panos4 Δημ. August 13, 2021 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2021 δεν μου έχει συμβεί ποτέ, δεν ξέρω τι σκάλωμα είναι αυτό. Δες μήπως έχεις ενεργοποιήσει την λειτουργία που χτυπάς την πλάτη του τηλεφώνου για να ανοίξει κάποιες εφαρμογές κλπ. Ρυθμίσεις -> Πρόσθετες ρυθμίσεις -> Συντομεύσεις χειρονομίας -> Χτύπημα πίσω Πω πω χίλια ευχαριστώ είχα ενεργοποιημενο με διπλό χτύπημα πλάτης να ανοίγει η αριθμομηχανή!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stavai Δημ. August 14, 2021 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2021 (edited) Καλήμερα σε όλους . Συνεχίζω με τα προβλήματα του φοβερού POCO F3 . Η υπερθέρμανση εντοπίζεται κυρίως όταν είναι συνδεδεμένο σε 5G σε 4G όχι . Το αφήνουμε αυτό και πάμε σε νέο σημαντικό πρόβλημα (που είναι Προβληματάρα ) .Έχω Cosmote Προσπαθώ να καλέσω κάποιον και ενω περιμενω να ακουσω καποιον ήχο τερματίζει την κλήση από μόνο του .Το ίδιο γινεται και σε αυτους που με καλούν. Δίχνει νεκρό ή οτι μιλάει. Κάνω εναλλαγή απο 5G σε 4G και αντίστροφα ενώ έχω φουλ σήμα μου βγάζει μήνυμα ότι δεν υπάρχει δίκτυο και πρέπει να συνδεθώ σε wifi για να κάνω κλήση . Συνέρχεται μόνο με επανεκκίνηση για μικρό διάστημα και ξαναγίνεται . Με το παλιό κινητό και την ίδια sim δεν είχα κανενα πρόβλημα. το POCO F3 το έχω σχεδόν μία εβδομάδα και απ'την αρχη σχεδον αντιμετωπίζω αυτό το πρόβλημα. Edited August 14, 2021 by stavai Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vangie Δημ. August 14, 2021 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2021 Καλήμερα σε όλους . Συνεχίζω με τα προβλήματα του φοβερού POCO F3 . Η υπερθέρμανση εντοπίζεται κυρίως όταν είναι συνδεδεμένο σε 5G σε 4G όχι . Το αφήνουμε αυτό και πάμε σε νέο σημαντικό πρόβλημα (που είναι Προβληματάρα ) .Έχω Cosmote Προσπαθώ να καλέσω κάποιον και ενω περιμενω να ακουσω καποιον ήχο τερματίζει την κλήση από μόνο του .Το ίδιο γινεται και σε αυτους που με καλούν. Δίχνει νεκρό ή οτι μιλάει. Κάνω εναλλαγή απο 5G σε 4G και αντίστροφα ενώ έχω φουλ σήμα μου βγάζει μήνυμα ότι δεν υπάρχει δίκτυο και πρέπει να συνδεθώ σε wifi για να κάνω κλήση . Με το παλιό κινητό και την ίδια sim δεν είχα κανενα πρόβλημα. το POCO F3 το έχω σχεδόν μία εβδομάδα και απ'την αρχη σχεδον αντιμετωπίζω αυτό το πρόβλημα. Η cosmote έχει προβλήματα αυτές τις μέρες. Κυρίως όταν σε καλούν. Μίλα μαζί τους. Το πρόβλημα ξεκίνησε στην αρχή της περασμένης βδομάδας. Το έκανε και εμένα αλλά σταμάτησε μετά από λίγες ώρες. Καλούσα αλλά δε μπορούσαν να με καλέσουν. Συνεχίζει και έχει το ίδιο πρόβλημα γνωστός μου με cosmote. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toylhs9 Δημ. August 14, 2021 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2021 Το ίδιο πρόβλημα είχα και εγώ για 2 μέρες, όπως επίσης και η σύζυγός σε realme 7. Ήταν πρόβλημα της cosmote, αλλά έχει φτιάξει από την Πέμπτη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minotavros Δημ. August 14, 2021 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2021 Το δίκτυο της cosmote είχε θέμα τώρα τελευταία σε ορισμένες περιοχές και δεν μπορούσες να κάνεις ούτε κλήση. Μάλλον ακόμα προσπαθούν να το φτιάξουν.. Από poco f3 με Tapatalk Παράθεση No root->No problem Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pazu Δημ. August 16, 2021 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2021 Καλησπέρα στην παρέα. Αγόρασα το κινητό το Σάββατο τελευταί στιγμή που έκλεινε το κατάστημα. Και κατευθείαν έφυγα καπάκι για εξωτερικό. Οπότε καταλαβαίνετε ότι ο χρόνος μου είναι απίστευτα περιορισμένος και δεν έχω προλάβει να ψάξω το κινητό. Γι'αυτό θέλω μια βοήθεια παρακαλώ. Μιας και δεν έχω χρόνο να διαβάσω ότι έχετε αναφέρει για την συσκευή. Πρώτα θέλω να μου πείτε εάν υπάρχει κάποιο gcam που να αξίζει να κατεβάσω. Και δεύτερον πως κατεβάζω εκτός play store; Εννοώ εδώ στα Xiaomi μου ζητάει άδεια. Δίνω άδεια π.χ στον όπερα να κατεβάσω το YouTube vanced αλλά μου λέει πως δεν έχω δώσει την κατάλληλη άδεια. Ενώ έχω δώσει άδεια να κάνει εγκατάσταση αγνώστων εφαρμογών. Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BMW_E36 Δημ. August 17, 2021 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2021 Έχω τρελό battery drain.. το always on το έχω απενεργοποιημένο κ όμως αυτό λέει ότι τρώει μπαταρία.. Δε βγάζω άκρη.. Παράθεση Η απόλαυση ξεκινάει στις 6 ίντσες και εκτοξεύεται στις 6.99... 🥰 Poco F3 🥰 + Redmi Note 10 pro Greek Xiaomi Lovers Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athanasios1112 Δημ. August 17, 2021 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2021 (Δεν έχω το κινητό,, ήθελα να το αγοράσω, έχω το Poco f2 pro, ..), και διαβάζω το νήμα. Το YouTube vanced, το έχω σε oppo, είναι λίγο μπέρδεμα η εγκατάσταση, , κατεβάστε το microG, manager , APK, και προσπάθησε, αν δεν γίνει, ξανά μετά από ώρες. Και σε μένα κολλάει η εγκατάσταση.. Αυτό με την μπαταρία, μπες στις ρυθμίσεις, και κοίτα ποια εφαρμογή είναι. Υπάρχει περίπτωση να το δείχνει. ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- https://play.google.com/store/apps/details?id=com.actiondash.playstore Και με κάποια παρόμοια εφαρμογή,, μήπως βρει την εφαρμογή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GTherion Δημ. August 18, 2021 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2021 Μετά το τελευταίο update του YouTube σας δείχνει και εσάς τα HDR videos ξεθωριασμένα;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pisons Δημ. August 18, 2021 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2021 Έχω θέμα με το NFC δεν λειτουργεί σωστά, πιάνει μια στις 10, έχει κάποιος το ίδιο θέμα?? Poco F3 Παράθεση Aν δεν έχεις αυτό που αγαπάς, αγάπα αυτό που έχεις. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vangie Δημ. August 18, 2021 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2021 Έχω θέμα με το NFC δεν λειτουργεί σωστά, πιάνει μια στις 10, έχει κάποιος το ίδιο θέμα?? Poco F3 Δοκίμασε να το κάνεις επαναφορά. Βέβαια και μόνο που υπάρχει η επιλογή καταλαβαίνω ότι η λειτουργία του NFC δεν θα είναι και η πλέον αξιόπιστη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pisons Δημ. August 18, 2021 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2021 Δοκίμασε να το κάνεις επαναφορά. Βέβαια και μόνο που υπάρχει η επιλογή καταλαβαίνω ότι η λειτουργία του NFC δεν θα είναι και η πλέον αξιόπιστη.Το κάνω επαναφορά και μετά από 2-3 ανέπαφες κάνει το ίδιο Poco F3 Παράθεση Aν δεν έχεις αυτό που αγαπάς, αγάπα αυτό που έχεις. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nnoutas Δημ. August 18, 2021 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2021 Δοκίμασε να το κάνεις επαναφορά. Βέβαια και μόνο που υπάρχει η επιλογή καταλαβαίνω ότι η λειτουργία του NFC δεν θα είναι και η πλέον αξιόπιστη. Οταν το χρησιμοποιείς έχεις ξεκλειδώσει πρώτα το κινητό; Το ρωτάω γιατί τουλάχιστον η εφαρμογή της Alpha bank που χρησιμοποιώ το θέλει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pisons Δημ. August 18, 2021 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2021 Οταν το χρησιμοποιείς έχεις ξεκλειδώσει πρώτα το κινητό; Το ρωτάω γιατί τουλάχιστον η εφαρμογή της Alpha bank που χρησιμοποιώ το θέλει.Αναγκαστικά αλλιώς δεν μπορώ να επιλέξω την εφαρμογή της Πειραιώς για να πληρώσω Στάλθηκε από το SM-T505 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Aν δεν έχεις αυτό που αγαπάς, αγάπα αυτό που έχεις. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nnoutas Δημ. August 18, 2021 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2021 Αναγκαστικά αλλιώς δεν μπορώ να επιλέξω την εφαρμογή της Πειραιώς για να πληρώσω Στάλθηκε από το SM-T505 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Α! Οκ, γιατί στο δικό μου δεν χρειάζεται να επιλέξεις εφαρμογή. Μόνο να είναι ξεκλείδωτο το κινητό. Τώρα στην περίπτωση σου κοίτα να έχεις δώσει όλες τις άδειες στην εφαρμογή, επέλεξε "αυτόματη έναρξη" και στην μπαταρία επέλεξε την εφαρμογή χωρίς περιορισμούς. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karagalexk Δημ. August 18, 2021 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2021 Έχω θέμα με το NFC δεν λειτουργεί σωστά, πιάνει μια στις 10, έχει κάποιος το ίδιο θέμα?? Poco F3Μήπως χρησιμοποιείς καμιά περίεργη θήκη; Sent from my M2012K11AG using Tapatalk Παράθεση http://mowned.com/sig/alexanderk.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pisons Δημ. August 18, 2021 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2021 Μήπως χρησιμοποιείς καμιά περίεργη θήκη; Sent from my M2012K11AG using TapatalkΤην μαμά... Poco F3 Παράθεση Aν δεν έχεις αυτό που αγαπάς, αγάπα αυτό που έχεις. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GTherion Δημ. August 18, 2021 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2021 (edited) Έχω θέμα με το NFC δεν λειτουργεί σωστά, πιάνει μια στις 10, έχει κάποιος το ίδιο θέμα?? Poco F3 Λογικά πρέπει να βρεις το σημείο που έχει το NFC chip και να το κεντράρεις καλά. Δοκίμασε καμία συσκευή άλλη με NFC αν έχεις ή με εφαρμογή που διαβάζει της ανέπαφες κάρτες για να βρεις το σωστό σημείο Εδώ είναι ακριβώς Edited August 18, 2021 by GTherion Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billmes1981 Δημ. August 22, 2021 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2021 Χαθηκαν Post με την αναβαθμιση του site Παράθεση Samsung Galaxy A54 8/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. August 22, 2021 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2021 2 hours ago, billmes1981 said: Χαθηκαν Post με την αναβαθμιση του site Έχει επισημανθεί ήδη στο κατάλληλο θέμα και έχει απαντηθεί Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkal Δημ. August 23, 2021 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2021 Xiaomi to address the proximity sensor issue on some of its phones... 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billmes1981 Δημ. August 23, 2021 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2021 Για να δουμε τι θα γινει θα το φτιαξουν η θα παμε στα κρυα του λουτρου Παράθεση Samsung Galaxy A54 8/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stef31nos Δημ. August 24, 2021 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2021 Καλησπερα σε ολους αν εχει καποιος καποια settings για την μαμα καμερα για να τραβαει καλυτερα απευθειας απο βιμπερ και γενικως ας τα παραθεσει ευχαριστω πολυ πως μπορουμε να εχουνμε την καλυτερη δυνατη φωτογραφια απο βιμπερ κτλπ ευχαριστω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stef31nos Δημ. August 25, 2021 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2021 18 hours ago, stef31nos said: Καλησπερα σε ολους αν εχει καποιος καποια settings για την μαμα καμερα για να τραβαει καλυτερα απευθειας απο βιμπερ και γενικως ας τα παραθεσει ευχαριστω πολυ πως μπορουμε να εχουνμε την καλυτερη δυνατη φωτογραφια απο βιμπερ κτλπ ευχαριστω... Αν εχει βρει κανεις και καμια καλη GCam ας την παραθεσει εγω εχω δοκιμασει διαφορες τελευταια δοκιμασα και αυτη αλλα τελικα εχω καταληξει στου nikita την 7.4... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
samantas Δημ. August 25, 2021 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2021 9 hours ago, stef31nos said: Αν εχει βρει κανεις και καμια καλη GCam ας την παραθεσει εγω εχω δοκιμασει διαφορες τελευταια δοκιμασα και αυτη αλλα τελικα εχω καταληξει στου nikita την 7.4... BSG 8.1, https://www.celsoazevedo.com/files/android/google-camera/dev-bsg/f/dl43/ 2 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts