Nickmem Δημ. January 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2017 Λογικά τα 500 mb θα λήγουν με κάθε ανανέωση του πακέτου άσχετα εάν τα κατανάλωσε η όχι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Serafeim1981 Δημ. January 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2017 Εδώ δεν αναφέρει κάτι για τα MB παρά μόνο για τα λεπτά ομιλίας. Παράθεση Ο "δάσκαλος", ζαίος και με άποψη επί παντός επιστητού και οι "δικαστές" της Vodafone (κατά πρώτο λόγο) και της Cosmote.😅 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest27 Δημ. January 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2017 Μου ήρθε πριν λίγο το παρακάτω μήνυμα. Ξέρει κανείς λεπτομέρειες. ...?NEA MONAΔIKH YΠHPEΣIA ΠOY ΣOY ΔINEI AYTOMATA 300' ΠPOΣ OΛOYΣ & 500MB ME MONO 8,5€ AΠΛA KAΘE ΦOPA ΠOY ΣOY TEΛEIΩNOYN TA ΛEΠTA ΠPOΣ OΛOYΣ! ME THN EΓΓPAΦH ΣTHN YΠHPEΣIA ΔIAΓPAΦEΣAI AΠO TO AYTOMATO ΠAKETO '' 250' ΠPOΣ OΛOYΣ ME 6€'' ΠOY EXEIΣ ΣHMEPA. ΓIA EΓΓPAΦH ΣTEIΛE B300500 ΣTO 1330. Μήπως έχεις κοσμοκάρτα; Είναι το νέο διαθέσιμο πακέτο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmiss Δημ. January 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2017 (edited) Μήπως έχεις κοσμοκάρτα; Είναι το νέο διαθέσιμο πακέτο. Ναι: ΜΟΝΟ στην Ckarta: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=7059253#post7059253 Δεν υπάρχει αυτό το πακέτο στις άλλες 2 (WU κ frog): http://i67.tinypic.com/1jn8ci.jpg..http://i63.tinypic.com/260a3nr.jpg Με B300500 σε Ckarta το ανανεώνει μόλις τελειώσουν τα λεπτά ομιλίας (εντός του μήνα ισχύος του), αλλιώς χωρίς αυτό το λεκτικό στο 1330 το βάζεις όποτε θες εσύ. Διαθέσιμο για ενεργοποίηση (εκτός απ'το 1330) είναι και απ'το app mycosmote (στις Υπηρεσίες) χωρίς αυτόματη ανανέωση (στην εξάντληση των λεπτών ομιλίας), όποτε θες εσύ, αρκεί (εννοείται) να έχεις >=8,50€ υπόλοιπο στην Ckarta σου. Edited January 29, 2017 by jimmiss Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnis Δημ. January 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2017 Εμένα μου ήρθε αυτό. Είμαι απο τους παλιούς που με ανανέωση 10ευρω έπαιρνα μπόνους. Τώρα βέβαια έτσι που το κάνανε ( τραβάει 4 ευρώ για να δώσει 450λεπτά ) για να αγοράσω τα 500mb δεν φτάνει το 10ευρω αφου και πήγε 6 ευρώ για 600mb. "NEA MONAΔIKH YΠHPEΣIA ΠOY ΣOY ΔINEI AYTOMATA 300' ΠPOΣ OΛOYΣ & 500MB ME MONO 8,5€ AΠΛA KAΘE ΦOPA ΠOY ΣOY TEΛEIΩNOYN TA ΛEΠTA ΠPOΣ OΛOYΣ! ME THN EΓΓPAΦH ΣTHN YΠHPEΣIA ΔIAΓPAΦEΣAI AΠO TH ΠPOΣΦOPA ΠOY ΣOY ΔINEI ΣTHN ANANEΩΣH 450' ΠPOΣ OΛOYΣ ME 4€. ΓIA ΠΛHPOΦOPIEΣ & EΓΓPAΦH KAΛEΣE TO 1330 & ΠATHΣE 1." Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmiss Δημ. January 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2017 Εμένα μου ήρθε αυτό. Είμαι απο τους παλιούς που με ανανέωση 10ευρω έπαιρνα μπόνους. Τώρα βέβαια έτσι που το κάνανε ( τραβάει 4 ευρώ για να δώσει 450λεπτά ) για να αγοράσω τα 500mb δεν φτάνει το 10ευρω αφου και πήγε 6 ευρώ για 600mb. "NEA MONAΔIKH YΠHPEΣIA ΠOY ΣOY ΔINEI AYTOMATA 300' ΠPOΣ OΛOYΣ & 500MB ME MONO 8,5€ AΠΛA KAΘE ΦOPA ΠOY ΣOY TEΛEIΩNOYN TA ΛEΠTA ΠPOΣ OΛOYΣ! ME THN EΓΓPAΦH ΣTHN YΠHPEΣIA ΔIAΓPAΦEΣAI AΠO TH ΠPOΣΦOPA ΠOY ΣOY ΔINEI ΣTHN ANANEΩΣH 450' ΠPOΣ OΛOYΣ ME 4€. ΓIA ΠΛHPOΦOPIEΣ & EΓΓPAΦH KAΛEΣE TO 1330 & ΠATHΣE 1." Ναι: Το γράφει στο link παραπάνω: https://www.cosmote.gr/mobile/cosmoportal/page/T07/xml/Personal__article__300-lepta-pros-olous-500mb/section/COSMOKARTA_Services Το πακέτο δεν είναι διαθέσιμο σε συνδρομητές που είναι εγγεγραμμένοι στην προσφορά δωρεάν χρόνου ομιλίας προς όλα τα δίκτυα με ανανεώσεις από 10€ ΑΝ ως τώρα τους "είχες χορέψει στο ταψί" (Να μην τους έβαζες κάρτα για πάρα πολύ χρονικό διάστημα) θα είχες και τα 2 (και τα 450΄ με κάθε κάρτα >10€ και χωρίς χρέωση και αυτό το πακέτο), όπως εγώ: http://i64.tinypic.com/11v1ydj.png Θέλει πολύ χρόνο: Ξεκίνα.....:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnis Δημ. January 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2017 Ναι: Το γράφει στο link παραπάνω: https://www.cosmote.gr/mobile/cosmoportal/page/T07/xml/Personal__article__300-lepta-pros-olous-500mb/section/COSMOKARTA_Services Το πακέτο δεν είναι διαθέσιμο σε συνδρομητές που είναι εγγεγραμμένοι στην προσφορά δωρεάν χρόνου ομιλίας προς όλα τα δίκτυα με ανανεώσεις από 10€ ΑΝ ως τώρα τους "είχες χορέψει στο ταψί" (Να μην τους έβαζες κάρτα για πάρα πολύ χρονικό διάστημα) θα είχες και τα 2 (και τα 450΄ με κάθε κάρτα >10€ και χωρίς χρέωση και αυτό το πακέτο), όπως εγώ: http://i64.tinypic.com/11v1ydj.png[/img Θέλει πολύ χρόνο: Ξεκίνα.....:) Το χρησιμοποιώ το συγκεκριμένο αριθμό αρκετά γιαυτό κσι έβαζα κάρτα καθε μήνα.... αλλα ήμουν οκ με τα 10ευρω, τα 500 mb δεν φτάνανε όμως να πω την αλήθεια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BEBAKOS Δημ. January 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2017 Καλημέρα,να ρωτήσω κατι χαζο μαλλον σαν νεος στην καρτα.Οταν λεει 31/1 ληγει το υπολοιπο εννοει μέχρι 23.59 31/1 πρέπει να γίνει ανανεωση ή νωριτερα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyb88 Δημ. January 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2017 Παιδιά καλημέρα! Ο πατέρας μου εχει εναν αριθμό κοσμοκάρτα και πήγα να του βάλω το πακέτο 250 λεπτά εξ' αποστάσεως (εφαρμογή κοσμοτέ) αλλά δεν εμφανίζεται στο μενού. Γενικά νομίζω οτι η εφαρμογή έχει αρκετά bug! Όπως και να χει μήπως ξέρει κανείς το μην που πρέπει να στειλω για ενεργοποίηση του πακέτου, χωρίς όμως να ενεργοποιείται αυτόματα κάθε μήνα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. January 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2017 Το χρησιμοποιώ το συγκεκριμένο αριθμό αρκετά γιαυτό κσι έβαζα κάρτα καθε μήνα.... αλλα ήμουν οκ με τα 10ευρω, τα 500 mb δεν φτάνανε όμως να πω την αλήθεια Συμφερει αυτο το πακετο και με ανανεωση απο καταστημα/ονλαιν παιρνεις 500Mb για 15 μερες. Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmiss Δημ. January 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2017 Παιδιά καλημέρα! Ο πατέρας μου εχει εναν αριθμό κοσμοκάρτα και πήγα να του βάλω το πακέτο 250 λεπτά εξ' αποστάσεως (εφαρμογή κοσμοτέ) αλλά δεν εμφανίζεται στο μενού. Γενικά νομίζω οτι η εφαρμογή έχει αρκετά bug! Όπως και να χει μήπως ξέρει κανείς το μην που πρέπει να στειλω για ενεργοποίηση του πακέτου, χωρίς όμως να ενεργοποιείται αυτόματα κάθε μήνα; Λέει για αυτόματη ενεργοποίηση: Β250 https://www.cosmote.gr/mobile/cosmoportal/page/T07/xml/Personal__article__article_200_lepta/section/Prepaid_COSMOKARTA Για ΟΧΙ αυτόματη ενεργοποίηση, δεν ξέρω, λέω, μήπως να στείλεις σκέτο 250 στο 1330...?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anderson Δημ. January 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2017 Καλημέρες! Πήγα σήμερα να κάνω αίτηση φορητότητας σε κατάστημα cosmote, πήρε στοιχεία η υπάλληλος, ολα καλά και στο τέλος μου είπε πως θάλει 1-2 μέρες να εγκριθεί και μετά θα με φωνάξουν για τα περαιτέρω. Δε μου έδωσε ούτε sim, ούτε κάποιο χαρτί, τίποτα... είναι λογικό αυτό; Θυμάμαι πως ιδίως για καρτοκινητό, αυτά γίνονταν μπαμ μπαμ... Παράθεση I see stupid people... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. January 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2017 Κανονικά μπορεί να γίνει και σε 9 ώρες,αλλά συνήθως καθυστερούν και οι 2 εμπλεκόμενες εταιρίες για διάφορους λόγους. Το ότι δεν σου έδωσαν σιμ είναι σωστό,πρέπει να δίνεται με την ενεργοποίηση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Serafeim1981 Δημ. January 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2017 Καλημέρα,να ρωτήσω κατι χαζο μαλλον σαν νεος στην καρτα.Οταν λεει 31/1 ληγει το υπολοιπο εννοει μέχρι 23.59 31/1 πρέπει να γίνει ανανεωση ή νωριτερα; Όπως το γράφεις. Παράθεση Ο "δάσκαλος", ζαίος και με άποψη επί παντός επιστητού και οι "δικαστές" της Vodafone (κατά πρώτο λόγο) και της Cosmote.😅 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BEBAKOS Δημ. January 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2017 Όπως το γράφεις. Ευχαριστώ!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
br492 Δημ. January 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2017 Τελικά το μεγαλύτερο σφάλμα της ζωής μου είναι που εμπιστευτηκα την cosmote για roaming .Είμαι Γερμανία εδώ και τρεις μέρες,από την πρώτη στιγμή μου στέλνει μηνύματα ότι το υπόλοιπο έχει ελλατωθει και πρέπει να ανανεώσω.εφυγα από Ελλάδα με 10€ υπόλοιπο.και το χειρότερο από όλα είναι ότι ούτε η εφαρμογή δουλεύει ώστε να μπορώ να ενημερωθώ .Υπόψην ότι ταξιδεύω από το 2004 εκτός Ελλάδας,στο άλλο κινητό που κουβαλάω εχω σιμ της wind και της voda και δεν έχω ΚΑΝΕΝΑ ΘΕΜΑ,όπως και ότι οι εφαρμογές δουλεύουν ΚΑΝΟΝΙΚΑ και ανανεώνεις υπόλοιπο μέσω αυτών.τραγικη κατάσταση.καμια εμπιστοσύνη πλέον. Στάλθηκε από το Lenovo K50a40 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Άραχθος-Λίμνη Πουρναρίου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmous Δημ. January 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2017 Προσωπικά μένω για το καλό σήμα και μόνο. Μέσω Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
coolnetgr Δημ. January 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2017 Τελικά το μεγαλύτερο σφάλμα της ζωής μου είναι που εμπιστευτηκα την cosmote για roaming .Είμαι Γερμανία εδώ και τρεις μέρες,από την πρώτη στιγμή μου στέλνει μηνύματα ότι το υπόλοιπο έχει ελλατωθει και πρέπει να ανανεώσω.εφυγα από Ελλάδα με 10€ υπόλοιπο.και το χειρότερο από όλα είναι ότι ούτε η εφαρμογή δουλεύει ώστε να μπορώ να ενημερωθώ .Υπόψην ότι ταξιδεύω από το 2004 εκτός Ελλάδας,στο άλλο κινητό που κουβαλάω εχω σιμ της wind και της voda και δεν έχω ΚΑΝΕΝΑ ΘΕΜΑ,όπως και ότι οι εφαρμογές δουλεύουν ΚΑΝΟΝΙΚΑ και ανανεώνεις υπόλοιπο μέσω αυτών.τραγικη κατάσταση.καμια εμπιστοσύνη πλέον. Στάλθηκε από το Lenovo K50a40 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ΥΠ στο 1314 για να μάθεις υπόλοιπο... Δοκίμασε από εδώ για ανανέωση: https://www.cosmote.gr/mobile/cosmoportal/page/W01/section/WhatsUp ή σου παίρνει κάποιος κάρτα από Ελλάδα και στέλνεις ΑΝΑ +16ψηφιο κωδικό στο 1314 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. January 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2017 Τελικά το μεγαλύτερο σφάλμα της ζωής μου είναι που εμπιστευτηκα την cosmote για roaming .Είμαι Γερμανία εδώ και τρεις μέρες,από την πρώτη στιγμή μου στέλνει μηνύματα ότι το υπόλοιπο έχει ελλατωθει και πρέπει να ανανεώσω.εφυγα από Ελλάδα με 10€ υπόλοιπο.και το χειρότερο από όλα είναι ότι ούτε η εφαρμογή δουλεύει ώστε να μπορώ να ενημερωθώ .Υπόψην ότι ταξιδεύω από το 2004 εκτός Ελλάδας,στο άλλο κινητό που κουβαλάω εχω σιμ της wind και της voda και δεν έχω ΚΑΝΕΝΑ ΘΕΜΑ,όπως και ότι οι εφαρμογές δουλεύουν ΚΑΝΟΝΙΚΑ και ανανεώνεις υπόλοιπο μέσω αυτών.τραγικη κατάσταση.καμια εμπιστοσύνη πλέον. Στάλθηκε από το Lenovo K50a40 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Συμφωνω μαζι σου,ειδικα η αναγνωρηση κλησεων που γινεται μονο στα συμβολαια ειναι γελοιο και τροπος να χρεωνουν κοσμο.Για Roaming Wind μονο και με τα πακετα για Ε.Ε αξιζει ακομα περισσοτερο. Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. January 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2017 Μισή ώρα ακομα. Έχω 2gb στείλτε 2 άτομα αριθμό να σας τα στείλω. Send From Note 3 With Note 7 Port Rom Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmous Δημ. January 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2017 Συγχαρητήρια για την κίνηση, προσωπικά δεν χρειάζομαι. Μέσω Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LAZSKG Δημ. January 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2017 Μισή ώρα ακομα. Έχω 2gb στείλτε 2 άτομα αριθμό να σας τα στείλω. Send From Note 3 With Note 7 Port Rom Μπράβο για την κίνηση και από μένα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Inevar Δημ. February 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2017 Μισή ώρα ακομα. Έχω 2gb στείλτε 2 άτομα αριθμό να σας τα στείλω. Send From Note 3 With Note 7 Port Rom Εύγε φίλε! Σε ευχαριστούμε που το πρότεινες!! Παράθεση Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
josuts Δημ. February 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2017 Παιδια προσπαθησα να κανω ανανεωη του χρονου ομιλιας μεσα απο το σαιτ αλλα μου εβγαλε οτι απετυχε για διαφορους λογους. Το προσπαθησα 2 φορες αλλα ματαια.Ελπιζω να μην χρωθηκα τζαμπα:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KIRIS Δημ. February 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2017 Το 4g στην κοσμοτε αγνοείται ζτην Θεσσαλονίκη Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ''ΖΗΣΕ ΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΥΡΙΟ'' "Οι απόψεις είναι σαν τις κω@@@πίδες. Όλοι έχουν από μία." smrtphone history:HTC Desire**SONY XPERIA SP**LG G3 32Gb**LG G4**ΧΙΑΟΜΙ ΜΙ 9Τ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts