Mark_K Δημ. October 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2016 Λογικά δεν πρέπει να είναι πρόβλημα αυτό. Όπως είπα προηγουμένως, το δικό μου χαρτί που έδωσαν είναι εκτύπωση της οθόνης στη φόρμα με τα στοιχεία. Κάτω από το πεδίο με τη διεύθυνση υπάρχει πλήκτρο που λέει "Αποθήκευση" και πάνω από αυτό(αν τα βγάζω καλά γιατί είναι λίγο χάλια η εκτύπωση) έχει άλλο πλήκτρο που λέει "Προσθήκη νέας διεύθυνσης". Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. October 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2016 ναι θα την αλλαξουν, εκτος αν πεσεις στην περιπτωση (καλη τυχη ειπα;;;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis88888 Δημ. October 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2016 Μου στείλανε μήνυμα για δώρα λόγω τεχνικού προβλήματος στην περιοχή μου και ως απάντηση πήρα ότι η προσφορά δεν ισχύει για τη σύνδεση μου :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. October 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2016 :lol: μια απ τα ιδια και εδω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
overpower Δημ. October 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2016 Τι μήνυμα? Δεν ήρθε κάτι Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. October 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2016 500 λεπτα προς όλους και 500mb μονο για το διαστημα 14/10-16/10. Δωρεάν, λόγω προβλήματος του δικτύου λιγες μερες πριν Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
damierom Δημ. October 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2016 Τι πρέπει να κάνω χειροκίνητα για να μου έρχεται sms ότι είχα μία κλήση ΧΩΡΙΣ να ειδοποιείται ο καλών ότι θα ενημερωθώ και ΧΩΡΙΣ να έχω ενεργοποιημένο τον Προσωπικό τηλεφωνητή? What's up έχω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. October 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2016 Τι πρέπει να κάνω χειροκίνητα για να μου έρχεται sms ότι είχα μία κλήση ΧΩΡΙΣ να ειδοποιείται ο καλών ότι θα ενημερωθώ και ΧΩΡΙΣ να έχω ενεργοποιημένο τον Προσωπικό τηλεφωνητή? What's up έχω. Πάρε ένα τηλέφωνο στην εξυπηρετηση πελατων να στο φτιάξουν αυτοί από κει!!! Κ εγω ετσι το εχω. Δεν νομιζω να μπορέσεις να το κάνεις μόνος σου από την συσκευή σου. --Στάλθηκε απο tapatalk με Lg g4. Lollipop 5.1-- Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
damierom Δημ. October 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2016 Πάρε ένα τηλέφωνο στην εξυπηρετηση πελατων να στο φτιάξουν αυτοί από κει!!! Κ εγω ετσι το εχω. Δεν νομιζω να μπορέσεις να το κάνεις μόνος σου από την συσκευή σου. --Στάλθηκε απο tapatalk με Lg g4. Lollipop 5.1-- Το θέμα είναι ότι δε θέλω να χρεωθώ με κλήση... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
YAziDis Δημ. October 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2016 Τότε συμπλήρωσε τα στοιχεία σου και περίμενε να σε πάρουνε https://www.cosmote.gr/mobile/cosmoportal/commonNew/callMeBack/callMeBack.jsp Παράθεση Πολλοί από τους αποτυχημένους της ζωής είναι άνθρωποι οι οποίοι δεν συνειδητοποίησαν πόσο κοντά ήταν στην επιτυχία όταν τα παράτησαν Thomas Edison Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George6633 Δημ. October 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2016 Μου στείλανε μήνυμα για δώρα λόγω τεχνικού προβλήματος στην περιοχή μου και ως απάντηση πήρα ότι η προσφορά δεν ισχύει για τη σύνδεση μου :lol: Σου έγραφαν στο 1ο να στείλεις κάποιο μήνυμα για να δεις αν δικαιούσαι τα δώρα ή αυτόματα ήρθαν και τα 2? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manosn2 Δημ. October 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2016 Τι πρέπει να κάνω χειροκίνητα για να μου έρχεται sms ότι είχα μία κλήση ΧΩΡΙΣ να ειδοποιείται ο καλών ότι θα ενημερωθώ και ΧΩΡΙΣ να έχω ενεργοποιημένο τον Προσωπικό τηλεφωνητή? What's up έχω. **62*+30697548(αριθμος κινητου σου χωρις τα πρωτα 3ψηφια)# Πληκτρο κλησης Παράθεση ΜΑΘΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. October 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2016 αυτο ηρθε πρωτα http://i63.tinypic.com/30mwap3.jpg μετα την αποστολη http://i68.tinypic.com/ws7mdv.jpg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis88888 Δημ. October 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2016 Σου έγραφαν στο 1ο να στείλεις κάποιο μήνυμα για να δεις αν δικαιούσαι τα δώρα ή αυτόματα ήρθαν και τα 2? Αυτό που έβαλε ο mol Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. October 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2016 Μολις ηρθε τουτο: ΛΑΒΑΜΕ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΣΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΔΩΡΟΥ 500 ΛΕΠΤΑ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ 500 MB ΓΙΑ ΤΟ ΤΡΙΗΜΕΡΟ 14/10-16/10, ΑΛΛΑ ΛΟΓΩ ΤΕΧΝΙΚΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΟΣ ΕΛΑΒΕΣ ΛΑΝΘΑΣΜΕΝΟ ΜΗΝΥΜΑ ΟΤΙ: Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΒΑΤΗ ΜΕ ΤΗ ΣΥΝΔΕΣΗ ΣΟΥ. ΖΗΤΟΥΜΕ ΣΥΓΝΩΜΗ, ΤΟ ΔΩΡΟ ΙΣΧΥΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΛΑΒΕΙΣ ΝΕΟ ΜΗΝΥΜΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ. Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. October 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2016 εμενα που δεν μου ηρθε το μηνυμα,στέλνοντας πηρα την απαντηση "ευχαριστούμε για το μηνυμα σας,επεξεργαζομαστε το αιτημα σας.". Αρα υποψιαζομαι οτι θα μου τα δωσει στις 14/11. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George6633 Δημ. October 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2016 εμενα που δεν μου ηρθε το μηνυμα,στέλνοντας πηρα την απαντηση "ευχαριστούμε για το μηνυμα σας,επεξεργαζομαστε το αιτημα σας.". Αρα υποψιαζομαι οτι θα μου τα δωσει στις 14/11. Την ίδια απάντηση πήρα και γω.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis88888 Δημ. October 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2016 Και σε εμένα ήρθε μήνυμα διευκρίνησης Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Amyntaios Δημ. October 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2016 Σε δύο αριθμούς what's up: Ευχαριστούμε για το μήνυμα σας, επεξεργαζομαστε το αίτημά σας. Σε καρτοσυμβολαιο: Ευχαριστούμε για το μήνυμα σας, θα λάβετε νέο μήνυμα για την ενεργοποίηση του δώρου 500 λεπτά προς όλους και 500 MB. Σε σύνδεση: το ίδιο με το καρτοσυμβολαιο. :confused: :confused: :confused: Στάλθηκε από RN3 Pro Παράθεση Είμαι αυτός που όταν ήμουν μικρός ήθελα να του μοιάσω! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. October 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2016 Εγω παντως τους εστειλα νωριτερα στο fb και είπαν θα το τσεκαρουν. Δε ξερω αν επαιξε ρολο Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
P_papadis Δημ. October 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2016 Εμένα μου το ενεργοποίησαν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. October 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2016 Μόλις τώρα και σε μένα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. October 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2016 Εγώ έστειλα και σήμερα μου απάντησαν ότι από 14-16 οκτ μπορώ να χρησιμοποιήσω 500 λεπτά προς όλους και 500mb! Πώς θα καταλάβω ότι ενεργοποιήθηκαν; τι ώρα ξεκινάνε; Sent via Zopo Speed Plus 7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. October 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2016 Τι στέλνετε ρε παιδιά πείτε και εδώ να πάρουμε και μεις τίποτα. Στάλθηκε από το SM-N9005 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
P_papadis Δημ. October 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2016 Τι στέλνετε ρε παιδιά πείτε και εδώ να πάρουμε και μεις τίποτα. Στάλθηκε από το SM-N9005 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ΔΩΡΑ ΣΤΟ 1256 Μου ήρθε αυτό ΛΑΒΑΜΕ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΣΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΔΩΡΟΥ 500’ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ 500MB. ΣΕ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΑΠΟ 14/10 ΕΩΣ 16/10 ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΣ ΤΟ ΔΩΡΟ ΣΟΥ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts