akalos Δημ. May 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2017 (edited) το cosmote my Internet δεν παίζει σε κοσμοκαρτα...ενώ είμαι δεδομένα μου λέει ότι έχω συνδεθεί με wi-fi μπας και θέλει καμιά εκκαθάριση ο chrome? LG V10 ΤΟ 10 ΤΟ ΚΑΛΟ!!! έκλεισα το data saver του chrome και μπήκα κανονικά....έλα Παναγία μου όσο για την κάλυψη η cosmote είναι πολύ μπροστά λέμε,είναι βουλευτής επικρατείας.... ποιά Amstel? LG V10 ΤΟ 10 ΤΟ ΚΑΛΟ!!! Edited May 6, 2017 by akalos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators XP130TD Δημ. May 6, 2017 Administrators Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2017 Αφαιρέθηκαν posts που ήταν εκτός θέματος. Υπάρχει θέμα για την κάλυψη και το σήμα και εκεί μπορείτε να το αναλύσετε όσο θέλετε. Όταν κάποιος ρωτάει κάτι που αφορά τα καρτοκινητά και τις παροχές τους, δεν υπάρχει λόγος να γράφονται σεντόνια που αφορούν άλλο θέμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geogian3 Δημ. May 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2017 εαν κανεις ανανεωση 10 ευρω και πανω με cosmokarta δινει καποιο δωρο?? πχ ΜΒ ?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. May 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2017 εγώ πήρα 200' προς όλους,κάρτα από τα lidl λίγο πιο πάνω λένε για MBS.. LG V10 ΤΟ 10 ΤΟ ΚΑΛΟ!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. May 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2017 εννοεις εκανες ανανεωση χρονου 10 ευρω στα lidl και σου εδωσε 200' ? Ειδικη προσφορα απο το s/m ή τα εδωσαν ετσι χωρις ιδιαιτερο λογο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. May 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2017 τι να σου πω δεν ξέρω,δεν μου είπαν κάτι...έτσι απλά LG V10 ΤΟ 10 ΤΟ ΚΑΛΟ!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. May 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2017 Παιδιά βλέπω ότι στο call back https://www.cosmote.gr/mobile/cosmoportal/commonNew/callMeBack/callMeBack.jsp Δεν έχει επιλογή για πληροφορίες σταθερής τηλεφωνίας και ίντερνετ που θελω κάτι να ρωτήσω. Αν επιλέξω ότι νανε και με πάρουν θα μπορέσω να ρωτήσω για το πρόγραμμα ίντερνετ και τηλεφωνίας που έχω στο σπίτι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alany Δημ. May 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2017 Μπες στο http://www.cosmote.gr/fixed και επέλεξε callback. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. May 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2017 Μπες στο http://www.cosmote.gr/fixed και επέλεξε callback. Σωστά.... Ευχαριστω!! Δεν ήξερα ότι υπάρχει κ από κει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MitsosDaBest13 Δημ. May 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2017 Ένα πρόβλημα που έχω δει τις τελευταίες μέρες, είναι με το υπόλοιπο των ΜΒ στην εφαρμογή του What's Up. Χρειάζεται ολόκληρες ώρες για να μου δείξει πόσα MB έφαγα και να ενημερώσει το νέο υπόλοιπο! :wacko: Δεν έχω δοκιμάσει ακόμα, να δω αν το κάνει και με τα λεπτά ομιλίας και τα sms. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. May 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2017 Καμμιά φορά αυτό που φαίνεται bug μπορεί να είναι feature...Γιαυτό προσωπικά και δεν ασχολούμαι με κάτι τέτοιες μικρολεπτομέρειες τύπου σαν αυτή ή του ότι πχ το frog δεν αναγνωρίζεται πλήρως ως frog απο το mycosmote app κτλ.. Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. May 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2017 Ένα πρόβλημα που έχω δει τις τελευταίες μέρες, είναι με το υπόλοιπο των ΜΒ στην εφαρμογή του What's Up. Χρειάζεται ολόκληρες ώρες για να μου δείξει πόσα MB έφαγα και να ενημερώσει το νέο υπόλοιπο! :wacko: Δεν έχω δοκιμάσει ακόμα, να δω αν το κάνει και με τα λεπτά ομιλίας και τα sms. m.whatsup.gr με δεδομενα μπες,πιο σωστα δουλευει. Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Belschri Δημ. May 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2017 Καλησπέρα σας! Είχα μείνει στο γεγονός πως στο whats up μεταφέρονται μόνο τα δεδομένα. Πλέον σταμάτησε και αυτό? Συγγνώμη εάν έχει υποθει ξανά. Σήμερα έβαλα κάρτα και καμία προσθήκη. Όλα μου τα δειχνει με την ημερομηνία λήξης τους. Το κάθε ένα ξεχωριστά . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. May 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2017 Τα μπόνους από ανανέωση δεν προστίθενται. Μόνο τα αγορασμένα πακέτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BURNIN_AMBITION Δημ. May 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2017 καλησπερα παιδια. εκανα φορητοτητα, και παρολα αυτα η προσφορα της κοσμοτε ηταν τραγικη. οποτε λεω να το γυρισω σε καρτα. μιας και ειστε γατες, τι συμφερει πιο πολυ? κοσμοκαρτα ή whatsup? τα μεγκαμπαιτ τα καταναλωνω, στο τηλεφωνο μιλαω, αλλα οχι τοσο... αν υπαρχει και κανα πακετο που να σου δινει και παραπανω χρονο για συγκεκριμενα νουμερα, ακομα καλυτερα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. May 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2017 έλα frog άμα δεν μιλάς πολύ και θέλεις internet.......ατελείωτο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. May 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2017 καλησπερα παιδια. εκανα φορητοτητα, και παρολα αυτα η προσφορα της κοσμοτε ηταν τραγικη. οποτε λεω να το γυρισω σε καρτα. μιας και ειστε γατες, τι συμφερει πιο πολυ? κοσμοκαρτα ή whatsup? τα μεγκαμπαιτ τα καταναλωνω, στο τηλεφωνο μιλαω, αλλα οχι τοσο... αν υπαρχει και κανα πακετο που να σου δινει και παραπανω χρονο για συγκεκριμενα νουμερα, ακομα καλυτερα Το Frog ειναι η λυση γιατι εχεις 4GB με 4,4€.Για ομιλια 60' προς ολους με 3€ τα οποια διπλασιαζονται καθε 2 βδομαδες περιπου.Χωρια τα 600' προς Frog με καθε ανανεωση και τα 1500'/sms για ολα τα ΣΚ του χρονου. Αμα εχεις δυνατοτητα για 2 καρτες παρε ενα F2G με 10€ και βαζε λεπτα και κρατα ενα Frog για ιντερνετ.Και στην αναγκη με Cosmote/Wind θα εχεις σημα για κληση ακομα και σε δυσκολα σημεια.Μια απο τις 2 θα πιανει,κατα 99%. Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. May 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2017 επίσης TO FROG XAPIZEI 1GB & 100' ΠPOΣ OΛOYΣ & 60' ΠPOΣ ΔHMOΦIΛEIΣ ΔIEΘNEIΣ ΠPOOPIΣMOYΣ ΣTHN 1H ANANEΩΣH 10€ TOY MHNΑ ΓIA 6 MHNEΣ. ANANEΩΣE MEXPI TO TEΛOΣ TOY MHNA Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BURNIN_AMBITION Δημ. May 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2017 τα 60 λεπτα ρε παιδια ειναι ψιχουλα. δε μιλαω πολυ σε σχεση με τα 1500 λεπτα ομιλιας που ειχα στο πακετο. τα 300 λεπτα τα εχω ευκολα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. May 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2017 τα 60 λεπτα ρε παιδια ειναι ψιχουλα. δε μιλαω πολυ σε σχεση με τα 1500 λεπτα ομιλιας που ειχα στο πακετο. τα 300 λεπτα τα εχω ευκολα... ναι αλλά με βήμα χρέωσης ανά δευτερόλεπτο που είναι λουκούμι για μικρης διάρκειας κλήσεις συν τον διπλασιασμό ... Βάλτα κάτω και δες αλλοιως cu η f2g Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanos1999 Δημ. May 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2017 (edited) τα 60 λεπτα ρε παιδια ειναι ψιχουλα. δε μιλαω πολυ σε σχεση με τα 1500 λεπτα ομιλιας που ειχα στο πακετο. τα 300 λεπτα τα εχω ευκολα... Για πολύ ιντερνετ και λίγο ομιλία θα πρότεινα frog. Και είναι 60+60'δωρο ανα 2εβδομαδες. Ενεργοποιούνται και πολλαπλά πακετα Αν το πολύ ιντερνετ είναι κυρίως το βράδυ βάλε whatsup, επειδη ε χει το after dark πακέτο. Edited May 9, 2017 by stefanos1999 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. May 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2017 να ρωτήσω και γω κάτι? ο διπλασιασμός ανανέωσης υπολοίπου όπως γράφει στο σάιτ του frog ισχύει? http://www.frogmobile.gr/el/default.aspx?cid=18042 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. May 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2017 ειναι μη εμπορικα διαθεσιμο,ισχυει για οσους το ειχαν ενεργοποιησει παλιοτερα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. May 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2017 ευχαριστώ βλέπω το σάιτ...από αξιοπιστία σκίζει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis88888 Δημ. May 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2017 ευχαριστώ βλέπω το σάιτ...από αξιοπιστία σκίζει... Μη εμπορικά διαθέσιμα πακέτα λέει όπως βλέπεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts