diamantis_69 Δημ. July 15, 2021 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2021 Σήμερα μου έβγαλε ενημέρωση 12.5.3.0 και την έκανα. Ξέρει κανείς τι νέο υπάρχει ή μόνο βελτιώσεις; Παράθεση Ζεις μονάχα μια φορά.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
whoo1976 Δημ. July 15, 2021 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2021 Η 12.5.3 δεν βελτιώνει τίποτα η 12.5.4 λένε έχει αρκετές βελτιώσεις στις ειδοποιήσεις.αντε να δούμε μήπως στρώσει και σβήσουμε την αυτόματη έναρξη σε mesenger και viber που μας γ@μαει την μπαταρία Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
steliosk Δημ. July 15, 2021 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2021 Η 12.5.3 δεν βελτιώνει τίποτα η 12.5.4 λένε έχει αρκετές βελτιώσεις στις ειδοποιήσεις.αντε να δούμε μήπως στρώσει και σβήσουμε την αυτόματη έναρξη σε mesenger και viber που μας γ@μαει την μπαταρία Ξέρουμε πότε έρχεται? Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 και 16ΚΒytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
assos01 Δημ. July 15, 2021 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2021 (edited) Σήμερα παρέλαβα συσκευή αντιπροσωπείας και την αναβάθμισα μέχρι τη 12.0.16.0 RKFEUXM Οι Ελληνικές συσκευές δεν έχουν πάρει ακόμα τη 12.5 ΟΤΑ? Edited July 15, 2021 by assos01 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
monster1971 Δημ. July 15, 2021 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2021 Εγώ έχω την έκδοση 12.5.1 ειδοποιήσεις στο viber e-mail κ.τ λ.ερχονται κανονικά... Δεν τα έχω βάλει να κάνουν αυτόματατη εναρξη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nnoutas Δημ. July 15, 2021 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2021 Εγώ έχω την έκδοση 12.5.1 ειδοποιήσεις στο viber e-mail κ.τ λ.ερχονται κανονικά... Δεν τα έχω βάλει να κάνουν αυτόματατη εναρξη Εγώ δεν παίρνω ειδοποιήσεις στο Mail όταν είμαι με δεδομένα. Τι κανω λάθος; Έχω δώσει όλες τις άδειες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nobody4 Δημ. July 15, 2021 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2021 Σήμερα παρέλαβα συσκευή αντιπροσωπείας και την αναβάθμισα μέχρι τη 12.0.16.0 RKFEUXM Οι Ελληνικές συσκευές δεν έχουν πάρει ακόμα τη 12.5 ΟΤΑ? Κι εγώ φίλε μου 2 μήνες την έχω την συσκευή και ακόμα στην 12.0.16.0 είμαι. Έχω κάνει και ερώτηση εδώ μέσα για την 12.5.3 αλλά μέχρι στιγμής δεν μου έχει απαντήσει κάποιος. Αγορασμενη συσκευή από κοσμοτε. Δεν μπορώ να καταλάβω τι παίζει!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
monster1971 Δημ. July 15, 2021 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2021 Κι εγώ φίλε μου 2 μήνες την έχω την συσκευή και ακόμα στην 12.0.16.0 είμαι. Έχω κάνει και ερώτηση εδώ μέσα για την 12.5.3 αλλά μέχρι στιγμής δεν μου έχει απαντήσει κάποιος. Αγορασμενη συσκευή από κοσμοτε. Δεν μπορώ να καταλάβω τι παίζει!!!! Εμένα μου ήρθε η 12.5.3,δεν ασχολήθηκα να εγκαταστήσω 2 μέρες γιατί έτρεχα με την δουλειά και τώρα δεν μου εμφανίζει ειδοποιηση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
assos01 Δημ. July 15, 2021 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2021 Αν την κατεβασω μονος μου απο το επίσημο link https://xiaomifirmwareupdater.com/firmware/ πριν ξεκινησω να στήσω το κινητό δεν θα είναι καλύτερα από το να την περιμενω OTA? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
whoo1976 Δημ. July 15, 2021 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2021 Επειδή είχα εκνευριστη που δεν ερχόντουσαν ενημερωσεις κατέβασα από play store to xiaomiuidownload και τις περνάω μόνος μου και ησυχασα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sot20 Δημ. July 15, 2021 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2021 Ερώτηση για όσους ξέρουν : Πώς γίνεται να έρχονται ειδοποιήσεις από viber/messenger και να εμφανίζεται με κλειδωμένη οθόνη η φράση " Viber - 1 νέα ειδοποίηση " και να μη γίνεται προεπισκόπηση του μηνύματος αλλά αν κοιτάξω την οθόνη να το δείχνει ; Το έχω δει να γίνεται σε redmi note 9 pro Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
highland1 Δημ. July 16, 2021 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2021 Ερώτηση για όσους ξέρουν : Πώς γίνεται να έρχονται ειδοποιήσεις από viber/messenger και να εμφανίζεται με κλειδωμένη οθόνη η φράση " Viber - 1 νέα ειδοποίηση " και να μη γίνεται προεπισκόπηση του μηνύματος αλλά αν κοιτάξω την οθόνη να το δείχνει ; Το έχω δει να γίνεται σε redmi note 9 proΘέλεις σε κλειδωμένη οθόνη να φαίνονται οι ειδοποιήσεις αλλά όχι το μήνυμα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sot20 Δημ. July 16, 2021 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2021 Ναι αυτό θέλω, και να εμφανίζεται το μήνυμα μόλις κοιτάξω εγώ την οθόνη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
highland1 Δημ. July 17, 2021 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2021 Ναι αυτό θέλω, και να εμφανίζεται το μήνυμα μόλις κοιτάξω εγώ την οθόνηΠηγαίνεις στις ειδοποιήσεις και κέντρο ελέγχου,μετά αριστερά στην οθόνη κλειδώματος ,πατάς και επιλέγεις προβολή των ειδοποιήσεων ,αλλά απόκρυψη του περιεχομένου τους. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
steliosk Δημ. July 17, 2021 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2021 Καλημέρα σε όλους. Τα promoted apps που μου βγάζει ξέρετε αν μπορώ να μην εμφανίζονται? Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 και 16ΚΒytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harrisxan Δημ. July 18, 2021 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2021 Να υποθέσω πως ακόμα δεν έχει πάρει κανείς την αναβάθμιση του MIUI σε έκδοση 12.5, έτσι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
highland1 Δημ. July 18, 2021 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2021 Καλημέρα,χθες έφαγε δύο δυνατά κολλήματα η συσκευή και πάγωσε τελείως ,δεν λειτουργούσε τίποτα και είχε κολλήσει στο φεισμπουκ.Την πρώτη φορά ξεκόλλησε μόνο με απενεργοποίηση και την δεύτερη μετά από κάποια δευτερόλεπτα.Επειδή μου το έκανε αυτό πρώτη φορά υποψιάστηκα το cube acr,που το πέρασα πριν κάνα δυο τρεις μέρες ,οπότε το έκανα απεγκατασταση να δω πως θα πάει και αν ήταν από αυτό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geotzia Δημ. July 18, 2021 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2021 Πάντως στο απλό Note 10 στις επιλογές προγραμματιστών η βελτιστοποίηση MIUI δέν υπάρχει οπότε δέν μπορούμε να κάνουμε το κόλπο του always on display να μένει ανοιχτό συνέχεια... Έκρυψαν την επιλογή αυτή, αν δεν εμφανίζεται η επιλογή βελτιστοποίησης miui πήγαινε στις ρυθμίσεις-->πρόσθετες ρυθμίσεις --> επιλογές προγραμματιστών --> στο τέλος θα σου λέει " Επαναφορά στις προεπιλεγμένες τιμές " πάτησε το 2-3 φορές και η επιλογή "Ενεργοποίηση βελτιστοποίησης MIUI" θα εμφανιστεί αυτόματα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_96 Δημ. July 18, 2021 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2021 Έκρυψαν την επιλογή αυτή, αν δεν εμφανίζεται η επιλογή βελτιστοποίησης miui πήγαινε στις ρυθμίσεις-->πρόσθετες ρυθμίσεις --> επιλογές προγραμματιστών --> στο τέλος θα σου λέει " Επαναφορά στις προεπιλεγμένες τιμές " πάτησε το 2-3 φορές και η επιλογή "Ενεργοποίηση βελτιστοποίησης MIUI" θα εμφανιστεί αυτόματα :blink: Σοβαρά; Τί αινίγματα είναι αυτά που μας κάνει η Xiaomi; Σ'ευχαριστώ πάντως :happy: Παράθεση Redmi By Xiaomi Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. July 18, 2021 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2021 Εγώ παιδιά ούτε κολλήματα έχω ούτε επανεκκίνησεις ούτε η μπαταρία πέφτει ούτε με τις ειδοποιήσεις έχω θέμα ούτε και υπερθέρμανση που λέτε μερικοί. Πχ τώρα το έχω λιώσει παραλία εδώ και δύο ώρες με social media Spotify camera κτλ και το κινητό είναι παγωμένο.. Εκτός από τα κλασσικά (nova που δεν δουλεύει Spotify να θέλει restart για να κλείσει και διάφορα τέτοια χαζά και ασήμαντα) το κινητό δουλεύει ρολόι.. Για τα λεφτά του είναι αυτή την στιγμή έξω ναυαρχίδα κανονική. Η δε οθόνη οθονάρα θα έλεγα κάτω από τον ήλιο τα σπάει. Πολύ ευχαριστημένος σε γενικές γραμμές. Στάλθηκε από το M2101K6G μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. July 18, 2021 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2021 Εγώ παιδιά ούτε κολλήματα έχω ούτε επανεκκίνησεις ούτε η μπαταρία πέφτει ούτε με τις ειδοποιήσεις έχω θέμα ούτε και υπερθέρμανση που λέτε μερικοί. Πχ τώρα το έχω λιώσει παραλία εδώ και δύο ώρες με social media Spotify camera κτλ και το κινητό είναι παγωμένο.. Εκτός από τα κλασσικά (nova που δεν δουλεύει Spotify να θέλει restart για να κλείσει και διάφορα τέτοια χαζά και ασήμαντα) το κινητό δουλεύει ρολόι.. Για τα λεφτά του είναι αυτή την στιγμή έξω ναυαρχίδα κανονική. Η δε οθόνη οθονάρα θα έλεγα κάτω από τον ήλιο τα σπάει. Πολύ ευχαριστημένος σε γενικές γραμμές. Στάλθηκε από το M2101K6G μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Με το cube acr ή χωρίς αυτό; Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
monster1971 Δημ. July 18, 2021 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2021 Και εγώ όλα οκ μέχρι τωρα Και με το cube acr... δουλεύει απροβληματιστα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. July 18, 2021 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2021 Με το cube acr ή χωρίς αυτό;Με cube έχω ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΠΛΈΟΝ ΗΧΟΓΡΆΦΗΣΗ ΚΛΉΣΕΩΝ. οπότε αν αν βάλουμε και αυτό στο πακέτο που μας προσφέρει το κινητό έχουμε αυτή την στιγμή μια από τις πιο ολοκληρωμένες συσκευές που υπάρχουν εκεί έξω. μέχρι και ράδιο έχει μην το ξεχνάμε αυτό Στάλθηκε από το M2101K6G μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ----- προσθήκη μηνύματος 55 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Και εγώ όλα οκ μέχρι τωρα Και με το cube acr... δουλεύει απροβληματισταΝαι ναι αυτό ήταν η μεγαλη έκπληξη τα λέγαμε πιο πάνω.. Φτου να μην το ματιάσουμε χαχαχα Στάλθηκε από το M2101K6G μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. July 18, 2021 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2021 Με cube έχω ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΠΛΈΟΝ ΗΧΟΓΡΆΦΗΣΗ ΚΛΉΣΕΩΝ. οπότε αν αν βάλουμε και αυτό στο πακέτο που μας προσφέρει το κινητό έχουμε αυτή την στιγμή μια από τις πιο ολοκληρωμένες συσκευές που υπάρχουν εκεί έξω. μέχρι και ράδιο έχει μην το ξεχνάμε αυτό Στάλθηκε από το M2101K6G μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ----- προσθήκη μηνύματος 55 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Ναι ναι αυτό ήταν η μεγαλη έκπληξη τα λέγαμε πιο πάνω.. Φτου να μην το ματιάσουμε χαχαχα Στάλθηκε από το M2101K6G μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Ωραία, θα την κατεβάσω κι εγώ να δω αν θα λειτουργήσει και στη δικιά μου συσκευή. Εκτός αν θέλει MIUI 12.5 το οποίο δεν έχω ακόμα, για να λειτουργήσει η ηχογράφηση κλήσεων. Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. July 18, 2021 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2021 Ωραία, θα την κατεβάσω κι εγώ να δω αν θα λειτουργήσει και στη δικιά μου συσκευή. Εκτός αν θέλει MIUI 12.5 το οποίο δεν έχω ακόμα, για να λειτουργήσει η ηχογράφηση κλήσεων.Δοκίμασε δεν έχεις να χάσεις κάτι ') Στάλθηκε από το M2101K6G μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts