Jump to content

Τα πάντα για τα καρτοκινητά της Cosmote

Petros the Great
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Λογικά δεν πρέπει να είναι πρόβλημα αυτό.

Όπως είπα προηγουμένως, το δικό μου χαρτί που έδωσαν είναι εκτύπωση της οθόνης στη φόρμα με τα στοιχεία. Κάτω από το πεδίο με τη διεύθυνση υπάρχει πλήκτρο που λέει "Αποθήκευση" και πάνω από αυτό(αν τα βγάζω καλά γιατί είναι λίγο χάλια η εκτύπωση) έχει άλλο πλήκτρο που λέει "Προσθήκη νέας διεύθυνσης".

• Απαντήσεις 44,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Μου στείλανε μήνυμα για δώρα λόγω τεχνικού προβλήματος στην περιοχή μου και ως απάντηση πήρα ότι η προσφορά δεν ισχύει για τη σύνδεση μου :lol:

500 λεπτα προς όλους και 500mb μονο για το διαστημα 14/10-16/10.

Δωρεάν, λόγω προβλήματος του δικτύου λιγες μερες πριν

Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk

Τι πρέπει να κάνω χειροκίνητα για να μου έρχεται sms ότι είχα μία κλήση ΧΩΡΙΣ να ειδοποιείται ο καλών ότι θα ενημερωθώ και ΧΩΡΙΣ να έχω ενεργοποιημένο τον Προσωπικό τηλεφωνητή? What's up έχω.

Τι πρέπει να κάνω χειροκίνητα για να μου έρχεται sms ότι είχα μία κλήση ΧΩΡΙΣ να ειδοποιείται ο καλών ότι θα ενημερωθώ και ΧΩΡΙΣ να έχω ενεργοποιημένο τον Προσωπικό τηλεφωνητή? What's up έχω.

Πάρε ένα τηλέφωνο στην εξυπηρετηση πελατων να στο φτιάξουν αυτοί από κει!!! Κ εγω ετσι το εχω. Δεν νομιζω να μπορέσεις να το κάνεις μόνος σου από την συσκευή σου.

--Στάλθηκε απο tapatalk με Lg g4. Lollipop 5.1--

Πάρε ένα τηλέφωνο στην εξυπηρετηση πελατων να στο φτιάξουν αυτοί από κει!!! Κ εγω ετσι το εχω. Δεν νομιζω να μπορέσεις να το κάνεις μόνος σου από την συσκευή σου.

--Στάλθηκε απο tapatalk με Lg g4. Lollipop 5.1--

Το θέμα είναι ότι δε θέλω να χρεωθώ με κλήση...

Τότε συμπλήρωσε τα στοιχεία σου και περίμενε να σε πάρουνε

https://www.cosmote.gr/mobile/cosmoportal/commonNew/callMeBack/callMeBack.jsp

Πολλοί από τους αποτυχημένους της ζωής είναι άνθρωποι οι οποίοι δεν συνειδητοποίησαν πόσο κοντά ήταν στην επιτυχία όταν τα παράτησαν

Thomas Edison

Μου στείλανε μήνυμα για δώρα λόγω τεχνικού προβλήματος στην περιοχή μου και ως απάντηση πήρα ότι η προσφορά δεν ισχύει για τη σύνδεση μου :lol:

Σου έγραφαν στο 1ο να στείλεις κάποιο μήνυμα για να δεις αν δικαιούσαι τα δώρα ή αυτόματα ήρθαν και τα 2?

**62*+30697548(αριθμος κινητου σου χωρις τα πρωτα 3ψηφια)#

Πληκτρο κλησης

ΜΑΘΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ!!!

Σου έγραφαν στο 1ο να στείλεις κάποιο μήνυμα για να δεις αν δικαιούσαι τα δώρα ή αυτόματα ήρθαν και τα 2?

Αυτό που έβαλε ο mol

Μολις ηρθε τουτο:

ΛΑΒΑΜΕ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΣΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΔΩΡΟΥ 500 ΛΕΠΤΑ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ 500 MB ΓΙΑ ΤΟ ΤΡΙΗΜΕΡΟ 14/10-16/10, ΑΛΛΑ ΛΟΓΩ ΤΕΧΝΙΚΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΟΣ ΕΛΑΒΕΣ ΛΑΝΘΑΣΜΕΝΟ ΜΗΝΥΜΑ ΟΤΙ: Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΒΑΤΗ ΜΕ ΤΗ ΣΥΝΔΕΣΗ ΣΟΥ. ΖΗΤΟΥΜΕ ΣΥΓΝΩΜΗ, ΤΟ ΔΩΡΟ ΙΣΧΥΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΛΑΒΕΙΣ ΝΕΟ ΜΗΝΥΜΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ.

εμενα που δεν μου ηρθε το μηνυμα,στέλνοντας πηρα την απαντηση "ευχαριστούμε για το μηνυμα σας,επεξεργαζομαστε το αιτημα σας.". Αρα υποψιαζομαι οτι θα μου τα δωσει στις 14/11.

εμενα που δεν μου ηρθε το μηνυμα,στέλνοντας πηρα την απαντηση "ευχαριστούμε για το μηνυμα σας,επεξεργαζομαστε το αιτημα σας.". Αρα υποψιαζομαι οτι θα μου τα δωσει στις 14/11.

Την ίδια απάντηση πήρα και γω..

Σε δύο αριθμούς what's up:

Ευχαριστούμε για το μήνυμα σας, επεξεργαζομαστε το αίτημά σας.

Σε καρτοσυμβολαιο:

Ευχαριστούμε για το μήνυμα σας, θα λάβετε νέο μήνυμα για την ενεργοποίηση του δώρου 500 λεπτά προς όλους και 500 MB.

Σε σύνδεση: το ίδιο με το καρτοσυμβολαιο.

:confused: :confused: :confused:

Στάλθηκε από RN3 Pro

Είμαι αυτός που όταν ήμουν μικρός ήθελα να του μοιάσω!

Εγω παντως τους εστειλα νωριτερα στο fb και είπαν θα το τσεκαρουν.

Δε ξερω αν επαιξε ρολο

Εγώ έστειλα και σήμερα μου απάντησαν ότι από 14-16 οκτ μπορώ να χρησιμοποιήσω 500 λεπτά προς όλους και 500mb! Πώς θα καταλάβω ότι ενεργοποιήθηκαν; τι ώρα ξεκινάνε;

Sent via Zopo Speed Plus 7

Τι στέλνετε ρε παιδιά πείτε και εδώ να πάρουμε και μεις τίποτα.

Στάλθηκε από το SM-N9005 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

ΔΩΡΑ ΣΤΟ 1256

Μου ήρθε αυτό

ΛΑΒΑΜΕ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΣΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΔΩΡΟΥ 500’ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ 500MB. ΣΕ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΑΠΟ 14/10 ΕΩΣ 16/10 ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΣ ΤΟ ΔΩΡΟ ΣΟΥ.