Jump to content

Συζητήσεις / Προβλήματα / Απορίες για κινέζικα κινητά

Κοινοποίηση

Recommended Posts

Κανενα νεο για αυτο το κινητο ρε παιδια δεν υπαρχει; Κανενας δε το εχει παρει;

Στο hotinbuy εχει πεσει στα 156 ευρω.

http://www.hotinbuy.com/faea-f2-elite-smartphone-mtk6589t-50-inch-fhd-ogs-screen-android-42-nfc-otg-gyroscope-16gb-p-1274.html

Edited by mixalis_kr
Σαν τα Xiaomi τίποτα!!! :lol:

• Απαντήσεις 8,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

http://www.hotinbuy.com/fa...gb-p-1274.html

Τελικα ρε komi δε μας ειπες τιποτα για το gps του;;; Κανενας αλλος που να τα εχει παρει;;;

Δεν είδα ενδιαφέρον και δεν ασχολήθηκα πολύ να σου πω την αλήθεια. Δεν έχω βρει πολύ χρόνο να το δω καθώς δεν μου έχει χρειαστεί ακόμα. Το μοναδικό που έχω κάνει είναι να το κάνω root (όπου έγινε ΠΑΝΕΥΚΟΛΑ). Την παρασκευή θα πάω Αθήνα και λέω να το δοκιμάσω να δω τι κάνει και το gps.

Πάντως το κινητό είναι καταπληκτικό! Πολύ γρήγορο ακόμα και με 17! ανοικτές εφαρμογές ταυτόχρονα, η μπαταρία κρατάει 2-3 μέρες με νορμάλ χρήση, πολύ όμορφη οθόνη, η κάμερα τυπική κινέζικη (πάρα πολύ καλές φώτο την ημέρα, μέτριες το βράδυ), ο ήχος του ακουστικού πολύ καλός όπως και του ηχείου, κανένα bug, κανένα κώλυμα και γενικά πάρα πάρα πολύ ευχαριστημένος αν και πριν το πάρω είχα τις αμφιβολίες μου.

Το μοναδικό θέμα που μπορεί να έχει είναι λίγο με το σήμα του wifi. Στα 5-6 μέτρα με τοίχο ανάμεσα το σήμα είναι μέτριο προς καλό αλλά αν πας πιο μακριά δυσκολεύει και καμιά φορά αποσυνδέεται. Πέρα από αυτό όλα τέλεια!!!

XIAOMI Mi 5s Plus

Δεν είδα ενδιαφέρον και δεν ασχολήθηκα πολύ να σου πω την αλήθεια. Δεν έχω βρει πολύ χρόνο να το δω καθώς δεν μου έχει χρειαστεί ακόμα. Το μοναδικό που έχω κάνει είναι να το κάνω root (όπου έγινε ΠΑΝΕΥΚΟΛΑ). Την παρασκευή θα πάω Αθήνα και λέω να το δοκιμάσω να δω τι κάνει και το gps.

Πάντως το κινητό είναι καταπληκτικό! Πολύ γρήγορο ακόμα και με 17! ανοικτές εφαρμογές ταυτόχρονα, η μπαταρία κρατάει 2-3 μέρες με νορμάλ χρήση, πολύ όμορφη οθόνη, η κάμερα τυπική κινέζικη (πάρα πολύ καλές φώτο την ημέρα, μέτριες το βράδυ), ο ήχος του ακουστικού πολύ καλός όπως και του ηχείου, κανένα bug, κανένα κώλυμα και γενικά πάρα πάρα πολύ ευχαριστημένος αν και πριν το πάρω είχα τις αμφιβολίες μου.

Το μοναδικό θέμα που μπορεί να έχει είναι λίγο με το σήμα του wifi. Στα 5-6 μέτρα με τοίχο ανάμεσα το σήμα είναι μέτριο προς καλό αλλά αν πας πιο μακριά δυσκολεύει και καμιά φορά αποσυνδέεται. Πέρα από αυτό όλα τέλεια!!!

https://play.google.com/store/apps/details?id=jp.miraidou.regpon.wifi&hl=el βαλε αυτο και πες μας αν δεις καλυτερευση,εγω ειδα αν και δεν αποσυνδεοταν,απλα πιανει δυνατοτερο σημα

το mpai 720 υποστηριζει ελληνικα ετσι?γιατι στη σελιδα της geekbuying δεν τα αναφερει και το customer support της απλα αναφερει οτι βλεπει στη σελιδα:p

https://play.google.com/store/apps/details?id=jp.miraidou.regpon.wifi&hl=el βαλε αυτο και πες μας αν δεις καλυτερευση,εγω ειδα αν και δεν αποσυνδεοταν,απλα πιανει δυνατοτερο σημα

Το έβαλα και θα το τεστάρω σήμερα να δω αν άλλαξε κάτι

XIAOMI Mi 5s Plus

http://www.hotinbuy.com/fa...gb-p-1274.html

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=375069 Ελπίζω να σου λύθηκαν οι απορίες για το συγκεκριμένο μαγαζί και τις τιμές του.:ninja:

οκ ρε παιδια αλλου το εχει 185 ευρω αν θυμαμε καλα. Για το κινητο ρωτησα ετσι και αλλιως αν ξερουμε κατι μη κολατε στη τιμη και το απο που... Edited by mixalis_kr

οκ ρε παιδια αλλου το εχει 185 ευρω αν θυμαμει καλα. Για το κινητο ρωτησα ετσι και αλλιως αν ξερουμε κατι μη κολατε στη τιμη και το απο που...

απαντας χωρις ισως να εχεις διαβασει τι γραφει το νημα που ειχε στο λινκ,γιατι πιο πανω ανεφερες το στγκεκριμενο καταστημα εσυ,διαβασε αν εχεις ορεξη,δεν στο εστειλαν για κακο.

http://www.merimobiles.com/pantech-vega-iron-im-a870-5inch-1920-1080-hd-lcd-screen-android-4-1-2-1-7ghz-dual-camera-smartphone_p/meri7485.htm

Το εχετε δει καθολου?

ειναι κουκλι.......!!!!

Ξερεται αν θα δουλευει εδω το 3g k to 4g?

Θελω πολυ να το παρω....

• Administrators
Θεωρώ την τιμή απαγορευτική για μια συσκευή αμφιβόλου υποστήριξης και φυσικά παντελή έλλειψη εγγύησης.

Modpic.gif

Ειναι πολλα τα λεφτα Αρκουδε :p Δεν ξερουμε τι λενε οι συσκευες της εταιρειας αυτης..Με πολυ λιγοτρεα παιρνεις αξιοπρεπη Κινεζο και δοκιμασμενο απο πολλους εδω μεσα

Προσφατα κατεπεσε υπο την αντιληψη μου, οτι κυκλοφορουν πιστοι κλωνοι των κορυφαιων συσκευων σε πολυ καλυτερες τιμες και με την δυνατοτητα dual-sim η οποια με ενδιαφερει πολυ. Τι παιζει ομως με αυτα?

Φοραντε ακριβως το ιδιο υλικο με τα αυθεντικα?

Προσφερουν την ιδια λειτουργικοτητα σε θεμα software (Android/iOS)?

Η ποιοτητα λειτουργιας τους (μπαταρια, ηχεια, μικροφωνα) πλησιαζει αυτη της αντιστοιχης συσκεης?

Για πειτε μου λιγο τι παιζει γιατι με ενδιαφερει. Κυριως ψηθηκα επειδη ειχα δει μια αγγελια dual-sim s4 σε πολυ καλη τιμη. Αν εβρισκα καποιο HTC One και dual-sim θα ηταν κατι που θα με ενδιεφερε αμεσα...

Ήρθε η ώρα για ένα νέο Σπίτι

http://www.aeginahomes.gr/

Καλημέρα φίλε, απόσο ξέρω κλώνο με ios είναι αδύνατο να βρεις...όλα έχουν Android, ακόμα και οι κλώνοι iphone. Τα υλικά κατασκευής εννοείται ότι δεν είναι ίδια..:)
..κάτι μαγικό!

Ναι ρε παιδια σας λεω οκ με το μαγαζι που ηταν απατη, αφηστε το αυτο. Μπορουμε να το βρουμε και απο αλλου αλλωστε γυρω στα 185 ευρω. Εγω ηθελα να μαθω σαν κινητο τελικα τι λεει, γιατι εχει καλα χαρακτηριστικα. Δεν το εχει παρει τελικα κανενας για να μας πει;;; Καθαρα δηλάδη για το κινητο ρωταω να μαθω και οχι για τιμη αγορας κτλ...!

οκ αντε ρε φιλε να ερθει το ταξιδι σου να μας πεις και απο gps πως ηταν οπως και με ποιο προγραμμα το ειχες... garmin - mls destinator κτλ.

• Administrators
Οι κλώνοι είναι ίδιοι (ή τουλάχιστον θέλουν να μοιάζουν ιδιοι) μόνο σε εμφάνιση, ούτε από θέμα hardware ούτε από θέμα software είναι ίδιοι με τις γνήσιες συσκευές. Edited by athanaso77

Modpic.gif

γενικα καλυτερα να τους αποφευγεις. Μπορεις να βρεις πολυ καλυτερα κινητα απο κινα σε καλυτερες τιμες απλα δεν θα ειναι ιδια με καποιο γνωστο
[sIGPIC][/sIGPIC]

γενικα καλυτερα να τους αποφευγεις. Μπορεις να βρεις πολυ καλυτερα κινητα απο κινα σε καλυτερες τιμες απλα δεν θα ειναι ιδια με καποιο γνωστο

Εκτός από τους κλώνους των γνωστών κατασκευαστών android...π.χ. έχουν βγει αρκετά S4, S4 mini, S3, Note, One clones, τα οποία είναι σχεδόν ίδια σε εμφάνιση, κατώτερα σε υλικά/συναρμογή/ποιότητα κλπ, επίσης κατώτερα σε specs (εκτός ίσως της οθόνης και της μνήμης, γιατί όλα παίζουν με ΜΤΚ), αλλά επίσης χαμηλότερα και σε τιμή...

Edited by The Ace

Samsung Galaxy S8

LG G4

Asus Transformer T100

Λοιπόν είναι το πρώτο post στο forum so......be gentle:)

απλά έπεσε στα χέρια μου μέσω ενός γνωστού το νέο phablet της Archos 53 platinum

χαρακτηριστικά θα παραθέσω παρακάτω αλλά μου έκανε εντύπωση η ποιότητα κατασκευης του και κυρίως η σταθερότητα

του Android 4.1.2 jelly bean το είχα δύο μέρες ανοιχτό και φορτομένο με πολλά καλούδια, ανοιχτό Bluetooth και wifi και δεν έκανε το παραμικρό κόλλημα.

να διευκρινήσω ότι είμαι εδώ και ένα χρόνο χρήστης του ZTE v970 με rom από τους XDA οπότε μπορώ να πώ δεν είμαι και άσχετος με 2 sim τηλέφωνα.

Στην αρχή μου φάνηκε αρκετά μεγάλο στην πορεία όμως το συνηθήζεις αν σου αρέσουν τα μεγάλα κινιτά,

εγώ πάλι θα προτιμούσα το αντίστοιχο archos 50 platinum με την 5" οθόνη γιατί έχω μάθει σε μικρότερο μέγεθος που να μπαίνει και στην τσέπη. (αυτό όμως έπεσε στα χέρια μου και με αυτό έπαιξα)

Είναι όπως καταλαβαίνεται αρκετά γρύγορο κινιτό, 11500 στο antutu ίσως όχι όσο τα επώνυμα αλλά

και τα 320ευρώ δεν είναι άσχημα που το πήρε ο φίλος.

Στα παιχνίδια δεν έχει lag angry birds starwars & temple run 2

η μπαταρία του που ήταν 2800mha με έβγαλε άνετα 2 μέρες

το μόνο που υστερεί λίγο ίσως είναι οι φωτό που έχουν πολυ κόκο στα 8mp αλλά αν ήθελα φωτογραφική θα έπερνα φωτογραφική όχι κινιτό για αυτές που βγάζω τον γιό μου με το ποδήλατο του μια χαρά είναι.

Επειδή έχω ψηθεί ήδη για το κινιτό αν έχεις κανείς πάρει το μικρότερο 5" ας γράψει την άποψη του γιατί από ότι κατάλαβα είναι ίδια με διαφορά στην μπαταρία και την οθόνη και το 5" σίγουρα το θεωρώ πιο βολικό.

είμε μεταξύ αυτού και κάποιου Lenovo από κίνα αλλά γενικώς προτιμώ κάποιο με σταθερό android, Google certified και να σας πώ ότι το συγκεκριμένο χωρίς να το έχει πειράξει ο φίλος ήταν rooted.

παρακάτω τα χαρακτηριστικά του

SIM 1 2G (GSM/GPRS/ EDGE 900/1800/1900 MHz)

• SIM 2 2G/3G (WCDMA 900/2100)

Data rate • HSDPA 7,2 Mbit/s - HSUPA 5,76 Mbit/s

Operating System • Android 4.1.2 ''Jelly Bean''

CPU • Qualcomm 8225Q Quad Core cortex-A5 @1,2 GHz

RAM • 1 GB

ROM • 4 GB

Expendable memory • Micro SD card up to 64 GB

Weight • 189,9gr

Size • 153,6x78x9,25mm

Battery size • 2800 mAh

Standby Time • 264h

Talk Time • 2G : 21h 3G : 15h

G-sensor • Yes

Proximity sensor • Yes

Ambient light sensor • Yes

GPS • Yes with A-GPS

SAR • MAX SA: Head 0,326 W/Kg, Body 0.749W/Kg

SCREEN

Type • IPS, Multitouch 5x, Capacitive

Size • 5,3'' (13,5 cm)

Colors • 16 Millions

Resolution • 960 x 540 pixel (qHD) 220 DPI

Wide viewing angles • Yes

Glass Type • Full Black laminated process

CONNECTIVITY

Sim Type • Mini Sim

Wifi • Yes with DNLA and UpnP + wifi hotspot

Bluetooth • Yes V3.0 + EDR + A2DP

FM • FM stereo

Audio jack • Yes 3,5 mm

USB • Micro USB 2.0 slot (synch & charge)

CAMERA

Back camera • 8.0 MP with LED flash + Autofocus (BSI sensor)

Front camera • 2.0 MP

Digital Zoom • 8x

Picture modes • Geo-tagging, touch focus, face and smile detection image stabilization, HDR

Video record • Yes 720p

MULTIMEDIA

Video Playback • H.264 up to 720p resolution – 30 fps/ AVI/MP4/3GP

Audio Playback • MP3 , WAV (PCM/ADPCM), AAC, AAC+ 5.13, OGG Vorbis

Photo Viewer • JPEG, BMP, GIF, PNG

Alert type • Vibration, MP3, WAV ringtones

Loudspeaker • Yes

EMAIL

SMS / MMS / EMAIL • Yes

Email protocol • SMTP, POP3, IMAP4, Push Mail

Πάντως, σε αυτό το review http://www.gizchina.com/2013/09/12/faea-f2s-review/ δε λένε και τα καλύτερα. Ισώς να είναι καλύτερη επιλογή το λίγο ακριβότερο Neo n003.

Πιο πολυ η Dual-Sim δυνατοτηα των S4 Και One με νιαζει και οχι τοσο η τιμη. Δηλαδη αν σε επιδοτησεις δεν απεχουν πολυ θα χτυπαγα. Μιλαμε για μεγαλες διαφορες ομως?

Ήρθε η ώρα για ένα νέο Σπίτι

http://www.aeginahomes.gr/

• Administrators
Ποιος ο λόγος να πάρεις υποχρεωτικά έναν αμφιβόλου ποιότητας κλώνο; Κοίταξε καλύτερα για κάποιο επώνυμο δίκαρτο κινέζικο από τις πολλές επιλογές που θα βρεις στο παρόν forum.

Modpic.gif

Πιο πολυ η Dual-Sim δυνατοτηα των S4 Και One με νιαζει και οχι τοσο η τιμη. Δηλαδη αν σε επιδοτησεις δεν απεχουν πολυ θα χτυπαγα. Μιλαμε για μεγαλες διαφορες ομως?

Φίλε μου.

Θα συμφωνήσω με τους προλαλήσαντες, μην θυσιάσεις την λειτουργικότητα ενος καλού κινέζικου κινητου για την fake εμφάνιση του κλώνου.

Υπάρχουν πολύ καλές εταιρίες όπως Zopo, xiaomi, Ηuawei, Zte, lenovo, που βγάζουν ΠΟΛΥ τίμια τηλέφωνα σε ΠΟΛΥ καλές τιμές.

Απο ΖΤΕ που έχω εμπειρία με 10 διαφορετικες συσκευές και μοντέλα, το ένα ήταν καλύτερο απο το άλλο.

Ψάξου λίγο πριν αποφασίσεις. Εξ άλλου Αν πάρεις "επώνυμο" κινέζικο θα βρεις εδω στο φορουμ βοήθεια και υποστήριξη και -σημαντικότατο- οδηγίες root, roms , βελιτώσεις αναβαθμίσεις κλπ. Τον κλώνο όπως θα τον πάρεις, έτσι θα μείνει. :blink:

• The title was changed to Συζητήσεις / Προβλήματα / Απορίες για κινέζικα κινητά