Jump to content

COSMΟΤΕ: HOME: Δίκτυο, τιμές, σχόλια, παρατηρήσεις, προβλήματα

Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλησπέρα, μετά από τηλέφωνο και chat στην Κοσμοτέ δεν βρήκα ακόμη τον αναλυτικό τιμοκατάλογο χρεώσεων προς τρίτους, δηλαδή σε τετραψήφια, πενταψήφια, εξαψήφια κ.λ.π. κυρίως γνωστών οργανισμών κοινής οφέλειας, και εταιρειών.

Μου είπαν ότι δεν τον έχουν και μου έστειλαν μόνο τον κατάλογο από τα λιγοψήφια που δεν χρεώνονται επιπλέον από σταθερή χρέωση. Αφού η Κοσμοτέ δεν έχει αναλυτικό κατάλογο χρεώσεων δεν έχει και το δικαίωμα να χρεώσει, διότι που θα στηρίξει την χρέωση? Έτσι αυθαίρετα στον αέρα?

Είναι σε διάθεση οποιουδήποτε το ζητήσει η γραπτή συνομιλία που η Κοσμοτέ δεν έχει πλήρη κατάλογο χρεώσεων ολιγοψήφιων.

Μήπως εννοείς αυτό

εφοσον διαπιστωσαν πως δεν εχει vdsl δεν σου ειπαν πως ειναι ακυρο το συμβολαιο που ειχες υπογραψει?δεν υπεγραψες μετα νεο συμβολαιο που δεχεσαι να προχωρησεις σε adsl γραμμη;

Μόλις πριν λίγες μέρες η ΟΤΕ τβ μου πούλησε ένα πρόγραμμα 42 ευρώ με vdsl ,και μπήκα σε έναν κύκλο .με φορθνετ ΟΤΕ τβ SMS κλήσεις και αντεκλησεις.ενώ υπήρξαν συνομιλίες για μη αποδοχή και ακύρωση (αφού η περιοχή μου δεν υποστηρίζει vdsl ) σήμερα μου στείλανε και τον εξοπλισμό. Μπορώ να τους κάνω αγωγή για εξαπάτηση?

Νομικά η απάτη έχει δύο σκέλη

α) Να σου πουν ένα ψέμα

β) Βασισμένος πάνω σε αυτό το ψέμα , να πληρώσεις κάποια χρήματα και αυτοί να τα λάβουν .

Εφόσον η δευτερη προϋπόθεση δεν υπάρχει δεν θα κερδίσεις τίποτα από την σχετική αγωγή. Λεφτά θα χάσεις σε δικηγόρους.

Μήπως εννοείς αυτό

Ευχαρσιτώ πολύ!

Αυτός είναι κατάλογος προς άλλα δίκτυα. Εγώ ψάχνω τον πλήρη κατάλογο που έχει και υπηρεσίες κοινής οφέλειας, τράπεζες, εταιρείες κ.λ.π.

Ρε παιδιά αν ήμουν εισαγγελέας θα είχαν μετανιώσει την ώρα και τη στιγμή, θα τους είχα κλείσει όλους!

Νομικά η απάτη έχει δύο σκέλη

α) Να σου πουν ένα ψέμα

β) Βασισμένος πάνω σε αυτό το ψέμα , να πληρώσεις κάποια χρήματα και αυτοί να τα λάβουν .

Εφόσον η δευτερη προϋπόθεση δεν υπάρχει δεν θα κερδίσεις τίποτα από την σχετική αγωγή. Λεφτά θα χάσεις σε δικηγόρους.

Όντως συμβόλαιο υπέγραψα αλλά το ακύρωσαν σήμερα άρων αρων......έπρεπε να το αφήσω να τρέξει και μετά να τους :X:X α καιμια δώρο επιταγή 30€για συγνώμη μου έδιναν αλλά την αρνηθηκα.....Τέλος πάντων

[sIGPIC][/sIGPIC]

γεια σας, η γυναικα μου ανανεωσε τηλεφωνικα (χωρις να το καταλαβει οτι παρατεινεται για αλλους 18 μηνες)το συνδυαστικο πακετο που ειχε double play - κινητου . ΤΩΡΑ 7 μηνες πριν την ληξη καναμε φορητοτητα στην wind και τα 2 (σταθερο και κινητο).

Αυτο που ειχε με την cosmote ηταν καποια εκπτωση στα παγια (δεν πηρε επιδοτηση συσκευης).

τι γινεται σε αυτην την περιπτωση?

θα ζητηθουν χρηματα απο την cosmote?

Εχω ζητησει την καταγραφη της κλησης στην οποια και καλα γινεται η ανανεωση συμβολαιου?θα μου την δωσουν?ευχαριστω

Αν έγινε ανανέωση χρωστάς 6 Μηνιαίες εκπτώσεις. Αν επιμείνεις ότι δεν έγινε ανανέωση συμβολαίου χρωστάς 11 μήνες την έκπτωση.... εφόσον πρέπει να πληρώσεις 11 μήνες την πλήρη τιμή χωρίς έκπτωση.

Αν έγινε ανανέωση χρωστάς 6 Μηνιαίες εκπτώσεις. Αν επιμείνεις ότι δεν έγινε ανανέωση συμβολαίου χρωστάς 11 μήνες την έκπτωση.... εφόσον πρέπει να πληρώσεις 11 μήνες την πλήρη τιμή χωρίς έκπτωση.

σε ευχαριστω για την απαντηση σου. εαν δεν κανεις ανανεωση δεν ειναι αοριστου? αρα κανεις μεταφορα οποτε θελεις χωρις επιβαρυνση?

ετσι το καταλαβαινω

Λογικά ο μόνος τρόπος να γίνει αορίστου και να παραμείνει η ίδια ακριβώς τιμή χωρίς ανανέωση, θα είναι αν έχει συμφωνηθεί εξ αρχής πως η τιμή θα είναι σταθερή "για πάντα", όπως κάνουν μερικές εταιρείες.

Sent from my Honor 6X

Μολης ανανεωσα για αλλα 2 χρονια στα 22,12€ τελικη τιμη με φπα και το 5% του κρατους. 250' σταθερα,30' κινητα,δωρεαν αναγνωριση κλησεων και εως 24αρη ιντερνετ. Καλα ειναι πιστευω.

Σχετικό είναι αυτό.

Αν σου φτάνουν οι 4 ώρες σε σταθερά και μισή σε κινητά και δεν θέλεις να αλλάξεις εταιρεία, ναι.

Αν θέλεις παραπάνω, και στην ίδια τιμή αλλού έχεις απεριόριστα σταθερά και κάποιες ώρες σε κινητά, μάλλον όχι.

Δεν ηθελα να μπω στο τριπακι της φορητοτητας. Αλλιως θα κερδιζα πολλα παραπανω. Ασε που με τον οτε εχω εως 24 και πιανω σχεδον 23 φουλ. Η αλλη λυση ηταν για vdsl και ποιο ακριβο παγειο. Κατι το οποιο δεν ηθελα.

Καλημέρα, έχω ένα FritzBox 7490 το οποίο συγχρονίζει κανονικά σε Vodafone σύνδεση. Το βάζω σε Cosmote γραμμή και ενώ το router της Cosmote συγχρονίζει κανονικά στα 13Mbps το FritzBox δεν συγχρονίζει με τίποτα.

Έκανα όλα αυτά που αναφέρει ο κατασκευαστής χωρίς καμία απολύτως επιτυχία.

Κάθε βοήθεια ευπρόσδεκτη.

Edited by multidanze
Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ.

Ανανέωσα χθές το OteTv που είχε λήξει κ το είχα αφήσει να "τρέχει" με τις εξής παροχές:

- Otetv Full pack με PVR

- VDSL

- Απεριόριστα αστικά/υπεραστικά κ 6 ώρες προς κινητά

Στην τιμή των 60€ τελική.

Η διάρκεια του συμβολαίου είναι 1χρόνος για την την τηλεόραση κ 2 χρόνια για το double play.

Πως σας φαίνεται η τιμή;

Τι ταχύτητα vdsl σου δίνει με την προσφορά?

Το πρόγραμμα είναι αυτό: https://www.cosmote.gr/eshop/global/gadgets/configurator.jsp?productId=prod430039

Cosmote home double play 30 xl

Έως 30mbps.

Το πρόγραμμα είναι αυτό: https://www.cosmote.gr/eshop/global/gadgets/configurator.jsp?productId=prod430039

Cosmote home double play 30 xl

Έως 30mbps.

φιλε μου δες εδώ στα 67κατι ευρω τιμη καταλογου

https://www.cosmoteone.gr/packs/statheri-internet-cosmotetv/large

φιλε μου δες εδώ στα 67κατι ευρω τιμη καταλογου

https://www.cosmoteone.gr/packs/statheri-internet-cosmotetv/large

67.53€+3€ (χρέωση/μήνα για τον PVR)= 70.53€

Εγώ το έκλεισα με 60€ τελική τιμή άρα 10.53€*12=126.36€ ετήσιο όφελος.

Δεν τα λές κ λίγα!

Ρε παίδες μια ερώτηση. Μένω στην περιοχή της Παλλήνης. Εχει καμπίνα VDSL 40 μετρα απο το σπίτι μου στην απεναντι πλευρα του δρομου. Μου ειπαν οτι ειναι για την κατω περιοχη και εμενα με συνεδεσαν σε ενα κουτι 1 χιλιομετρο και πληρωνω 30αρα και συνδεομαι στα 19. Η ερωτησή μου ειναι απλη. Απο την στιγμή που η καλωδίωση ειναι σε κολωνες (μαλιστα εχει κολωνες κοντα στο κουτι και απο την δική μου πλευρα), υπάρχει τροπος/πιθανοτητα να μου αλλαξουν κουτι; Ειναι κριμα να μπορω τοσο ευκολα να καρφωνω 50αρι και να ειμαι στα 19

Ρε παίδες μια ερώτηση. Μένω στην περιοχή της Παλλήνης. Εχει καμπίνα VDSL 40 μετρα απο το σπίτι μου στην απεναντι πλευρα του δρομου. Μου ειπαν οτι ειναι για την κατω περιοχη και εμενα με συνεδεσαν σε ενα κουτι 1 χιλιομετρο και πληρωνω 30αρα και συνδεομαι στα 19. Η ερωτησή μου ειναι απλη. Απο την στιγμή που η καλωδίωση ειναι σε κολωνες (μαλιστα εχει κολωνες κοντα στο κουτι και απο την δική μου πλευρα), υπάρχει τροπος/πιθανοτητα να μου αλλαξουν κουτι; Ειναι κριμα να μπορω τοσο ευκολα να καρφωνω 50αρι και να ειμαι στα 19

Πολύ δύσκολα. Κάνε παράπονα και πες στο 13888 αυτό που σου συμβαίνει. Δεν σου δίνω πιθανότητες όμως. Δεν πρόκειται να περάσει καινούργιο χαλκό ο ΟΤΕ μόνο για εσένα. Ειδικά αν είσαι σε πολυκατοικία ξέχασέ το.

Παίδες για ΟΤΕ tv Full pack, 24 adsl και απεριόριστα αστικά/υπεραστικά κ 6 ώρες προς κινητά μου έδωσαν προσφορά στα 53€, πως σας φαίνεται σαν τιμή παίζει κάτι καλύτερο?

Παίδες για ΟΤΕ tv Full pack, 24 adsl και απεριόριστα αστικά/υπεραστικά κ 6 ώρες προς κινητά μου έδωσαν προσφορά στα 53€, πως σας φαίνεται σαν τιμή παίζει κάτι καλύτερο?

Δες την Nova,πολλα λεφτα δινεις.

My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro 

Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi 

Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All

Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24

Θα ήθελα να σας ρωτήσω το εξής. Αδυνατω να πληρώσω το τηλέφωνο του σπιτιού που είναι στον ΟΤΕ και είναι κομμένο. Προσπαθησα να κάνω διακανονισμό μαζί τους αλλά αυτά που ζητάνε δεν μπορώ να τα τηρησω. Γνωριζει κανεις αν μπορώ να κάνω νέα σύνδεση σε άλλο όνομα στο ίδιο σπίτι πάλι στον ΟΤΕ?