Jump to content

COSMΟΤΕ: HOME: Δίκτυο, τιμές, σχόλια, παρατηρήσεις, προβλήματα

Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ακόμα μία ερώτηση.

Όποιοι έχουν βάλει vdsl OTE/con x το ρουτερ που δίνουν λέει τίποτα?

Είναι καλό!Έχει καλή εμβέλεια στο wi-fi.

----- προσθήκη μηνύματος 80 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

άρα πληρώνεις 4ρα με Οτε τηλεόραση και έχεις ίντερνετ 10? δηλαδή μόνο στην Οτε τηλεόραση δίνει δέκα? εσύ όταν μπαίνεις στο ίντερνετ δεν έχεις 10ρα ταχυτητα ? . επίσης διάβαζα ότι μπορούμε να βάλουμε σε σειρά που θα δίνει περισσότερο ίντερνετ και που λιγότερο πχ στην θύρα lan που έχουμε σταθερό υπολογιστή να έχει προτεραιότητα σε αυτό και στις άλλες θύρες όχι ακόμα και στο Wi-Fi εγώ μπήκα στο ρούτερ και βρήκα το Qos αλλά δεν ξέρω να το ρυθμίσω ξέρει κανένας? το έχει δοκιμάσει? επίσης αυτό είναι πολύ καλό διότι άμα κατεβάσω ταινία από υπολογιστή θα τρέχει και οι άλλες θύρες η το Wi-Fi θα έχουν λιγότερη ταχύτητα?

Τα speedest δείχνουν 4 mbps αλλά το ρουτερ συγχρονίζει στα 10 για τη σωστή λειτουργεία της τηλεόρασης.Αυτό που λες με τις θύρες δεν το ξέρω.....

COSMOTE VDSL 100/10, COSMOTE TV FULL PACK, COSMOTE GIGAMAX UNLIMITED, COSMOTE INTERNET ON THE GO με κάρτα (εξοχικό), F2G + CU (για δοκιμές), EON TV FULL PACK.

Είναι καλό!Έχει καλή εμβέλεια στο wi-fi.

300mbs wifi έχει? το zte h10ns που δίνουν για το adsl 150mbs wifi είναι? ή λιγότερο? .

Τα speedest δείχνουν 4 mbps αλλά το ρουτερ συγχρονίζει στα 10 για τη σωστή λειτουργεία της τηλεόρασης.Αυτό που λες με τις θύρες δεν το ξέρω.....

πολύ καλό αυτό μπράβο στον Οτε άρα μπορείς να ξέρεις πόσο πιάνει η περιοχή σου το μέγιστο με το adsl!

Μια ερώτηση, για 24αρα πόσο πληρώνεται; πέρασα το 24αρι, για άρχη μου ήρθε 96 ευρώ τώρα πάλι ήρθε ο λογαριασμός βλέπω 71 ευρώ, κάναμε οικονομικό πάκετο κίολας είπανε τελική τιμή 61 ευρώ. Τι παίζει..

Μια ερώτηση, για 24αρα πόσο πληρώνεται; πέρασα το 24αρι, για άρχη μου ήρθε 96 ευρώ τώρα πάλι ήρθε ο λογαριασμός βλέπω 71 ευρώ, κάναμε οικονομικό πάκετο κίολας είπανε τελική τιμή 61 ευρώ. Τι παίζει..

61 ερχεται. Και εμενα ο πρωτος λογαριασμος ειχε ερθει 90+, λογικα προπληρωνεις καποιο παγιο, ο δευτερος δεν θυμαμαι αλλα ηταν σιγουρα πανω απο 61, ο τριτος που ηρθε προσφατα ειναι 61.

The day is my enemy, the night my friend

61 ερχεται. Και εμενα ο πρωτος λογαριασμος ειχε ερθει 90+, λογικα προπληρωνεις καποιο παγιο, ο δευτερος δεν θυμαμαι αλλα ηταν σιγουρα πανω απο 61, ο τριτος που ηρθε προσφατα ειναι 61.
Άρα να μην πάω αύριο στο κατάστημα για παράπονο;

Άρα να μην πάω αύριο στο κατάστημα για παράπονο;

Δεν χανεις τιποτα να ρωτησεις να σου αναλυσουν το λογαριασμο για να σου φυγει η απορια.

Δεν χανεις τιποτα να ρωτησεις να σου αναλυσουν το λογαριασμο για να σου φυγει η απορια.
Tότε θα πάω να περάσω μια βόλτα να ρωτήσω.

720 ευρω τον χρονο δηλαδη για ιντερνετ :blink:

366€ το χρονο, 61 ειναι ο λογαριασμος για 2 μηνες.

Tότε θα πάω να περάσω μια βόλτα να ρωτήσω.

Ο λογαριασμός γράφει αναλυτικά την περίοδο χρήσης.

Ο "δάσκαλος", ζαίος και με άποψη επί παντός επιστητού και οι "δικαστές" της Vodafone (κατά πρώτο λόγο) και της Cosmote.😅

Καλησπερα. Παλια οπως ολοι ειχα ΟΤΕ, μετα αλλαξα στην HOL και πριν 3 εβδομαδες ξαναγυρισα στον ΟΤΕ. Και αρχισαν τα προβληματα. Αναγνωριση λειτουργει που και που, οποτε με παιρνουν τηλεφωνο χανεται το inet, ξανασυγχρονιζει το router. Καλεσα τον τεχνικο, πρωτη φορα ειπε κατι εκανε στα κεντρικα και το εφτιαξε, οχι, δευτερη φορα μετρησαν εξω το κουτι του ΟΤΕ κτλ και ειπαν οτι φταει η εσωτερικη καλωδιοση. Μεχρι τωρα ολα λειτουργουσαν μια χαραμ το βρισκω λιγο μεγαλη συμπτωση να χαλασε την εβοδμαδα που εκανα την αλλαγη. Δεν με αφηνουν να φυγω, ειπαν για ρητρα 150ευρω και σκεφτομαι τι να κανω. Αν φτιαξω την καλωδιοση και δεν φτιαχτει το προβλημα τοτε τι κανω?

Υ.Γ. Ξαναγυρισα στον ΟΤΕ για καλυτερα και βλεπω πως το δημοσιο ειναι δημοσιο, ασχετα αμα εχουν γερμανο αφεντικο τωρα.

Καλησπερα. Παλια οπως ολοι ειχα ΟΤΕ, μετα αλλαξα στην HOL και πριν 3 εβδομαδες ξαναγυρισα στον ΟΤΕ. Και αρχισαν τα προβληματα. Αναγνωριση λειτουργει που και που, οποτε με παιρνουν τηλεφωνο χανεται το inet, ξανασυγχρονιζει το router. Καλεσα τον τεχνικο, πρωτη φορα ειπε κατι εκανε στα κεντρικα και το εφτιαξε, οχι, δευτερη φορα μετρησαν εξω το κουτι του ΟΤΕ κτλ και ειπαν οτι φταει η εσωτερικη καλωδιοση. Μεχρι τωρα ολα λειτουργουσαν μια χαραμ το βρισκω λιγο μεγαλη συμπτωση να χαλασε την εβοδμαδα που εκανα την αλλαγη. Δεν με αφηνουν να φυγω, ειπαν για ρητρα 150ευρω και σκεφτομαι τι να κανω. Αν φτιαξω την καλωδιοση και δεν φτιαχτει το προβλημα τοτε τι κανω?

Υ.Γ. Ξαναγυρισα στον ΟΤΕ για καλυτερα και βλεπω πως το δημοσιο ειναι δημοσιο, ασχετα αμα εχουν γερμανο αφεντικο τωρα.

Έχεις βάλει φίλτρα σε όλα τα τηλέφωνα?

COSMOTE VDSL 100/10, COSMOTE TV FULL PACK, COSMOTE GIGAMAX UNLIMITED, COSMOTE INTERNET ON THE GO με κάρτα (εξοχικό), F2G + CU (για δοκιμές), EON TV FULL PACK.

Ενα τηλεφωνο εχω και αυτο παιρνει κατευθειαν απο το spliter και δεν χρειαζεται, το δοκιμασα και με φιλτρο και τιποτα. Δεν αλλαξα κατι στην συνδεση, τηλεφωνο, υπολογιστη οταν αλλαξα εταιρια, απλως αλλαξα το router και αρχισαν τα προβληματα.

Ενα τηλεφωνο εχω και αυτο παιρνει κατευθειαν απο το spliter και δεν χρειαζεται, το δοκιμασα και με φιλτρο και τιποτα. Δεν αλλαξα κατι στην συνδεση, τηλεφωνο, υπολογιστη οταν αλλαξα εταιρια, απλως αλλαξα το router και αρχισαν τα προβληματα.

φίλε μου δεν είμαι ειδικός, έχω μόνος τις βασικές γνώσεις,αλλα επειδή είχα και εγώ τα ίδια θέματα μετά από αρκετό ψάξιμο με τηλέφωνα τεχνικούς και τα λοιπα το πρόβλημα εντοπίστηκε στον συναγερμό που είχα στο σπίτι και είχε σύνδεση με τηλεφωνικό κέντρο..

είχα και εγώ. προβλήματα πρώτα από όλα άλλαξε όλα τα φίλτρα σε όλες τις συσκευές σου μπορεί να έχει καεί επειδή όταν σε παίρνουν τηλέφωνο και κόβεται το ίντερνετ σημαίνει ότι φταίει το φίλτρο πρώτα από όλα! μετά η καλύτερη επιλογή είναι να βάλεις το ρούτερ στην πρώτη Μπριζα που έρχεται σπίτι σου δηλαδή βάζεις τον Δίακλαδωτη εκεί το splitter δηλαδη και μετά συνδεεις το ρούτερ στην αντίστοιχη θύρα και στην θύρα το τηλεφώνου τραβάς καλώδιο και το συνδεεις πίσω στο καλώδιο που πάει στις άλλες μπριζες . και μετά σε ότι συνδέεται με το καλώδιο του τηλεφώνου βάζεις φίλτρο πριν την σύνδεση. Εάν έχεις φαξ και σε αυτό χρειάζεται. εγώ είχα προβλήματα και που άλλαξα τα φίλτρα αλλά μόλις το έκανα αυτό έστρωσε το ίντερνετ!

είχα και εγώ. προβλήματα πρώτα από όλα άλλαξε όλα τα φίλτρα σε όλες τις συσκευές σου μπορεί να έχει καεί επειδή όταν σε παίρνουν τηλέφωνο και κόβεται το ίντερνετ σημαίνει ότι φταίει το φίλτρο πρώτα από όλα! μετά η καλύτερη επιλογή είναι να βάλεις το ρούτερ στην πρώτη Μπριζα που έρχεται σπίτι σου δηλαδή βάζεις τον Δίακλαδωτη εκεί το splitter δηλαδη και μετά συνδεεις το ρούτερ στην αντίστοιχη θύρα και στην θύρα το τηλεφώνου τραβάς καλώδιο και το συνδεεις πίσω στο καλώδιο που πάει στις άλλες μπριζες . και μετά σε ότι συνδέεται με το καλώδιο του τηλεφώνου βάζεις φίλτρο πριν την σύνδεση. Εάν έχεις φαξ και σε αυτό χρειάζεται. εγώ είχα προβλήματα και που άλλαξα τα φίλτρα αλλά μόλις το έκανα αυτό έστρωσε το ίντερνετ!

Κ σε μένα διακόπτεται το ίντερνετ όταν μίλαω στο τηλέφωνο !!Έχω φίλτρα σε όλες τις συσκευές του σπιτιού!είναι 3 -μια στο ένα υπνοδωμάτιο, μια στην κουζίνα κ μια στο σαλόνι όπου η συγκεκριμένη είναι κ φαξ κ ασύρματο! !

Όταν έχω τηλεφώνημα μετά πρέπει να κάνω επανεκκίνηση στο ρουτερ για να δουλέψει το ίντερνετ :worry:

IPhone pro max /note 10 plus ,ipad pro 11 & MacBook pro :love:

Πάρε τηλέφωνο και δήλωσε βλάβη.

Ο "δάσκαλος", ζαίος και με άποψη επί παντός επιστητού και οι "δικαστές" της Vodafone (κατά πρώτο λόγο) και της Cosmote.😅

Όταν κάποιος καλεί κάποιον από σταθερό σε σταθερό η μια εταιρία πληρώνει την άλλη?π.χ. εγώ έχω Ο.Τ.Ε..Αν καλέσω κάποιον με hol σε σταθερό ο ΟΤΕ θα πληρώσει τη ΗΟΛ?

παιδες στον ΟΤΕ οταν τελειωσει το συμβολαιο ζητουν το ρουτερ πισω?
Όταν αλλάζεις την εταιρία το ζήτανε πίσω, επιστροφή. :)

και όταν αλλάξεις πρόγραμμα σε κατάστημα και έχει βγει καινούργιο μόντεμ σου ζητάν πίσω το παλιό και σου στέλνουν καινούργιο ή το πας να δώσεις το παλιό για να πάρεις το άλλο και είναι και υποχρεωτική η επιστροφή, εμένα έτσι μου είχανε πει!

και όταν αλλάξεις πρόγραμμα σε κατάστημα και έχει βγει καινούργιο μόντεμ σου ζητάν πίσω το παλιό και σου στέλνουν καινούργιο ή το πας να δώσεις το παλιό για να πάρεις το άλλο και είναι και υποχρεωτική η επιστροφή, εμένα έτσι μου είχανε πει!

οκ σας ευχαριστω.ευτυχως νομιζω υπαρχει ενα της hol καβαντζα!

Καλημέρα!

Έχω ΟΤΕ και τώρα τελευταία το Ίντερνετ όλη την ώρα κολλάει και έχω πολύ αργές ταχύτητες (μια ταινία δεν έχω καταφέρει να κατεβάσω με την ησυχία μου :p). Επειδή απο τέλος Αυγούστου κάνει αυξήσεις στις τιμές του ο ΟΤΕ TV (πράγμα που βρίσκω εντελώς τραγικό) σκοπεύω να διακόψω από ΟΤΕ TV οπότε μαζί μ αυτό ίσως μπορέσω να διακόψω και το Ιντερνετ χωρίς πέναλτι. Ξέρει κανείς αν γίνεται; Η καμία συμβουλή για το πως να το διαχειριστώ;