alphonso79 Δημ. March 29, 2022 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2022 8 ώρες πριν, giorgos365 said: την επομενη φορα που θα ακουσεις δυνατα τον συνομιλητη σου εεχει δυο κουμπακια στο πλαι...αυτα τις εντασης....απο κει χαμηλωνουμε και πλεον δεν μας ακουει κανεις.. Ισχύει.. Απλά από default ο συνομιλητής ακούγεται σε μεγάλη ένταση όταν αρχίζει η ομιλια οπότε πρέπει να πατήσεις γρήγορα τα κουμπιά για να μην σε ακούσει όλο το δωμάτιο 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nnoutas Δημ. March 29, 2022 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2022 4 ώρες πριν, alphonso79 said: Ισχύει.. Απλά από default ο συνομιλητής ακούγεται σε μεγάλη ένταση όταν αρχίζει η ομιλια οπότε πρέπει να πατήσεις γρήγορα τα κουμπιά για να μην σε ακούσει όλο το δωμάτιο Μετά όμως, (στην επόμενη κλήση εννοώ) δεν μένουν όπως τα έχεις ρυθμίσει εσύ; 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alphonso79 Δημ. March 30, 2022 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2022 18 ώρες πριν, Nnoutas said: Μετά όμως, (στην επόμενη κλήση εννοώ) δεν μένουν όπως τα έχεις ρυθμίσει εσύ; σε μενα οχι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alphonso79 Δημ. March 31, 2022 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2022 On 28/3/2022 at 8:59 ΜΜ, alphonso79 said: θα ηθελα μια βοηθεια για τα εξης εδω και λιγες μερες οταν εχω εισερχομενη κληση ειτε κανονικη ειτε απο messenger,ακουγεται μια φωνη που ανακοινωνει το ονομα του καλουντος η τον αριθμο.Το εψαξα λιγο απ τις ρυθμισεις του google phone,εβαλα το call id announcer στο ποτε αλλα εξακολουθει και γινεται το ιδιο ενα δευτερο ειναι οταν διαγραφω φωτο η τραγουδια ,μου ζηταει επιβεβαιωση αν επιτρεπεται η εφαρμογη(συλλογη ή μουσικη) να διαγραφει αρχεια απ τη συσκευη και εχει γινει κουραστικο.Δεν εχω βρει λυση ουτε γι'αυτο ενα τελευταιο ,οταν μιλαω στο τηλεφωνο,ο συνομιλητης ακουγεται δυνατα και δεν χαμηλωνει η ενταση με τα κουμπια..ειδικα,σε κλειστο χωρο ακουνε ολοι τι λες για το πρωτο τελικα εφταιγε η εφαρμογη cubeacr για ηχογραφηση κλησεων που ειχε ενεργοποιημενη την ανακοινωση καλουντος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikaki71 Δημ. April 1, 2022 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2022 (edited) Για θυμιστε μου παιδια μεσω ποιας ρυθμισης επιλεγουμε να εγαθιστωνται οι εφαρμογες που κατεβαζουμε στην καρτα μνημης αντι της εσωτερικης?Ευχαριστω Edited April 1, 2022 by nikaki71 Παράθεση Poco X3 nfc 6/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. April 1, 2022 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2022 27 minutes ago, nikaki71 said: Για θυμιστε μου παιδια μεσω ποιας ρυθμισης επιλεγουμε να εγαθιστωνται οι εφαρμογες που κατεβαζουμε στην καρτα μνημης αντι της εσωτερικης?Ευχαριστω Καλό είναι, για να λειτουργούν σωστά οι εφαρμογές, να μην εγκαθίστανται στην κάρτα μνήμης, αλλά στην εσωτερική μνήμη της συσκευής. Τουλάχιστον αυτό γνωρίζω. Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. April 2, 2022 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2022 8 ώρες πριν, p_k said: Καλό είναι, για να λειτουργούν σωστά οι εφαρμογές, να μην εγκαθίστανται στην κάρτα μνήμης, αλλά στην εσωτερική μνήμη της συσκευής. Τουλάχιστον αυτό γνωρίζω. Κι εγώ αυτό ξέρω... Από εποχής Symbian κιόλας. 2 Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marlborakis Δημ. April 2, 2022 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2022 Εσάς που σας ήρθε η 13 ρε παιδιά τι περιοχή έχετε βάλει; εμένα στης γυναίκας μου δεν έχει έρθει ακόμα Στάλθηκε από το SM-G998B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
conan1 Δημ. April 2, 2022 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2022 Εσάς που σας ήρθε η 13 ρε παιδιά τι περιοχή έχετε βάλει; εμένα στης γυναίκας μου δεν έχει έρθει ακόμα Στάλθηκε από το SM-G998B μου χρησιμοποιώντας TapatalkΑν βιάζεσαι μπορείς να κατεβάσεις την κατάλληλη και να την περάσεις. Αλλιώς, περιμένεις μέχρι να εμφανιστεί. Δεν πιστεύω πως παίζει ρόλο η χώρα.https://xiaomifirmwareupdater.com/archive/miui/sweet/Στάλθηκε από το RMX3363 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marlborakis Δημ. April 2, 2022 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2022 Εκεί που λέει recovery αυτό κατεβάζω;Και μετά κάνω επιλογή πακέτου ενημέρωσης από το τηλέφωνο; Στάλθηκε από το SM-G998B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
conan1 Δημ. April 2, 2022 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2022 Ναι. Απλά κατέβασε τη σωστή. Στάλθηκε από το RMX3363 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marlborakis Δημ. April 2, 2022 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2022 Ναι. Απλά κατέβασε τη σωστή. Στάλθηκε από το RMX3363 μου χρησιμοποιώντας TapatalkClobal έχω. Άρα κατεβάζω αυτή; Στάλθηκε από το SM-G998B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
conan1 Δημ. April 2, 2022 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2022 Αν είσαι σίγουρος ναι.Στάλθηκε από το RMX3363 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marlborakis Δημ. April 2, 2022 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2022 Αν είσαι σίγουρος ναι.Στάλθηκε από το RMX3363 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΑυτό λέει τι τηλέφωνο άρα έχω clobal Στάλθηκε από το SM-G998B μου χρησιμοποιώντας TapatalkΤην κάνω exract? Η όπως ειναι zip? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_96 Δημ. April 2, 2022 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2022 43 minutes ago, marlborakis said: Αυτό λέει τι τηλέφωνο άρα έχω clobal Στάλθηκε από το SM-G998B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Την κάνω exract? Η όπως ειναι zip? Αυτή είναι η ευρωπαική που έχεις. EU Παράθεση Redmi By Xiaomi Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Green_Dragon Δημ. April 2, 2022 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2022 Σωστά λέει ο @Nikos_96... έχεις την ευρωπαϊκή. Αυτό σημαίνει το .....EU. Αυτή που μπορείς -κατά πάσα πιθανότητα- να περάσεις, είναι η V12.5.7.0.RKFEUXM Ίσως μετά μπορέσεις να περάσεις και την V13.0.3.0.SKFEUXM, που είναι Android 12 και MIUI 13 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marlborakis Δημ. April 2, 2022 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2022 Σας ευχαριστώ πολύ παιδιά. Την πέρασα Στάλθηκε από το SM-G998B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Green_Dragon Δημ. April 2, 2022 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2022 Ποια πέρασες τελικά; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marlborakis Δημ. April 2, 2022 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2022 Και τις δύο που είπες.Πρώτα την V12.5.7.0.RKFEUXMΚαι μετά την 13Στάλθηκε από το SM-G998B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fotios81 Δημ. April 4, 2022 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2022 ενημέρωση θα γίνει για το pro που έχει θεματακια με την 13;καλά για aod δε συζητάμε.δε θα το φτιάξουν 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thagro Δημ. April 4, 2022 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2022 Γειά χαρά, Ξέρουμε πως μπορώ να ρυθμίσω αυξανόμενη ένταση ringtone? Εννοώ μεσα απο το μενού της συσκευής, όχι με εφαρμογή Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikaki71 Δημ. April 5, 2022 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2022 (edited) 10 ώρες πριν, thagro said: Γειά χαρά, Ξέρουμε πως μπορώ να ρυθμίσω αυξανόμενη ένταση ringtone? Εννοώ μεσα απο το μενού της συσκευής, όχι με εφαρμογή Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων Δυστυχως,δεν παρεχεται αυτη η δυνατοτητα απο τη συσκευη.... Edited April 5, 2022 by nikaki71 Παράθεση Poco X3 nfc 6/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dark_Son20 Δημ. April 6, 2022 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2022 καλησπέρα, νέος κάτοχος και κάνω τώρα το στήσιμο, έκανε από την αρχή update σε 13. έχει κανεις θέμα με την εφαρμογή τις alpha bank? μετά το login στέλνει one time password το δέχεται και εκεί που πάει να κάνει το register της συσκευής κλείνει η εφαρμογή Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bdros Δημ. April 6, 2022 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2022 58 minutes ago, Dark_Son20 said: καλησπέρα, νέος κάτοχος και κάνω τώρα το στήσιμο, έκανε από την αρχή update σε 13. έχει κανεις θέμα με την εφαρμογή τις alpha bank? μετά το login στέλνει one time password το δέχεται και εκεί που πάει να κάνει το register της συσκευής κλείνει η εφαρμογή δουλεύει μια χαρά η εφαρμογή... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
conan1 Δημ. April 6, 2022 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2022 Ανακοίνωση της τράπεζας στο play store 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts