kmpatra Δημ. September 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2017 σε περιπτωση συγγενη που ειχε την αυτοματη ενεργοποιηση του πακετου 250' προς ολους,με την εφαρμογη της αυτοματης ανανεωσης,τα προηγουμενα λεπτα προστεθηκαν στα καινουργια με την νεα ημερομηνια ληξης. Δεν ξερω βεβαια αν η αυτοματη ενεργοποιηση εγινε πριν την ληξη του προηγούμενου πακετου,υποθετω ομως οτι κατι τετοιο επαιξε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVEN_ Δημ. September 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2017 με το wu τα 2 ατομα πανε cinema με 1 κωδικο η θελει 2? Παράθεση Όλη η ζωή είναι μπροστά μου αλλά εγώ εξακολουθώ να κοιτάω πίσω. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. September 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2017 με το wu τα 2 ατομα πανε cinema με 1 κωδικο η θελει 2? Με ενα κωδικο δυο ατομα Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. September 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2017 με το wu τα 2 ατομα πανε cinema με 1 κωδικο η θελει 2?Με ένα κωδικό πάνε δύο άτομα. Με δύο κωδικούς πάνε τέσσερα άτομα! Κ.ο.κ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SpySif Δημ. September 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2017 Ειχα καποια λεπτά ρεστα απο προηγούμενη αγορα πακετου σε wu εβαλα καρτα αγορασα ενα πακέτο ομιλιας και ανανεώθηκαν ολα για ακομα ενα μηνα τωρα εβαλα καρτα και αγορασα πακετο αλλα δεν πηγαν ολα ολα για ενα μηνα αυτο ισχυει μονο μια φορα ??η με συγκεκριμενα πακετα ομιλίας?ευχαριστω για την απάντηση εκ των προτέρων Η ανανέωση των λεπτών ομιλίας και των MB γίνεται όταν βάλεις το ίδιο πακέτο με αυτό που είχες. Αν έβαλες κάποιο διαφορετικό σε σχέση με την προηγούμενη φορά, δε σου κάνει ανανέωση των υπολοιπόμενων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vavasi Δημ. September 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2017 Με ένα κωδικό πάνε δύο άτομα. Με δύο κωδικούς πάνε τέσσερα άτομα! Κ.ο.κ Διόρθωση , παιδιά , άλλαξε πλεον και για καθε εισητηριο χρειαζεται και κωδικός σε αναλογια 1:1 https://www.cosmote.gr/dealsforyou/jsp/deal_deal.jsp?catalogRefIds=sku220008&productId=prod300013&id=d4y_cat170015 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. September 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2017 Διόρθωση , παιδιά , άλλαξε πλεον και για καθε εισητηριο χρειαζεται και κωδικός σε αναλογια 1:1 https://www.cosmote.gr/dealsforyou/jsp/deal_deal.jsp?catalogRefIds=sku220008&productId=prod300013&id=d4y_cat170015Αϊ καλά.... Από πότε έγινε αυτό; :/ Δεν πιστεύω να έγινε και στα everest έτσι πλέον! Θα το ψάξω αργότερα που θα έχω χρόνο να δω τι γίνεται.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KIRIS Δημ. September 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2017 Η ανανέωση των λεπτών ομιλίας και των MB γίνεται όταν βάλεις το ίδιο πακέτο με αυτό που είχες. Αν έβαλες κάποιο διαφορετικό σε σχέση με την προηγούμενη φορά, δε σου κάνει ανανέωση των υπολοιπόμενων. Ααααα καταλαβα δηλαδη βλακεια εκανα δεν πειραζει σε ευχαριστω για την πληροφορια... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ''ΖΗΣΕ ΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΥΡΙΟ'' "Οι απόψεις είναι σαν τις κω@@@πίδες. Όλοι έχουν από μία." smrtphone history:HTC Desire**SONY XPERIA SP**LG G3 32Gb**LG G4**ΧΙΑΟΜΙ ΜΙ 9Τ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. September 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2017 Αϊ καλά.... Από πότε έγινε αυτό; :/ Δεν πιστεύω να έγινε και στα everest έτσι πλέον! Θα το ψάξω αργότερα που θα έχω χρόνο να δω τι γίνεται.... Στα everest δεν έγινε.Πηγα πριν μερικές μέρες. Κάποια στιγμή θα ξαναβγάλω σύντομα κωδικό.Το Everest είναι δίπλα μου. Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Amyntaios Δημ. September 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2017 Η ανανέωση των λεπτών ομιλίας και των MB γίνεται όταν βάλεις το ίδιο πακέτο με αυτό που είχες. Αν έβαλες κάποιο διαφορετικό σε σχέση με την προηγούμενη φορά, δε σου κάνει ανανέωση των υπολοιπόμενων.Στα λεπτά ομιλίας ισχύει.Στα MB δεν χρειάζεται ίδιο πακέτο, χρειάζεται απλά να αγοράσεις πακέτο που περιέχει MB. Παράθεση Είμαι αυτός που όταν ήμουν μικρός ήθελα να του μοιάσω! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anonimos_ Δημ. September 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2017 Στα λεπτά ομιλίας ισχύει.Στα MB δεν χρειάζεται ίδιο πακέτο, χρειάζεται απλά να αγοράσεις πακέτο που περιέχει MB. Έτσι νόμιζα κι εγώ, αλλά δεν προστέθηκαν τα MB τελικά. Όσα είχαν απομείνει από το προηγούμενο πακέτο μου έληξαν σήμερα, αυτά από το reload it λήγουν σε 4 μέρες και τα ΜΒ του πακέτου που έβαλα χθες λήγουν σε 1 μήνα. http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=7328801#post7328801 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kartokinitos Δημ. September 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2017 Πρέπει να είναι αγορασμένα πακέτα και τα 2. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ntonis Δημ. September 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2017 Να ρωτησω εχω κοσμοκαρτα βαζω 10 ευρω στο καταστημα μου δινει 500mb για 15μερες με αφαιρει -4 για να μου δωσει 450λεπτα προς ολους συμφερει ?ο χρονος ομιλιας με φτανει θελω παραπανω ιντερνετ τι προτεινετε?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. September 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2017 Βάλε αυτό GIGA WEEK Ενεργοποίησε το GIGA WEEK για να πάρεις 3GB μόνο με 4€ για όλη την εβδομάδα (7 ημέρες)! Η ενεργοποίηση του πακέτου γίνεται είτε από τη σελίδα της υπηρεσίας COSMOTE My Internet είτε με δωρεάν κλήση από το κινητό στο 1330, είτε είτε με SMS στέλνοντας “3GB” στο 1330. Σημειώσεις: Τα 3GB έχουν ισχύ για 7 ημέρες από την ενεργοποίηση του πακέτου. Η ενεργοποίηση δεύτερου πακέτου μπορεί να γίνει μόνο εάν έχει καταναλωθεί το πρώτο Για τους συνδρομητές που έχουν ενεργοποιημένη την υπηρεσία COSMOTE My Internet, σε περίπτωση που ο όγκος δεδομένων (MB) καταναλωθεί νωρίτερα από την λήξη του ή παρέλθει η διάρκειά του και δεν υπάρχουν διαθέσιμα MB από άλλο πακέτο δεδομένων, η πρόσβαση στο Internet διακόπτεται. Για τους συνδρομητές που δεν έχουν ενεργοποιημένη την υπηρεσία COSMOTE My Internet, σε περίπτωση που ο όγκος δεδομένων (MB) καταναλωθεί νωρίτερα από την λήξη του ή παρέλθει η διάρκειά του και δεν υπάρχουν διαθέσιμα MB ενεργοποιείται η υπηρεσία Mobile Internet DayPass με χρέωση 1,01€/ημερα Ο όγκος δεδομένων (ΜΒ) για πλοήγηση στο διαδίκτυο, αφορά χρήση εντός Ελλάδας, και δεν ισχύει κατά την περιαγωγή ενώ δεν περιλαμβάνεται σε αυτά η ειδική υπηρεσία MMS. Στις τιμές συμπεριλαμβάνεται Φ.Π.Α 24% Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ntonis Δημ. September 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2017 καποιο προγραμμα που να εχει ολο το μηνα ιντερνετ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. September 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2017 καποιο προγραμμα που να εχει ολο το μηνα ιντερνετ Πάρε μοίρασε με 3 άτομα που βάζουν 10αρα περνεις 1800mb. Ούτε να αγοράσεις πακέτο ούτε τίποτα. Send From Note 3 With S8 Port Rom Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ntonis Δημ. September 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2017 Πάρε μοίρασε με 3 άτομα που βάζουν 10αρα περνεις 1800mb. Ούτε να αγοράσεις πακέτο ούτε τίποτα. Send From Note 3 With S8 Port Rom πως γινετε αυτο εχω κοσμοκαρτα?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. September 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2017 πως γινετε αυτο εχω κοσμοκαρτα?? Γύρνα το σε what's up σε 2 λεπτά με αλπακ στο 1314 και όταν βάζεις 2 5αρες θα πέρνεις 1400mb για 1 μηνα τελείως δωρεάν από reload it και πάρε μοίρασε συν αν έχουν άλλοι what's up θα πέρνεις 300mb σε κάθε κάρτα που βάζουν. Εγώ έτσι περνω 3 4gb κάθε μήνα τελείως δωρεάν βάζω 10 5αρες στην οικογένεια περνουν 1400mb ο καθένας συν 3gb εγώ όλα δωρεάν. Send From Note 3 With S8 Port Rom Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anonimos_ Δημ. September 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2017 Γύρνα το σε what's up σε 2 λεπτά με αλπακ στο 1314 και όταν βάζεις 2 5αρες θα πέρνεις 1400mb για 1 μηνα τελείως δωρεάν από reload it και πάρε μοίρασε συν αν έχουν άλλοι what's up θα πέρνεις 300mb σε κάθε κάρτα που βάζουν. Εγώ έτσι περνω 3 4gb κάθε μήνα τελείως δωρεάν βάζω 10 5αρες στην οικογένεια περνουν 1400mb ο καθένας συν 3gb εγώ όλα δωρεάν. Send From Note 3 With S8 Port Rom Ναι, αλλά θα χάσει τα 450' προς όλους με 4€... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. September 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2017 καποιο προγραμμα που να εχει ολο το μηνα ιντερνετ 600 MB με 6 ευρώ αν σου φτάνουν. https://www.cosmote.gr/cs/cosmote/gr/internet_monthly_pass200_ck.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ntonis Δημ. September 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2017 600 MB με 6 ευρώ αν σου φτάνουν. https://www.cosmote.gr/cs/cosmote/gr/internet_monthly_pass200_ck.html ναι.πρωτα περισευαν 6ευρω και αγοραζα με 6 ευρω 600mb για ενα μηνα τωρα δεν φτανει η 10αρα καρτα που βαζω γιατι περνει και φορο παμε 8.93ευρω-4 ευρω για να μου δωσει 450λεπτα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. September 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2017 (edited) Μιά λύση είναι να βάζεις 12 από το κατάστημα. Στην κοσμοκαρτα με online ανανέωση δεν δίνει επιπλέον 500 mb για 1 μήνα? Edited September 21, 2017 by kmpatra Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pank Δημ. September 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2017 (edited) Παιδιά έχω 3 καρτοκινητά στο όνομα μου. Μπορώ να βλέπω από τι mycosmote πότε ακριβώς λήγουν? Είναι στους 4 μήνες? Το έψαξα αλλά δεν το βρηκα. Με δείχνει απλώς ποτε ληγει το υπόλοιπο που έχω. Ή γίνεται μόνο από την εφαρμογή whatsup σε κάθε κινητό? Edited September 21, 2017 by pank Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. September 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2017 Παιδιά έχω 3 καρτοκινητά στο όνομα μου. Μπορώ να βλέπω από τι mycosmote πότε ακριβώς λήγουν? Είναι στους 4 μήνες? Το έψαξα αλλά δεν το βρηκα. Με δείχνει απλώς ποτε ληγει το υπόλοιπο που έχω. Ή γίνεται μόνο από την εφαρμογή whatsup σε κάθε κινητό? Καλησπέρα. Το έλεγξα πριν λίγο, στο My Cosmote δε μπορώ να βρω κάτι. Στο What's Up application όμως μπορείς να το δεις. Με το που μπαίνεις στην εφαρμογή, πατάς εκεί που λέει το χρηματικό υπόλοιπο που έχεις στην κάρτα, κι ανοίγει καινούργια σελίδα που αναγράφει τρεις ημερομηνίες: - Τελευταία ανανέωση - Λήξη υπολοίπου - Λήξη σύνδεσης Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. September 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2017 Ναι, αλλά θα χάσει τα 450' προς όλους με 4€... Τι πακέτο ειναι αυτο? Send From Note 3 With S8 Port Rom Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts