Bayern7 Δημ. December 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2017 Τον γάιδαρο τον φάγατε. Σε λίγο τελειώνουν οι άλλοι και τα μέρη σου. Send by HUAWEI Mate 8 (NXT-L29) 6" DSFA with Tapatalk Αυτό το λίγο πόσο καιρό το ακούμε βρε cmvr μου; Νιος ήμουν και γέρασα... Προσωπικά χρησιμοποιώ mifi ή δίκαρτο κινητό με κάρτα της άλλης μέσα μόνο για ιντερνετ και ας πάνε να κόψουν το κεφάλι τους όλοι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leros2004 Δημ. December 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2017 Την καλησπέρα μου, πριν ενα μήνα ενεργοποίησα για 1η φορά τα 1500 λεπτά και 1.5gb για 1 μηνα με 8.5€. Τα είχα ενεργοποιήσει 8 Νοεμβρίου, βλέπω τωρα τα υπολειπόμενα mb δεν υπάρχουν ενω τα λεπτά ομιλίας υπάρχουν (Λογικά αύριο θα χαθούν και αυτά...). Γιατί έχασα τα mb ?? Ps1: Αν ανανεώσω το πακέτο θα διατηρήσω τα υπολειπόμενα λεπτά ομιλίας ή θα χαθούν και αυτά ? Ps2: Με ανανέωση του πακέτου μεταφέροντα μόνο τα υπολειπόμενα mb ή μονο ο χρόνος ομιλίας ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikifoross Δημ. December 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2017 Τα δεδομένα από την αυτόματη ενεργοποίηση ΔΕΝ μεταφέρονται. ωραια ευχαριστω, αρα να ανανεωσω το αλλο πακετο με τα 600 πριν να ληξει και το αλλο θα το κοψω πριν την επομενη αυτοματη ανανεωση δλδ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos21r Δημ. December 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2017 αντε βρε cosmote βγαλε τα δωρακια σου, τι περιμενεις; :O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Allare Δημ. December 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2017 Λογικά μετά τις 15 Δεκεμβρίου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ilovemetal Δημ. December 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2017 Την καλησπέρα μου, πριν ενα μήνα ενεργοποίησα για 1η φορά τα 1500 λεπτά και 1.5gb για 1 μηνα με 8.5€. Τα είχα ενεργοποιήσει 8 Νοεμβρίου, βλέπω τωρα τα υπολειπόμενα mb δεν υπάρχουν ενω τα λεπτά ομιλίας υπάρχουν (Λογικά αύριο θα χαθούν και αυτά...). Γιατί έχασα τα mb ?? Ps1: Αν ανανεώσω το πακέτο θα διατηρήσω τα υπολειπόμενα λεπτά ομιλίας ή θα χαθούν και αυτά ? Ps2: Με ανανέωση του πακέτου μεταφέροντα μόνο τα υπολειπόμενα mb ή μονο ο χρόνος ομιλίας ? Καλησπέρα, Μόνο τα δεδομένα μεταφέρονται στο προνομιακό What's Up. Παράθεση Technology, like art, is a soaring exercise of the human imagination. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Inevar Δημ. December 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2017 Καλησπέρα, Μόνο τα δεδομένα μεταφέρονται στο προνομιακό What's Up. Για κλήσεις από και προς χώρα εντός ΕΕ χρησιμοποιούνται αυτά τα λεπτά; Παράθεση Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ilovemetal Δημ. December 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2017 Για κλήσεις από και προς χώρα εντός ΕΕ χρησιμοποιούνται αυτά τα λεπτά; Για κλήσεις από χώρα της Ε.Ε σύμφωνα με την πολιτικής της Cosmote ναι, μιας και είναι αγορασμένα λεπτά προς όλους. Προς χώρα της Ε.Ε όχι. Για να καλέσεις σε Ευρωπαϊκό Κράτος, θα πρέπει να αγοράσεις το ανάλογο διεθνές πακέτο. Παράθεση Technology, like art, is a soaring exercise of the human imagination. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. December 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2017 αντε βρε cosmote βγαλε τα δωρακια σου, τι περιμενεις; :OΕίναι νωρίς ακόμα!! Όλο και κάτι θα δώσει για Χριστούγεννα αργότερα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Inevar Δημ. December 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2017 Για κλήσεις από χώρα της Ε.Ε σύμφωνα με την πολιτικής της Cosmote ναι, μιας και είναι αγορασμένα λεπτά προς όλους. Προς χώρα της Ε.Ε όχι. Για να καλέσεις σε Ευρωπαϊκό Κράτος, θα πρέπει να αγοράσεις το ανάλογο διεθνές πακέτο. Άρα εγώ από την Αγγλία θα μπορώ να καλώ στην Ελλάδα; Παράθεση Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ilovemetal Δημ. December 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2017 Άρα εγώ από την Αγγλία θα μπορώ να καλώ στην Ελλάδα; Καλημέρα, Ναι, εφόσον τα λεπτά είναι προς όλους και αγορασμένα. Παράθεση Technology, like art, is a soaring exercise of the human imagination. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmiss Δημ. December 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2017 Άρα εγώ από την Αγγλία θα μπορώ να καλώ στην Ελλάδα; Και ΟΧΙ μόνο προς Ελλάδα {ΑΠΟ ΑΓΓΛΙΑ}. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Inevar Δημ. December 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2017 Όταν διατύπωνα την φράση-ερώτηση "θα μπορώ να καλώ προς χώρες εντός ΕΕ; " εννοούσα να καλώ μόνο σε αριθμούς ελληνικούς εκει πέρα. Άρα ειναι διπλή συνεπαγωγή. Οπότε εγώ απο Αγγλία με ελληνικό αριθμό θα μπορώ να καλώ προς Ελλάδα, αλλά και αυτοι απο Ελλάδα θα μπορούν να καλούν εμένα στην Αγγλία (με ελληνικό αριθμό εννοείται και αυτοί) και με λεπτά διαθέσιμα προς όλους εννοείται. ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Και ΟΧΙ μόνο προς Ελλάδα {ΑΠΟ ΑΓΓΛΙΑ}. Ναι ασφαλώς, για όλες τις χώρες εντός ΕΕ. Παράθεση Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ParafronGR Δημ. December 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2017 Τελικά ισχύει ότι σε αγορές Γερμανός δίνουν κάρτες Whats Up με υπόλοιπο όπως στα Public? Στην Ακαδημίας μου είπαν ότι δίνουν απλά νούμερο δώρο με κάθε αγορά , αλλά χωρίς υπόλοιπο Παράθεση & άλλα που δεν φαίνονται =( myName: Γιαννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mplamplakas Δημ. December 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2017 Τα MB από τα Reloadit που έχουμε μαζέψει μήνα το μήνα (όσα δεν καταλώναμε μέχρι την επόμενη ανανέωση, δηλαδή) θα μηδενιστούν με τα νέα δεδομένα από Μάρτη, από τη στιγμή που δεν θα κάνουμε ανανέωση μες το 15νθήμερο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ilovemetal Δημ. December 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2017 Τα MB από τα Reloadit που έχουμε μαζέψει μήνα το μήνα (όσα δεν καταλώναμε μέχρι την επόμενη ανανέωση, δηλαδή) θα μηδενιστούν με τα νέα δεδομένα από Μάρτη, από τη στιγμή που δεν θα κάνουμε ανανέωση μες το 15νθήμερο;[/quote Ξεκάθαρα ναι. Παράθεση Technology, like art, is a soaring exercise of the human imagination. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mplamplakas Δημ. December 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2017 Σ' ευχαριστώ. Έχω άλλη μια ερώτηση. Ξέρω ότι τα MB από το πάρε-μοίρασε μεταφέρονται στον επόμενο μήνα από τη στιγμή που ανανεώσεις εγκαίρως. Μεταφέρονται όμως επίσης και τα MB που σου έχουν στείλει μ' αυτήν την υπηρεσία; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. December 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2017 Ναι και αυτά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anonimos_ Δημ. December 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2017 Σ' ευχαριστώ. Έχω άλλη μια ερώτηση. Ξέρω ότι τα MB από το πάρε-μοίρασε μεταφέρονται στον επόμενο μήνα από τη στιγμή που ανανεώσεις εγκαίρως. Μεταφέρονται όμως επίσης και τα MB που σου έχουν στείλει μ' αυτήν την υπηρεσία; Απ' ό,τι θυμάμαι, τα ΜΒ από πάρε - μοίρασε πάνε μαζί, οπότε αν κάνεις πάρε - μοίρασε και μετά από π.χ. 10 μέρες κάνει κάποιος άλλος και σου στείλει, το σύνολο των ΜΒ παίρνει τη μεταγενέστερη ημερομηνία λήξης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ilovemetal Δημ. December 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2017 Απ' ό,τι θυμάμαι, τα ΜΒ από πάρε - μοίρασε πάνε μαζί, οπότε αν κάνεις πάρε - μοίρασε και μετά από π.χ. 10 μέρες κάνει κάποιος άλλος και σου στείλει, το σύνολο των ΜΒ παίρνει τη μεταγενέστερη ημερομηνία λήξης. Ακριβώς. Αρκεί να σε συμπεριλάβει κάποιος στο πάρε μοίρασε, στέλνοντας σου 100mb. Αυτό αυτομάτως θα παρατείνει τη διάρκεια τους, για έναν επιπλέον μήνα. Παράθεση Technology, like art, is a soaring exercise of the human imagination. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
grinder Δημ. December 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2017 Ανάμεσα σε after dark και play now ποιο θα έχει προτεραιότητα στο youtube; Φαντάζομαι το play now, αλλά δεν είμαι σίγουρος, μιας και μου έχει "φάει" όλα τα mb από αλλά πακέτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ntonis Δημ. December 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2017 Μια ερωτηση μπορουμε να στειλουμε καποιον απο εδω μεσα παρε μοιρασε 300mb και να μας στειλει και αυτος 300mb εχει καπου ειδικο καναλι τσατ.Για να μην πανε χαμενα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. December 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2017 Ανάμεσα σε after dark και play now ποιο θα έχει προτεραιότητα στο youtube; Φαντάζομαι το play now, αλλά δεν είμαι σίγουρος, μιας και μου έχει "φάει" όλα τα mb από αλλά πακέτα.Το playnow έχει προτεραιότητα. Στάλθηκε από το X5PROx32 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexpag Δημ. December 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2017 Μια ερωτηση μπορουμε να στειλουμε καποιον απο εδω μεσα παρε μοιρασε 300mb και να μας στειλει και αυτος 300mb εχει καπου ειδικο καναλι τσατ.Για να μην πανε χαμενα Υπάρχει σχετικό θέμα http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=7383716 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrickdrd Δημ. December 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2017 ^^ ωραίος (10 chars) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts