κατι μη κολατε στη τιμη και το απο που... απαντας χωρις ισως να εχεις διαβασει τι γραφει το νημα που ειχε στο λινκ,γιατι πιο πανω ανεφερες το στγκεκριμενο καταστημα εσυ,διαβασε αν εχεις ορεξη,δεν στο εστειλαν για κακο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arkoydos007 Δημ. October 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2013 http://www.merimobiles.com/pantech-vega-iron-im-a870-5inch-1920-1080-hd-lcd-screen-android-4-1-2-1-7ghz-dual-camera-smartphone_p/meri7485.htm Το εχετε δει καθολου? ειναι κουκλι.......!!!! Ξερεται αν θα δουλευει εδω το 3g k to 4g? Θελω πολυ να το παρω.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. October 10, 2013 Administrators Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2013 Θεωρώ την τιμή απαγορευτική για μια συσκευή αμφιβόλου υποστήριξης και φυσικά παντελή έλλειψη εγγύησης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
salazar_ Δημ. October 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2013 Ειναι πολλα τα λεφτα Αρκουδε :p Δεν ξερουμε τι λενε οι συσκευες της εταιρειας αυτης..Με πολυ λιγοτρεα παιρνεις αξιοπρεπη Κινεζο και δοκιμασμενο απο πολλους εδω μεσα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
therock Δημ. October 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2013 Προσφατα κατεπεσε υπο την αντιληψη μου, οτι κυκλοφορουν πιστοι κλωνοι των κορυφαιων συσκευων σε πολυ καλυτερες τιμες και με την δυνατοτητα dual-sim η οποια με ενδιαφερει πολυ. Τι παιζει ομως με αυτα? Φοραντε ακριβως το ιδιο υλικο με τα αυθεντικα? Προσφερουν την ιδια λειτουργικοτητα σε θεμα software (Android/iOS)? Η ποιοτητα λειτουργιας τους (μπαταρια, ηχεια, μικροφωνα) πλησιαζει αυτη της αντιστοιχης συσκεης? Για πειτε μου λιγο τι παιζει γιατι με ενδιαφερει. Κυριως ψηθηκα επειδη ειχα δει μια αγγελια dual-sim s4 σε πολυ καλη τιμη. Αν εβρισκα καποιο HTC One και dual-sim θα ηταν κατι που θα με ενδιεφερε αμεσα... Παράθεση Ήρθε η ώρα για ένα νέο Σπίτι http://www.aeginahomes.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zio10 Δημ. October 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2013 Καλημέρα φίλε, απόσο ξέρω κλώνο με ios είναι αδύνατο να βρεις...όλα έχουν Android, ακόμα και οι κλώνοι iphone. Τα υλικά κατασκευής εννοείται ότι δεν είναι ίδια..:) Παράθεση ..κάτι μαγικό! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixalis_kr Δημ. October 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2013 Ναι ρε παιδια σας λεω οκ με το μαγαζι που ηταν απατη, αφηστε το αυτο. Μπορουμε να το βρουμε και απο αλλου αλλωστε γυρω στα 185 ευρω. Εγω ηθελα να μαθω σαν κινητο τελικα τι λεει, γιατι εχει καλα χαρακτηριστικα. Δεν το εχει παρει τελικα κανενας για να μας πει;;; Καθαρα δηλάδη για το κινητο ρωταω να μαθω και οχι για τιμη αγορας κτλ...! Παράθεση Σαν τα Xiaomi τίποτα!!! :lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixalis_kr Δημ. October 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2013 οκ αντε ρε φιλε να ερθει το ταξιδι σου να μας πεις και απο gps πως ηταν οπως και με ποιο προγραμμα το ειχες... garmin - mls destinator κτλ. Παράθεση Σαν τα Xiaomi τίποτα!!! :lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. October 10, 2013 Administrators Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2013 (edited) Οι κλώνοι είναι ίδιοι (ή τουλάχιστον θέλουν να μοιάζουν ιδιοι) μόνο σε εμφάνιση, ούτε από θέμα hardware ούτε από θέμα software είναι ίδιοι με τις γνήσιες συσκευές. Edited October 10, 2013 by athanaso77 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
orlox Δημ. October 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2013 γενικα καλυτερα να τους αποφευγεις. Μπορεις να βρεις πολυ καλυτερα κινητα απο κινα σε καλυτερες τιμες απλα δεν θα ειναι ιδια με καποιο γνωστο Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
The Ace Δημ. October 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2013 (edited) γενικα καλυτερα να τους αποφευγεις. Μπορεις να βρεις πολυ καλυτερα κινητα απο κινα σε καλυτερες τιμες απλα δεν θα ειναι ιδια με καποιο γνωστο Εκτός από τους κλώνους των γνωστών κατασκευαστών android...π.χ. έχουν βγει αρκετά S4, S4 mini, S3, Note, One clones, τα οποία είναι σχεδόν ίδια σε εμφάνιση, κατώτερα σε υλικά/συναρμογή/ποιότητα κλπ, επίσης κατώτερα σε specs (εκτός ίσως της οθόνης και της μνήμης, γιατί όλα παίζουν με ΜΤΚ), αλλά επίσης χαμηλότερα και σε τιμή... Edited October 10, 2013 by The Ace Παράθεση Samsung Galaxy S8 LG G4 Asus Transformer T100 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
robbergr Δημ. October 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2013 Λοιπόν είναι το πρώτο post στο forum so......be gentle:) απλά έπεσε στα χέρια μου μέσω ενός γνωστού το νέο phablet της Archos 53 platinum χαρακτηριστικά θα παραθέσω παρακάτω αλλά μου έκανε εντύπωση η ποιότητα κατασκευης του και κυρίως η σταθερότητα του Android 4.1.2 jelly bean το είχα δύο μέρες ανοιχτό και φορτομένο με πολλά καλούδια, ανοιχτό Bluetooth και wifi και δεν έκανε το παραμικρό κόλλημα. να διευκρινήσω ότι είμαι εδώ και ένα χρόνο χρήστης του ZTE v970 με rom από τους XDA οπότε μπορώ να πώ δεν είμαι και άσχετος με 2 sim τηλέφωνα. Στην αρχή μου φάνηκε αρκετά μεγάλο στην πορεία όμως το συνηθήζεις αν σου αρέσουν τα μεγάλα κινιτά, εγώ πάλι θα προτιμούσα το αντίστοιχο archos 50 platinum με την 5" οθόνη γιατί έχω μάθει σε μικρότερο μέγεθος που να μπαίνει και στην τσέπη. (αυτό όμως έπεσε στα χέρια μου και με αυτό έπαιξα) Είναι όπως καταλαβαίνεται αρκετά γρύγορο κινιτό, 11500 στο antutu ίσως όχι όσο τα επώνυμα αλλά και τα 320ευρώ δεν είναι άσχημα που το πήρε ο φίλος. Στα παιχνίδια δεν έχει lag angry birds starwars & temple run 2 η μπαταρία του που ήταν 2800mha με έβγαλε άνετα 2 μέρες το μόνο που υστερεί λίγο ίσως είναι οι φωτό που έχουν πολυ κόκο στα 8mp αλλά αν ήθελα φωτογραφική θα έπερνα φωτογραφική όχι κινιτό για αυτές που βγάζω τον γιό μου με το ποδήλατο του μια χαρά είναι. Επειδή έχω ψηθεί ήδη για το κινιτό αν έχεις κανείς πάρει το μικρότερο 5" ας γράψει την άποψη του γιατί από ότι κατάλαβα είναι ίδια με διαφορά στην μπαταρία και την οθόνη και το 5" σίγουρα το θεωρώ πιο βολικό. είμε μεταξύ αυτού και κάποιου Lenovo από κίνα αλλά γενικώς προτιμώ κάποιο με σταθερό android, Google certified και να σας πώ ότι το συγκεκριμένο χωρίς να το έχει πειράξει ο φίλος ήταν rooted. παρακάτω τα χαρακτηριστικά του SIM 1 2G (GSM/GPRS/ EDGE 900/1800/1900 MHz) • SIM 2 2G/3G (WCDMA 900/2100) Data rate • HSDPA 7,2 Mbit/s - HSUPA 5,76 Mbit/s Operating System • Android 4.1.2 ''Jelly Bean'' CPU • Qualcomm 8225Q Quad Core cortex-A5 @1,2 GHz RAM • 1 GB ROM • 4 GB Expendable memory • Micro SD card up to 64 GB Weight • 189,9gr Size • 153,6x78x9,25mm Battery size • 2800 mAh Standby Time • 264h Talk Time • 2G : 21h 3G : 15h G-sensor • Yes Proximity sensor • Yes Ambient light sensor • Yes GPS • Yes with A-GPS SAR • MAX SA: Head 0,326 W/Kg, Body 0.749W/Kg SCREEN Type • IPS, Multitouch 5x, Capacitive Size • 5,3'' (13,5 cm) Colors • 16 Millions Resolution • 960 x 540 pixel (qHD) 220 DPI Wide viewing angles • Yes Glass Type • Full Black laminated process CONNECTIVITY Sim Type • Mini Sim Wifi • Yes with DNLA and UpnP + wifi hotspot Bluetooth • Yes V3.0 + EDR + A2DP FM • FM stereo Audio jack • Yes 3,5 mm USB • Micro USB 2.0 slot (synch & charge) CAMERA Back camera • 8.0 MP with LED flash + Autofocus (BSI sensor) Front camera • 2.0 MP Digital Zoom • 8x Picture modes • Geo-tagging, touch focus, face and smile detection image stabilization, HDR Video record • Yes 720p MULTIMEDIA Video Playback • H.264 up to 720p resolution – 30 fps/ AVI/MP4/3GP Audio Playback • MP3 , WAV (PCM/ADPCM), AAC, AAC+ 5.13, OGG Vorbis Photo Viewer • JPEG, BMP, GIF, PNG Alert type • Vibration, MP3, WAV ringtones Loudspeaker • Yes EMAIL SMS / MMS / EMAIL • Yes Email protocol • SMTP, POP3, IMAP4, Push Mail Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kxanthop Δημ. October 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2013 Πάντως, σε αυτό το review http://www.gizchina.com/2013/09/12/faea-f2s-review/ δε λένε και τα καλύτερα. Ισώς να είναι καλύτερη επιλογή το λίγο ακριβότερο Neo n003. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
therock Δημ. October 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2013 Πιο πολυ η Dual-Sim δυνατοτηα των S4 Και One με νιαζει και οχι τοσο η τιμη. Δηλαδη αν σε επιδοτησεις δεν απεχουν πολυ θα χτυπαγα. Μιλαμε για μεγαλες διαφορες ομως? Παράθεση Ήρθε η ώρα για ένα νέο Σπίτι http://www.aeginahomes.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. October 11, 2013 Administrators Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2013 Ποιος ο λόγος να πάρεις υποχρεωτικά έναν αμφιβόλου ποιότητας κλώνο; Κοίταξε καλύτερα για κάποιο επώνυμο δίκαρτο κινέζικο από τις πολλές επιλογές που θα βρεις στο παρόν forum. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
c_mos1 Δημ. October 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2013 Πιο πολυ η Dual-Sim δυνατοτηα των S4 Και One με νιαζει και οχι τοσο η τιμη. Δηλαδη αν σε επιδοτησεις δεν απεχουν πολυ θα χτυπαγα. Μιλαμε για μεγαλες διαφορες ομως? Φίλε μου. Θα συμφωνήσω με τους προλαλήσαντες, μην θυσιάσεις την λειτουργικότητα ενος καλού κινέζικου κινητου για την fake εμφάνιση του κλώνου. Υπάρχουν πολύ καλές εταιρίες όπως Zopo, xiaomi, Ηuawei, Zte, lenovo, που βγάζουν ΠΟΛΥ τίμια τηλέφωνα σε ΠΟΛΥ καλές τιμές. Απο ΖΤΕ που έχω εμπειρία με 10 διαφορετικες συσκευές και μοντέλα, το ένα ήταν καλύτερο απο το άλλο. Ψάξου λίγο πριν αποφασίσεις. Εξ άλλου Αν πάρεις "επώνυμο" κινέζικο θα βρεις εδω στο φορουμ βοήθεια και υποστήριξη και -σημαντικότατο- οδηγίες root, roms , βελιτώσεις αναβαθμίσεις κλπ. Τον κλώνο όπως θα τον πάρεις, έτσι θα μείνει. :blink: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts