Jump to content

Samsung Galaxy S21 Ultra

George6633
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

In the end, the resulting shot looked more impressive than the single frame captured by a Sony A7R III full frame mirrorless camera and 600mm zoom lens, a rig that cost more than three times the price of the Galaxy S21 Ultra. More importantly, the patterns between the shots do line up. Samsung indeed is able to capture shots of the moon in the right weather conditions and in areas of low light pollution, albeit with a lot of software processing in the background.

αφου σαν συμπερασμα λεει το ανωθι τοτε δεν υπάρχει θεμα.

Θέμα ούτως η άλλως δεν υπήρχε!

Απλά όπως αναφέρει και πιο πάνω ο @bromonano δεν είναι φωτο με την κανονική έννοια της φωτογραφίας (βλέπει ο αισθητήρας φως και φέρνει ένα σωστό αποτέλεσμα),είναι απλά μια ρεαλιστική φωτογραφία του φεγγαριού.

Το κινητό τράβηξε πολλές λήψεις και μέσω του ΑΙ κατάλαβε ότι πρόκειται για φεγγάρι με χαμηλό iso και φυσικά shutter speed για να μην βγει κουνημένη και καμένη,δίνει αυτό το αποτέλεσμα.

Το ωραίο θα ήταν να το τράβαγε ένα κινητό με Χ10 σε RAW μορφή αλλά φυσικά είναι κάτι σχεδόν απίθανο.

Όλα μέχρι εδώ όμορφα.

Αυτό που δεν μπορώ να καταλάβω είναι πως γίνεται ο αρθρογράφος και φυσικά το gsmarena που αναπαράγει αυτό το άρθρο να μην λένε την αλήθεια και να βάζουν μια φωτογραφία απο μια mirrorless η DSLR με τέτοιο αποτέλεσμα.

Όσοι γνωρίζουν και έχουν στην κατοχή τους DSLR ή Mirrorless ανεξαρτήτου brand γνωρίζουν ότι το άρθρο είναι παιδικό!

Είναι σίγουρα φτιαχτό και επιτηδευμένο όλο αυτό.

Sony Xperia go, Sony Xperia M5, Sony Xperia 1 II, Sony Xperia 1 III, Sony Xperia 1 IV, Google Pixel 7 pro

• Απαντήσεις 5,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Σε άλλα νέα άνοιξα τη συσκευή πήγα να βγάλω φωτο, ήταν όλα θολά έπαθα εγκεφαλικό και μετά συνειδητοποίησα ότι είχε κάλυμμα στους φακούς :D

Επίσης... γιατί στην ευχή έβγαλαν το power button? Πως κλείνει η συσκευή, μόνο τη Bixby κατάφερα να ανοίξω κ να της πω να το κάνει power off

Κατά τ άλλα, στιβαρή συσκευή, απολαυστικη infinity οθόνη, σεταριστηκε και γύρισε στο κουτί της μέχρι να έρθει η θήκη

Στάλθηκε από το SM-G975F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Μέσα στις σύνθετες ρυθμίσεις, υπάρχει αυτή η επιλογή. Από το Note 10 +, έτσι το έχουν

Screenshot-20210131-124327-Settings.jpg

Παιδιά κάνα geekbench έχει τρέξει κανένας με το τελευταίο update? Βλέπω στο Twitter 4κ για το multi και πάνω από 1κ για το single σε exynos. Αν όντως ισχύουν μιλάμε για μεγάλη αναβάθμιση σε σχέση με τον 990 κ με καλύτερη θερμική συμπεριφορά από τον snap 888. Εντάξει στα γραφικά είναι πίσω ακόμα αλλά λίγο με ενδιαφέρει προσωπικά.

Sent from my DUB-LX1 using Tapatalk

Πραγματικα δεν μπορω να καταλαβω γιατι καθομαστε και ασχολουμαστε με νουμερα απο τεστς και πρασινα αλογα...

Βλεπω τις τελευταιες μερες να γινεται χαμος με μετρησεις, αποδοσεις καρτων γραφικων των τσιπσετ κτλ.

Γιατι? Σαν χρηστη εμενα που στο διακο θα με βοηθησει ? Δεν θα ανοιξω το μεσσετζερ, το μειλ η τις κλησεις μου αρκετα γρηγορα? Καθομαστε και παθιαζομαστε με πραγματα που πραγματικα δεν μετρανε. Ο εξυνος εχει καλυτερες επιδοσεις απο τον σναπ υπολογιστικα αλλα υστερει στα γραφικα. Και??? Εχω κοσνολα αν θελω να παιξω , ΕΛΕΟΣ δηλαδη. Στο κινητο θα ασχοληθω με κανενα παιχνιδι παναλαφρο οσο ειμαι στο ποδι για να περασει η ωρα, δεν θα συμμετασχω σε κανενα τουρνουα !

Το αλλο αστειο ειναι πως καθομαι και βλεπω ενα σκασμο συγκριτικα μεταξυ s21 ultra & 12 pro max. Λες και μπορεις να συγκρινεις αυτα τα δυο πραγματα που ειναι εντελως διαφορετικα σε ολα. Οκ, καλη ειναι η συγκριση μεταξυ ανδροιδ αλλα μονο για να βλεπουμε την βελτιωση και να νιωθουμε καλυτερα με την επιλογη μας. Σαφως και ειναι καλυτερη συσκευη απο το Ν20U δεν το συζηταμε.

Γενικα ασχολουμαστε με ανουσια πραγματα. Κανουμε τις επιλογες μας με βαση τις πραγματικες μας αναγκες και οχι με αυτο που επιβαλλουν διαφορα τεστ. Καποιος μπορει να δινει εμφαση στην καμερα, αλλος στην οθονη, αλλος στην αυτονομια και παει λεγοντας. Κανενας δεν ειναι λαθος ουτε σωστος. Αυτο ειναι υποκειμενικο.

Επισης ειναι γελοια και τα τεστ μπαταριας. Ποιος καθεται δηλαδη με το κινητο του σε airplane mode με wifi μονο ανοιχτο και κανει ολα αυτα που κανουν αυτοι σερι επι 6-7 ωρες? Ειναι απλα αστεια.

Ειχα iPhone απο το 3gs και μετα με μικρες παυσεις android στην πορεια. Νομιζω πως εχασα καθε επαφη μαζι τους μετα το Note 4 & HTC one. Παρολαυτα ξερω πως ημουν εγκλωβισμενος σε αυτο που πουλαει η apple και με λυπομουν καποιες φορες. Τα τελευταια 2-3 χρονια ομως , εχοντας πληρη επιγνωση ειχα υποσχεθει στον εαυτο μου πως οταν βρω μια καλη αυτονομια σε andoid συσκευη απο καποιον μεγαλο παικτη (οχι κινεζικα τυπου xiaomi κτλ) θα φυγω. Ημουν σχεδον σιγουρος οτι το βρηκα στην huawei και στο πολυ ωραιο οικοσυστημα της καθως και στην τελεια αυτονομια.Φυσικα ελαβα υποψην και αλλους παραγοντες που μου ταιριαξαν, και τοτε ηρθε η Αμερικη και τους κλειδωσε και ξενερωσα.

Μετα νομιζα οτι το βρηκα στο N20U (δεν αναλυω τους λογους,δεν εχει σημασια) αλλα το εδωσα την πρωτη εβδομαδα καθως δεν εβγαζα καν μιση μερα ενω στο 11 pro max γυρναγα το βραδυ σπιτι με 30-40% μπαταρια.

Τωρα νομιζω οτι το βρηκα στο s20u. Εχει ολα οσα θελω , εχει πολυ καλη αυτονομια που στην τελικη και λιγο κατωτερη να καταληξει απο το ios δεν με νοιαζει γιατι κερδιζω ελευθερια.

Παιζοντας μαζι του τις τελευταιες μερες ειχα ξεχασει ποσα πολλα πραγματα μπορεις να κανεις με ενα smartphone...

Απο τα πιο απλα πραγματα...

Anyway, ξεφυγα αρκετα. Κι εγω εδινα βαση σε αυτα τα συγκριτικα και τις βαθμολογιες αλλα οχι πια. Ισως δω ενα γενικοτερο συγκριτικο μεταξυ δυο συσκευων μηπως με βοηθησει να καταληξω καπου αλλα δεν θα ασχοληθω με benchmarks. Ειναι γελοια ετσι κι αλλιως. Κατσε και τρεξε στην ιδια συσκευη, με τις ιδιες συνθηκες , το ιδιο benchmark 10 φορες . ΟΛΕΣ θα εχουν διαφορετικο αποτελεσμα, τοσο ανουσια ειναι.

Απολαυστε την συσκευη σας οσο μπορειτε, ο καθενας για τους λογους που το αγορασε και μην δινετε βαση σε τεστ και βαθμολογιες.

Live now , stop thinking yesterday and tomorow...

Έτσι όπως τα λες είναι

Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v

Συμφωνώ , αλλά κουβέντα να γίνεται. Από την άλλη σε τεχνολογικό φορούμε είμαστε, τι να ρωτήσω , αν βγάζει ωραίες selfie με beatify? Προσωπικά δεν με ενδιαφέρει. Όπως δεν ενδιαφέρουν καποιους κάποια πράγματα , δεν ενδιαφέρουν καποιους άλλους η το αντίστροφο. Και στην τελική κάποιος μπορεί να έχει κριτήριο αγοράς το geekbench , το antutu και άλλα τόσα benchmarks (λέμε τώρα). Κατά τα άλλα μετά λέμε γιατί αργοπεθαίνουν τα φόρουμ . Μπαίνεις να βρεις εξειδικευμένη και γνήσια πληροφορία και εχουμε καταντήσει χειρότερα από τους διαφημιστές του YouTube λέγοντας τι ωραια πλάτη, κρίμα που δεν έχει φορτιστή στην συσκευασία ,κατάργηση SD (it is what it is) και άλλα τέτοια τεχνολογικά ...

Με άλλα λογια και χωρίς διάθεση για διαξιφισμούς: κάθε πληροφορία ευπρόσδεκτη ,πόσο μάλλον στο φλέγον θέμα του exynos , που η Samsung έρχεται κατά γενική ομολογία από μια αποτυχημένη χρονια (βάζω και τον εαυτό μου μέσα ως πρώην κατοχος S20+, που ναι μεν δεν ήταν σκουπίδι όπως πολλοί φώναζαν αλλά ούτε και αυτός ο επεξεργαστής που αρμόζει σε μια ναυαρχίδα του 20).

Προσωπικά πολλές φορές είδα ότι ο 990 , δεν συμπεριφερόταν όπως έπρεπε (για επίπεδο ναυαρχίδας πάντα), άρα ναι αυτό με καιει όταν ζητάει 1299 αρχική και ήταν Ο λόγος που το έδωσα.

Όσο για την σύγκριση μμε iOS και 7 μέρες να κράταγε στο iOS η μπαταρια δεν θα πήγαινα ποτέ για δικούς μου λόγους.

Κατά τα άλλα το ultra, σε όλους τους υπόλοιπους τομείς μοιράζει πόνο.

Edited by bromonano2

Συμφωνώ , αλλά κουβέντα να γίνεται. Από την άλλη σε τεχνολογικό φορούμε είμαστε, τι να ρωτήσω , αν βγάζει ωραίες selfie με beatify? Προσωπικά δεν με ενδιαφέρει. Όπως δεν ενδιαφέρουν καποιους κάποια πράγματα , δεν ενδιαφέρουν καποιους άλλους η το αντίστροφο. Και στην τελική κάποιος μπορεί να έχει κριτήριο αγοράς το geekbench , το antutu και άλλα τόσα benchmarks (λέμε τώρα). Κατά τα άλλα μετά λέμε γιατί αργοπεθαίνουν τα φόρουμ . Μπαίνεις να βρεις εξειδικευμένη και γνήσια πληροφορία και εχουμε καταντήσει χειρότερα από τους διαφημιστές του YouTube λέγοντας τι ωραια πλάτη, κρίμα που δεν έχει φορτιστή στην συσκευασία και άλλα τέτοια τεχνολογικά ...

Με άλλα λογια και χωρίς διάθεση για διαξιφισμούς: κάθε πληροφορία ευπρόσδεκτη ,πόσο μάλλον στο φλέγον θέμα του exynos , που η Samsung έρχεται κατά γενική ομολογία από μια αποτυχημένη χρονια (βάζω και τον εαυτό μου μέσα ως πρώην κατοχος S20+, που ναι μεν δεν ήταν σκουπίδι όπως πολλοί φώναζαν αλλά ούτε και αυτός ο επεξεργαστής που αρμόζει σε μια ναυαρχίδα του 20).

Προσωπικά πολλές φορές είδα ότι ο 990 , δεν συμπεριφερόταν όπως έπρεπε (για επίπεδο ναυαρχίδας πάντα), άρα ναι αυτό με καιει όταν ζητάει 1299 αρχική και ήταν Ο λόγος που το έδωσα.

Όσο για την σύγκριση μμε iOS και 7 μέρες να κράταγε στο iOS η μπαταρια δεν θα πήγαινα ποτέ για δικούς μου λόγους.

Κατά τα άλλα το ultra, σε όλους τους υπόλοιπους τομείς μοιράζει πόνο.

εννοειται οτι θα τα λεμε ολα και θα ψαχνομαστε, ακριβως γιατι ειμαστε φορουμ, απλα να μην μιζεριαζουμε και να μην αρχιζουμε τους οπαδισμους λες και τους χαρακτηρισμους που κατα καιρους βλεπουμε, πχ θυματα της samsung με exynos Κτλ. οκ αυτα ειναι τα δεδομενα, οποιος θελει παιρνει οποιος δε θελει παει αλλου εφοσον δεν τον καλυπτει. να κραταμε δηλαδη ενα μετρο σε ολα και να μην τρωμε 1 εβδομαδα πχ συζητησεις για να λεμε τα ιδια οπως εχει γινει και στο παρελθον. αυτο πιστευω οτι ειναι το ιδανικο.

Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v

Αν και στην αρχή ήμουν προβληματισμένος για το εάν θα προβώ στην αγορά η όχι του s21 ultra ..δεν το μετάνιωσα καθόλου. (..το κινητό για τα δικά μου "θέλω" είναι πολύ καλό).

..μετά δε το τελευταίο update (διόρθωση ασφαλείας Ιανουαρίου), βλέπω ακόμα καλύτερη αυτονομία μπαταρίας και πολύ λιγότερη θερμοκρασία (..όταν παίζω το παιχνίδι που παίζω και που στην αρχή ζεσταινόταν αρκετά).

..επειδή μιλάτε για exynos vs snapdragon εδώ ένα συγκριτικό (..πριν λίγες ώρες).

εννοειται οτι θα τα λεμε ολα και θα ψαχνομαστε, ακριβως γιατι ειμαστε φορουμ, απλα να μην μιζεριαζουμε και να μην αρχιζουμε τους οπαδισμους λες και τους χαρακτηρισμους που κατα καιρους βλεπουμε, πχ θυματα της samsung με exynos Κτλ. οκ αυτα ειναι τα δεδομενα, οποιος θελει παιρνει οποιος δε θελει παει αλλου εφοσον δεν τον καλυπτει. να κραταμε δηλαδη ενα μετρο σε ολα και να μην τρωμε 1 εβδομαδα πχ συζητησεις για να λεμε τα ιδια οπως εχει γινει και στο παρελθον. αυτο πιστευω οτι ειναι το ιδανικο.
Φίλε Νίκο -που σε εκτιμώ απεριόριστα- είμαι κάτοχος Samsung συσκευών από εποχές Omnia (για όσους το θυμούνται) . Έχω χτίσει ένα οικοσύστημα ,ξέχωρα από τις μπουρδιτσες ρολογακια ,ακουστικάκια, ταμπλετακια που βασίζεται σε ηλεκτρικές συσκευές Samsung. Όπως καταλαβαίνεις ,είμαι καλά δεμένος με την Samsung και από του πιο εύκολους πελάτες της , ώστε να παραμείνω σε αυτήν για ακόμα μια χρονιά. Απλά ,φέτος ορκιστηκα, ότι αν δεν δώσει πραγματικο τσιπ ναυαρχίδας (με εξαίρεση την κάρτα γραφικών, που το ήξερα από πριν και δεν με ενδιαφέρει κιόλας), θα φυγω και θα βρω αλλιώς την λύση. Δεν δέχομαι πχ να τραβάω με το S20+, 2 συνεχόμενες φωτό night mode και λόγο επεξεργαστή να μην έχω ουσιαστικά κινητό για τα επόμενα 30 sec λόγω του processing. Δεν ζητάω να γινει πιο γρήγορο από τα apple στο export video πχ απλά να κάνει την δουλειά του σωστά, κάτι που κατε ο 990 έκανε σε ένα επίπεδο του 80%. Θες να μες πεις περίεργο , πες με , δεν έχω πρόβλημα, αλλά πληρώνω και έχω απαιτήσεις. Λέω κάτι λάθος?

----- προσθήκη μηνύματος 17 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Αν και στην αρχή ήμουν προβληματισμένος για το εάν θα προβώ στην αγορά η όχι του s21 ultra ..δεν το μετάνιωσα καθόλου. (..το κινητό για τα δικά μου "θέλω" είναι πολύ καλό).

..μετά δε το τελευταίο update (διόρθωση ασφαλείας Ιανουαρίου), βλέπω ακόμα καλύτερη αυτονομία μπαταρίας και πολύ λιγότερη θερμοκρασία (..όταν παίζω το παιχνίδι που παίζω και που στην αρχή ζεσταινόταν αρκετά).

..επειδή μιλάτε για exynos vs snapdragon εδώ ένα συγκριτικό (..πριν λίγες ώρες).

Το είδα το συγκριτικό. Να πω ότι δεν θα μπω σε σύγκριση με τον snap , καθώς είναι εκτός εγγύησης και εκεί τελειώνει η κουβέντα. Θεωρώ ότι για εμάς ο μοναδικός επεξεργαστής είναι ο exynos και εκεί τελειώνει επίσης η κουβέντα. Αυτό που παρατήρησα είναι ότι ο 2100 παρόλο τα χαμηλότερα σκορ , είναι σταθεροτατος σε απόδοση ,με χαμηλότερη καταναλωση μπαταρίας και καλύτερη θερμική συμπεριφορά. Είναι σε καλό δρόμο και με τα updates που θα πάρει θα γίνει ακόμα καλύτερος καθώς η Samsung τα τελευταία χρόνια μας έχει δείξει ότι δεν παρατάει τα κινητα της.

Όλα καλά όλα ωραία παιδιά αλλά αν είχαν έρθει και τα τηλέφωνα που περιμένουμε θα ήταν ακόμα καλύτερα...
Huawei Mate 8, Samsung Galaxy Note 7, Samsung galaxy S7 edge, Lg V20, Huawei Mate 9, Samsung Galaxy S8+, Samsung Galaxy Note 8, Huawei Mate 10, Samsung galaxy S9+, Huawei P20 Pro Dual, Samsung Galaxy Note 9 Dual, Huawei Mate 20 Pro, Huawei P30, Huawei P30 pro, Samsung Galaxy S10+, Samsung Galaxy Note 10+, S21 Ultra, Samsung Zfold2

Το είδα το συγκριτικό. Να πω ότι δεν θα μπω σε σύγκριση με τον snap , καθώς είναι εκτός εγγύησης και εκεί τελειώνει η κουβέντα. Θεωρώ ότι για εμάς ο μοναδικός επεξεργαστής είναι ο exynos και εκεί τελειώνει επίσης η κουβέντα. Αυτό που παρατήρησα είναι ότι ο 2100 παρόλο τα χαμηλότερα σκορ , είναι σταθεροτατος σε απόδοση ,με χαμηλότερη καταναλωση μπαταρίας και καλύτερη θερμική συμπεριφορά. Είναι σε καλό δρόμο και με τα updates που θα πάρει θα γίνει ακόμα καλύτερος καθώς η Samsung τα τελευταία χρόνια μας έχει δείξει ότι δεν παρατάει τα κινητα της.

Συμφωνώ απόλυτα με αυτά που λές και για αυτό το ανάρτησα.

..βέβαια για την χαμηλότερη μπαταρία δεν είμαι και τόσο σίγουρος (πιστεύω ότι κάπου στα ίδια πρέπει να είναι).

Αν δείς το s21 με exynos, δεν έχει σύνδεση με τηλεφωνία (μάλλον δεν έχει sim μέσα).

Πάντως αυτήν την στιγμή με όλα ανοιχτά (bt σύνδεση μόνιμα με watch 3, συγχρωνισμoύς κλπ) και στην πλήρη ανάλυση και 120hz, έχω 59% μπαταρία με 3 ώρες και 51 λεπτά χρήση οθόνης (με 1 ώρα και 32 λεπτά παιχνιδιού, 1:36 ιντερνετ, και 8 λεπτά facebook ..ώς κυρίως αυτά που δούλεψα μέχρι τώρα)

Υ.Γ. ..το always on το έχω απενεργοποιημένο και το δίκτυο είναι στο 4g

Edited by varaderum

5.30 ώρες ενεργή οθόνη ... υπόλοιπο μπαταρίας 14% .

Αυτήν την φορά ενεργοποιησα το always on display.

Πιο εύκολα και με περισσότερη ακρίβεια δουλεύει το δακτυλικό αποτύπωμα.

Φέτος το 21 ultra σε επίπεδο hardware ,είναι πολύ δυνατό με την προσθήκη του s pen ακόμα καλύτερο και από ότι φαίνεται ο exynos τα πάει καλά και στην κατανάλωση και σε stand by όσο περνάει ο καιρός θα γίνεται ακόμα καλύτερο.

iPHONE 14 Pro Max 512GB   S24ULTRA 512GB

Φέτος το 21 ultra σε επίπεδο hardware ,είναι πολύ δυνατό με την προσθήκη του s pen ακόμα καλύτερο και από ότι φαίνεται ο exynos τα πάει καλά και στην κατανάλωση και σε stand by όσο περνάει ο καιρός θα γίνεται ακόμα καλύτερο.
Εγω περιμενω το s pen με Bluetooth

:cool:

Σχετικά με το fingerprint

Γίνεται σε όλους τόσο εύκολα και μόνο σε εμένα μου βγάζει την πίστη;;

Μία cover the entire fingerprint sensor

Μία fingerprint doesn't match

Μια press a little harder

Φαίνεται να θέλει πίεση για να ξεκλειδώσει

Sent from my SM-G998B using Tapatalk

Across the satellite beams Across the oceans or seas

To the lighthouse I could be I see some soldiers with guns

And they are killing for fun They are killing to entertain me

Το έχεις στα αγγλικά γι αυτό

Sent from my iPhone using Tapatalk

Δοκίμασε κατα την εγγραφή του αποτυπώματος, η οθόνη και το αντίστοιχο δάχτυλο να ειναι πεντακάθαρα. Οχι απλά καθαρά. Έτσι είχα θεμα παλιά με το Note10+

Δοκίμασε κατα την εγγραφή του αποτυπώματος, η οθόνη και το αντίστοιχο δάχτυλο να ειναι πεντακάθαρα. Οχι απλά καθαρά. Έτσι είχα θεμα παλιά με το Note10+
Thanks

Φαίνεται να δούλεψε :)

Across the satellite beams Across the oceans or seas

To the lighthouse I could be I see some soldiers with guns

And they are killing for fun They are killing to entertain me

Οχι και άσχημα για λίγων ημερών κινητό (..σκέφτομαι τι θα συμβεί όταν στρώσει πλήρως η μπαταρία ..και σε τυχόν επόμενα update)..

Screenshot_20210131-184418_Device care

Edited by varaderum

Αν βγαίνουν τέτοιοι χρόνοι με ανοιχτά πραγματα αλλάζουν πολλά πραγματα....Μακάρι

δεν θέλω να βιαστώ να το συγκρίνω με το note10+ αλλά τουλάχιστον για την μπαταρία, ακόμη και με τον 2ο κύκλο φόρτιστης, τα πάει ήδη καλύτερα από το note

Προσθέτω και τα τέσσερα screen shots που έβγαλα σήμερα στο 50%, 40%, 30% & 20%.

Το τηλέφωνο πιστεύω ότι δεν έχει φτάσει ακόμα το μέγιστο των δυνατοτήτων του αφού ακόμα κάνει εκμάθηση της μπαταρίας (..η οποία έχει φορτιστεί λίγες μόνο φορές) ..καθώς και των μελλοντικών προσδοκόμενων για ακόμα καλύτερη απόδοση updates.

Να επισημάνω ότι συνέχεια έχω συνδεδεμένο το watch 3 μεσω bt, δύο λογαριασμούς Gmail και έναν Hotmail να συγχρονίζονται ανά 15 λεπτά και είναι συνδεδεμένο με cosmote 4g (..το 5g εκτός του ότι δεν πιάνει ακόμα παντού, έχει και μεγαλύτερη κατανάλωση ενέργειας). Η δε οθόνη είναι μόνιμα στην επιλογή των ~ 120hz όπου και πραγματικά το απολαμβάνω.

Το παιχνίδι που παίζω είναι σε real time με live αντιπάλους (..άρα όντως χρησιμοποιεί αρκετή ενέργεια).

..η μόνη αλλαγή που έγινε σήμερα κάτω του 40% ήταν η αλλαγή του Facebook σε Facebook lite.

Screenshot_20210131-194402_Device care

Screenshot_20210131-211734_Device care

Screenshot_20210131-234704_Device care

..ώρα για τηλεόραση (..αρκετά σήμερα έπαιξα με το κινητό) ..αλλά δηλώνω πλήρως ικανοποιημένος με το αποτέλεσμα.

Edited by varaderum
Στην τελευταία φωτογραφία μπήκε το ποσοστό του 20% (από 25 που ήταν πριν).

Προσθέτω και τα τέσσερα screen shots που έβγαλα σήμερα στο 50%, 40%, 30% & 25%.

Το τηλέφωνο πιστεύω ότι δεν έχει φτάσει ακόμα το μέγιστο των δυνατοτήτων του αφού ακόμα κάνει εκμάθηση της μπαταρίας (..η οποία έχει φορτιστεί λίγες μόνο φορές) ..καθώς και των μελλοντικών προσδοκόμενων για ακόμα καλύτερη απόδοση updates.

Να επισημάνω ότι συνέχεια έχω συνδεδεμένο το watch 3 μεσω bt, δύο λογαριασμούς Gmail και έναν Hotmail να συγχρονίζονται ανά 15 λεπτά και είναι συνδεδεμένο με cosmote 4g (..το 5g εκτός του ότι δεν πιάνει ακόμα παντού, έχει και μεγαλύτερη κατανάλωση ενέργειας). Η δε οθόνη είναι μόνιμα στην επιλογή των ~ 120hz όπου και πραγματικά το απολαμβάνω.

Το παιχνίδι που παίζω είναι σε real time με live αντιπάλους (..άρα όντως χρησιμοποιεί αρκετή ενέργεια).

..η μόνη αλλαγή που έγινε σήμερα κάτω του 40% ήταν η αλλαγή του Facebook σε Facebook lite.

Screenshot_20210131-194402_Device care

Screenshot_20210131-211734_Device care

Screenshot_20210131-221042_Device care

..ώρα για τηλεόραση (..αρκετά σήμερα έπαιξα με το κινητό) ..αλλά δηλώνω πλήρως ικανοποιημένος με το αποτέλεσμα.

Αν συνεχίσει έτσι έχει πολλές προοπτικες...Εμενα το 12 pro max μου βγάζει γύρω στις 9 ώρες με όλα αυτά κλειστά και χωρίς παιχνίδια,αναρωτιέμαι πόσο θα μου βγάζει το Ultra από την στιγμή που ούτε Bluetooth χρειάζομαι ανοιχτά ούτε GPS ούτε 4G(στο IPhone δεν έχω επιλογή για παρακάτω αλλά σχεδόν παντού wifi έχω).Εμενα αν το τηλέφωνο μου βγάζει από 7 ώρες και πάνω είμαι πλήρως ικανοποιημένος και εδώ βλέπω να τα πιάνω άνετα!Αύριο απόγευμα η τρίτη πρωί το περιμένω!

Για όσους αγχώνεστε για τα δώρα, μόλις μου ήρθε επιβεβαίωση ότι θα τα παραλάβω εντός 10 εργάσιμων ημερών.

Το κινητό το παρέλαβα στις 22/01.

Εμενα όταν συμπληρώνα την αίτηση στην επιλογή "ημερομηνία αγορας" δε μου είχε την 29η Ιανουαριου σαν επιλογή.

Και έβαλα την μέρα που έκανα την προπαραγγελια αναγκαστικά.

Βέβαια έχω επισυνάψει και την απόδειξη που φαίνεται αγορά 29/1 και το χαρτί με την προπαραγγελια, οπότε ελπίζω να ναι οκ

:cool: