antrenik Δημ. December 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2014 (edited) Με αίτηση φορητότητας σε άλλη εταιρεία θα γλίτωνες αρκετά. Την ημέρα που έκανα την ανανέωση το συμβόλαιό μου έληξε Edit : Δύο φίλοι πληρώνουν 38,90€ για τα ίδια, νοιώθω κορόιδο, να μην πω είμαι. Αν κάνω αίτηση τώρα HOL, παίζει να μου κατεβάσουν τίποτα; Edited December 15, 2014 by antrenik Παράθεση Ένα γραμμάριο δράσης αξίζει ένα τόνο θεωρίας. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest bossgs3 Δημ. December 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2014 Να ρωτήσω κάτι. .... Έχω connex και 24άρα σύνδεση......στο ρουτερ που μπαίνω μέσο σελίδας καλύτερα να το έχω στο αυτόματο η να επιλέξω από μόνος μου γραμμή σύνδεσης ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolog3 Δημ. December 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2014 Να ρωτήσω κάτι. .... Έχω connex και 24άρα σύνδεση......στο ρουτερ που μπαίνω μέσο σελίδας καλύτερα να το έχω στο αυτόματο η να επιλέξω από μόνος μου γραμμή σύνδεσης ? Θες να μα εξηγησεις καλυτερα τι εννοεις, γιατι προσωπικα δεν καταλαβα τιποτα! :confused: Παράθεση Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου, ή βγες ξανά στο δρόμο της φωτιάς!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest bossgs3 Δημ. December 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2014 Θες να μα εξηγησεις καλυτερα τι εννοεις, γιατι προσωπικα δεν καταλαβα τιποτα! :confused: Το έκανα οκ.....μέσο ιντερνέτ άνοιξα το connex admin και τέτοια. ...άλλαξα από κει που τρέχει καλύτερα μέσο interface & wireless το έβαλα στο κανάλι 9.....&...11 είναι τα καλύτερα μου είπαν .αν δε κατάλαβες σορρυ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. December 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2014 Το έκανα οκ.....μέσο ιντερνέτ άνοιξα το connex admin και τέτοια. ...άλλαξα από κει που τρέχει καλύτερα μέσο interface & wireless το έβαλα στο κανάλι 9.....&...11 είναι τα καλύτερα μου είπαν .αν δε κατάλαβες σορρυ άλλαξες τό κανάλι εκπομπής του wifi ; και σε τι σε βοηθάει αυτό ; πάντως έτσι όπως τό έγραψες στο προηγούμενο μυνημα δεν καταλάβαινα τίποτα !. Εκπέμπει πιο καλά στο κανάλι 9 και στο 11;. Να τό αλλάξω κ εγώ ; ή όχι ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolog3 Δημ. December 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2014 Χωρις να κατσουμε να κανουμε αναλυση σηματων, για τον απλο κοσμο τα καναλια που δεν εχουν overlapping ειναι το 1 το 6 και το 11. Παράθεση Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου, ή βγες ξανά στο δρόμο της φωτιάς!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest bossgs3 Δημ. December 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2014 Χωρις να κατσουμε να κανουμε αναλυση σηματων, για τον απλο κοσμο τα καναλια που δεν εχουν overlapping ειναι το 1 το 6 και το 11. Δηλαδή. ...? Εγώ το έβαλα στο 11 χτες και σέρνεται :/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nagata Δημ. December 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2014 Μια ερώτηση, στον ΟΤΕ τα συμβόλαια του ιντερνετ μπορούμε πλέον να τα "σπάσουμε" χωρίς καμία δέσμευση, όπως την αποπληρωμή των μηνών που απέμειναν για να λήξει το ετήσιο συμβόλαιό μας; Παράθεση 💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dgeorge4 Δημ. December 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2014 Μου φαίνεται έχει πρόστιμο που κυμαίνεται ανάλογα το πρόγραμμα, από 90 μέχρι 130€ ανεξάρτητα ποσό υπόλοιπο χρόνο συμβολαίου έχεις ακόμα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. December 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2014 Μια ερώτηση, στον ΟΤΕ τα συμβόλαια του ιντερνετ μπορούμε πλέον να τα "σπάσουμε" χωρίς καμία δέσμευση, όπως την αποπληρωμή των μηνών που απέμειναν για να λήξει το ετήσιο συμβόλαιό μας; μόνο όταν περάσει τό 18μηνό συμβόλαιο. Αλλιώς πληρώνεις πεναλτυ ακύρωσης που δεν συμφέρει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nagata Δημ. December 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2014 Έχετε δίκιο, πέφτει "πρόστιμο" ακύρωσης συμβολαίου, πέρασα και από κατάστημα σήμερα και μου εξήγησαν τι και πως, το κακό είναι πως τα θέλουν μαζεμένα και φαίνεται αρκετό το ποσό για να πεις δεν πειράζει μωρέ και να το ακυρώσεις. ;) Παράθεση 💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolog3 Δημ. December 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2014 Δηλαδή. ...? Εγώ το έβαλα στο 11 χτες και σέρνεται :/ Overlapping με απλη εξηγηση ειναι πως δεν μπορει να πεσει αλλο καναλι πανω σε αυτο. :) Παράθεση Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου, ή βγες ξανά στο δρόμο της φωτιάς!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manosvitacar Δημ. December 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2014 Καλησπέρα έχω μια σύνδεση ΟΤΕ isdn με ένα κεφαλικό νούμερο και ένα msn έως τώρα τα έχω ρυθμίσει ώστε να εμφανίζει μόνο το κεφαλικό νούμερο για να μην υπάρχει χρέωση στο msn ξέρει κανείς αν αυτό το έχει φτιάξει ο ΟΤΕ γιατί όσα τηλέφωνα και αν έχω καλέσει αλλα λέει ο ένας υπάλληλος και αλλά ο άλλος δεν ξέρω τελικά τι ισχύει .Αν γνωρίζει κάτι ας με ενημέρωσει . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_kallithea Δημ. December 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2014 Καλησπέρα έχω μια σύνδεση ΟΤΕ isdn με ένα κεφαλικό νούμερο και ένα msn έως τώρα τα έχω ρυθμίσει ώστε να εμφανίζει μόνο το κεφαλικό νούμερο για να μην υπάρχει χρέωση στο msn ξέρει κανείς αν αυτό το έχει φτιάξει ο ΟΤΕ γιατί όσα τηλέφωνα και αν έχω καλέσει αλλα λέει ο ένας υπάλληλος και αλλά ο άλλος δεν ξέρω τελικά τι ισχύει .Αν γνωρίζει κάτι ας με ενημέρωσει . Ο οτε στο εχει κάνει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manosvitacar Δημ. December 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2014 Όχι το ρυθμίζεις από το modem (isdn). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_kallithea Δημ. December 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2014 Δηλαδη μπορεις απο το netmod να αλλάξεις την χρεωση και να σου στέλνει ο οτε δυο διαφορετικούς λογαριασμούς? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manosvitacar Δημ. December 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2014 Όχι δυο διαφορετικούς λογαριασμούς απλά πχ έχεις το κεφαλικό νούμερο με προγραμμα σε απεριόριστα αν δε έχεις ρυθμίσει το msn να περνάει από το κεφαλικό δεν θα έχεις και στο msn απεριόριστα . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jk_prince Δημ. December 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2014 Καλησπερα και χρονια πολλα. Εχω στο σπιτι μια συνδεση ΗΟL/HOL TV(η οποια ειναι ασχετη με το θεμα μας) και μια ISDN του ΟΤΕ διοτι χρησιμοποιει η γυνακα μου το χωρο για γραφειο. Το θεμα μου ειναι οτι θελει να βαλει αλλες 2 γραμμες (στο μυαλο μας ηρθε το πιο απλο, μια ISDN ακομα) αλλα θα ηθελα να μαθω τι παιζει με τις MSN? και αν τελικα χρειαζεται ISDN? Αυτο που χρειαζεται ειναι ΟΛΕΣ οι γραμμες(4) τις να καλουνε(απο το χωρο της προς τα εξω) ταυτοχρονα ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΥΣ αριθμους τηλεφωνου. PLease τα φωτα σας Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. December 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2014 Καλησπερα και χρονια πολλα. Εχω στο σπιτι μια συνδεση ΗΟL/HOL TV(η οποια ειναι ασχετη με το θεμα μας) και μια ISDN του ΟΤΕ διοτι χρησιμοποιει η γυνακα μου το χωρο για γραφειο. Το θεμα μου ειναι οτι θελει να βαλει αλλες 2 γραμμες (στο μυαλο μας ηρθε το πιο απλο, μια ISDN ακομα) αλλα θα ηθελα να μαθω τι παιζει με τις MSN? και αν τελικα χρειαζεται ISDN? Αυτο που χρειαζεται ειναι ΟΛΕΣ οι γραμμες(4) τις να καλουνε(απο το χωρο της προς τα εξω) ταυτοχρονα ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΥΣ αριθμους τηλεφωνου. PLease τα φωτα σας Απο οσο ξερω το μσν δεν δουλευει χωρις ρευμα, οποτε αμα τυχει και βαλεις isdn θα σου δωσουνε ενα κουτι που εκει θα εχεις το κεφαλικο νουμερο που θα δουλευει και χωρις ρευμα και το το μσν που μπορεις να ορισεις ενα αλλα δευτερο νουμερο που αμα κοπει το ρευμα δεν λειτουργει ουτε αυτο! , παει αυτο. Ιsdn θα βαλεις για να γλυτωσεις το παγιο απο την δευτερη γραμμη. Αυτη ειναι η γνωμη μου το παγιο ακριβαινει λιγο αλλα σε συμφερει να προσθεσεις ενα νουμερο επανω. Αυτα γνωριζω μονο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex21 Δημ. December 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2014 (edited) λοιπόν ας τα πάρουμε από την αρχή. η isdn έχει 2 κανάλια επικοινωνίας. δηλαδή μέ την isdn μπορούν ταυτόχρονα να μιλάνε 2 τηλεφωνικοί αριθμοί. η ίδια η isdn μπορεί να έχει μέχρι 7 νούμερα (ισως και 8 , δεν θυμαμαι) ΑΛΛΑ όπως είπα 2 κανάλια επικοινωνίας , δηλαδή ταυτόχρονα ακόμα και αν κάποιος έχει και τα 7 νούμερα θα μιλάνε 2. ως εδώ με τις "άχρηστες πληροφορίες". τώρα, ο κεφαλικός είναι ο κύριος αριθμός τής γραμμής και οι msn οι δεύτεροι. ο κεφαλικός δεν χρεώνεται αν καλεί (ανάλογα το πακέτο του καθενός) οι msn χρεώνονται κανονικά.τώρα αν η σύζυγος θέλει ταυτόχρονη επικοινωνία με 4 αριθμούς η λύση είναι 2 isdn γραμμές (ή 4 pstn αλλα κριμα τα παγεια). επίσης παιδιά, σε διακοπή ρεύματος χάνεται το ένα κανάλι επικοινωνίας (μην μπερδεύεται τους αριθμούς με τα κανάλια) που θα πει πως αν η συσκευή της isdn δεν έχει ρεύμα θα δουλεύει και ο κεφαλικός και το msn αλλα όχι ταυτόχρονα και οι 2.τον προγραμματισμό και το τι θα βγαινει προς τα έξω και ποιος αριθμός θα χτυπα σε κάθε θύρα στα nt (συσκευη της isdn) τον παίρνεις από το 13888 :) Edited December 29, 2014 by alex21 Παράθεση HTC Touch Diamond 2 ----> LG Optimus G ----> Redmi Note 3 PRO ----> Xiaomi Mi Mix 2 ----> Huawei P30 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tr3LaRaS Δημ. January 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2015 Καλησπερα σας Η κοπελα μου στη καλλιθεα εβαλε OTE INTERNET ΚΑΙ ΣΤΑΘΕΡΟ ΚΑΙ OTE TV νεα γραμμη και σημερα μπαινοντας στο interface του router ειδα οτι η ταχυτητα ειναι 75000kbpsκαι της ειπαν απο το τεχνικο τμημα οτι βλεπουν καμια βλαβη στη γραμμη αλλα οτι δε μπορει να πιασει πανω απο 8000kbps η γραμμη της Παιζει αυτο που της ειπανε ?8000 δεν ειναι πολυ λιγο ?εγω με forthnet πιανω 15 στην ιδια περιοχη για πλακα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. January 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2015 Καλησπερα σας Η κοπελα μου στη καλλιθεα εβαλε OTE INTERNET ΚΑΙ ΣΤΑΘΕΡΟ ΚΑΙ OTE TV νεα γραμμη και σημερα μπαινοντας στο interface του router ειδα οτι η ταχυτητα ειναι 75000kbpsκαι της ειπαν απο το τεχνικο τμημα οτι βλεπουν καμια βλαβη στη γραμμη αλλα οτι δε μπορει να πιασει πανω απο 8000kbps η γραμμη της Παιζει αυτο που της ειπανε ?8000 δεν ειναι πολυ λιγο ?εγω με forthnet πιανω 15 στην ιδια περιοχη για πλακα έχεις δει εάν η περιοχή σου έχει αστικό κέντρο ; στο adsl.com.gr; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tr3LaRaS Δημ. January 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2015 έχεις δει εάν η περιοχή σου έχει αστικό κέντρο ; στο adsl.com.gr;οχι,πως το βλεπω αυτο ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. January 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2015 οχι,πως το βλεπω αυτο ? μπες εδώ http://www.adslgr.com/features/map/ και δες εάν υπάρχει αστικό κέντρο στην περιοχή σου ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tr3LaRaS Δημ. January 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2015 μπες εδώ http://www.adslgr.com/features/map/ και δες εάν υπάρχει αστικό κέντρο στην περιοχή σου !καλα η Καλλιθεα δεν εχει κεντρο και εχει νεο κοσμο το κοντινοτερο ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts