ταξιδιωτης22 Δημ. February 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2011 Λογικό. Με έχουν ζαλίσει με τις συνεχείς νέες εκδόσεις, που να προλάβουν οι κατασκευαστές. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gvg Δημ. February 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2011 Απο χθες το εχω στα χερια μου κ παροτι δεν ειμαι φαν των ερικσον καθως τελευταιο μου κινητο ηταν το κ750:) μου αρεσε πολυ χθες που το ειδα..λοιπον πρωτη εντυπωση πολυ ωραια κατασκευη ωραιο το μενου κ γρηγορο σ αυτο μαλλον βοηθαει το 2,3 ωραια καμερα πρωινη καλυτερη απο οποια αλλη 8αρα εχω δει κ απ οσο δειχνει τωρα πολυ καλη μπαταρια για το οποιο βεβαια ακομα δεν εχω ολοκληρωμενη αποψη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasgr86 Δημ. February 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2011 Απο χθες το εχω στα χερια μου κ παροτι δεν ειμαι φαν των ερικσον καθως τελευταιο μου κινητο ηταν το κ750:) μου αρεσε πολυ χθες που το ειδα..λοιπον πρωτη εντυπωση πολυ ωραια κατασκευη ωραιο το μενου κ γρηγορο σ αυτο μαλλον βοηθαει το 2,3 ωραια καμερα πρωινη καλυτερη απο οποια αλλη 8αρα εχω δει κ απ οσο δειχνει τωρα πολυ καλη μπαταρια για το οποιο βεβαια ακομα δεν εχω ολοκληρωμενη αποψη Που το βρηκες;Η οθονη του τι λεει; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nsourtgr Δημ. February 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2011 (edited) Που το βρηκες;Η οθονη του τι λεει; Εταιρικό είναι... ο τυχερός... που τέτοια τύχη εμείς... Για πες για βίντεο, κάμερα, οθόνη.... ανέβασε κανένα βιντέακι και κτλ. να δούμε... :) P.S. Sony Ericsson Xperia arc Android Smartphone στο expansys .... 545€.... έπεσε κατακόρυφα η τιμή... Πολύ καλό αυτό!!!!!!!!!! Τώρα μάλιστα... έβαλε πολύ σοβαρή υποψηφιότητα για να το αγοράσω..... :lol: Edited February 22, 2011 by nsourtgr Παράθεση ZX - Spectrum 48K - Αtari 2600 .... και ξερό ψωμί ... :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gvg Δημ. February 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2011 σας λεω εχει πολυ καλη καμερα και βιντεο...βραδυ πασχει λιγο ακομα....γενικα πολυ καλες εντυπωσεις... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nsourtgr Δημ. February 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2011 σας λεω εχει πολυ καλη καμερα και βιντεο...βραδυ πασχει λιγο ακομα....γενικα πολυ καλες εντυπωσεις... Από lags τι λέει??? Έχεις παρατηρήσει τίποτα..... Τι είναι αυτό που σε χαλάει (αν υπάρχει) μέχρι τώρα στο κινητό... ΤΙΑ :) Παράθεση ZX - Spectrum 48K - Αtari 2600 .... και ξερό ψωμί ... :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gvg Δημ. February 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2011 lags μεχρις στιγμης τπτ..γενικα δεν με χαλαει κατι κανω οτι εκανα με ολα τα κινητα που εχω δοκιμασει κ εχει κ πολυ καλη καμερα κ ο σχεδιασμος κ η κατασκευη ειναι τρομερη κ νομιζω οτι αυτη θα ειναι η αιτια να πουλησει το κινητο το design δηλαδη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasgr86 Δημ. February 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2011 Περα απο το design η ποιοτητα των υλικων του;Η οθονη του σε σχεση με amoled/samoled/lcd; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. February 22, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2011 lags μεχρις στιγμης τπτ..γενικα δεν με χαλαει κατι κανω οτι εκανα με ολα τα κινητα που εχω δοκιμασει κ εχει κ πολυ καλη καμερα κ ο σχεδιασμος κ η κατασκευη ειναι τρομερη κ νομιζω οτι αυτη θα ειναι η αιτια να πουλησει το κινητο το design δηλαδη Ποια έκδοση του Android φοράει; Είναι στην εμπορική της μορφή η συσκευή ή προπαραγωγής; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gvg Δημ. February 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2011 εγω εχω galaxy κ δεν ειδα διαφορες μεγαλες στην οθονη ειναι μια χαρα για εμενα που θεωρητικα ειμαι χρηστης με απαιτησεις καθοτι εχουν περασει απο τα χερια μου desire hd galaxy s klp Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nsourtgr Δημ. February 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2011 εγω εχω galaxy κ δεν ειδα διαφορες μεγαλες στην οθονη ειναι μια χαρα για εμενα που θεωρητικα ειμαι χρηστης με απαιτησεις καθοτι εχουν περασει απο τα χερια μου desire hd galaxy s klp Νομίζω ότι λόγω τιμή (έχει πέσει αρκετά) και καθώς το Galaxy S2 θα κοστίζει αρκετά, το Arc θα το αγοράσουν αρκετοί.... (δεν ξέρω για το LG Optimus 2X καθώς και αυτό είναι σε ανταγωνιστική τιμή)..... Προσωπικά... ένα μεγάλο + είναι το design και το dedicate photo button..... Δεδομένου ότι έχει 4.2' οθόνη, Android 2.3, πολύ καλή κάμερα - video.... :cool: Παράθεση ZX - Spectrum 48K - Αtari 2600 .... και ξερό ψωμί ... :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gvg Δημ. February 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2011 2.3.1 φοραει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_element Δημ. February 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2011 @gvg: Θα σου ήταν εύκολο με Astro File Manager να πας στον φάκελο /system/app και να μας παρέχεις ένα αντίγραφο όλων των Applications που είναι εκεί μέσα? Και ακολούθως το ίδιο για το framework-res.apk που βρίσκεται στον φάκελο /system/framework? (Multiselect και Copy-Paste στην SDcard έτσι? Μην κάνεις κάνα cut και τρέχεις! Αν και δεν νομίζω να σε αφήσει λόγω permissions αλλά λέμε τώρα! :D ) Θα σου ήμουν υπόχρεος! Φιλικά, mr_element. :cool: Παράθεση Device: XIAOMI Mi6 (Blue) | Android Version: 8.0 (Oreo) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Butters Δημ. February 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2011 Έχουν ήδη ξεκινήσει διάφορα reviews για το Arc, όπως αυτό που αναφέρεται στην κάμερα και ένα επίσημο που δείχνει διαφορά σε λήψη με . Το OS που έχει στα tests είναι αυτό που αναφέρει το μέλος gvg (2.3.1), αλλά το τελικό UI αναμένεται μέχρι το Μάρτιο να είναι βελτιωμένο. Παράθεση http://i.imgur.com/2kZWw.gif :p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. February 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2011 εγω εχω galaxy κ δεν ειδα διαφορες μεγαλες στην οθονη ειναι μια χαρα για εμενα που θεωρητικα ειμαι χρηστης με απαιτησεις καθοτι εχουν περασει απο τα χερια μου desire hd galaxy s klp δηλαδη στο θεμα οθονης τα χρωματα απεικονιζοντε οπως στο galaxy s?κατωτερο η ανωτερο? Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Butters Δημ. February 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2011 δηλαδη στο θεμα οθονης τα χρωματα απεικονιζοντε οπως στο galaxy s?κατωτερο η ανωτερο? Σίγουρα διαφορετικό, γιατί το Galaxy έχει S. AMOLED ενώ το Arc έχει LED-backlit LCD. Επειδή είναι το 1ο κινητό με Mobile Bravia Engine, περιμένω να δω και πόσο έχει βάλει το χεράκι της και η Sony στην οθόνη. Παράθεση http://i.imgur.com/2kZWw.gif :p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nsourtgr Δημ. February 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2011 Παίδες... πέφτει και άλλο η τιμή του... στο expansys... € 494.99 .... :) Παράθεση ZX - Spectrum 48K - Αtari 2600 .... και ξερό ψωμί ... :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dim2 Δημ. February 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2011 Το θέμα είναι πως θα τα παει απο θέμα υποστήριξης δηλ αναβαθμισεων απο την ίδια την εταιρία, γιατί το xperia x10 δεν είχε και την καλύτερη όσο και απο τρίτους. Η τιμη του αν είναι στα 500€ είναι παρα πολυ καλη. Παράθεση My phone: iPhone 3gs 32 giga black.. Samsung s3-s4 -note 3.. Nokia 1020...Samsung S8...New iPad ( ΔΗΜΗΤΡΗΣ ) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
XPERIA_X10 Δημ. February 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2011 Παίδες... πέφτει και άλλο η τιμή του... στο expansys... € 494.99 .... :) Μακάρι η τιμή του να έχει πέσει τόσο!:w00t: Όταν με το καλό βγει και ισχύει αυτή η τιμή, θα το πάρω οπωσδήποτε...:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nsourtgr Δημ. February 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2011 Δείτε μία πολύ ωραία παρουσίαση του Arc ... και θαυμάστε το video που τραβάει το κινητό τη νύχτα... απίθανο!!!!!!!!! Παράθεση ZX - Spectrum 48K - Αtari 2600 .... και ξερό ψωμί ... :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duc_pan Δημ. February 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2011 φαίνεται όντως εξαιρετικό τηλέφωνο, σαφώς ανώτερο αισθητικά από τους αντωνιστές του αλλά σίγουρα υστερεί σε κάποια στοιχεία performance. Νομίζω πως η SΕ επέλεξε να μην κυνηγήσει τα καλύτερα components για να μην ανεβάσει την τιμή. Για κάποιον που δεν τον νοιάζει να έχει ότι πιο γρήγορο κυκλοφορεί στην αγορά, το τηλέφωνο είναι μια χαρά. Εγώ είμαι μεταξύ αυτού και του Galaxy SII για την αλλαγή του Iphone 4 από το οποίο έχω κάποια συγκεκριμένα παράπονα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hraklhs57 Δημ. February 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2011 συμφωνα με το techblog.gr αναμενεται στην Ελλαδα στα μέσα Απριλίου με τιμή κοντά στα 550 ευρώ. Παράθεση Ηρακλής! ___________________________________________ iPhone 12 Pro Max pacibic blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. February 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2011 Σίγουρα διαφορετικό, γιατί το Galaxy έχει S. AMOLED ενώ το Arc έχει LED-backlit LCD. Επειδή είναι το 1ο κινητό με Mobile Bravia Engine, περιμένω να δω και πόσο έχει βάλει το χεράκι της και η Sony στην οθόνη. Ναι όμως από τα γραφόμενα στην πράξη υπάρχει και μια διαφορά.και ειλικρινά αν δεν έχει ίδια οθόνη με το galaxy η ανώτερη τότε δεν νομίζω ότι θα πάρω το arc Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jordanchios Δημ. March 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2011 2.3.1 φοραει πλεον 2.3.2;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nsourtgr Δημ. March 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2011 Eγώ πάντως λόγω της χαμηλής τιμής του το θεωρώ φαβορί για αγορά.... Μπορεί να μην είναι το γρηγορότερο αλλά τι να το κάνεις... Άμα σε καλύπτει εκεί που θες.... τότε είναι super.... Ερώτηση: Αν το παραγγείλω από expansys ή άλλο site.... η εγγύηση μετράει για Ελλάδα.... τι παίζει? Παράθεση ZX - Spectrum 48K - Αtari 2600 .... και ξερό ψωμί ... :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts