Jump to content

panos4

Members
  • Δημοσιεύσεις

    198
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About panos4

  • Ημ. Γέννησης 30/03/1974

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Wind - Ελλάδα

panos4's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done Rare
  • One Month Later Rare
  • One Year In Rare

Recent Badges

10

Φήμη

  1. panos4

    Poco F3

    Πω πω χίλια ευχαριστώ είχα ενεργοποιημενο με διπλό χτύπημα πλάτης να ανοίγει η αριθμομηχανή!!!!
  2. panos4

    Poco F3

    οχι δυστυχως!!!
  3. panos4

    Poco F3

    καλησπερα παιδια να ρωτησω και εγω....εχω ενα θεματακι πολλες φορες ειδκα οταν δουλευω το gps εμφανιζεται η μαμα εφαρμογη της αριθμομηχανης στην οθονη !!!εχει συμβει σε κανεναν η γνωριζει καποιος πως μπορω να το φτιαξω αυτο???
  4. Θυμασαι μηπως πως γινεται αυτο γιατι δεν μπορω να το βρω με τιποτα????
  5. εδω μαλλον δεν λεει για το mate 10 lite
  6. Υπαρχουν και λιγο χειροτερα!!!:D:wacko::worry: 2019-02-03 12:13 ATHENS AIRMAIL CENTER, ΕΚΦΟΡΤΩΣΗ ΤΑΧ/ΚΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ - ΑΝΑΜΟΝΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗΣ ΣΤΟ ΤΕΛΩΝΕΙΟ
  7. CUSTC432D1 Το δικο μου και πηρα την αναβαθμιση!!!Ακομα δεν ειδα κατι αξιοπροσεκτο!!!
  8. Καλημέρα σε όλους και καλή εβδομάδα!!! Πέρασα και εγώ επιτέλους την oreo και μόλις σετάρισα το κινητό!! Ακόμα αποψη δεν έχω αλλά έχω μία απορία μπορεί κάποιος να μου θυμίσει πως αλλάζει η διαταξη στα κάτω κουμπιά;;; ευχαριστώ πολύ!!!
  9. Καλημέρα!!!Αν ανοίξουμε την εφαρμογή Firmware finder for Huawei δείχνει κάποιες διαθέσιμες αναβαθμισεις!!Το έχει δοκιμάσει κάποιος;;;;
  10. Σε μένα ήταν περασμένο το προστατευτικό οθόνης αλλά είναι το κλασικό που δεν καλύπτει όλη την οθόνη!!! Αλήθεια με τον ήχο ρε παιδιά είστε ευχαριστημένοι ;;;Νομίζω είναι απο τα κινητά με το χαμηλότερο ήχο που είχα!!! Διορθώνεται αυτό κάπως???
  11. Γλιστράει;;;;;Τρέμει η ψυχή σου κάθε δευτερόλεπτο μη φύγει!!!Θήκη οπωσδήποτε!!!
  12. Καλησπερα παιδια σημερα το πηρα απο πλαισιο και εχω πρωτη ερωτηση!!!Το διαφανο αυτοκολλητο απο πισω στο καπακι που λεει να μην το βγαλουμε και εχει τα IMEI το ξεκολαμε???Γιατι οπως και να εχει ασχημαινει το κινητο μας!!!
  13. Καλησπερα παιδια!!!800 μπαντα εχει???
  14. panos4

    Jiayu S3

    Οταν περασα την 8 δεν δουλεψε το bluetooth μου!!!Ενω συνδεοταν κανονικα δεν ακουγα και δεν με ακουγαν οποτε επεστρεψα πισω στην 7.1.2 !!!Ειχα και θεμα με την καμερα στο βιντεο και μερικες εφαρμογες κρασαραν!!!
×
×
  • Create New...