pchi Δημ. June 3, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2021 Οκ δεκτό να φταίει.. αλλά απ' την άλλη 70 /80€ το χρόνο για YouTube τα θεωρώ πολλά.. προτιμώ να χάνω ένα 10% μπαταρία την μέρα.ευχαριστω πάντως. Ναι ρε εννοείται μαζί σου. Και εγώ συμβιβάζομαι με τις διαφημίσεις από το να δώσω 70€. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
george_21 Δημ. June 3, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2021 Εμένα μου κάνει άλλο κουφό..κ πριν το προχθεσινό update κ μετά ενώ το έχω αυτόματη φωτεινότητα κ είμαι έξω στο δρόμο, σκοτεινιάζει εντελώς η οθόνη σαν να είμαι σε δωμάτιο σε σημείο να μην διαβάζω τίποτα,κ μετά από λίγο επανέρχεται στο τέρμα.. καταντάει εκνευριστικο όμως... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pchi Δημ. June 3, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2021 Εμένα μου κάνει άλλο κουφό..κ πριν το προχθεσινό update κ μετά ενώ το έχω αυτόματη φωτεινότητα κ είμαι έξω στο δρόμο, σκοτεινιάζει εντελώς η οθόνη σαν να είμαι σε δωμάτιο σε σημείο να μην διαβάζω τίποτα,κ μετά από λίγο επανέρχεται στο τέρμα.. καταντάει εκνευριστικο όμως... Εγώ αυτό το παθαίνω όταν μιλάω στο τηλέφωνο. Επειδή έχει το γνωστό θέμα το proximity sensor και δεν κλείνει η οθόνη όσο μιλάω, το αυτί σκεπάζει εκεί την περιοχή και το κινητό νομίζει ότι είμαι σε σκοτεινό μέρος. Και με το που έρθει η ώρα να κλείσω το τηλέφωνο είναι σκοτεινή η οθόνη και δεν βλέπω καν το κόκκινο κουμπί για να τερματίσω την κλήση. Οπότε συνήθως μου κλείνουν οι άλλοι το τηλέφωνο :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
george_21 Δημ. June 3, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2021 Ναι ρε εννοείται μαζί σου. Και εγώ συμβιβάζομαι με τις διαφημίσεις από το να δώσω 70€. Με το μαμά YouTube έστρωσε δηλαδή?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pchi Δημ. June 3, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2021 Με το μαμά YouTube έστρωσε δηλαδή?? Για μένα έκανε τρελή διαφορά στην μπαταρία μόλις το έβγαλα. Σίγουρα 2 ώρες παραπάνω κέρδισα, αν και δεν μπορώ να καταλάβω γιατί μου έτρωγε τόσο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
george_21 Δημ. June 3, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2021 Για μένα έκανε τρελή διαφορά στην μπαταρία μόλις το έβγαλα. Σίγουρα 2 ώρες παραπάνω κέρδισα, αν και δεν μπορώ να καταλάβω γιατί μου έτρωγε τόσο. Ok το ξηλωσα τελείως κ το παρακολουθώ αν στρώσει η όχι. Thanks Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
naruto14 Δημ. June 3, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2021 Πως κλεινουμε την βελτιστοποιηση miui ρε σεις στο poco f3? Σε ολα τα xiaomi ξερω οτι πας προγραμματιστες και μετα τερμα κατω. Εδω δεν υπαρχει η επιλογη. Θελουμε να περασουμε vanced και δεν μπορουμε. Για μένα έκανε τρελή διαφορά στην μπαταρία μόλις το έβγαλα. Σίγουρα 2 ώρες παραπάνω κέρδισα, αν και δεν μπορώ να καταλάβω γιατί μου έτρωγε τόσο. Το είδες στα settings ότι σου έτρωγε μπαταρία ή απλά κατάλαβες διαφορά όσο το χρησιμοποιούσες? Εμένα το μόνο που με προβληματίζει είναι το 7% που χάνω σε idle το βράδυ. Με κλειστό Always-on Display, λειτουργία πτήσης, DnD και ανοιχτό Wifi. Επίσης ακόμη να πάρω update εγώ για το 12.5... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pchi Δημ. June 3, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2021 Το είδες στα settings ότι σου έτρωγε μπαταρία ή απλά κατάλαβες διαφορά όσο το χρησιμοποιούσες? Εμένα το μόνο που με προβληματίζει είναι το 7% που χάνω σε idle το βράδυ. Με κλειστό Always-on Display, λειτουργία πτήσης, DnD και ανοιχτό Wifi. Επίσης ακόμη να πάρω update εγώ για το 12.5... Δεν μου έβγαζε στα ποσοστά ότι μου έτρωγε την μπαταρία για κάποιο λόγο. Αλλά από την μέρα που το εγκατέστησα μέχρι την μέρα που το ψυλλιάστηκα και το εβγαλα, η μπαταρία μου ήταν χάλια. Μετά έστρωσε όπως ήταν πριν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
naruto14 Δημ. June 3, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2021 Δεν μου έβγαζε στα ποσοστά ότι μου έτρωγε την μπαταρία για κάποιο λόγο. Αλλά από την μέρα που το εγκατέστησα μέχρι την μέρα που το ψυλλιάστηκα και το εβγαλα, η μπαταρία μου ήταν χάλια. Μετά έστρωσε όπως ήταν πριν. Φταίει άραγε το vanced ή το microG? Στο προηγούμενο κινητό είχα root οπότε ειχα και την rooted έκδοση του vanced που δεν χρειαζόταν το microG. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pchi Δημ. June 4, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2021 Φταίει άραγε το vanced ή το microG? Στο προηγούμενο κινητό είχα root οπότε ειχα και την rooted έκδοση του vanced που δεν χρειαζόταν το microG. Είναι μια καλή ερώτηση αυτό, αλλά δεν λέει κιόλας το γράφημα της μπαταρίας αν τρέχει κάποιο στο background. Θα δούμε και αν ο @george_21 έχει τα ίδια αποτελέσματα μετά την απεγκατάσταση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
george_21 Δημ. June 4, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2021 Είναι μια καλή ερώτηση αυτό, αλλά δεν λέει κιόλας το γράφημα της μπαταρίας αν τρέχει κάποιο στο background. Θα δούμε και αν ο @george_21 έχει τα ίδια αποτελέσματα μετά την απεγκατάσταση. Επανέρχομαι μια βελτίωση την βλέπω είναι αλήθεια.. ίσως σε κάνα δυο μέρες στρώσει και βελτιωθεί κ άλλο. Άλλα τέτοια ώρα ήμουν 13.00 με περίπου 60% μπαταρία κ τώρα είμαι με 75% . εννοείται με δεδομένα κ Bluetooth πάντα κ στις 2 περιπτώσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ParallelUniverse Δημ. June 4, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2021 2-3 μέρες μετά την αναβάθμιση, παρατηρώ και εγώ μια βελτίωση στην αυτονομία. Bugs εννοείται ότι έχουμε. Λίγο proximity sensor, λίγο ειδοποιήσεις που φεύγουν αλλά δε φεύγουν από την περιοχή ειδοποιήσεων. Επίσης άλλαξαν τη γραμματοσειρά της ώρας και δε μου αρέσει, όπως και τα εικονίδια αθόρυβου και ξυπνητηριου, στην περιοχή ειδοποιήσεων, τα οποία πλέον είναι μεγάλα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pchi Δημ. June 4, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2021 Επανέρχομαι μια βελτίωση την βλέπω είναι αλήθεια.. ίσως σε κάνα δυο μέρες στρώσει και βελτιωθεί κ άλλο. Άλλα τέτοια ώρα ήμουν 13.00 με περίπου 60% μπαταρία κ τώρα είμαι με 75% . εννοείται με δεδομένα κ Bluetooth πάντα κ στις 2 περιπτώσεις. Σε μένα μετά από 2 μέρες είχε στρώσει για τα καλά. Επίσης σήμερα πρώτη φορά μου έγινε ομαδοποίηση στα μηνύματα από το messenger. Δηλαδή δεν έρχονται σαν ξεχωριστές ειδοποιήσεις το καθένα, έρχονται όλα μέσα σε μια ειδοποίηση της εφαρμογής. Ποιός το έφτιαξε αυτό δεν ξερω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StavrosSant Δημ. June 4, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2021 Επιβεβαιωνω και εγω πως εχω το ιδιο θεμα με το youtube vanced. Προσωπικα απλα εβαλα την εφαργογη και το microg να μην λειτουργουν καθολου στο background, λογικα θα εχει το ιδιο αποτελεσμα και δεν χρειαζεται και να την σβησω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
george_21 Δημ. June 4, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2021 Εγώ πήρα 1 μήνα δωρεάν YouTube premium.. όταν έρθει η ώρα χρέωσης μπορεί να κόψω.. ανάλογα θα δω τότε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athanasios1112 Δημ. June 4, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2021 Σκέφτομαι να το αγοράσω από Κωτσόβολο. Ατυχώς έχει μόνον το 6/128. Θα ήθελα το 8/256, αλλά δεν έχει εγγύηση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kormoranos1989 Δημ. June 5, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2021 Σκέφτομαι να το αγοράσω από Κωτσόβολο. Ατυχώς έχει μόνον το 6/128. Θα ήθελα το 8/256, αλλά δεν έχει εγγύηση. Παρ το από αμαζον. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Angelos1983 Δημ. June 5, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2021 Καλή είναι η 12.5, με τη μπαταρία εξακολουθώ να είμαι σκεπτικός.. Στα στατιστικά της μπαταρίας, κάτω κάτω υπάρχει το "Άλλα" για την κατανάλωση μπαταρίας. Εμένα αυτό είναι στο 25% της κατανάλωσης 335,60 mAh. Ξέρει κανείς που αναφέρεται αυτό το "Άλλα" και πόσο περίπου είναι στο δικό σας; Παράθεση http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=33852&dateline=1200936946 Εντάξει,το ξέρω οτι είμαι πολύ ωραίο παιδί.Αλλά ηρεμήστε και εσείς λίγο,κορίτσια.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
phoenixgrg Δημ. June 5, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2021 Το πρόβλημα με τον proximity sensor στην 12.5 το έφτιαξαν και το πρόβλημα με της ειδοποιήσεις από το Facebook messenger που δεν λειτουργούν σωστά οι φούσκες ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pchi Δημ. June 5, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2021 Καλή είναι η 12.5, με τη μπαταρία εξακολουθώ να είμαι σκεπτικός.. Στα στατιστικά της μπαταρίας, κάτω κάτω υπάρχει το "Άλλα" για την κατανάλωση μπαταρίας. Εμένα αυτό είναι στο 25% της κατανάλωσης 335,60 mAh. Ξέρει κανείς που αναφέρεται αυτό το "Άλλα" και πόσο περίπου είναι στο δικό σας; Ναι αυτό ειναι ένα προβληματάκι και εμένα πιάνει 15%-20% και δεν ξέρω τι είναι. Βεβαία υπήρχε και πριν την 12.5 αυτό αλλά ίσως είναι λιιγο χειρότερα τώρα. ----- προσθήκη μηνύματος 30 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Το πρόβλημα με τον proximity sensor στην 12.5 το έφτιαξαν και το πρόβλημα με της ειδοποιήσεις από το Facebook messenger που δεν λειτουργούν σωστά οι φούσκες ; Όχι φίλε, εγώ ακόμα αντιμετωπίζω τα ίδια προβλήματα και με τα δύο που ανέφερες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pavletos Δημ. June 5, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2021 (edited) Επιβεβαιώνω και εγώ ότι μετά από 3 μέρες που πέρασαν μετά την καινούρια αναβάθμιση έχω δει διαφορά στον χρόνο αυτονομίας Edited June 5, 2021 by Pavletos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theoalex50 Δημ. June 6, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2021 Εγώ να ρωτήσω για όσους έκαναν μετάβαση και έβγαλαν τελείως το YouTube vanced. Τώρα που πέρασαν αρκετές μέρες, είδατε διαφορά στην αυτονομία? Τι αντίστοιχη εναλλακτική υπάρχει αντί του vanced? (Χρήματα να περισσεύουν για premium δεν υπάρχουν) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
studiosakis Δημ. June 6, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2021 Εμένα μου έβγαλε οθόνη περίπου 8:30 ώρες..με την τελευταία ρομ 12.5.1...υπερ ευχαριστημένος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venividivici Δημ. June 6, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2021 Εγώ περιμένω να δω ποτέ θα καταφέρουν να φτιάξουν τον proximity sensor.Επισης για εμένα θα έπρεπε να έχουν και λειτουργία τσέπης γιατί μέσα στην τσέπη γίνεται το έλα να δεις. Παράθεση Ενοικιαζομενα δωμάτια και διαμερίσματα στην παραλία των Μυλων Αργολιδος δέκα λεπτά απο το Ναύπλιο σε προσιτές τιμές. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ParallelUniverse Δημ. June 6, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2021 Έκανα χθες ένα factory reset. Όσοι έχετε θέμα με τον proximity sensor μετά και την 12.5, κάντε τον κόπο να το κάνετε (εννοείται backup πριν!). Νομίζω δεν ξαναείδα θέμα με τον proximity sensor μετά το reset, αν και θέλω να το δοκιμάσω αρκετές φορές ακόμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts