GeoGlx Δημ. January 27, 2022 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2022 Just now, vaggouras90 said: Συμβαινει κ σε σενα δλδ; Δεν μου άρεσε το αυτόματο ήθελε ποιο σταθερό χέρι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bromonano2 Δημ. January 30, 2022 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2022 Εκπληκτική διαχείριση μπαταρίας με το τελευταίο update. Ειλικρινά θα το σκεφτώ πολύ αν θα κάνω άλλη αναβάθμιση. Sent from my SM-G998B using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. January 30, 2022 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2022 On 27/1/2022 at 2:10 ΜΜ, zouk said: Απλά μου την σπάει που την βλέπω. Το θέμα είναι ότι ούτε έπεσε κάτω ούτε τίποτα. Αν βαλεις μεμβρανη η τζαμακι δεν θα φαινεται. Εγω μετα απο 20 μηνες αποφασισα να μην εχω προστασια οθονης στο S20+. Καλα ειναι.... Αραχνιες θα μαζεψει αλλα δεν προκειται να τις ψαχνω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kek Δημ. January 30, 2022 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2022 On 27/1/2022 at 2:10 ΜΜ, zouk said: Απλά μου την σπάει που την βλέπω. Το θέμα είναι ότι ούτε έπεσε κάτω ούτε τίποτα. Αναρωτιεμαι...αν βαλεις ενα τζαμι DOME GLASS η καποιο αλλο που μπαινει με κολλα UV ...δε θα επουλωσει εμφανισιακα η κολλα την ελαφρια αυτη γρατζουνιτσα ? Και σε συνδυασμο με το τζαμι απο πανω θα φαινεται ολο σαν νεα οθονη ! Λεω εγω τωρα....για σκεψου το.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. January 30, 2022 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2022 Δεν επουλωνει η κολλα. Παντως με τζαμακι η μεβρανη δεν μπορεις να δεις τις γρατζουνιες. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petraKOS07 Δημ. January 30, 2022 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2022 Έχω βρει το παραπάνω spen θεωρείται ότι θα δουλέψει στο s21 ultra? Samsung Galaxy Tab S3 9.7 SM-T820 T825C S pen Replaceme Stylus Black Silver Intelligent 100% Samsung Original Παράθεση Oneplus 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zouk Δημ. January 30, 2022 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2022 6 ώρες πριν, GMF80 said: Δεν επουλωνει η κολλα. Παντως με τζαμακι η μεβρανη δεν μπορεις να δεις τις γρατζουνιες. Σκεφτόμουν να ξαναβάλω την εργοστασιακη μεβρανη.. Φοβάμαι όμως ότι θα φαίνεται η γρατσουνιά.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
challenge143 Δημ. January 30, 2022 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2022 44 minutes ago, zouk said: Σκεφτόμουν να ξαναβάλω την εργοστασιακη μεβρανη.. Φοβάμαι όμως ότι θα φαίνεται η γρατσουνιά.. 10 ευρώ είναι. Μία δοκιμή θα σε πείσει κ θα μάθουμε και μεις τελικά αν έκανε δουλειά. 😀 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaggouras90 Δημ. January 30, 2022 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2022 Αν δε σου ειναι κοπος βγαλτην μια φωτο την γρατζουνια να δουμε τι συζηταμε χαχα!!! 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
halkpao Δημ. January 30, 2022 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2022 Καλησπέρα σε όλους. Αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα και θα ήθελα όποιος μπορεί να με βοηθήσει και να μου πει αν γίνεται να λυθεί το πρόβλημα και τι φταίει που συμβαίνει αυτό. Έχω το Huawei gt2e smartwatch και τα galaxy buds+ ακουστικά. Όταν είναι συνδεδεμένα και οι δύο συσκευές και δέχομαι ή παίρνω εγώ κλήση εξερχόμενη, δεν είναι default τα ακουστικά (δεν είναι ούτε το τηλέφωνο) όπως θα έπρεπε, με αποτέλεσμα να πρέπει να το ορίσω εγώ. Αυτό το θεωρώ απαράδεκτο μιας και το τηλέφωνο και τα ακουστικά είναι ίδιας εταιρείας και θα έπρεπε να ήταν προεπιλογή. Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων όποιον ασχοληθεί Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elessar86 Δημ. January 30, 2022 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2022 Παιδιά τι να λέμε η μπαταρία έχει ξεφύγει με το νέο update... 8,5 ώρες SOT σε 27 ώρες με μικτή χρήση WiFi και data... Δεν υπάρχει το κινητό! Στάλθηκε από το SM-G998B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. January 30, 2022 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2022 Τι ρολόι την κάνει τη ζημιά. Κάνε τη ρύθμιση από αυτό, αν γίνεται. Αν δεν είχες το ρολόι και μόνο το κινητό και τα ακουστικά θα δούλευαν περίφημα. Όλες οι κλήσεις θα πήγαιναν στα ακουστικά. Τα Huawei είναι ότι χειρότερο σε λειτουργίες ρολόι μπορεί να σου τύχει σε συνεργασία με κινητά και γενικά. Στάλθηκε από το SM-G998B μου χρησιμοποιώντας Tapatalkεπειδή και εγώ έχω το ίδιο πρόβλημα ποια μάρκα (πλην ακριβών Samsung κλπ) ρολογιού δεν θα έκανε αυτό το πρόβλημα λες; τα xiaomi amazfit κλπ; Sent from my SM-A725F using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. January 31, 2022 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2022 (edited) 10 ώρες πριν, zouk said: Σκεφτόμουν να ξαναβάλω την εργοστασιακη μεβρανη.. Φοβάμαι όμως ότι θα φαίνεται η γρατσουνιά.. Το εχω κανει πολλες φορες. Για αραχνιες μιλαμε βεβαια, γρατζουνιες ορατες κατω απο συγκεκριμενες συνθηκες φωτος. Εκει αν βαλεις προατασια δεν μπορει να φανει με κανενα τροπο. Και εγω αν βαλω καποια στιγμη που θα αποκτησει περισσοτερεε και φαινονται θα ειναι η εργοστασιακη. Κουρασρηκα με τα τζαμακια που σε αγχωνουν καθε φορα που πας να βγαλεις τη θηκη. Edited January 31, 2022 by GMF80 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. January 31, 2022 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2022 Δεν είναι θέμα χρημάτων αλλά λειτουργιών που σου κάνουν τη ζωή πιο εύκολη. Και αυτό δεν το έχει κανένα Huawei. Αν πάρουμε και θέμα τιμής το gt2 έχει 30 ευρώ λιγότερο από το active 2 της Samsung και σε λειτουργίες δε συγκρίνονται. Το gt2 pro είναι στα ίδια χρήματα περίπου. Δε μιλάω για το 4 που είναι ότι καλύτερο όταν έχεις τηλέφωνο Samsung λόγω τιμής, μιας και το ανέφερες. Πιστεύω ότι με 30 ευρώ περισσότερα αγοράζεις ένα πραγματικό smart watch . Οπότε ή πετάς τα χρήματα σου ή αγοράζεις κάτι πραγματικά smart watchΣτάλθηκε από το SM-G998B μου χρησιμοποιώντας Tapatalkμωρέ να πάω σε Samsung watch αλλά την αυτονομία του gt2 την θέλω! η ούτως ή άλλως το ρολόι μόνο για ώρα το θέλω πιο πολύ και όχι για smart watch. αλλά τουλάχιστον όταν έχω συνδέσει και τα ακουστικά jabra να γίνεται σωστά η επιλογή που θα πάει ο ήχος! τώρα έχω απενεργοποιησει τις κλήσεις από το να απαντώνται από το ρολόι γιατί εκεί γίνεται το μπλέξιμο Sent from my SM-A725F using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gthebest Δημ. January 31, 2022 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2022 (edited) Θέματακια που αντιμετωπίζω με το κινητό και τι λύσεις προτείνετε : 1. Σε εξοικονόμηση ενέργειας ξαφνικα χανει την ομαλότητα σε frames (κινηση). Για να επανέλθει ανοιγοκλεινω την εξοικονόμηση 2. Αργεί να συνδεθεί όταν έχω κλειστό το wifi και το ανοίξω και όταν είμαι σε απόσταση (πχ διπλανό δωματιο) από το router 3. Έχω ένα ρολόι της huawei συνδεδεμένο και το Bluetooth του αυτοκινήτου. Όταν κάνω η δεχτώ κάποια κλήση και είμαι στο αυτοκίνητο πρώτα στέλνει την κλήση στο ρολόι και μετά στο αυτοκίνητο με αποτέλεσμα να χάνω τον ήχο της κλήσης τα πρώτα 5-7 δευτερόλεπτα μέχρι να συνδεθεί τελικά με τι αυτοκίνητο. 4. Μου έχει σπάσει τα νεύρα το μενού που έχει μόλις με καλέσει κάποιος στο κάτω μέρος της οθονης για να στείλεις μήνυμα αντί να απαντήσεις. Πολλές φορές όπως το βγάζω από την τσέπη κατά λάθος μπαίνω στο μενού των sms και κάποιες φορές παταω και φευγει και το μήνυμα χωρις να το θελω Αν δεν βαριέστε και γνωρίζετε κάτι βοήθηστε! Edited January 31, 2022 by gthebest Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas443 Δημ. January 31, 2022 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2022 9 minutes ago, gthebest said: Θέματακια που αντιμετωπίζω με το κινητό και τι λύσεις προτείνετε : 1. Σε εξοικονόμηση ενέργειας ξαφνικα χανει την ομαλότητα σε frames (κινηση). Για να επανέλθει ανοιγοκλεινω την εξοικονόμηση 2. Αργεί να συνδεθεί όταν έχω κλειστό το wifi και το ανοίξω και όταν είμαι σε απόσταση (πχ διπλανό δωματιο) από το router 3. Έχω ένα ρολόι της huawei συνδεδεμένο και το Bluetooth του αυτοκινήτου. Όταν κάνω η δεχτώ κάποια κλήση και είμαι στο αυτοκίνητο πρώτα στέλνει την κλήση στο ρολόι και μετά στο αυτοκίνητο με αποτέλεσμα να χάνω τον ήχο της κλήσης τα πρώτα 5-7 δευτερόλεπτα μέχρι να συνδεθεί τελικά με τι αυτοκίνητο. 4. Μου έχει σπάσει τα νεύρα το μενού που έχει μόλις με καλέσει κάποιος στο κάτω μέρος της οθονης για να στείλεις μήνυμα αντί να απαντήσεις. Πολλές φορές όπως το βγάζω από την τσέπη κατά λάθος μπαίνω στο μενού των sms και κάποιες φορές παταω και φευγει και το μήνυμα χωρις να το θελω Αν δεν βαριέστε και γνωρίζετε κάτι βοήθηστε! Για το πρώτο το έχω και εγώ και άρχισε να συμβαίνει με το τελευταίο update ιανουαρίου ας ελπίσουμε στο επόμενο να το διορθώσουν δεν χρειάζεται να κλήσεις την εξοικονόμηση φτιάχνει και με το να κλειδώσεις το κινητό και να το ξεκλειδώσεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlidisc Δημ. January 31, 2022 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2022 @gthebest Για το 4: ΤΗΛΕΦΩΝΟ - 3 τελείες επάνω δεξιά - ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ - "Μηνύματα γρήγορης απόρριψης". Σβήσε όλα τα μυνήματα και λογικά δεν θα εμφανίζεται η επιλογή για απόρριψη με SMS. Παράθεση iPhone 15 Pro Max - Apple Watch 7 - Mac mini M1 - Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. January 31, 2022 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2022 Για το ρολόι και το Bluetooth χω και εγώ θέμα που δε μου ανοίγει απευθείας το Bluetooth της Samsung πχ και πρέπει να διαλέξω εγώ χειροκίνητα, αλλά δε βλέπω να υπάρχει λύση Sent from my SM-G998B using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
halkpao Δημ. January 31, 2022 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2022 19 ώρες πριν, costsa41 said: Τι ρολόι την κάνει τη ζημιά. Κάνε τη ρύθμιση από αυτό, αν γίνεται. Αν δεν είχες το ρολόι και μόνο το κινητό και τα ακουστικά θα δούλευαν περίφημα. Όλες οι κλήσεις θα πήγαιναν στα ακουστικά. Τα Huawei είναι ότι χειρότερο σε λειτουργίες ρολόι μπορεί να σου τύχει σε συνεργασία με κινητά και γενικά. Στάλθηκε από το SM-G998B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Δοκίμασα και δημιουργία ρουτίνας αλλά πάλι τίποτα. Εννοείται ότι όταν είναι μόνο μια συσκευή δουλεύει άψογα 6 minutes ago, DjTony said: Για το ρολόι και το Bluetooth χω και εγώ θέμα που δε μου ανοίγει απευθείας το Bluetooth της Samsung πχ και πρέπει να διαλέξω εγώ χειροκίνητα, αλλά δε βλέπω να υπάρχει λύση Sent from my SM-G998B using Tapatalk Είναι δυστυχώς τραγικό. Δεν φταίει το ρολόι. Καταλαβαίνω την λογική ότι επειδή έχεις δύο συνδεδεμένες συσκευές δεν μπορεί να ξέρει που το θέλεις default. Αλλά δώσε μου επιλογή ή τρόπο να το επιλέξω εγώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. January 31, 2022 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2022 Ακριβώς. Είναι τρελό το ότι δε σου δίνει επιλογή να είναι τα ακουστικά by default πάντα πρώτη συσκευή. Sent from my SM-G998B using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
halkpao Δημ. January 31, 2022 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2022 48 minutes ago, DjTony said: Ακριβώς. Είναι τρελό το ότι δε σου δίνει επιλογή να είναι τα ακουστικά by default πάντα πρώτη συσκευή. Sent from my SM-G998B using Tapatalk Λοιπόν παιδιά για παίξτε μπάλα έτσι : Εμένα δείχνει να παίζει όπως πρέπει 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaggouras90 Δημ. January 31, 2022 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2022 (edited) Ρε παιδια χωρις την ενισχυμενη εστιαση ποσο κοντα μπορειτε να πατε χωρις να θολωσει η φωτογραφια; Edited January 31, 2022 by vaggouras90 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
halkpao Δημ. January 31, 2022 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2022 2 ώρες πριν, halkpao said: Λοιπόν παιδιά για παίξτε μπάλα έτσι : Εμένα δείχνει να παίζει όπως πρέπει Δεν παίζει δυστυχώς σωστά. Κρίμα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
challenge143 Δημ. January 31, 2022 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2022 3 ώρες πριν, costsa41 said: Εγώ που έχω ακουστικά και ρολόι Samsung όταν φοράω τα ακουστικά πάντα οτιδήποτε σε κλήση και ειδοποίηση έρχεται στα ακουστικά. Πουθενά αλλού. Και είναι λογικό. Όταν φοράς ακουστικά αυτή είναι η χρήση τους. Πάντα τα βλέπει σαν πρώτη συσκευή. Στάλθηκε από το SM-G998B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Όταν είχα κ εγώ το ρολόι όχι όμως κάτι ακριβό όντως έπαιζαν κ εμένα έτσι όπως το λες . Τώρα λόγο ότι χάλασε το ρολόι κ έχω μόνο τα Bluetooth δεν έχω την επιλογή να βοηθήσω τα παιδιά. Έχω την εντύπωση ότι η ρύθμιση που πρέπει να κάνεις είναι από το ρολόι. Δεν ανεβάζεις κάποιο screenshots μήπως τους βοηθήσουμε,; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. February 1, 2022 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2022 Λοιπόν παιδιά για παίξτε μπάλα έτσι : Εμένα δείχνει να παίζει όπως πρέπει τον έφτιαξα τον κανόνα δουλεύει σωστά εκτός από όταν λήγει η ρουτίνα που αντιστρέφει την "σύνδεση με μια συσκευή Bluetooth - ακουστικά jabra"! επειδή αντιστρέφει την σύνδεση τα αποσυνδέει! EDIT οκ ξεσυνδεει τα ακουστικά στην αντιστροφή αλλά μετά ξανασυνδεονται όταν πάω να καλέσω ξανά ευτυχώς! EDIT2 μπα ακύρωσα την ρουτίνα γιατί αργούσε να κάνει την μετάβαση όταν απαντώ. αρχίζει στο τηλ και μετά από 3 δευτερόλεπτα πάει στο Bluetooth. κρίμα και φάνηκε καλή λύση! 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts