Jump to content

duc_pan

Members
  • Δημοσιεύσεις

    57
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About duc_pan

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 10

duc_pan's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. duc_pan

    iPhone 6

    δεν έχει καμία διαφορά από που θα το πάρεις, ούτως ή άλλως θα το πας απευθείας στην αντιπροσωπεία για επισκευή (μακριά από εμάς)
  2. duc_pan

    iPhone 6

    αν και όλα μου τα Iphone στο παρελθόν τα έπαιρνα 16άρια, αυτό αποφάσισα να το πάρω 64άρι κυρίως γιατί με τη μεγαλύτερη και πιο χρηστική οθόνη θα το χρησιμοποιώ με περισσότερα apps και ήθελα τον παραπάνω χώρο (σύν πιο βαριές photo, Κλπ.). Το βρήκα εχθές στον πειραιά σε σκρουτζομάγαζο, αγγλικό, μια χαρά! Άρα λογικά υπάρχουν ακόμα. Στα λοιπά 'συστημικά' καταστήματα 64άρι δεν υπήρχε ούτε για δείγμα, και το χειρότερο είναι ότι δεν ήξεραν να σου πούνε επακριβώς πότε το περιμένουν.
  3. duc_pan

    iOS 8

    δυστυχώς δεν υπάρχει αυτή η επιλογή στο απόρρητο - μικρόφωνο. Υπάρχουν άλλα apps αλλά όχι το message ή το messenger. Έψαξα και στο internet αλλά δεν βρήκα άλλους να έχουν το ίδιο πρόβλημα...
  4. duc_pan

    iOS 8

    κάτοχος 5S, έχω βάλει το IOS 8 και ενώ όλα βαίνουν καλώς παρατήρησα σήμερα ότι δεν μπορώ να στείλω audio message (ή ακόμα και video message) από το message app όπως υποτίθεται μπορείς να κάνεις με το IOS 8. Πχ. ανοίγω να γράψε νέο sms και το μικρόφωνο ενώ φαίνεται στα δεξιά του μυνήματος δεν είναι ενεργό για να το πατήσω. Μήπως ξέρει κάποιος τι στο $%^$%& συμβαίνει?
  5. προσπαθώ να βρω ένα μαγαζί που να πουλάει και να εγκαθιστά μεμβράνη για το πίσω μέρος του Iphone 5s αλλά δεν βρίσκω πουθενά, μήπως γνωρίζει κανένας αν υπάρχει ή τζάμπα ψάχνω. Ο γερμανός εγκαθιστά τη μπροστινή μεμβράνη (την οποία έχω ήδη βάλει) αλλά δεν έχει για πίσω. έχω βαρεθεί τις θήκες και θέλω να το έχω "γυμνό" αλλά αν είχα μεμβράνες μπρος πίσω θα ένοιωθα πιο άνετα.
  6. εγώ πεντάρι έχω, το πέρασα την πρώτη μέρα με απλό install, μια χαρά μπήκε και τρέχει, δεν έχει κανένα lag, και αν εξαιρέσουμε τα νέα χρώματα που θέλουν λίγο συνήθεια (τώρα μου είναι μια χαρά), όλα τα άλλα είναι πιστεύω καλύτερα εκτός από το notification το οποίο πιστεύω το χάλασαν (το moving stocks ticker ήταν πολύ καλύτερο όπως επίσης και το weather widget)
  7. ταπεινή μου άποψη είναι ότι αυτή η συμβατότητα WP8 και W8 θα βοηθήσει σίγουρα την MS να πάρει μερίδιο αγοράς. Φυσικά θα πάρει καιρό, τέτοια πράγματα δεν γίνονται από τη μια μέρα στην άλλη. Εγώ βλέπω πάντως συνέργειες μεταξύ επικοινωνίας laptop-Κινητού (πχ. ίδιες εφαρμογές) και η MS είναι σε θέση πλέον να τις αξιοποιήσει καλύτερα από οποιονδήποτε αφού είναι ο βασιλιάς του pc environment. Κανείς δεν μπορεί να προβλέψει την επιτυχία του WP8 αλλά η είσοδος samsung-htc διασφαλίζει ότι τουλάχιστον από Hardware θα υπάρχουν συσκευές high end που δεν έχουν να ζηλέψουν τίποτα από ios/android. έχω iphone 4 τώρα και μάλλον θα είχα ήδη πάρει το GS3 αλλά περιμένω να δω τα reviews από WP8 πριν προχωρήσω σε αγορά
  8. περιλαμβάνει μεμβράνη, 16άρα μνήμη και leather pouch
  9. βιντεοκλήση έχω κάνει 2 φορές με το iphone 4 σε 7 μήνες γιατί πρέπει και οι δύο συσκευές να είναι σε wi fi ταυτόχρονα, πέραν από το να ξέρεις ότι μπορείς να το κάνεις δε βλέπω κάποια άλλη ουσιαστική χρησιμότητα. Ο αισθητήρας φωτός υπάρχει στη συσκευή, γιατί δεν υπάρχει η ρύθμιση δεν το γνωρίζω. Όσο αυτό για τις γωνίες θέασης, εγώ εχθές το πήρα αλλά δεν μπορώ να καταλάβω ποιο είναι το πρόβλημα, ίσως είναι πρόβλημα για πιο απαιτητικούς καταναλωτές από εμένα
  10. είναι σαφές ότι αγοράζωντας ευρωπαικό κινητό (εννοώ για την ευρωπαική αγορά)αγοράζεις και την εγγύηση μαζί που σε καλύπτει σε όλη την ευρώπη. Αν θέλει η εδώ αντπροσωπεία ας πει όχι, θα καλοπεράσει. Υπάρχουν αμέτρητα παραδείγματα ελληνικών αντιπροσωπειών που στην αρχή έκαναν τον δύσκολο (δε μιλάω για SE, γιατί δεν έχω εμπειρία από SE) και μετά ζητούσαν συγγνώμη φυσικά και έχει, απλώς όχι από την ελληνική αντιπροσωπεία. Είναι θέμα ορισμού του "επίσημο"
  11. το δικό μου είναι αγορασμένο από ελλάδα μεν, γερμανικό δε, επομένως καλύπτεται.
  12. thanks, θα το βάλω το βράδυ να φορτίσει και από αύριο θα πειραματιστώ, (είναι το πρώτο android άλλωστε)
  13. παρομοίως η αγορά από ebw. Στο κουτί υπάρχει και hdmi καλώδιο και το pouch όπως ανέφερες. Επειδή δεν υπάρχουν οδηγίες στα ελληνικά/αγγλικά/γαλλικά, πως προτείνετε να το φορτίσω? λειτουργία μέχρι να εκφορτιστεί πλήρως ή full φόρτιση με το καλημέρα?
  14. εγώ πάντως Iphone 4 έχω και είμαι έτοιμος για την αλλαγή σε arc
×
×
  • Create New...